Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
Az nálam úgy volt, hogy nem beszélt róla, de mikor leöltem az orkokat, tudtam mondani neki, hogy tiszta a terep, és adott pontot.

Az ork-ölõs küldetést csak késõbb lehet megkapni, vagy azt elvileg már akkor meglehet kapni mikor átjövünk jarkendarba? (már a végén vagyok a fejezetnek és még mindig nem kaptam meg-Ridoran egyszerûen nem beszél róla-nincs olyan párbeszéd opció:S)
Vagy ha minden kötél szakad még mindig összeverheti az egész tábort😛

Nem a kis kunyho romokban kell keresni hanem menny még messzeb ahol a zombik vagy a tárnarákok vannak a papok csarnokába ott lesz a kért kötábla...

KaszaN
Hú éppen játszik apám a gothical épp a bányavölgyben van és ki akar nyitni egy ládát erre berohan egy ork a barlangba és azt ordítja "TE LÁZADÓ TE" nagyon komoly volt 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

A bandita táborba való bejutáshoz van egy olyan küldi hogy meg kell találni 1 kõtáblát, na már most elvileg az a portáltól nem messze valamelyik ház romjánál van, hát ott 3 romos kis ház van egy helyen, egyikben sincs, illetve kicsit tovább a dombon egy másik ahol kõõrök vannak, de az ottani ládában egy másmilyen kõtábla van, az meg másik küldi. Ha ez most bug akkor itt hagyom abba, mert e nélkül nincs tovább.
Van egy mellékküldi amit megint nem kapok meg, az ork tábor kiirtását, ami a kanyonban van, nem jelenik meg semmi párbeszéd arra Ridorantól.
:S
2.7es angol törést tudna valaki adni?
Azért nem folyamatosan van ez így, de elõfordul úgy 2-3 óránként ez a graf bug, vagyis korábban, de most már 5 percenként az App hiba.
Takanohana
Ez a kép óriási 😊 Rakd újra a játékot, hátha segít, így tényleg élvezhetetlen lehet.

Takanohana
Akkor a hiba a te készülékedben van. Végigvittem az alapjátékot is és a kieget is magyarítással, de a Pedro-féle bugon kívül semmilyen hibát nem okozott, sem játékmenetben, sem grafikában, és egy kilépés sem volt.

Ilyen Applications hibaüzivel mást is kidobott már? Már volt pár de csak ritkán de amint átmentem Jarkendalba 5 percenként kivág. Nem tudom hogy a magyarítás okozza-e de ha igen akkor ne mondja senki hogy azt az 1-2 hibát amit okoz (Ami nálam már 10-re rúg) nézzem el, mert totál hazavágja a gamet, és most én lennék a gonosz ha megjegyzést teszek rá? Hát inkább akkor ne csináltak volna hozzá magyarítást ha így hazavágja a gamet, aztán kitudja lehet késõbb a windowst is azt lehet újra rakni. Ha ezek a hibák állandóak lehetne rá figyelmeztetni, ha nem akkor nem tudom, valamit nem szerethet a configomon. (Een bugok mellett amiket már jeleztem csak halkan jegyezném meg hogy csúnya graf bugok is elõjönnek-pl egy ház plafonja egyzserûen megjelenik az égbolton stb, komoly)
rotator
Hogy lehet egy magyarítással ilyen jellegû bugokat okozni? A faszerkeszetben is turkáltak, nemcsak a sztringeket írták át?

Most már Application errorral is kidobál.
Takanohana
Nekem a magyarítás a G2-ben és a NOTR-ban is csak egy bugot okoz, hogy Pedro áll, mint a ... cövek. Kissé hülyén néz ki, fõleg mikor Miltent kérdezem, nem látta-e Pedrót. De gondot nem okoz, késõbb, mikor kell, a helyén lesz Irdorath-ban.

Aki magyarítással tolja, annak is vannak ilyen bugok? Vagy ez ennyire egyedi? Ha valakinek elõfordultak ezek és tud rá tippet az szóljon.
Én eredeti németet használtam, bug nem volt egy sem.

Yang: Skandi- senior shao wari

Takanohana
Rém egyszerû a dolog. Ha jól tudsz angolul, ne használj magyarítást. Ha meg nem tudsz annyira, akkor örülj, hogy valakik szabadidejükben, mások örömére elkészítették a fordítást, és nézd el, ha hibát generál.

Én például nem tudok jól angolul, és a NOTR magyarítását megsaccolni sem merem, hány éve várom.

Miért számít az ok? Ha a potnos okát, akkor kijavítod? 😊 Szó se róla, sokan hálásak lennének érte. Addig sajnos ez a helyzet. A magyarítással az elsõ rész is bugos, annak átmeneti eltávolításával pedig eltûnnek a hibák. Ez talán itt is segíthet.
Igen, magyarul tolom, de az miért okoz hibát? elvileg csak a szövegekhez volt hozzányúlva. Így elég élményromboló, no az amúgy sem könnyû game (kieggel elég nehéz) még kevesebb XP-t lehet kapni a sok megoldhatatlan küldi miatt.
A magyarítások általában bughalmazt csinálnak a játékból ezért sem szoktam magyarosítani a játékokat

Magyarítást hazsnálsz? Alább is írták, hogy az okozhat bugokat. Én ezek közül egybe sem futottam bele (angolul játszva), sem a kiegészítõben, sem az alapjátékban, pedig a hovatartozásunktól független küldetések többségét négyszer is megcsináltam a végigjátszások sorát.
Ne már 😊 Akkor ez küldi mire volt jó? Elvileg így lehetne börtönbe vitetni mert Leenek ez volt a célja de nem kerül oda akkor mit nyert vele?😄 Mindegy.
Áhh, nem tudom miért de tele vagyok küldetés bugokkal. Korábban említettem a (Hildásat-meg se kapom)volt a Pedro-s, és most megint van 3.
Elsõ van olyan küldi hogy használni kell a teleportokat mind a 3-at használtam semmi. nincs vége a küldinek. 2 Vatrastól kaptam egy levelet amit Saturashoz kell vinni, nem veszi át, 3 birkatolvajos, elvileg abban a barlangban vannak ahol a "fura hal"-at lehetett találni a bandita rajtaütés küldihez, hát se abban a barlangban nincsenek ahol az alapban van az a hal, se ott ahol a kiegben. Lehet én nézek el valamit, vagy a végigjátszás leírás hibás, mert már ezeket az alapján próbáltam már megcsinálni.
Dedy az lenne a hiba ha odekerült volna😄.Örökre a bíróé marad

Abban a küldiban hogy "A bíró talpnyalója" el kellett vinni a szent kalapácsot, no de vissza is lehet vinni miután lebuktattuk a bírót vagy bármikor? (leverni meg nem lehet) (Amúgy érdekes módon nálam nem került börtönbe, ugyan úgy otthon van) :S
Hello megint kéne egy kis help..... 4 fejezetbe vagyok és könnyü sárkányvadászpáncélom van......ettöl szeretnék jobbat .....mejik küldi adja... vagy egyáltalán hol tok ijet szerezni....
Takanohana
a kovács akkor fogja kinyögni, amit tud, ha két bányász is gyanúsítja. az egyik Fint, ha jól emlékszem, a másik meg a kocsma bejáratánál üldögél. (talán Emilio). ez utóbbi csak akkor beszél, ha levered Senyant.

kissé nehezebb út, de leegyszerûsíti a dolgokat, ha simán levered az ürgét, akinél a poros kõtáblák vannak. meg persze a két gorilláját is.

KaszaN
Na nagynehezen eljutottam odáig hogy a banditatáborban a piros kõtáblát kell megszereznem de elöbb egy gyilkosságot kell kideríteni és már a kovácshoz ha odamegyek álladóan aztmondja mennyek onnan mert meggyanusítottam a gyilkosság ügyében és nemtudom mi a fenét kell csinálni. Odamegyek ahhoz aki feladta a küldetést de csak at mondja hagyjam nincs ideje. (persze csak áll) Valaki tudna segíteni?

Takanohana
asszem a kieg magyarításakor egy-az-egyben átvették az alap magyarítást, azt egészítették ki, így a bug is benne maradt.

A kieggel együtt tolom.
Korábban írta, hogy az addonnal játszik. Egyébként valóban nem kell vele foglalkozni, mivel nem is ott kéne lennie Pedrónak.
Úgy rémlik ez a magyarítás bugja. Vedd úgy hogy nincs ott Pedro, és menni fog. Ez az alap G2 ügye? Érdekes lenne ha a kiegben is hibás lenne.
Velem is ez..volt.. szerintem hagyd ki azt a küldit mármint hogy ne öld meg azt anyi...
Sajna azt hiszem belefutottam még egy bugba, ráadásul a fõ szálon.
Miután bejutottam a kolostorba megkaptam azt a küldit hogy szerezem vissza Innos szemét Pedrotól, senki nem tudja merre van hmmm... ahhoz képest a kolostor bejáratánál ácsorog, gondolom a kõkörnél kéne lennie, valamint Graxtól megkaptam azt is hogy öljem meg, mivel a kolostor elõtt van rátámadok bevédik és lagyaknak, erre valami tipp?
Takanohana
Rejt, de csak akkor kapsz hozzá kulcsot, ha mágus vagy. Egyébként csak mágusnak hasznos a tartalma.

A várostól nem messze (ahol egy kereskedõ üldögél, és azt a küldit adja hogy öljem le a bandítákat a hídon) ott van egy kis barlang 2 ládával de az egyikhez kulcs kell. Rejt valami jó dolgot az a láda, és annak a kulcsát honnan lehet megszerezni?
Takanohana
be kell jutnod Greg kunyhójába. Francisnál van a kulcs, többféleképpen megszerezheted tõle, rád bízom, hogyan. ettõl még nem lesz banditapáncélod, de így folytatódik a történet. kb akkor kapod meg a kalózoktól a banditapáncélt, ha minden küldetésüket megcsináltad. nem rontom el a játékodat azzal, hogy részletesen leírom, mik ezek, és melyiket hogyan kell megcsinálni 😊 beszélj minden kalózzal, csinálj meg nekik minden küldit.

KaszaN
valaki a #20583-re tud választ?

Igen csak annyit lehet hogy End. (Vége)
KaszaN
Szerintem egy kicsit vidd még a történet szálat de ne menj át a másik fejezetbe csak kicsit továb. Hátha majd megjelenik 😊

KaszaN
Mi az hogy nincs párbeszéd opció? Ugy érted amikor hozzászólsz csak annyit lehet mondani hogy vége?

Egy kis help kéne a 3 fejezetben, elvileg lenne egy olyan küldetés hogy Hildának kellenek gyógynövények (Xardas tornyától nem messze). A probléma hogy nem kapom meg a küldetést, nincs semmilyen párbeszéd opció, ez csak nálam van így?
Én se használom, csak élményromboló lenne, mikor véletlen rájöttem poén volt, meg kicsit bosszantó hogy ilyen hiba maradt benne. Ez olyasmi mint amikor egy magasabb helyrõl nyilazunk mert az ellenség vagy vadállatnak nincs annyi "esze" hogy, megkerülje pl a sziklakövet vagy bármit, így könnyed le lehet nyilazni bárkit,alapszinten is, igaz ez idõigényes és macerás, de nem akkor "bug" mint az arannyal való manipulálás.
KaszaN
Nekem eddigsem volt gondoma pénzel nemhiszem hogy használná bárki is 😊

Van egy kis hibája a gamenek, nem csalás, de nem szép használni😊
Akit érdekel, vagy csak poénból megnézné írom, akit nem ne olvasson tovább.
Kiegészítõvel együtt, nem tudom hogy az alapban is lehet-e, de valószínûleg igen.
Ha a kovácshoz szegõdünk inasnak, és megtanulunk kovácsolni mindössze 1 kardot kell készítenünk és akár gazdagok is lehetünk, mivel az általunk kovácsolt kardokat eladhatjuk nála. Ha azonban a kovácsolt kardunkat aktívvá tesszük az az azt hordozzuk az övünkön, azt a kardot bármennyiszer eltudjuk adni neki mindig kiperkálja a pénzt, de mivel az övünkön van nálunk marad. Így egy kardot végtelenszer tudunk eladni de mégis megmaradt, lényegében ingyen adja az aranyat. 😊
KaszaN
Én most ott tartok a NotR-ben hogy egy zsiványpáncélt kéne beszereznem hogy betudjak menni a banditatáborba. De hogyan kell megszerezni? Greg kunyhojában van és valamit még csinálni kéne.

Jó ez a fórum!!!!!!!!!!!! akárki is csinálja.. 😄
Oké köszi segítségeteket.....egyébként a második fejezt be vagyok....
Takanohana
hányadik fejezetben vagy?

a második fejezetben vehetsz Lee-tõl közepes zsoldospáncélt, de csak mikor már megoldottad Thorlof küldijét. ennél egyszerûbb, és fõleg olcsóbb, ha átmész a Bányavölgybe, kiszabadítod a tömlöcbõl Gorn-t, õ ad neked egy pont ilyen páncélt.

harmadik fejezetben Lee ad el nehéz zsoldospáncélt, de ahogy rotator is írta, inkább csináld meg a "Bennet börtönben ül" címû küldetést, és hálából kapsz egy sárkányvadász páncélt, az úgyis jobb.