21229
-
#15064 Összesen 11 üres rúnakő szerezhető meg a játékban:
1. A Tuzpróba alatt a ládában, ebbol kell megcsinálnod a 'Tuznyíl' rúnát.
2. Lutero ad egyet, amikor teljesíted a 'Ragadozókarmok' küldetést (illetve ad egy kulcsot, ami a városból a Tavernához vezeto úton, a híd alatt, egy barlangban található ládát nyit; ebben van a ko)
3. A bányavölgyben, a vízesés melletti barlangban kapsz egyet (Kerves-tol), ha a Második, vagy a Harmadik Fejezetben megölöd a barlang elott az összes Lopakodót.
4. Miltentol kapsz egyet a Második Fejezetben a bányavölgyi várban, ha a felszerelésrol kérdezed.
5.-6. Goraxtól vehetsz 2 üres rúnakövet a Második Fejezetben
7. Goraxtól veheted a Harmadik Fejezetben
8. Talbintól kapsz egyet jutalomként a 'Ki kell jutnom innen' küldetésben a Negyedik Fejezetben.
9. Goraxtól veheted az Ötödik Fejezetben
10. Lutero árulja az Ötödik Fejezetben
11. Miltentol vehetsz egy utolsó rúnakövet a Hatodik Fejezetben, ha magaddal viszed a hajóra. -
#15063 Hol lehet beszerezni üres rúnakövet?? -
sunmalac #15062 !Off!
Jaaa, hát akkor itt van, meg itt...
-
#15061 Nah, retek meg minden! Köszi a linkeket. Hát, a G3 az E3-on csodalkalssz volt. A H5-ről annyit hogy nem rossz a video, de egy ingame video-nak én is jobban örültem volna... -
#15060 #15044-re: Hú. és megint csak hú. Lehet új gépre gyűjteni... ;-) Videókártyára biztos... valószínűleg RAM sem árt majd. :-) És kíváncsi vagyok, dvd-n fog-e kijönni, esetleg kettőn, a textúrák miatt... :-)
Uh... -
#15059 Gothic -
#15058 Off:
Nekem az sp1 sajna télleg folyamatosan fagy, háromfajta verziót raktam már fel, s mivel sokáig a régi vinyómon ezek voltak fent gond nélkül, ezért következtetek arra, hogy az s-ata zavar be valamit. Persze lehet, hogy tévedek :-)
on:
Hajrá Gothoc :-) -
#15057 Yeah, köszi. Bár a kedvencek között van, nincs túl sok időm olvasgatni a topikot. Nagyon köszönöm a segítséget, sztm két-három nap és neki is tudok állni a játéknak :-) -
Probatbicol #15056 hm. nekem sp1 van sata vinyóval és semmi baj... érdekes ez windóz -
sunmalac #15055 1510. De már vagy fél éve van megoldás... -
#15054 sp2-s winfosra még nincs megoldás az addonnál? integrált sp2-m van, nem lehet leszedni, az sp1-et meg nem szereti a s-ata vinyó valamiért. Folyamatosan lefagy :-(( -
#15053 Már leszedtem, most végigtolom a Gothic 1-et és utána az jön:D -
#15052 akkor irány az Addon -
#15051 Nha végigvittem a Gothic 2-t. El kell ,hogy mondjam a játék nálam jelensre vizsgázott, a fordítás tökéletes, egyszóval minden klappolt.
Csak ,hogy valami izgalmasat is meséljek a játékot 33.-as szinten vittem végig Ma 0:36-kor, 36óra 36perces játékidővel. Ebben van 3*6 azaz 666.
Namost rendkívül sokat mentek, mert félős egyén vagyok ,így az utolsó mentésem, a főszörny előtt épp a 666. Ebben semmi tervezés nem volt véletlen így jött ki. Mindenesetre elég hátborzongató volt:D -
Ez nem semmi bakker!!
De zabálni is fogja a ramot az fix -
#15049 Minden gombot probáltam kivéve az ENTER-t köszi. :) -
#15048 De, nyomsz egy entert és visszaváltozol. Furcsa lenne, ha meatbugként nyomnád végig a játékot :-) -
#15047 Tényleg ha átváltozok valamivé akkor már vissza nem tudok változni igaz? -
sunmalac #15046 izé, Mantinak.
offos... -
sunmalac #15045 Hááát, gyerekek, jó nagy qss van...
[URL=http://worldofgothic.com/#32]Ingame[/URL] videó. -
sunmalac #15044 Nu, mindenki látta az új shotokat?
Mantinak meg itten van valami aranyos... -
sunmalac #15043 Ezek szerint mágusként érdemes meglátogatni a három bányát, és jelenteni Garondnak, így megkezdve a 3. chaptert, ergo 3. körrel mehetsz át az addon területre?...
(=a 3. kör varázslatai megtanulásának lehetősége) -
#15042 Jaja, a mágiaköröket az első részben egy rakat tanuláspontért lehetett csak megtanulni. -
Sanca #15041 Magek hasznalhatjak osszes runat, lovagok parat(asszem a "félelem rúna" nem tartozik kozejuk), zsoldosok meg semmit. A magiakor pedig Chapter-enkent novekszik(azaz a lehetoseg hogy noveld a magiakorod novekszik chapterenkent ha mage vagy lovag vagy), azaz ahogy haladsz elore a tortenetben. -
#15040 Nem nehéz?Csak nyilazással tudtam őket kinyirni.Kardal esélyem sincs.
Nincsen semmi a ládákban.
Mágiakört hogy lehet növelni? -
#15039 ezért kell takarékoskodni a scrollokkal.. most jut eszembe a sima G2-ben nem is olyan nehéz a démonokat legyőzni.. -majd az addonban... (ma úgyláccik szmájlis napom van) -
#15038 miiiii vaaan....???, -jaa már értem -
#15037 Ha zsoldos vagy, mondj le rólla, -zsoldosnak nincs rá lehetősége. Lovagra meg nem emléxem... asszem lovag rúnái lehetnek. Ha van ott vmi, az a ládában lesz. -
#15036 Ja jó lenne nemtudom használni mert valami mágiakör kevés.Fingom nincs hogyan lehet ezt növelni.
Na mindegy lenyilaztam minden köcsögöt de hiába csak XP-t kaptam mert semmi tárgy nincsen a toronyban.Pedig azt hittem öriznek valamit :( -
#15035 Akkor te vagy a császár, mindenkire hat és a delikvens nem védekezik, hanem menekül... :))) -
#15034 Félelem tekercs nem viszont félelem rúna vagy kő vagy mitudomén mi rélnlik hogy van a szimattatyoba. -
#15033 Ha van félelem tekercsed, akkor könnyű, -én is csak véletlen jöttem rá, ez az egyedüli biztos mód... próbáld ki. -
sunmalac #15032 Áhh, a szerkesztő ablakban egymás alatt volt a két 'gondoltam', így már nem is szimmetrikus.
-
sunmalac #15031 Ja-ja jogos, én a bányavölgyire gondoltam, amely az 1. részben volt Xardasé.
És a felső szinten lévő démonra gondoltam... :))
(szimmetria, meg minden) -
rosti #15030 Ha a kezdő helyszinre gondolsz ami elött Laster áll akkor ott nincs semmi csak 1 küldetés kapcsolodik hozzá amit Pyrokier add a kolostorban....
Ha a Bányavölgyi toronyra ahol a kutatok is vannak ott található néhány igen hasznos ital és tárgy is...
A legyözésük 1xÜ amint lentebb irja Summalac az ajton nem tudnak átjönni csak lődd öket v.2kezes kardal üsdd.... -
sunmalac #15029 Runakő, vagy érc, és egy teleportkő, ami a toronyhoz teleportál, meg néhány scroll (summon daemon asszem). A jobb cuccok lejjebb vannak / voltak (addon)...
Esetleg fear varázslat segítségével le tudod nyomni, vagy lehet arra is bazírozni, hogy beszorul az ajtóba. -
#15028 Az 5. fejezetben Xardas-nál van a tornyban valami érdekes cucc ami fontos lehet mert képtelen vagyok lezuzni azokat a repülő Démon akátmiket?? -
Szid #15027 Akkor szerezz 1db feleséget :o)).
Ezután...(no spoiler) -
#15026 [i]VÁ, ez a mod kell! -
sunmalac #15025 Ugyan, ha már megvan az install.bat, onnantól sétagalopp.
Ne ostorozd magad...