Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NOTR egyszerûen más, mint a többi Gothic. Jóval nehezebb. Taktikázni kell benne. Kéne egy darab erõpont még, hogy használni tudjak egy jobb kardot. Egyek meg egy dragonroot-ot? Az segítene, de abból késõbb italt is fõzhetek, és az több pontot ad. Olvassak el egy erõnövelõ kõtáblát? Jól jön most, de még jobban, ha már fejlesztettem pontokból annyira az erõmet, hogy már túl sokba kerülne tovább fejleszteni, és akkor olvasom el a táblákat.
Ne tudd meg, mit agyaltam játék közben, hogy jövök ki legjobban. Mert pont mindig mindenre kevés van.
nem tom hogy csak bug de:
2.fejezet jövök ki a bányavölgybõl ott a kutató nézem..
-na mondom nem megyek közel mert leátkoz és azt nem szeressük de íjjal még nem voltam túl jó odamegyek annyira hogy ne szólítson le elkezdem löni erre: tömeghalál!?
annnnnyyukád mit tömeghalálozol te.... ekkorát egyböl lehahálhullámozott a gyökér...
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
az viszont valóban nem megy, hogy végigrohanok a fõszálon, és közben mindenkit lecsapok.
Yang: Skandi- senior shao wari
A második fejezetben találtam egy Orlav nevû hullát és találtam nála egy pénzes erszényt, van valami jelentõsége? ( Esetleg elvinni valami barátnak, özvegynek? )
Az imátkozást akkor lehet megszívtam? Mindig ügyességre kaptam pontokat, no mind1.
plusz 1 kérédés Dexter-t legyaktam, találtam nála egy kulcsot, mit nyit( gondoltam a házában a ládát, esetleg egy másikat a környéken, de semmi)?
2. az oltároknál imádkozós-adakozós esetben véletlenszerûen osztja a jutalmat a játék, csak nincs szerencséd, ha nem azt kapsz, ami legjobban kellene.
3. Na , ebbõl végre tudom, hogy kiegészítõt játszol 😊 Az csak akkor kell, ha mágusnak készülsz, és megkérted Larest, hogy segítsen egyszerûbben bejutni a kolostorba.
4. dehogynem, csak filléreket adnak értük, Bosper fizet egyedül jól a prémekért.
Úgy emlékszem volt 1 olyan küldi amiben imátkozni kellett Innos szobraihoz? azt hol is lehet megkapni ( ha benne van a végigjátszásba akkor ne mondjátok olvassam el 115 oldal kieggel, sok lenne )
2, Amikor imátkozok és adakozok 100 aranyat mindig csak ügyességeket kaphatok, erõt sehogysem ( a többinél meg csak 1 illetve 2 hp-nem sok)?
3, találtam egy innos szobrocskát az 1ik barlangban egy fekete goblinnál, annak van valami jelentõsége vagy eladható nyugodtan?
4, Ha nem Bosperhez mentem tanoncnak akkor máshol eredeti árában el se lehet adni a prémeket?
1. nem tudok ilyen térképrõl, de felesleges is. Ez olyan játék, hogy úgyis beszélsz mindenkivel, és aki tanít, bekerül a küldetéslapodra. L betûvel jön elõ.
2. nem tudom, hogy alapjátékkal játszol-e, vagy a kiegészítõvel. Ha alapjátékkal, akkor azért kerül dupla pontba a kardozás fejlesztése, mert csak egy darabig lehet az egyiket fejleszteni a másik nélkül, pontosan 30%-ig, utána már csak úgy tudsz egykezes kardozást tanulni, ha egyben fejleszted a kétkezest is. Íj-számszeríj tanulásánál ugyanez van. Ha a kiegészítõvel játszol, akkor is ugyanez a helyzet, de akkor egyéb meglepetések is várnak rád: egy bizonyos szint után dupla pontért lehet csak fejleszteni, újabb bizonyos szint után már háromszoros pont kell hozzá, aztán négyszeres, sõt lesz az még ötszörös is.
3. hogy melyik kasztot választod, annak bizony van befolyása. pl varázslatokat csak akkor tudsz tanulni, ha mágusnak állsz. Milicia és zsoldos közt az a különbség, hogy milicistából lesz késõbb lovag, zsoldosból meg sárkányvadász. Azon kívül a páncélok védõértéke, a megszerezhetõ csúcsfegyverek, ill egyes küldetések is mások a két kasztnál. Egyébként harcos lehetsz milicistaként is, sõt a jobb páncélok miatt talán még könnyebb is úgy, mint zsoldossal.
4. igen
Lenne pár kérdésem aki tudja a választ írjon.
1, Van olyan térkép ami mutatja a mestereket? Kitõl mit és mennyi TP-ért tanít dolgokat?
2, Egy bizonyos szint után már minden tanulás a duplájába kerül?
pl: 35ig az erõmet 5 TP-ért 5 erõt kaptam (Korinis kovácstól)
illetve 30ig az egykezes kard használatot is 5 TP = 5% arányban, de most csak olyan mestereket találok akik 10 Tp-ért adnak 5%-ot
3, Annak hogy hova tartozok van valami befolyása? Lovag lennék azok a milicistákkal vannak együtt, de aki harcos akar lenni annak a Zsoldos ajánlott csoport, de azokat meg utálják lovagok, de addig meg nem lehet bejutni a lovagokhoz ameddig nem csatlakozok valahova, de akkor mind1 melyiket választom akkor is bejutás után nyugodtan lehetek lovag?
4, Bárhova csatlakozok ugyanannyi XP jár érte?
Beszélj Garonddal, és o azt mondja, hogy ad neked bizonyítékot a sárkányok jelenlétére, de elobb ki kell derítened, hogy állnak a bányászai. Kérdezz rá, hogy hol találod oket, erre ad egy térképet, amin bejelölte, hogy hol vannak a bányászok. Beszélj Parcivallal is, tole is kérdezz meg mindent, mielott elindulsz. Kezdd az északi bányával. Menj oda, és beszélj Grimes-szal, hogy megtudd, a csapat vezetoje elindult a kastély felé. Ot kell megkeresned. A térképen a várostól egy kicsivel nyugatra egy házat láthatsz, oda kell menned. Beszélj a lovaggal a ház mögötti barlangban, és mondd meg, hogy Lord Hagen küldött. A középso táborban a 'Ragadozóvadászat' küldetést kell teljesítened, amint megvan, kérdezd meg Fajeth-tol, hogy mennyi ércet tudtak bányászni. A harmadik tábort sajnos tárnarákok kiirtották, az egyetlen túlélo, Diego, elmenekült a ládákkal. Diegot a középso tábortól északra, a mocsártól egy kicsit keletre találod egy barlangban (a csapat találkahelye az elso részben). Beszélj vele, és o elmondja, hogy mennyi ércet sikerült bányászni, és hogy hol rejtette el (ott van mögötte😊 ). Mivel mindhárom táborról van már információd, menj vissza Garondhoz, és jelents neki, majd kérd el tole a levelet, amit ígért (minden tábor után külön is visszamehetsz jelenteni, külön kapsz jutalmat értük).
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez a "mod" egy VÁLOGATÁS! Két textúra modból van összerakva:
NonameMod: Ez egy Gothic 1 Mod, bõvebben a Gothic 1 topikban. Készítõje oldflash. Link az eredeti modhoz.
Gothic 2 Notr Textures by Colmar: Link
Én körülbelül annyit csináltam, hogy néhány textúrát összevegyítettem a kettõbõl, úgy, hogy azok mûködjenek a Gothic 2-ben. Ezt a modot úgy csináltam meg, hogy nekem tetsszen, ezért nincs benne a colmar féle sárkányvadász páncél textúra sem.
Képeket sajnos nem tudok linkelni, akit érdekel nézze meg õket a játékban. A mod majdnem minden páncélt megváltoztat(már látom is melyik nem fog a nép nagy részének tetszeni: az új zsoldospáncélok), kivéve talán a falusiak ruháit. A visszajelzéseket megköszönöm😉
Telepítés: a vdf fájlt be kell másolni a Gothic II/Data mappába. A mod tökéletesen kompatibilis az addigi mentésekkel, semmi kárt nem tesz bennük, de egy biztonsági mentés sosem árt. Ha nem akarod használni, egyszerûen kitörlöd a Data mappából a fájlt.
Egyébként a Fallout 3-ban egyenesen ocsmánynak találtam a talajt (aszfaltot pl) ezért ott evidens volt egy textúra pack használata, de itt a G2-nél minden oké 😊