21229
-
#15344 Persze ha a célpont nem mozog közben. Ill a kisebb varázslatok célkövetőek nem pl. tűznyil? -
#15343 Ez a gyenge pontja a varázslónak, csak köpenyeket kapsz, de annyira erősek a varázslatok, hogy nem fog hiányozni. Távolról kell hadakozni, vagy jól kell tudni futni :) Mellesleg a varázslat már látótávolságból eltalálja a célt míg a nyíl képességtől függ... -
Caine #15342 Ja mégvalami: varázslóval is meg lehet-e (vagy egyáltalán érdemes-e) csináltatni a minecrawler páncélt? Mert páncélügyileg elég gyengusz vagyok, talán fog kicsit segíteni a ring of water páncél. Lesz valami izgi páncél a játékban varáslóknak is? -
Caine #15341 Egyébként nem gyenge a varázsló, ha egy ellnenfél van. Most lettem 12. szintű és a fireballból elég 3 egy wargnak, nem semmi. Zsoldossal még közel se tudtam megfektetni egy wargot 12-ik szinten. A gáz akkor kezdődik, ha több ellenfél van. De gondolom jönnek majd később a területre ható varázslatok, akkor majd jobb leszek csoportok ellen is.
Most jöttem rá a következőre, nem tudom ismertétek-e: van egy várézsbot, ami ad 20 pontot a manára (nem tudom, hogy csak a kiegben van-e) és persze nem csak a maxra ad, hanem az aktuálisra is. Innen könnyen kitalálható, hogy ha nulla manád van, akkor csak leveszed, felveszed és máris lett 20 manád. Jól jöhet ha kifogytál a mana löttyökből. -
Caine #15340 Tudom, de úgy 30 pont körül lehet szerezni minden tulajdonságra és skillre. Vizsont a turbó italok csak 3 pontot adnak. -
#15339 jaahh az italok, -én ugyanígy elégedetlen vagyok a zsoldosommal, mert hozzászoktam a varázslói képességekhez. elég nehezen veszem be hogy a tekercseken kívül nem tudok varázsolni. Nekem is össz-vissz ez az 5., és alighanem lesz 6. is az első résszel :))) (ott imádom, hogy vérszívóként repülhetek is, -sajna ezt a továbbiakból kivették) -
#15338 Akiegészítőben nem csak tp ből lehet fejleszteni sőt nem is abbol kell inkább ott vannak a kőtáblák meg egyább nyalánkságok.
-
Caine #15337 Nem türelmetlenkedek, most játszom ötödször a G2-vel, van egy kis tapasztalatom, de mágussal még nem nyomultam. Azért köszi a tippeket, ezek szerint érdemes a mágust nyomni -
Caine #15336 Köszi a tippeket! Ezek szerint lessz még annyi tp-m, hogy dex-re is költsek. -
#15335 Jaa a sima nyílhoz is és a mester kardhoz is dext kell és eszközhasználat (a legelső!!! találkozónál megveheted a tengerparton a kiképzőtiszttől, vagy a démontoronyban lesz legközelebb) A crosbowhoz erő kell és ha varázsló vagy nem érdemes arra fejleszteni. -
#15334 Te nyílván viccelsz. A legkönnyebb mágussal végig vinni. A mágus nem árt ha jól tud (sima) nyilazni. Azzal kivédheted az első nehézségeket, aztán ha dextet felnyomod asszem 120-ra, már a legelején megszerezheted a mester párbajtőrt. Az meg elég jó fegyver. A későbbiekben meg olyan varázslatokat tanulhatsz meg, amivel kellemesen öldökölhetsz, mindenféle fáradtság nélkül. Tehát ügyire és manára fejlessz. Én 2 X voltam mágussal, és a végén utáltam, mert a vége nevetségesen könnyű lett... Az elején bármelyikkel is vagy, könnyen lenyomnak, úgyhogy sztem ne türelmetlenkedj, hanem jácc... -
Hasse #15333 A guide felül sokat segít, szokj hozzá a gondolathoz, hogy a gyilkos hajlamaidat a 4. chapterig mágia segítsége nélkül kell kielégítened. Mondjuk crossbow/bow + dexterity alapú egykezes használható úgy-ahogy (dex úgyis kell a lopáshoz).
Viszont a játék végére már csókos leszel Innosnál és ledarálsz mindenkit. -
Caine #15332 Amúgy most nyomtam végig az addont sárkányvadásszal és rendesen bekeményítettek. A végére kerek 200 volt a védettségem fegyverek ellen
Az utolsó sárkányt a dragonhunter crossbow-val vertem le egy fél perc alatt. Az eredetiben is ilyen eszméletlen módon regenerálódtak a sárkányok? Már nem emléxem, de most durvák az tuti, kevesebb mint 1 perc alatt fullba regenerálódnak a halál közeléből is, gyorsan le kell őket verni ... -
Caine #15331 Próbált már valaki varázslóval nyomulni? Én most keztem vele egy új játékot ...
Eszméletlen nehéz, a mana elfogy 5 varázslással (82 mp bottal) és utána lehet inni a lötyiket meg enni a növényeket, de ezeknek igencsak véges a száma. Nem is beszélve arról, hogy csatában inni bukás. Most lev. 11 mágus vagyok erő:10, dex:11, egykezes:10, kétkezes:12, nyil:10, xbow:10. Tehát a mana elfogy egy pillanat alatt, utána meg harcban semmit sem érek és a gagyi armor miatt 1 perc alatt szecskává vágnak utána. Nincs valakinek valami tippje sikeres mágushoz? Érdemes a többi tulajdonságra tenni, hogy ne fogjak padlót ha elfogy a mana, vagy nyomjak mindent mint az állat a mágiára? Ja, amúgy sok felesleges tp-m sincs, mert a mana tp-be kerül, a magic circle tp-be kerül és az egyes varázslatok is tp-be kerülnek. Most tanultam egy sz@ros fireballt (lev2) és 10 tp volt! Ez így nem nagyon élvezetes idáig ...
Nem tud valaki valami mp regeneráló modot?
Amúgy nekem nagyon hiányzik a játékból a hp és mp regeneráció, bármilyen lassú is lenne. -
Caine #15330 Igen megy. -
#15329 A wanadoo-n láttam -
vizmagus #15328 Letölthetnám valahonnan ingyenesen? -
musclE #15327 Hi All! Vki meg tudná mondani hogy honnan lehet lezuzni az angol night of the ravent(dcm nem müxik, szal vmi netcím kéne, az se baj ha smsweb!)? Mer sp2vel nem tudom egyszerűen feltenni a kieget, és lehet a sok patch meg angolosítás zavar be! (Vagy ha vki tud megoldást az sp2es gondra, annak is örülnék!) Előre is kösz! -
#15326 Hi All!
Az Addonban a Magic Bow és a Magic Crossbow mire jó? Úgy értem, van-e valami specialitásuk, mert azt a kevés töltényt, amit fel lehet szedni hozzájuk, elég hamar el lehet lövöldözni, de vadakat irtani jó a hagyományos fegyver is. -
dvcs #15325 üdv
tudna valaki adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a night of the raven 2.7.0.1-es crackjét?????
a haverom megvette eredetiben, de nemünk nem indul el a másolata. :D
aki tudna segíteni, az válaszoljon, vagy küldje el nekem msn-ben a cracket a [email protected]!!!!!!!!
előre is kössz a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15324 próbálta már valaki a gyári angol NotR-t feltenni törött gothic 2 alapra? működik rendesen? -
#15323 Hogy Addonnal játszhass teljesen ujjra kell kezdeni a játékot, mert az addon nem fojtatás hanem az eredeti játékba beleszőtt történet. Egy a lényeg teljesen az elejéről kell kezdeni és nem kompatibilisek a mentések az eredeti játékkal. -
#15322 Hol vannak azok a ládák én már 3x játszottam végig mégsem találtam meg. -
#15321 Jah meg addont hogy lehet játszani? a játék vége után lehet még folytatni,vagy uj játékot kell kezdeni? -
#15320 Hali, Hatodik fejezetben ahogy lejövök a hajorol ballra van egy rakat láda a tetején egy potionnel..végtelen ideig lehet szedni a dexterity elixireket..ez normális vagyis azt jelképezné hogy a ládák azzal vannak tele,vagy valami bug?:D -
Goth #15319 Az első tényleg jobb is volt , annak volta az az igazi gothic hangulata. az old camppel , a sect campnek a swampweeddel, meg minden ehh de jó is volt :D -
#15318 Hidd el, nem baj, úgyanígy csináltam, és az elsőt még élvezetesebbnek találtam.
Nagyonjó a meseszövése... -
#15317 Én is jó sorrende tolom ezt a sorozatot :D
Előbb a 2 most nemsokára az 1 azt jön a 3. -
Goth #15316 kettőt találhatsz :D -
reggie #15315 De ezt a végigjátszásthol találom? -
#15314 Nézd meg a végigjáccást... azért is érdemes, mert megtudod mi mindent hagytál ki. :) -de tényleg! mellesleg ott van pontos leírás a Quarhodron kérdésre. -
reggie #15313 Hello.
Lennne egy kérdésem. A Gothic 2 ADDON-al játszom és kegyetlenül elakadtam. Az ADDONWORLD pályáján megidéztem Quarhodront és nem tudok válaszolni a kérdéseire. Ha tudjátok a válaszokat légyszi irjatok!
Végigjátszás vagy magyarosításnak is nagyon örülnék!
THX
-
tosatt #15312 Hi!
Játszottam a Gothic 1-gyel és nagyon király! Nem tudnátok megmondani honnan tudnám letölteni a Gothic 2-t? -
#15311 Ahogy én is tanultam - a számszeríjjhoz erő kell (nincs köze az ügyihez) az íjjhoz pedig ügyi (nem kell hozzá erő). Az első a harcosoknak ajánlott, mint a zsoldos, és a lovag, az utóbbi a varázslónak. Mint tapasztalhattad az Addonban az ellenfelek soxor 3 x erősebbek (brutál) mint a sima Gothicban, de a képességeid teljes felfejlesztését is megadták ehhez a készítők. Igaz van olyan amit csak a végére érsz el. Most én (amikor jáccom) zsoldos vagyok a kiegben, 160 az erőm és még nem mentem neki a sárkányoknak. Eddig csak karcolgattam a komolyabb ellent (ork, sárkánygyík, tűzvarán, varg) - a 160 erővel van esélyem - kb 50-70%. Igazán a kasztodnak megfelelő képességekre gyúrj, mert pl a zsoldos nem fog varázsolni, ezért az ügyinek max a zártörés-lopásnál veszi hasznát.. ezért erőre kell gyúrni, aztán szerszámhasználatra (nekem)... Nekem a számszeríj, ha megtanulom a használatot, legalább is a másik jobbkezem lesz... úgyhogy csak okosan kell a képességeket fejleszteni, mert mindentr nem tucc maxra tenni (meg minek is).. -
#15310 Köszi. Azon a küldin már túl vagyok, akkor nem pocsékolok rá tp-t. Amúgy sem elég soha semmire, bármennyi is van.
Még egy kérdés tapasztalt addonozókhoz: jól gondolom, hogy a számszeríj a kiegben tulajdonképpen senkinek sem ideális? Ha jól tudom, erő kell hozzá, a sebzéséhez viszont az ügyesség adódik hozzá. Ha tehát erőre gyúrok, akkor meg tudom fogni, de kevesebbet sebzek vele, mint aki ügyességet fejlesztett, és gyengébb ijjat használ ugyan, de az ügyesség ugye hozzáadódik. Ha meg ügyességre gyúrok, akkor eleve meg sem tudok fogni egy normális számszeríjat. -
#15309 Volt már nem 1x a játékban, hogy eltettem vkit láb alól, de nem ott ahol a programban a készítők akarták és utánna azon az előírt helyen jelent meg a hullája. -
sanyiiiii #15308 Ha jól sejtem te a wisp amulettre gondolsz.
Erre szerintem nem érdemes tp-t költeni mert csak annyit csinál hogy jön melletted 1 wisp és megmutatja a földön heverö cuccokat.....amiket azért általában nyitott szemmel járva magadtol is megtalalsz.
Haszna legfeljebb akkor van amikor a bandita fegyverkereskedös küldit életedben először csinálod meg. -
#15307 Jaja, nem is izgat már. Persze könnyen beszélek, milicista vagyok, ha mágus lennék, jobban idegesítene.
Más érdekességet is észrevettem, mikor mentem Lobart kőköréhez az ornamentért, Cavalorn ott ácsorgott előtte egy szál alsógatyában. Vicces volt a nagy íjjal a hátán, karddal az oldalán, ruha nélkül. Igaz, mikor megnyomogattam a gombokat és elmondta a szövegét, egy szempillantás alatt felöltözött és elhúzta a csíkot. (Normálisan valószínüleg ekkor cserélte volna le a víz körének ruháját a sima öltözékére.)
Egy kérdés: még az elején Vatras adott egy amulettet, fura és megjegyezhetetlen nevűt, rengeteg kötőjellel. Merdarion tanítana ezzek kapcsolatban egy csomó dolgot, de vaktában sajnálom rá a tp-t. Megéri, érdemes rá költeni? -
sunmalac #15306 Éreztem én, jól látod. Akkor valahol hulla a bányvölgyben... -> bug.
Bár amúgy sem jutottál volna vele sokra. -
sunmalac #15305 Mesélj picit offba!!! Jó, vagy el se kezdjem?
Remélem Manti is így van vele, csak hogy felálljon a régi nagy hármas, vagymi...