Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drH
Angol...
Ugye nem kell németet venem? :-(

Duzsuki
Alapjátékod milyen angol vagy német?

drH
Sziasztok, nyitás óta követem ezt a fórumot figyelemmel, eddig minden problémám megoldásra talált, még ha nem is írtam be soha :-) Most viszont sok mindent kipróbáltam az addon telepítésével kapcsolatban, amik itt elhangzottak, mégsem jártam sikerrel. SP2 kiiktatva, mindent úgy csináltam, ahogy mások, órákat töltöttem el visszaolvasással, hátha átfutottam valamin, egyéb cd-író programokat is leszedtem, már rendszert is telepítettem, ettõl függetlenül is kellett, és csak kéri az addon telepítésekor annak eredeti cédéjét. ha lehetne kapni, még meg is venném, de hát nincs. Nem vagyoki béna, mindent úgy csináltam, ahogy itt tapasztalt emberkék leírták, haverom gépére fel is tettem - neki megy, nekem nem. Ergó, itt gépprobléma van. Itt az adatok, hátha valaki tudja, mi lehet a bibi: 2800+ AMD, 1,5 GB ram, FX5950 Ultra 256 MB, Windows XP Prof SP1 - SP2-õt leszedtem.. ennyi...
Van még valami ötlet, vagy felejtesem el az egészet, és várjak eredeti kiadásra?
Jaj tényleg, az alapjáték eredeti verzió.

Duzsuki
Elég egyszerû a kobók használata csak annyit kell csinálnod, hogy ütsz egyet és amikor befejezte a mozdulatot azonnal ütsz mégegyet és így tovább. De szerintem többree lehet mennei egy kard lóbálással, vagyis magad elött jobbra balra lóbálod a kardot.

Sziasztok! Én csak nemrég fedeztem fel a gothic1-et(tudom, kicsit lemaradtam). Csatlakoztam a SZT-hez, és már templomos vagyok. 45 erõpontom van, kétkezes fegyver 1-es szint, és egykezes fegyver kettes szint (ezt a csavart:p). Néha összejön egy kombó egykezes fegyverrel, mégpedig az, hogy a csávó megfordul maga körül, és úgy is hadonászik. Hogy kell megcsinálni ezt a kombót pontosan, és még milyen kombókat tudnék csinálni (Ott vagyok a 3. fejezet elején)? Bye: Vortodox

Vagy vedd meg az eredetit.
Megéri

Yang: Skandi- senior shao wari

Johnyy
az van hogy amikor krekkeled a gémet akkor nem csak a kreket kell átmásolni hanem egy bizonyos a crack mapában lévõ "AR" vagy valami ilyesmi nevezetû filet is felül kell irni a játékban,, és menni fog!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

- a "http://www.magyaritasok.hu/" honosítások Gothic 1-2 topicban valakinek volt hasonló gondja, de megoldotta. Reinstall híján újra indította a telepítést, és a többit számomra elég zavarosan írta ...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

hmm, nemtom, a video driver hogyan zavarhatna be, semmiféle gfx korrupció nem volt. megpróbálom a reinstallt, hátha... az enyém biztos nem hibás, a szomszédtól hoztam át és crc-ellenõrzés semmilyen hibát nem jelzett.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Esrohnoil
Esetleg installd fel újra. Ha úgy sem megy, próbáld ki szomszédét, lehet h. a tied hibás.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
videodriver?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sziasztok!Most "szereztem be" a Gothic 2-t, és az a parám van vele, hogy amikor csatára kerül a sor, "Copy protection error" üzit kapok, és nem sebzem az ellent. A játék nem lép ki,se nem fagy le,na de gyakni nem lehet <#wow2> Szedtem már le másik crack-et is,az sem segített. Daemon 3.46 van fent.A LOL,hogy a szomszéd srácnak ugyaez a verzió van meg, mind a játékból, mind a Daemon-ból és nála megy <#guluszem1>

Ötlet, segítség, valaki?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Van addonos végigjátszás, egyszer már be is linkeltem nade megteszem újra

addon végijátszás

Elég türelmes mert csak a 4. fejezetben megy az addon részbe, de elakadás esetén segít.
Ez eleve baromság. Hiszen csak 1 Hös van

Yang: Skandi- senior shao wari

hi all!Csak annyit sztnék megtudni , hogy igaz e a hir miszerint lehet a kieg-el Lan-ba nyomulni!Ha vki tudja rá a választ mielöbb jelezze.Elöre thx<#banplz>
Mr_no_NaMe
Na ezt honnan?
raziel.
<#worship>
köszi

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Faki
Spoiler (már ha valaki maga akar rájönni)

1. The guardians of the dead
2. The warriors' caste
3. The priests
4. The warriors' caste
5. The scholars
6. The healers.
7. You can't know this answer

raziel.
hát végigjátszás nagyon kéne de a kieggel együtt még sztem nem is csináltak

Bandew
Magyarítás!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mr_no_NaMe
Én itt keresek össze vissza mindent gamestar cdken végigjátszást de nem találtam róla semmit😞

Na figy asszem én úgy csináltam meg hogy,próbálgattam mindent az elsõ válaszra,és mikor mondja a következõ kérdesét (elfogadja) akkor azt írd fel valahova,és így csinálja meg.De elég régen volt ez,lehet továbbenged a rosz válaszokkal is és csak a végén mondja hogy nemjó😞
Ha így nem menne,akkor keresem tovább mert régen énis megcsináltam valahogy jó válaszokkal csak arra nem emlékszem hogy😞
raziel.
sziasztok

haverom kérdezi hogy kiegészitõvel játszik és van egy olyan rész ahol elõjön valami szellem vagy mi és feltesz neki 6 kérdést ott nemtud tovább menni szal ott mit kell csinálni vagy mik a helyes válaszok?

thx

Ottto
A szövegnek nincs különösebb értelme a táblán, csak leírja hogy nincs a falon túl semmi 😛

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Magyarítás?
Van még 1 bug, ami viszont segíthet táposodni, viszont nem csalás, csak a lehetõségek kihasználása... 😊
A bányavölgyben ha átverekeded magad a barikád túloldalára, akkor onnan nyugodtan lövöldözheted a túloldalon lévõ orkokat.. Én tûzvarázslóval voltam és úgy emlékszem kb 16 db ork volt akit ki lehetett így nyírni /sámánok, elitek és harcosok vegyesen/...
+ ha már itt tartunk, vki megtudná mondani mi az értelme a táblán lévõ szövegnek? elolvasni el tudtam, de nem igazán értettem mire is vonatkozna /folyamatosan figyelünk + ilyesmi/...
Már perecek nagy késésnek számítanak 😊

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Takanohana
Sziasztok!

Sima G2-t vittem végig (ki tudja hányadszor), de pár bugba belefutottam a vége felé, amik eddig nem tûntek fel.
1. Diego levelét elvittem az ürgének a felsõvárosba, aki meg is ijedt, ahogyan kell, azt mondta, hogy el kell tûnnie, de nem megy sehová. Diego meg, mikor megtudja tõlem, hogy tiszta a terep, örül neki,de továbbra is ugyanott ácsorog.
2. Talbint kimenekítettem a Bányavölgybõl, legközelebb Akil tanyáján láttam viszont, de meg volt halva. Szörny a tanyán ugye nincs, gõzöm sincs, ki verte le.
3. Till és Rosi megkért, hogy vigyem õket biztonságos helyre. Elindultunk a város felé, útközben benéztem Akil tanyájára (velük együtt), megcsodáltam Talbin tetemét, közben Rosi eltûnt. Közel-távol sehol sem találtam, hát elvittem Till-t a városhoz, a kapu elõtt ott feküdt Rosi, szintén halott.
4. A szigeten kihoztam Pedro-t a börtönbõl, de a visszaúton egyszer csak nekem esett. Ököllel nem sok kárt tudott tenni bennem, de megszabadulni nem tudtam tõle, levertem, de mikor felkelt, tovább ütött. Miltennek szóltam, hogy itt a Pedro, örült is neki, de ettõl még nem szállt le rólam az ipse. Végül követett a csarnokba, és ott a hûllõemberek leverték.

hivatalosan
(vagy fél nap már a "jó ideje" kategóriába tartozik? bocsika, rohanó korunkban errõl mindig megfeledkezem <#circling>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Faki
Se alvás se evés.. vaffankulo mi lesz ebbõl, Kvakk 4? Kezdek parázni

És az is csak németül lesz? Mert az deep...
Bandew
Már egy jó ideje. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hivatalosan bejelentették a Gothic III-at

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Mr_no_NaMe
Na az lehet hogy fennvan
Az rpgdot-on kerestem rá az ilyen jellegû install prob-ra... Ott írta egy gyerek, hogy neki a bolti(!) origi cd-vel volt ilyen gáz. Azt a tanácsot kapta, h az Sp2 lehet a ludas, tehát szedje le az install idejére... Én ugyanezt tettem és mûködött, tehát: IGEN!
Sp2 = Service Pack 2. Javításokat tartalmaz a windowshoz...
Mr_no_NaMe
Sp2?ammeg mi<#confused>
tibor16
Az Sp2 ilyen gázokat csinál?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ha fent van az Sp2, akkor szedd le, majd miután felraktad az adont rakd fel megint az Sp2-t... Nálam ugyanaz volt a prob, mint nálad és ez volt a megoldás. /a vicces az egészben, h elvileg ez a bolti verziónál is elõfordul/
Nincs fent véletlenül az Sp2?
Mr_no_NaMe
Mindent úgy csinálok ahogy mondja de azt csinálja hogy elkezd installálni és kb 10 másodpercre rá original cd-t kér:S
Viszont van 1 selytésem mi a baj,lehet a pecsem a rosz!
Valaki küldene nekem 1 mûködõképes cracket?
Mr_no_NaMe
Ja tényleg,van valakinek olyan gothic II õje aminek a ship.bikje rosz?
Mert nemtom azzal szaraxom és lehet azé nemjó
Mr_no_NaMe
Nemazért de sztem német gothic sokkal jobb mitn az angol...
Bár lehet azért mert a német gothic kettõt toltam végig négyszer...
A német sokkal hitelesebb,gothikosabb meg az eredeti nyelv is német.
Mind egy most újra feltettem gothic 2õt,de nemtom a kieg mûködni fog-e:S
Ottto
Ne legyél telhetetlen, ez van ezt kell szeretni, mmert egyenlõre nincs jobb, és valszeg nem is lesz :C

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Az audio fileok nem lettek angolosítva? /még csak most kezdtem, de elég fura volt amikor Xardas angolról hirtelen németre váltott majd vissza/...
ha már fel van rakva az addon, akkor az Sp2 mehet... 😊
tibor16
mármint az SP2-õt nem raktam még fel, csak tervezem.... különben hónapok óta jáccom az Addonnal...-csak most szüneteltetem, -HL2 + MOHPA 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Még neki sem kezdtem, de ha gázos, szivesen tanulnék....

Err.. Mármint a telepítéssel akadtak neked is gondjaid?
tibor16
Mégis, -nem segítenél???, már ha túlverekedted magad ezen az SP2 telepítési problémán, én is most készülök fölrakni -sztem nem csak engem érdekelne,-angolból meg nem vagyok túl jó, meg nem is találom a megjelölt oldalon ...

Mr_no_NaMe
Nah csörlõn túlmentem marvin módba k betûvel,nemvolt más megoldás:S

De msot megi ott vagyok hogy mind a kettõ fele megvan a tekercsnek odaadom a csávónak aszongya 1 ork teleporttekercs és utáan semmi!
Egyszerûen nemtom mit kell csinálni,a végigjátszás azt írja mennyek a 4 oszlok közepére ahol az ork harczos áll,de semmi😞

Vmi 5let?