Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik gombbal is lehet átköltözni az NPC testébe?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Gothic 3 jelenne már meg 😊

Cheat kóddal is meg lehet csinálni.
Én egyszer sárkánnyal kifüstöltem a várat.<#idiota>
De hogy feladatokat kapsz az már érdekesebb...

Esrohnoil
Gothic 2, ill. addon megjelenések!!!

Nah, erre már csak azt tudom mondani, h. magyarul elõbb megjelenhet, mint angolul. <#vigyor3>
Ha vki nem érti a cikket, leírom magyarul. De sztem mindenki érti...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
pl. Menj át a városba és öld meg Lord Hagen-t? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nem.Ez egy készulo Mod. Ahol mint ork kapsz kulonbozo feladatokat,meg minden

Yang: Skandi- senior shao wari

Johnyy
de úgy mindenel rohangálhatsz!! még!! a sárkányokkal is vagy a piranyával a vízben....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Azt simán cheat kóddal is lehet<#ravasz1><#idiota>.

Pedig van olyan is amiben orkként lehet kóborolni a bányavolgyben.

Olvasni olvastam róluk, de kipróbálni nem.

Sziasztok!
Valaki próbált már valamilyen modot a G2-hoz v. az adon-hoz?

Duzsuki
Tusy szerinted megkapta a levelet?

Randal, én is küldtem mailt 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Duzsuki
Randal küldtem mailt.

Puszi?Na, gyerekek, egy köszönöm is megteszi.<#puszis>

köszi puszi

Duzsuki
Ok megpróbálom elküldeni.

Randal
Sziasztok!
akinek megvan a német G2 az légyszi küldej el az ou.bin, gothic.dat és menu.dat fájlokat erre a mailcímre:
[email protected]

Ha megteszitek talán hamarabb lesz kész a fordítás😊

Duzsuki
Telepítsd a játékot és amikor a legutolsó fájlhoz ér le kell állítani a telepítést, így megmarad minden addig feltelepített fájl. A legutolsó fájlt pedig kézzel kell bemásolni. Ha minden igaz benne van az iso-ban.

német verzí van meg isoban. ha daemonnal benyomom és telepítem a végén kiír vmit és csak ki lehet lépni a telepítõbõl. utána megnézem a telepítési könyvtárat és nincs ott semmi. ki tud segíteni?

Duzsuki
Pontositok itt egy link ezt nézd meg.Link

Duzsuki
Khorinisben a felsönegyedben az egyik kereskedö, aszthiszem rögtön a kapu után balra.

Lutero kicsoda és hol találom?
Mr_no_NaMe
Ecsém lvl 8on is már rég átmehettel,max orkok elõl elfutsz.
Mondjuk lvl 8on inkább mágus mehet át de ijen harzimarcik inkább olyan lvl 10-11en már simán indulhatnak chapter 2be.
Persze csak über ha már elsõ fejezetben elérted az lvl 15-öt mert nem kell menekülni minden elõl <#eljen>
És tényleg nem kéne elcsappantani ezt a jó kis topicot,minnyá itt a Gothic 3 <#gonosz1>
Duzsuki
Mehetsz level 15-ön.
Nem minden termelõdik ujra, többnyire a barlangokban nem termelõdik ujra semmi.

nah, megvan a lvl 15 is.. épp most gyûrtem le 2 árnyékharcost😊

A tárnarák harcosok ugye újra fognak termelödni a második fejezetben? Mert én az elsõbe kinyírtam az összeset...
Nehogy már elvesszen ez a jó kis topic <#ejnye1>

szerintetek lvl 14en már mehetek a második fejezetbe?
Johnyy
a barakk városfelöli lejárólával majdnem szembe van az ajtaja a háznak

Hanna nem a városban van? ö vezeti a szállodát vagy mit (a tolvaj céh titkos ajtó), ott van ahol vannak az árusok, azon az utcán. nem?

tom hogy fogyatékos vagyok, de azért áruljátok el pls hogy Hannat hol találom? valahogy nem tudok ráakadni😞( lehet bug?
Hi! A G2-höz és a Kieghez angolositást hol lehet szerezni?
Esrohnoil
Az nem olyan vészes...
Bár ha belegondolok h. az elsõ rész össz. volt 8000 sor. <#vigyor3>

Randal
Johnyy: Köszönöm. Ez eszembe se jutott.
Esrohnoil: a G2-bõl kb 4-5000.

Johnyy
utólagos engedelmeddel becopyztam a ide is

Esrohnoil
Oks, azt hiszem van hozzá kedvem.
Most akkor mennyi van vissza a fordításból, úgy értem hány sor v. % amit le kell még fordítani kb.?
Utána meg úgyis végigjátszom majd párszor én is, h. kiküszöböljük a félrefordításokat, hibákat.

Randal
Angolról.
Van benne pár német szöveg, de az nem sok.

Most ráuszítottam szegény Tusyt egy újabb õrült ötletemre a fordítás kapcsán, szóval jöv hétre megtudom, hogy hogyan is áll a dolog.

Egyelõre csak a G2-t tervezem.
Vizsgacsúszás miatt kifutottam az idõbõl, ezért nem lenne idõm febr. elejére befejezni.

Johnyy: Köszi, hogy szóltál, bekopizom más oldalakra is.

Esrohnoil
Angolról, v. németrõl?
A másik kérdésem meg az, h. addonnal együtt v. anélkül?
Mert én addonnal még nem játszottam.

Johnyy
ezt a felhívást beírod a gothic fórumba is!??

Randal
Hali!
értem, na mindegy akkor nem kell a fájl.
az uccsót azt én fordítottam😊
köszi a hibákat, majd javítom.

FELSZÓLÍTÁS:

KERESTETIK MINDEN OLYAN EMBERKE AKINEK KEDVE LENNE A GOTHIC 2 ÉS AZ ADDON FORDÍTÁSÁHOZ!
JELENTKEZNI A KÖVETKEZÕ E_MAIL CÍMEN LEHET:
[email protected]

MUNKÁBAFOGÁS VÁRHATÓ IDEJE: FEBRUÁR ELEJE

Esrohnoil
Egyszer elküldted nekem, de csak úgy van meg h. vmennyi már magyarra van fordítva belõle.
Egyébként találtam benn pár apró hibát (a 2.1-esben), inkább csak félrefordítások:

"Ki volt az a srác akit az elõbb küldtél értem?"
Ezt erre kellene átírni:
"Ki volt az a srác, akit ezelõtt küldtél?"

"Engedj be!"
Ez sok helyen nem helyiségre vonatkozik, úgyhogy így helyesebb:
"Engedj át!"

"Túl kevés 5 Erõ pont hogy használd."
Ez kicsit magyartalan, de lehet h. több részbõl rakja össze a játék, szal az elejét így kellene változtatni:
"Kell még 5 Erõ pont hogy használd."

Ja, és ki fordította a "Damn it."-et "Bassza meg."-nek? 😊 Jót röhögtem rajta. Elvileg jó, de nem korhatáros a game.

Egyenlõre ennyi, ha még javítotok rajt esetleg.

Ááá nagy gáz ha Raoul-fekete trollbõr küldetés-nél megtanultam a prémek kinyerését? (töltsem vissza az állást?)

Egyébként ti mit szoktatok még tanulni egykezes-kétkezes és erön kívül?
két kérdésem lenne... hol rejtözik Hanna, illetve hol találok "ham"-et Gromnak, a vadásznak.. (mert hogy khorinisbe nem volt...) vagy a ham megegyezik a mogyorósításban lévõ "szalámi"-val?
Nyugodtan nyomd az 1-et egyáltalán nem csúnya, ráadásul mindent fullosra állíthatsz (300%-os látótáv pl.) Plusz a Gothic nem is s technika miatt szép, hanem mert egyszerûen szép tájak vannak megrajzolva benne.
Kicseréltem a vizet meg minden, csak úgy emlékeztem (mivel régebben már kijátszottam a cuccost) hogy elmegy a kocsmába azonnal... 😊
Mostmár persze a zsoldosoknál vagyok, egy ork mészárlóval a kezembe😊

Más: A G2 magyarítás csúcsszuper... Ez alatt a korhûséget és az angol poénok átvitelét értem... De azt ne mondjátok nekem hogy 75%os... Belépek egy párbeszédablakba, és már khorinisba is mindent angolul ír ki... vagy éppen németül... Szóval pls sürgösen kerítsetek vkit aki normális formátumba tudja konvertálni a 100%os verziót, mert ha csak emiatt áll meg a munka, az elég gáz...

Gothic1-et érdemes kinyomni? Mennyire fogadható el a grafikája? (nem elsödleges szempont de mégicsak 2001es...)
Randal
Sorry,elfelejtettem szolni.
magyaritasok.hu-n elérhetõ.
A honlapomat meg ne nézzétek, nem fog frissülni, csak akkor késõbb. Akkor is szeretném a magyaritasok.hu-ra költöztetni.

Duzsuki
Randal kerestem a honlapodon de ott ugy van kiírva hogy 1.1-es, Hunnenén pedig ugy hogy 2.0-ás vervió. 2.1-es sehol nincs.

Duzsuki
Egyébként srácok az 1.08k Patche pont a grafikai hibákat javitja (szebb lesz a grafika és látszanak a pénzérmék).

Duzsuki
Honnan lehet leszedni a G1-hez a 2.1-es magyarosítást?

Randal
Mégvalami.
Nincs meg valakinek az a fullos angol fájl amibõl annakidején a G1-et fordítottuk, vagy az csak nekem volt meg?

Randal
Major:
Köszi az észrevételt, utánnajárok.
Zoozoo:
Igen,a G2A beépül a G2-be és kiegészíti.