Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drH
Hú, azt hiszem Vortodox az ilyen hozzászólásokkal (#14456) nem leszel valami népszerû. Ha valaki akarja, elmagyarázza neked, miért.. ;-p Ja, és természetesen örömmel várom én is, ha tudsz valami megoldást az általad felvetett dolog azonnali megoldására - ezzel lendíthetsz esetlegesen csökenõ népszerûségi rátádon is...

Esrohnoil
Az meg egy másik dolog h. másfél hónapig nem volt netem...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Manti
"A magyarosítást készítették: Randal, Zoleeca, Nevl, Esrohnoil, DrakeX, Gothic"
Gotcha! 😊 Szóval tényleg csak Hk itt az, aki foglalkozik vele.
Közben megtaláltam Vortodox hozzászólását - most a kilencedik oldal. Tényleg nem válaszlot neki senki, de nem csoda, teli van a fórum - szerintem nem csak ez -a magyarosítás dolgokkal, csak keresni kellett volna...<#confused>

Esrohnoil
Vorto globálisan írta mindenkinek h. bénák vagyunk mert nem írtunk...
Amúgy az elsõ részét még én is fordítgattam.Ha megvan a magyarítás telepítõje, elvileg benne van a nevem vhol. <#kacsint>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
eh, elmaradott vagy😊
én aggregátort használok😊

Manti
Bocsi Esrohnoil, hogy csak Hk-t írtam, nem tudtam hogy te is részt veszel benne... (nem láttam a nickedet/nevedet a honlapon)

Manti
Ok, akkor szép kis leírás lesz. Sok sikert a vizsgán!

Esrohnoil
Jó, bénák vagyunk, nyugodtan nekiállhatsz bármikor és megírhatod ha már ennyire csak ezt várod. <#beka3>

Esrohnoil
"csak itt van villany"
M.o-n nincs villany? <#pardon1>
Ja télleg, én is bicajdinamóról mûködtetem a gépem. <#eplus2>

Randal
Nem, nem az a végigjátszás. van az angol 100 oldalas. Azt fordítgatom, igaz most zh-ra készülök.
Azt kellene majd bepakolgatni.

Manti
Megértelek, de rossz ajtón kopogtatsz <#nevetes1><#nevetes2> Itt egyedül Hunnenköenig-nek van köze a magyarosításhoz, õ meg elég ritkán van...

Elhiszem, hogy nehéz megcsinálni a magyarosítást.
De nem tudom, azt hiszem 2002-ben jelent meg a gothic2, ugye? az már 3 év. ISTENEM! Ne legyetek már ilyen bénák!! 3 év alatt nem igaz, hogy nem lehet megcsinálni egy hülye magyarosítást!
Bye: Vortodox

Manti
Még valami: a level 20-at a kiegészítõre értem, és Beliar kamrának használata nélkül. Amúgy még elõbb is romolhat a játékmenet, a sztori meg annak ellénre hogy nagyon jó, kb. a harmadik végigjátszás után nem elegendõ ok a végigjátszásra.

Manti
Amúgy most nem magamat akarom ajnározni, de level 20 fölött már simán lapos a játék. Szerintem e fölött attól lehet még érdekes, hogy bizonyos fegyvereket, mágiákat kipróbálsz. Szünetet tartva most behívtam kicsit a játékot, megtanultam az erõ italt és a nálam lévõ kajákból + 1 italból - ami alapból nálam volt gyúrtam magamra 37 erõt, és semmi extra. Már egy jó ideje nekimegyek 6-8 orknak, nem változtatott a játékmenet. Ellenben most meg tudok fogni olyan fegyvert, amit eddig még esetleg nem próbáltam.

Manti
Ehemm... ki versenyzett ezen? <#confused> Amúgy én is azt szeretem jobban amikor level gyíkarcként nekimész durva elleneknek. Az a jó, amikor még úgy mászkálsz a terepen, hogy van mitõl félni... Pl. Jarkkhendar-ra mindig úgy jutok át, hogy csak azokat az elleneket puszítom el, és azokat a küldetéseket csinálom meg, ami muszáj. Azonban amikor már olyan erõs vagy, hogy szemtõl szembe nincs ellenfeled, akkor tökmind1 hogy pl. level 30, vagy level 40 vagy. Olyankor nyilván kiváncsi már a játékos arra, hogy meddig tudja fejleszteni magát, a kihívás nem lesz sokkal gyengébb. Szerintem ezért nem jó ötlet amit írsz. A kiegnek nem véletlenül van vége a harmadik fejeztben <#nezze>, a negyedikben már majdnem hogy unalmas a játék.

Ebbe nemmenne bele az a megalomán lelkecském. Pedig érdekes ötlet. Lenne ám nagy nyögvenyelés, meg szentségelés, amikor a 6 fejezetben beleszaladnánk 12 hüllöemberbe. :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

Ennyi off elég volt?
vagyis akkor beszéljunk már rólad(tok) is.
Itt a nagy ismerkedési akció<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Újvárban dolgozom egy német cég leányvállalatánál, mint konstruktör.
Amit megterveztem gépet, kijöttem ide összerakni, mert mégiscsak nagyobb itt a raktárkészlet, csak itt van villany,meg programozó szakember.
Ja mielött megkérdeznéd milyen gép:
Célgépeket csinálunk az Osramnak, de más cégeknek is. :o))

Dolgozom <#vigyor1>

Manti
Most akkor az az a végigjátszás amit megtaláltam Hk oldalán, vagy nem? Egyáltalán kell a segítségem, vagy nem? Hahó, Randal! <#wink>(#14432)

Igen, itt voltak a G3 screenshotok, tényleg jó lap...

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Randal
Ajánlom mindenkienek, van angol része is és képek is!!!

http://www.gothic3.nl/

Valaki még honlapkáészítést?😊

Ja. Vagy hogy minél kevesebbhez ért. Pl.: csak ijjász.
<#mf1>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Esrohnoil
Pedig azt fogja mondani. 😊
Szerintem nem azon kellene versengeni ki magasabb szintû a végén, hanem ki tudja végigvinni úgy h. minél kevesebb a tapasztalati szintje.

Meggyözõ.
Tonképp mit csinálsz jürgeneknél?
(a dolgozom rossz válasz... <#wink>)

De kinekvan kedve mindíg ezzel szaródni., amikor mehetnélmár más helyekre is. Ha tudnád mebnnyire untam. Nézegettem na még 20 csonti és szintetlépek. Mazochizmus. Elveszik a játék élvezete.

Jóvan-jóvan, nem vártam semmi extrát, inkább csak magamra voltam dühös, hogy ez nekem nem jutott eszembe. Emléxem, mindig siettem megnyekkenteni a työtyöt, még mielõtt nyikkanhatott volna. Mennyi elpazarolt xp...
<#zavart2>

Dede, mert elkezd kaszabolni a sok megidézett csonti.<#alien2>
Miféle megrendíttö dologra gondoltál?
levered a csontikat, állod a jégnyilait, ha kell gyógyíttod magad. Elöbb unod meg a dolgot, minthogy leöljenek...
különben meg bug nélkül nincs a csontvázmágusoknál semmi

Manti
Próbáld ki, nem akarom lelõni a poént <#beka2><#nevetes1><#nevetes2>

És attól sok szintet fog lépni a karakter? Vagy lesz 465 darab rúnája? <#eplus2>

Manti
Mondok egy megrendítõt: kivársz egy olyan bugot, amikor leakad a csontvázidézésnél a mágus <#vigyor4>

Thx. Azért valami megrendítõbre gondoltam...
"Jégblokkal kezd. ez elöl elkell ugorni, mert annyi."
Csaknem? 😊
<#idiota>

Ha még van kérdés, 5felé talán még leszek.
Ezek németek, itt dolgozni kell nonstopp nemúgy mint otthon

Bocsi srácok, de tegnap útonvoltam németbe, (innen írok) úgyhogy kevesebbet leszek jelen.
Csontimágus:
Jégblokkal kezd. ez elöl elkell ugorni, mert annyi.
utánna megidéz egy csontit, 4jégnyil, majd újabb csonti.....
Ha "szévelsz" akkor a csontiidézésnél befagy.
Ha visszatöltöd, akkor futás mert megint iceblokkal kezd

Manti
Közben megtaláltam a végigjátszást, feltéve ha ezaz.

Manti
Az tuti 😊 Nekem az állatok megülése is szimpi - ezt nagyon hiányoltam az elõzö két részben, és nem sokból állt volna megcsinálni. A pajzs is hiányzott. Jó lenne, ha az orkokkal haverkodni is 😊, de legalább nem minden esetben támadnának meg. Mittomén, néha csak beszólnának, néha meg rád se hederítenének. Remélem a kereskedés kifinomultabb lesz - bizonyos árúkat csak bizonyos emberek vehetnek meg, de az már szimpatikus hogy mindenkivel lehet majd üzletelni. Az is szimpi hogy már nem level gyíkarcként kezdesz, jó lenne ha be lehetne állítani az elején a kezdõ tulajdonságokat/értékeket. Az tényleg kár hogy csak staff-okkal lehet nyomatni a mágiát, bár én személy szerint mindig is harcos párti voltam...

Azért a 20 (!) város, és az orkok által megszállt, és felszabadítható területek se semmi.
De azért a mágust nem kellett volna kihagyniuk...

Manti
Jézusom<#wow1>, ez tényleg iszonyat komoly lesz. <#worship><#eljen>

Manti
Ok. Tolerancia urak... <#nevetes1><#nevetes2>

Újabb G3 Screenshotok.
Nagyon vad lesz, medve anyám...
<#worship>

Szuperzöld mi? <#crazya>
Ja-ja, méllyen én is lizárdman -re gondoltam, csak mindig elfelejtem, a tojásos mokát csak zsoldosnak adja, azt meg csak eccer csináltam végig.
Akkor volt írtás rendesen...

Szid meg eltünt mint izé a fûben. <#shakehead>
Pedig kéne nagyon a csontvázmágus technikája...

tibor16
jóvanna, nem vót- mostmár van oszt kész (mer most a fejlécet beraktam - a felsõ menü segítségével a fórumon keresztül - oszt erre megjelent - észrevettem - csodákoztam rá - tolerancia urak - szuperzöld - nnnna) 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Manti
A "nálam van"-ot meg szerintem félreértettétek. Úgy értettem hogy nálam lehet látni (pl. Szid-ét, vagy az enyémet, vagy akár Tibiét)

Manti
Szóval Szuperzöld. <#nevetes1><#nevetes2> Ok. <#szomoru1>

Manti
Tibi, ne haragudj, de kezdesz qvára fárasztani. Szerined mi a Józsinéni dédanyja térdekalácsának a közepén a szemölcs az a fejléc? Nézzül pl. a Te fejlécedet, balról jobbra haladva. Elõször is van egy logó, utána az üzeneted dátuma, utána egy Privát gomb, utána - mivel te töltöttél fel képet - a GALÉRIA, utána egy Válasz, és végül az üzeneted sorszáma. Szuperzöld?

tibor16
assszentségit,
eddig nem vettem észre, de vszínû azért amit Esrohnoil írt, eddig nem raktam oda képet.. basszus

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Manti
Az egy Lizard Sword, és éppen a sárkánytojások küldetést csináltam. Igen, Lóri Sándor rulez! <#wink><#nevetes1><#nevetes2>

tibor16
Akkor most hol is van?

Manti!

A képen a mage inventory -ja mögött (D5-E5 kocka) az vlmi bárd féle? És ha igen, honnan a túróból került oda?

Meg mindig is szerettem, hogy papagáj feje van a sárkányvadász páncélban a karinak. Mintha még szárnyai is lennének, csekit...
<#ravasz1>