Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
szövegdoboz? Piros betû?<#conf> Mindegy hadjuk én még ehez is hülyevagyok XD <#vigyor0>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

A szövegdoboz felett keresd. Piros betûkkel.
KaszaN
Na és mi az a banner?

A bannerban lévõ végigjátszásban is le van írva, hogy juthatunk hozzá.
KaszaN
Segítenétek? Lekellene jutnom a csatornába (eddig végigjátszás nélkül vittem)de amikor megnéztem a végigjátszást csak azt írta "Most lekell mennünk a csatornába a tolvajcéghez tehát ha megvan a csatorna kulcsa mennyünk is le...) Most ebbõl hogybogózzam ki hogyjussak le?😞 Segítsetek léci

KaszaN
Bocs hülye vagyok. Azt nemolvastam el 😛 és mostmá látom is ez télleg atom a víz nagyon jólett 😄

Mint ahogy a hozzászólásod elõtt 1-el(!!!) leírták, állítsd át a nyelvet németre, és még regelned sem kell.
KaszaN
Regisztráltam, be is léptem de képeket még mindíg nemlátok...

Nem kell regelni, bár elsõre valóban nem jön be kép. balra van egy kis nyelvválasztó ikon, ha váltasz, mindjárt betölti az oldalt, és a képet is 😊

Óóóó.. bocsánat... amikor linkeltem még gyorsítótárazva voltak a képek... Pedig még ki is próbáltam be nem jelentkezve. A mod "reálisabbá" teszi a vizeket(tenget, a folyó a Bányavölgyben), az eget(nappali, éjszakai), nagyjából ezek voltak a képeken. De itt is csak azt tzudom javasolni, hogy próbálja ki mindenki, aztán döntsön, mert játékban máshogy mutat(valami jobban, valami rosszabbul).
grebber
De regelni kell hogy lássa is az ember!

Next PC upgrade: 2022

Pontosan azt ami a képeken van.
KaszaN
Ez az Atmospheric Mod micsoda? Mitcsinál?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bosper íját emlékeim szerint a tolvajok barlangjában találod meg. A bejáratot pedig megleled ha a kikötõ vizében úszkálsz kicsit.
1. Töltsd le a magyarítást, benne van a végigjátszás is.
2. Szerintem a végigjátszásban mindkét dologra választ találsz, de amúgy Gregnek adj oda egy olyan fölmûves(?) vagy milyen ruhát.
3. A textúrák nem befolyásolják a mentéseket.
Üdv.
Lenne pár kérdésem remélem tudtok válaszolni rá.
1, tud valaki magyar végigjátszást hozzá? (kiegészítõvel együtt, nem alapot)
2, Ha nem tudtok (1) akkor valaki mondja már meg hogy Bosper íját merre találom meg? Nincs semmi nyom. Illetve a kiegben találkoztam egy Greg ( elég kalóz kinézetû)nevû taggal aki azt kérte juttassam be a városba és ad valami cuccot bejuttattam de ha beszélgetni akarok vele elhajt azzal hogy dolga van. Ebbõl a questbõl ki lehet még valamit hozni.
3, azokat a textúrákat felteszem befolyásolja a mentéseket?
A játék valóban szép ahogy van(nekem nincs is vele semmi bajom), de valakinek bejön, hogy nagy felbontásúak a textúrák(speciel hogy játszottam vele, engem is kicsit zavartak a túl éles textúrák, de érdekes így játszani).

Modajánló(😄):
Atmospheric Mod 2.0
Képek: 1 eredeti-2 Atmospheric ; 2 eredeti - 2 Atmospheric ; Összehasonlítás 1 ; Összehasonlítás 2 ; Összehasonlítás 3
A játék úgy szép ahogy van, ha neked bajodra van hogy néz ki, azon semmilyen textúra patch nem fog segíteni. Ha német oldalról szedsz valamit, pl textúra modot, ne csodálkozz ha a telepítõje német, de attól a textúrák még nyelvfüggetlenek maradnak, és mûködnek. Nálam az egyiket nem lehetett telepíteni, ezért kellett a "universal extractor" ami kiszedte belõle a textúra fájlt.
KaszaN
Érdekes. Több progit is leszedtem és mindegyik német.

Játsszd tovább a játékot, majd meglátod😉 (nem lövöm le a poént)
hy! valaki nem tudja hogy ha már a questeket megcsináltam mint milicia katona, hogyan lehet paladinnal továbbmenni? elöre is köszi
Milyen progikat??? Az universal extractort? Az angol... A textúra patchet? Azzal semmit nem kell csinálnod... semmi nincs németül csak a letöltõoldal.
KaszaN
mirõl beszélsz? mondtam hogy má megvan. de ezeket a progikat nemlehet angol nyelven leszedni valahonnan?

Könyörgök nézz már körül! Annyit segítek hogy totya4 hozzászólását keresd. Amúgy azon a képen lehet hogy nem látszik, de a játékban észrevehetõ a különbség, tehát töltsd le, próbáld ki, és nézd meg hogy tetszik-e.
KaszaN
mostmár én is rájöttem <#vigyor0> de ezen a worldofgothic.de oldalon ha nincsen semmi kép a módról honnantudjam hogy mitcsinál a mód? Ha már egyszer németül van minden egy kép lenne a minimum.

Nem arról beszélek amit most belinkeltem... Keress rá az oldalon a sumpfis és az universal szavakra... Amit most linkeltem az a 16:9 és 16:10-es monitoró embereknek jön jól.
KaszaN
hm... tök jó...nekem bejön... ez meg ez

Ezt kérem törölni, a hármas topikba képzeltem magam, bocs.. <#puszis>

A community patch elõnyeinek kihasználásához, valamint hogy lásd a változások hatását, igen, ajánlatos újat kezdeni.

KaszaN
Na mindegy akkor csak arra vagyok kiváncsi hogy ha patchet telepítek akkor kell új játékot kezdeni?

KaszaN
De semmi változás sincs a grafikán.

Olvass vissza egy kicsit(csak ezen az oldalon).
totya4: Igen, a sötétség engem is zavar... De nekem maga a textúra tetszik.

Akiknek szélesvásznú képernyõjük van, azoknak figyelmébe ajnálom: Gothic 2 Widescreen Patch Elõtte Utána

Az általam leírt Universal Extractoros megoldással lehet telepíteni.
KaszaN
helló
Nincsen a gothic 2höz valami grafika javító? Jólenne vele 😛
Köszi!

Én végül is kivettem, mert túlságosan élessé, tolakodóvá vált a textúra.
Persze ehhez közrejátszhat az alap 8-16x-os anizó filter is... Meg mintha sötétebb is lett volna minden. A régebbi jobban beleolvad a környezetbe, jól el lett találva, marad az 😊
Most tudtam kipróbálni a Sumpfis Texture patchet.... és engem meggyõzött! Ebben nem a régi, hangulatos textúrákat akarták teljesen újakra cserélni, hanem csak a felbontásuk lett nagyobb. Nekem tetszik, és ahogy totya mondta, a játékban telejsen máshogy néz ki mint képen(szerintem jobban)
valaki pls linkeljen már angol 2.6, 2.7es cracket:S
Tehasut
vistát tutkó nem fogok felrakni, még a a g2-ért sem.
ami még érdekes, hogy a max framerate ATI kártyával 85 volt, nvidiánál csak 75.
de igazából én nem is küzdök tovább ezzel, berakok a gépembe egy nvidia kártyát és azzal tolom végig a játékot, oszt készpassz
A kiegnél nem nagyon tetszik hogy harcnál automatikusan összekapcsolódom azzal, akivel harcolok, így nehéz navigálni. G2-ben külön billentyû volt az ellenféllel való összekapcsolódásra (zárolás/lock). Itt a kiegben ezt az automatikus összekapcsolódást ki lehet ütni valahogy?
Ennél a játéknál úgy tûnik az ATI driver valamivel jobban muzsikál Vista alatt, annak ellenére hogy a vga gyakorlatilag végigalussza a játékot. Azért annyira nem sok az a 10-15 fps pluszban. Mindesetre nálad még rosszabb a helyzet XP alatt, de annyi vga és driver után csoda hogy elindul még az az XP.
Tehasut
természetesen xp-n próbáltam, abszolút nem használok visztát. de lehet, hogy kéne, látva a g2 eredményeket...
Az nvidia kártyák eredménye XP vagy Vista alatt jött ki neked?
rotator
Dehogy. Hogy az alap dolgokat tudja, némileg jobb vas kell alá, mint az XP-hez, onnantól felfelé viszont elhúz teljesítményben tõle. Mondjuk játékok terén éppen nem, de ezek szerint ott is van elõrelépés. 😊

Pianista
pistán jobb az eredmény?! ez meglepett<#ticking> tudtommal egy nagy lomha izé...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

rotator
Nofene...

Megnéztem Vista alatt is.

XP32
Vista32

Van egy kicsi különbség...
Tehasut
nekem szintén
Nekem Gold verzió van (2.7).
Tehasut
dehogy vistázok. xp sp3.
egyébként 4850-en néztem ma. a többi: core2 duo e8500 (3.16 Ghz), 4 giga ram. legfrisseb ati driver van nekem is. érthetetlen ez a nagy fps különbség
4850-el nézd meg, az van nekem is. A 4870 egy elég érdekes kártya szerintem. A gépem többi adata 3.2Ghz Core2, XP 32bit, 4GB RAM, friss ATI driver. Ha te mondjuk Vistán futtatod, akkor semmin sem csodálkozom, ha ráasásul 64 bites Vistán, akkor meg papíron nem is állok szóba veled 😊
Üdv.
2.7-es angol cracket tudna valaki linkelni? Csak németet találtam.