Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manti
Hát nem éppen zsoldos küldetés. Az "Egy csomag tele kenderrel" mond valamit? <#wink> Az egy csomag kender küldetéshez kapcsolódik - elsõ fejezet alapküldetés, Andre második küldetése.

Jóvan 😊 Csak ne a zsoldost keresd...

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

grebber
Ne mondj semmit majdcsak megtalálom valahol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Nemtom mire vágysz; mongyam meg, hogy hol a csomag, vagy inkább elolvasod a leírást?

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Végre...<#bee1><#bee1><#bee1>

grebber
Nem tudom perpill mire gondolsz beszéltem a kikötöben a kocsmárossal fizettem neki az infoért és õ mondta hogy beszivott zsoldos lödörög valahol,de nem találom a köcsögöt 😞

Akkor már értem, hogy miért kerestél zsoldost...<#circling>

a g3 menüben a háttérképeknél vannak képek a 3-ról (a pletykában nem tudom miért nem jött be de nekem megy)
grebber
Igy szól a bejegyzés: A kikötöbe egy csomag kender érkezett.Ezt Mortis halotta a kocsmában.Szerezd vissza a csomagot és vigyem Lord Andréhoz.

Szerintem csináld tovább, mintha misem történt volna. Ismert bug, hogy a más világba helyezett karakterekkel gondjai vannak a proginak. (pl.: a bányavõlgybe utázó karakterek hulláját egyes esetekben megtalálhatjuk a tûzpróba barlangjában, de ettõl függetlenül ott vannak a völgyben)

Pedro ugye most már a szigeten van bezárva...

Az zsoldos küldi, amirõl Te beszélsz, Grebber kollegának - miután megtalálta a csomagot - Lord Andrenak kell odaadnia a csomagot. B terv, hogy Andrénak azt hazudja, hogy bedopta a tengerbe (nem fog örülni), és elviszi Ciphernek. Viszont ezzel nem nyer semmit, Cipher letojja magasról a milicistákat...

Manti
Ez biztosan bug lesz. Vagy Milten (harmadik fejezettõl) áll a Kolostor elõtt, vagy Pedro (a harmadik fejezetben õ lép le...)

Manti
Valamit nagyon kavarsz. A kikötõben van a kender, de a zsoldos az, akinek vissza kell juttatni (Cipher). Vagy ha arról beszélsz, hogy Borka-t kell lebukatatni, annak meg köze nincs zsoldosokhoz...

Bandew
No az a helyzet, hogy most ott vagyok, amikor elmegyek a kolostorba és kiderült, hogy Pedro ellopta Innos szemét és elküldtek, hogy keressem fel és öljem meg, csak hogy Pedro ott van a kolostor elõtt Milten mellett... <#confused>
Ez valami bug? Másnak volt ilyen? Csak mert nem tudom megölni, mert Milten rám támad.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

grebber
Ismét kis segítség kéne.
Már tagja vagyok a miliciának és azt a küldit kaptam hogy a kikötöben valaki egy csomag kendert hozott meg kéne találnom a zsoldost.Az egész kikötöt átnéztem de a zsoldost én sehol nem találtam.Hol van?

Manti
Nem kérdezte senki 😊, de jobb késõn, mint soha, nem? 😊 Örülök, hogy sikerült. Jó játékot!

Rash87
Thx all.
A NOcD-s változatot még nem néztem,csak amit Manti mondott😉
Az bevállt,amúgy ezt hamarabb is mondhattad volna,hogy a mentett állást indítunk,akkor még ki fogja írni😄

Glory, Glory Man. United!

Manti
Most nézem, hogy elsõ link rossz volt 😊 Az #14553 -et akartam, véletlenül másoltam ki az Sp2-õs sz számát...

Manti
"Az is bevált módszer a copy protection error-ra, ha megszünteted az összes telepített fájl írásvédettségét." Ez volt a második link. Annyit még utólag hozzá, hogy ha olyan mentett állást hozol be, ahol már jelentkezik a hiba, akkor ugyanúgy copy protection lesz. Be kell hozni egy olyan mentést, ahol még nem jelentkezett...

Rash87
Egy linket pls akkor...

reménytelen
Nekem simán felment SP2-re. Szedj le egy normális No-CD cracket mondjuk a megagames-rõl, vagy a gameburnworld-rõl!
Rash87
MANTI:
Megnéztem,háááát...
Csak az az 1 megoldás van rá,hogy letörlöm az SP2-t?
Vagy pl. Deamoon Tools-al olvastatom be?
Vagy valami más ötlet?😊

reménytelen
Legalábbis a pletykafészek rovatnál...
reménytelen
Nagyon jó, csak kár, hogy nem jönnek be a képek!
Aki több képet, infot akar tudni a g3-ról látogasson el ide
Manti
Szintlépésenként kapsz 10-et, máshogy nem lehet. Hát, 30 Tp azért 30 Tp<#wink>, Level 4-nél mit vársz? <#nemtudom>

grebber
A tanulopontjaimat hogyan lehet gyarapítani?
Mert elejétõl kezdve most 4-es szinten vagyok csak 30 tanulopontom van az meg nagyon kevés szerintem.

Manti
Én már segítettem, csak olvasni kéne... <#rolleyes>

Bocsi nem látam a válaszod...

A Nagybirtoknál ha felmész a kilátohoz (Dexter)
ott van 2 barlang 5 érc van benne amugy a kovácsnál lehet vásárolni 60 pénzért.

http://worldofgothic.de
http://worldofgothic.com

Rash87
Valaki segítsen már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A bányavölgyben például van egy barlangban két rab(folyó mellett) ha megölsz néhány szörnyet kapsz egyet.
De a legegyszerübb ha elmész Dexter táborába. Ott találsz egy barlangot amiben 4-5 érc darab van.

Rash87
Vaalki mondjon már 1 linket,ahol van müködõ crack!!!!!!!!!!Mivel feltettem az elsõ cd-n lévõ-t,de nem tudok senkit megölni...
Please!<#worship>

Bandew
Hi!
Segítsetek! Most vagyok a bányavölgyben és már minden küldit megcsináltam (szal elvileg mehetek vissza), de addig nem akarok, amíg nincs nálam érc (kõ a kovácsoláshoz). Honnan lehet szerezni? Bejártam mindhárom bányt de nem találtam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CarajoEsp
Eléggé meglepõdtem😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

tibor16
Húúúúhaaaa, ez félre ment -ezer bocs -a Stronghold2-õvel is jáccom, oda kellett volna -bocsi<#miaz><#miaz><#miaz>

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Hát nekem mondhat bárki bármit, ez nem egy WC pucolós vagy inkább trrágyatelep fejlesztõ játék. Több mint négy óra játék után is telepítgettem a szartelepeket, már nagyobb volt mint a szántóföldjeim.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Rash87
Hát a CD-n votl 1 crack,azt feltettem,de úgy látszik h nemjó😞(
Tudna valaki adni egy linket,ahol le tudnám tötleni a cracket?

reménytelen
Köll hozzá egy normális crack. (Amennyiben nem eredeti)
Manti
#14557, #14560

Rash87
Hellsoztok.
Valaki pls segítsen már.
Minden jó,felteszem a játékot... meg minden.
De valakit meg akarok támadni,nem megy le az élete,hanem azt írja ki,hogy PROTESSION ERROR...
Ez mi?
Nem tudok senkit megsebezni..<#confused>

Manti
Ha beszélsz Zuris-el, akkor utána királyszár kivételével mindegyiket találhatsz a városkapu (Onar-os) mellett. Királyszár a Lobart-nál lévõ kökõr után lesz.

Esrohnoil
Iránytû nincs, de ha szerzel térképet, azon mindig jelöli h. épp merre vagy pontosan.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ha nagyon kell vmi növény, v. tárgy, ITT találsz hasznos térképeket.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
A bõrõs faszinak vittem prémet, a kovácsnak Ork fegyvert,amásiknak visszaszereztem a 100aranyát a füves csákonak meg kéne minden növénybõl 1.

Sárkányfûvet,ragadozofûvet,királyszár ezek a növények hol vannak?
Én nem találkoztam velük pedig már nagy területeket bejártam.

Manti
Nincs mit. Ha valami nem megy, írj.

PAYNE
köszi asszem sikerült! 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
várj megpróbálom addig maradj itt! 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?