21229
-
#15984 Hát igen,én is rájöttem hogy sokat kérdezek. De hát mindent énse tudhatok
Elősször játszok Gothic-al,tehát még bele kell jönnöm,és még biztos lesz kérdésem :) -
#15983 Nagur :)
t nincs :)
a dock kocsmájában ül, sose szól hozzád csak ha valamilyen munkaféleség van vele kapcsolatban
előszőr vidd végig paladinnal (milicia) azzal a legkönnyebb és szerintem a legszórakoztatóbb
de sokat kérdezel :) -
#15982 Aha,értem.
Még sehol sem vagyok :)
Melyik éri meg jobban ?
Meg még annyi,hogy Sentenzat is majdnem elintéztem :)) annyi szerecséje volt,hogy kevés volt az életem..többször meg nem pórbáltam meg.
Még egy apró kérdés. Hol találom Nagurtot? -
#15981 nem érdemes mindenkit megverni vagy megölni, én azt mondom hogy kerüld a bajt, ha egyáltalán nincs más választás akkor verekedj, de csak akkor ha ő kezdi a verekedést, amúgy meg a zsoldosoknál Sentenzára vigyázz, kerüld el nagy ívben, és ameddig nem lépsz be sehová addig Raoult is kerüld mert ő szól Sentenzának( Sentenza elég kemény dió)
ha már beléptél az egyik kasztba akkor már nem léphetsz be máshova
szal ha már a milíciánál vagy akkor már nem lehetsz zsoldos -
#15980 az a baj hogyha Rengarut megölöd, akkor nem kapsz freebe +1 def pontot, lehet hogy ez így most nem tűnik soknak, de azért annak is van haszna -
#15979 Broafka: Köszi,most olvastam el,amit írtál :)
Megpróbálom ezt a "békés útat"
Csak akkor most vissza kell mennem a városba.
Ha sikerül,akkor írok.
Amúgy én Rangarut megöltem,és elvettem tőle a pnézt,még mindig ott fekszik szegény a fa melett :D No mind1,majd máskor máshogy csinálom -
#15978 És megint kellene egy kis tipp,hogy most a zsoldostáborban vagyok.
Itt majdnem mindenki belémköt,és van egy olyan választ,hogy: "Akkor móresra tanítsalak?" :D
Nah ez jó módszer hogy mindenkit megverek? Mert állandóan kötözködnek...
Tehát nem lesz belőle később baj? :))
És még az a másik,hogy még nem léptem be a míliciába,de pl a zsoldosokhoz belépek,akkor az jó? Vagy lehet majd úgy csinálni,hogy benne vagyok a miliciában és a zsoldosban is?
-
#15977 Rash87 ez neked szól inkább:
#15975 -
#15976 hát, nem nagyon tudom, elképzelhető hogy miközben cserélted a vizespalackot, meglátott a láda tulajdonosa Ruckhar (asszem ez a neve :))
de ha nem akkor simán menjél oda hozzá és kérd el a pénzed
ha nem kaptad meg akkor nem tudom mi a hiba -
#15975 igen tudom, de mondtam hogy azt most nincsen kedvem leírni mert hosszú, de most leírom, szóval, békés út a tolvaj céhhez:
1. küldi:
beszélj Kardiffal a csapossal a dockban, kérdezd meg őt a munkárol (work), majd kérdezd meg őt speciális munkáról (special work) és ő Nagurhoz irányít, ő ad egy küldit, menjünk Baltramhoz az egyik kereskedőhöz, aztán menjünk Akilhoz, ő ad egy csomagot, de ne adjuk oda Baltramnak hanem adjuk Nagurnak, aludjunk egyet, és másnapra eladja a cuccot
2. küldi:
a fegyver kereskedő (most így nem tudom a nevét) beszél pár banditáról hogy kirabolták (mondja hogy Pablo az egyik őr is nyomoz az ügyben, de ez nem lényeges), ha megyünk Akil farmja felé, fel a lépcsőn, balra a sötét erdő jobbra Akil farmja, menjünk balra az erdő felé és bal oldalon a szikláknál lesz egy barlang, ott vannak a banditák, végezzünk velük, majd nyissuk ki a ládát és benne lesz egy hal, nyissuk ki a halat, benne lesz egy üzi, nézzük meg, majd menjünk a kereskedőhöz és befejezi a küldit, DE itt ne hagyjuk abba a küldit, hanem menjünk Halvorhoz a halkereskedőhöz a dockban és mondjuk meg neki hogy tudunk a levélről (ha beköpjük akkor kapunk 100 aranyat és 100 xp-t de nem érdemes beköpni), ne köpjük be, mondjuk neki hogy nem lesz semmi baj, nem szólunk az őröknek
3. küldi:
Jorát az egyik kereskedőt meglopták, Rengarura gyanakszik, kérdezzük meg Rengarut a dologról, ő beilyed és elkezd futni, azonnal kattintsunk rá (vagy kövessük) mondjuk neki hogy adja vissza a pénzt, és mondjuk neki hogy tünjön el és ne lássuk itt a fejét mégegyszer, ezzel ugyan lesz egy mission failed-ünk, DE
ezek után menjünk a dockba a kocsmába, beszéljünk Kardiffel, ő megint Attilahoz irányít Halvor mögé, és megszereztük a kulcsot (nem kell megölni Attilat) -
#15974 nem megölni kell Rengarut, hanem beköpni :D -
#15973 Megint kellene 1 kis segítség:)
Hogy most lezárult ez a ívóverseny,vagy micsoda.De mégsem én nyertem :(
Pedig kicseréltem a vizespalackokra...de mégsem nyertem.
Mi lehet a gond? -
Hasse #15972 Halvort nem kell feldobni előtte? -
#15971 Érthető voltál,meg fgom nézni >) -
#15970 Igen, azok mindenképp megtámadnak ha arra jársz. :) -
Szid #15969 A halászléárus mellett keresd, a lovaghajó felé. A halárus háza mögött. nemtudom érthetö voltam-e?! -
#15968 Broafka köszi szépen.
Kipróbálom.
Amúgy a 3.-ra,még annyit,hogy már megöltem Rengaru-t,beszéltem régebben a kocsmárossal is,de még nem találkoztam Attilával :)
Pedig végigjártam a kikőtőt,de azért megnézem,miután hazaértem. -
gerop #15967 Mármint az a békés út, hogy 3 utonállót kell leverni a különleges hal megszerzéséhez? -
#15966 A 3.-ra a megoldás békés úton is elintézhető. :) -
Peterson2000 #15965 Kösz Broafka! -
Peterson2000 #15964 Kösz nyikolaj! -
#15963 nos, én válaszolok :)
1, ez nem ilyen valóságos, amint odaadod Cantharnak a pénzt ő tisztára mos, de akkor már nem lesz nála a pénz, szóval ha odaadod az már az övé, és nem tudod visszavenni, legalábbis én nem próbáltam, de sztem ez így van
2, nem kell ott állnod azt bámulnod ki a fejedből hogy most mi fog történni, menyjél a dolgodra, ők addig isznak, ha kicserélted a piát, 3 nap múltán vége a versenynek, akkor megkapod a pénzed
3, a kulcsot 2 féle képpen szerezheted meg
1, Jorának ellopták a pénzét, és szerinte Rengaru volt az, szólítsd meg, kapd el, köpd be! utána menjél le a kikötői kocsmába és beszélj a csapossal, ő elirányít téged a halárus mögé ahol vár rád Attila, megölöd nálad a kulcs
2, 3 missziót kell megcsinálnod, ezt most nem írom le, mert hosszú, maximum holnap :) -
#15962 Sziasztok.
Most játszottam megint a játékkal,és lenne pár kérdésem :) Mint mindig ;)
1., Már korábban említettem,hogy mivel időben nem csináltam meg egy feladatot,és senki sem ad el a városban nekem semmit,ezért annak a csávónak kell fizetnem,hogy tisztázza hogy "mégse vagyok rab" vagy micsoda.
Nah ha odaadom neki az 500 aranyat,akkor hány nap alatt tisztázza? Mert úgy akarnám,hogy odaadom neki,és mikor már tisztázza,akkor mikor megy hazfelé,jól letámadom :D és visszaveszem a pénzem...
2., Hogy van egy fogadó,ahol fogadni lehetett,már nemtudom pontosan,de tán valami ilyesmi,hogy ki bír tovább inni,vagy hasonló.. Nah erre fogadtam fel 1 csávót,letettem a tétet,és azt írta hogy a Fogadás áll,ezért szem előtt kell tartanom. De ez mégis hány nap/óráig fog tartani? Jah,és ez a rész az,amikor az egyik csalni akar,és ki kelett cserélnem a boros palackot a ládájában vízesre,h ne tudjon csalni :D
3., Úszkáltam a vízben,a kikőtő melett van egy kis bejárat,ahol egy zárt ajt van. De kellene a kulcs. Nem tudjátok oda hogy kell megszerezni a kulcsot? Szeretek felfedező útra járni ,és már kiváncsi vagyok,mi lehet oda bent .De mondjuk minden kis/nagy barlanggal így vagyok,hogyha látok egy ilyet,akkor egyből megörülök :D
Nah,ennyi.Előre is kössz a segítségeket.
-
#15961 hááát, érdekes módon, úgy voltam vele hogy sima G2-ben a pala varázslatainak soka hasznát vettem mert normálisan sebeztek, de addonban egyszerűen nem sebeznek olyan jól
most azért nézzük a dolgokat, ha megvan a Claw of Beliar akkor minek varázslat? :)
a Claw of Beliar a legjobb fegyver, és ráadásul még nem kell hozzá se erő se ügyesség, se semmi, viselheted nyugodtan+-ban még nyilas is vagy... -
#15960 ööö, ügyes vagy? ahha, asszem ilyenkor ilyet mondunk, vagy nem?
ne haragudj, de erre most mit mondjunk, valóban, a sima G2 könnyebb mint az addon, de az addon sokkal változatosabb, meg érdekesebb -
sanyiiiii #15959 hmmm....
alap g2 nem olyan nehéz, elsö nekifutásra sárkanyvadásszal 86-os kétkezes,60-as
crossbow, large ore dragonslayer,dragon hunter crossbow , alkímiával lazán kijött.
A főellen meg 3 destroy undead scroll volt, nem volt kedven lecsapni...
másodikra szintén zsoldos,5ösz szinten 30/30-as karddal 30-as skillel orkot öltem...
3.ra pala, alkímia,cuccok, ork gyűrűs trükk,190 körüli erő, holy executioner ,100% kétkezes, sima ork 2 ütés, elit 3. -
Hasse #15958 Lényegében igen, azzal a kiegészítéssel, hogy az íjat el sem kell rakni. -
W B #15957 Varázslat kell nem? Ha milcia! -
#15956 manna? oz meg minek? -
W B #15955 AZért erő iskell! egy kevés!
És manna!!!!!!!!!!!!!! de sok -
#15954 még nem kerültem összetűzésbe eddig, csak majd fogok, és hogy érted hogy nem vagyok elég tápos, mit csináljak ha csak dexre meg íjjra gyúrok? -
W B #15953 Nem vagy elég tápos!
-
#15952 nah elkezdtem a nyilas palámat :)
csak miközben játszok vele azon tűnődöm hogy mi a szart fogok én akkor csinálni ha valami összetűzésbe keveredek?
mert mire előveszi a nyilat, meg minden addig 3X meghalok
maximum elmenekülök valami emelvényre ahol nem tud elérni (mert szerencsére az NPC-k még mindig hülyék mászni, bár addonban már azért szeretnek mászni, és sajnos a szörnyek is) azt majd onnan lenyilazgatom -
W B #15951 annyi elég
Két játékot várok! Mind kettő német:
Gothic 3 , ParaWorld -
W B #15950 kicsit -
W B #15949 Németül tudok! -
#15948 nem tudsz angolul? az gány, és milyen nyelven tudsz, már csak azért mert a játék német ezért németül is van :)
bár azt nem lehet megszerezni sajnos boltokban :)
bár én amin nagyokat nevetek mindig van az a térképes csávó a dockban, és asszem a 2. résztől árul egy régi térképet, amin egy X van, ott van egy nagyon jó kis gyűrű, ha oda bemész, és megszerzed a gyűrűt felélednek a kőgólemek, na ezt valahogy nem sikerült lefordítani, így azok a kőgólemek amik ott vannak SteinGolem néven ismertek :D
úgyhogy én mindig jókat nevetek amikor ütöm őket, micsoda ütés volt ez: Stein golem :D -
#15947 -
W B #15946 Én értem csak angolul játszottam végig És nem tudok angolul Így a magyarositásnak hála tudttam mirőlvan szó
Ja ajáték hoz : Gondold meg és öröké a világ se ál... -
#15945 Sry,szar a szóköz,vagyis nemmindigmüködik :))