21229
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy merre találhatom meg a jó íjakat?
    Eddig csak a szilfa íjat sikerült megtalálnom de erősebb kéne...sokkal erősebb:S
    Orkokat nem fogja semmennyire sem:(
  • Broafka
    lehet hogy én is az leszek mert a milícia a legkönnyebb sztem, és íjász még nem voltam, milyen legyek szerintetek?
    számszeríjjász, vagy sima íjjász?
  • Mr_no_NaMe
    Hajrá, aztán mi akarsz most lenni?:)
    Én most lovaggal nyomom, eddig 6szor játszottam végig kb de most vagyok először lovag-íjász:)
  • Mr_no_NaMe
    Jaja csak én mindig megrúnásítottam az idézéseket...mindig úgy vártam mágusként a 3. fejezetet mer akkor jön a csontiidézgetés:DD
    Nagyon teccet miközben ráidéztem a sárkányokra 10 csontit, azok elkezdik ütni énmeg addig zsebretettem a sárkány kincseit:D
    Csakhát kiegbe máguskét minden rohatt drága mármint manában...
  • Broafka
    fhúúú, lázba hoztatok gyerekek :D
    asszem elkezdem előről a G2-t :) már úgyis jó rég játszottam vele
  • Broafka
    hát én úgy voltam a mágussal, hogy azért használtam a kardot!
    és ami nagy hasznomra vált az idézés tekercs! a piactéren lehet venni egy démon idéző tekercset, vegyél egy csontis tekercset is, és az átváltozós tekercsről se feledkezz meg, a démon az mindent ver! sárkányokat lazán kinyírja, szinte majdnem mindenki egy csapás neki, jah és a tekercsek csak 5 mannába kerülnek!!!! az összes (kiegben)
  • Der Wahnsinn
    Vki segítsen már legyen olyan kedves tisztázni pár dolgot a gold editionről:
    - ebben a verzióban a kieg még nehezebb mint eleve?
    - meg lehet oldani, h az angol kieget visszanémetesítsem? így sokkal nagyobb a gothic hangulata, mint eglishül..

Volt még csak most nem jut eszembe.. előre is köszi! ;)
  • Mr_no_NaMe
    Valóban nem rosz de...próbáltál már ott düllőre jutni mágussal?
    Mertha nem akkor próbáld meg.Mágussal körülbelül annyiból áll a játék hogy alszol,gyaksz,alszol,gyaksz,alszol,gyaksz...
    Ez nemis lenne baj de még annyit fejlődni sem tudnék hogy meglegyen annyi mana amennyire szükségem van...mert ha ellenségek is vannak még akkor az már rohatt unalmas...Lovaggal vagy zsoldossal nincs baj azokkal lehet,node mágussal...
    Amúgy nem így állok hozzá mer végigvittem már 2szer vagy 3szor kieggel szal vágom én a témát:)
    Egyébként nem nehéz...semmiben sem nehezebb csak abban hogy többet kell fejlődni,de a mágust teljesen úgy csinálták hogy az uccsó húsbogárig minden beszámít, annyit kell huntolni viszont a másik két kasztnál nemcsak a fejlődésből áll a játék...
    Amúgy nehogy már ilyet képzeljél rólam hogy ócsárlom én a kedvenc játékomat:)
    Sohasemnem, max eltúlozták picit:-)
  • Broafka
    valóban nagyon jó a kieg, nekem is hiányozna ha nem lenne, de sztem igazán belerakhattak volna valami olyan opciót hogy kieges nehézségi szint vagy normál G2 nehézségi szint
    mert a kieg tényleg nagyon nehéz :(
  • tibor16
    nana - ezt Te sem gondolhatod komolyan. A kieg biztosíthatlak nagyon jó, bár nehezebb, de ezt maga a gothicos tábor kérte a fejlesztőktől. Az új terepből nem 10 szintet fejlődhetsz, és bár elismerem nem könnyű a képességek tanulása, de ha belejössz észre sem fogod venni. Sajnálom, hogy így rugaszkodsz neki, de a kieg szvsz a gothic előnyére válik. Úgyhogy ha sikerül felraknod (nekem még a régi verziók vannak meg, így nem tudom a gold edition nehézségeit, azért nem tudok segíteni) biztosíthatlak, egy igazán szuper játékban lesz részed.
    _Nem nyafogunk, hanem jáccunk :))) (nem megsértődni!)
  • Mr_no_NaMe
    Találtam hozzá krekket gondoltam simán megy...hát leccsekkolj a virtualcuccokat aztán gothic 2 töltőlogó aztán eltűnik és nem reagál.
    Hogyan kell elindítani?
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy a sima Gothic II-őt hogyan lehet felrakni?Mer felraktam a kiegészítővel, fele német fele angol lett, és amúgyis olyan szar hogy nemigaz...a kieg terep az jó, meg a sok újítás, viszont az rohattul nem teccik hogy beadnak egy új terepet amiből fejlődhetsz max 10 szintet, aztán meg ott a kurva sok nehezítés pls minden erő meg mana meg ezek 100 felett már megtanulhatatlan körülmények között vannak és sajnos a mágusnak 100 mana az még lópuki se!
    Szóval a Gold Editionos Gothic II-őt simán kieg nélkül hogyan lehet felrakni?
    Megpróbáltam már a régi módszerrel, hogy felrakom aztán meg 1.30as pecs és magyarítás de ez nem műxik:S
  • smici
    van valami fejlemény?
  • grebber
    Gothic II Gold Edition-RELOADED
  • W B
    Sztem , megéri.
  • WagnerUr
    Egyébként tervezem hogy megveszem az eredetit, de olyat is olvastam már hogy azzal is hasonló problémák vannak. Ezek után nemtudom hogy ki merjek-e adni érte ennyi pénzt.
  • WagnerUr
    Nekem az indítás utáni disc-checknél dob egy "Original disc not found or authenticated." hibaüzenetet (4es CD van mountolva). DT 4.00 van fent, és próbáltam be- ill. kikapcsolt emulációkkal is.Optikai meghajtók lehúzva.Aztán újraraktam, hátha a telepítéssel nem stommel valami, de ekkor már a disc-checkig sem jutott el. "Daemon Tools file is locked or not correctly installed - lpease unlock or reinstall that tool." Ezután jónéhányszor újraraktam a deamon-toolst, meg restart,összevissza mountolgattam, kapcsolgattam, majd öngyilkos lettem...
  • smici
    lehet hogy már volt kérdés, de nem találtam
    megpróbálom kiírni az első cd-t, mert nem akar elindulni a játék, csak nem tudom, hogy hogyan kéne
    simán kiírom az nemjó?

egyébként a játékkal az a gond, hogy kéri mindig a cd-t
    ha esetleg van ötletetek, szívesen várom
  • Hyder
    DT4 -el simán megy

írják h ALL Emulation OFF, de nekem megy ON -on is

szal vagy így vagy, úgy de megy simán
  • sanyiiiii
    ! CRC failed in MiR-G2GE4.BWI. The file is corrupt
    vinrar ezt mondja de sfv nem talál hibát ez mért lehet?
  • hapi
    Nem kell kiírni, megy mountolva is!
  • sanyiiiii
    Hali!
    Én elkezdtem telepiteni a goldot. azépen ment is egy adarabig aztán a harmadik cd-nél kifagyot.Na gondltam semmi gáz reboot, az eddig feltett filek törölgetése.Utána elinditom installt megint, már az elsö cd-nél kifagy,utána már a windows sem indult.
  • W B
    Neked is!
  • tibor16
    jééé - 3 csillagom van nekem a nevem mellett :) -nahááát
  • tibor16
    Gothicozzatok emberek.
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • WagnerUr
    Üdv! A 4es cd-t ami kell a futtatáshoz mindenképp ki kell írni BlindWriteal ahogy az nfo írja?
  • Grave Digger
    Nekem úgy működött az indítás és a telepítés, hogy daemon tools 4-el bemountoltam a cdket, aztán úgy telepítettem, hogy a dt4 emuláció pcióinál kikapcsolatma mindent. Szépen felraktam a játékot és a kieget, s onnantól egyből indult is, minden crack nélkül.
  • Mr_no_NaMe
    Tényleg, hogy kell elindítani?
    Itt szarozok vele már vagy másfél órája:S
  • Savmacska
    nekem nincs benne crack valaki tüdna küldeni ?
  • Savmacska
    figy nekem most töltötte le megnézem h lehe tmegcsinálni!!!
  • Mr_no_NaMe
    Lenne egy kérdésem.
    Mivel vacakká használódtak a Gothic II cdim ezért nem tököltem, elkezdtem szedni a Gothic Gold Editiont!
    Namost azt hogy kell elindítani?Gondolom az egybe installál mindent és csak krekkelni kell de ezt nemtudom biztosan.Valaki tudja hogy pontosan hogy kell elidnítani a tört Gold Editiont?
  • W B
    Ja és a sárkány hozza az ajándékot!
  • Broafka
    csinálhatna valaki egy karácsonyi bannaert :) pl egy mikulás sapit tenni a hősünk fejére, az orc kezébe meg cukorkát :D
    (én csinálnék de nem tudom hogyan kell :()
  • Mr_no_NaMe
    Hát így karácsonykor megint megjött a kedvem a Gothic II-höz:)
    Az I-et most vittem végig, most jöhet újra a kettő:o)

Boldog karácsonyt Gothicosok!

• Rolcsa0203
    hi all én most a Night of raven nevű kiegészítőt töltöttem le és szeretném megtudni hogyan telepítsem mert azt irja hogy nem lehet mert nem eredetia cd de már hallottam egy olyat hogy valamilyen uton mégis fellehet ha ez tényleg lehetséges akkor pls valaki leirná hogy hogyan?
  • Grave Digger
    Köszönöm a tanácsot :))
    Egyébként semmi gond nincs a kieggel, DT4-ben mountoltam a cd-ket, onnan telepítettem (össze emuláció kikapcsolva) és simán indul sp2 alatt.
    Boldog karácsonyot mindenkinek :)
  • Mr_no_NaMe
    Boldog karácsonyot felétek :)
  • W B
    http://www.planetofgothic.de/

Nos mi az az OGER?
  • Saturas
    Köszi. Viszont neked is.
  • Szid
    Boldog karácsonyt minden Gothic rajongónak