Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
FIGYELEM!!!

Megerõsítették, hogy a Mo.-n kiadott Night of The Raven kiegészítõ teljes mértékben angol. A szinkron és a felirat is angol. A verziószám pedig 2.7
Az ára kerek 4000 HUF.

Nem hivatalos megerõsítés az igaz, de egy magyar srác megvette és õ írta a HWSW-n😊

Nagy kár, remélhetõleg pár nap és lehet tölteni. Esetleg ha valami emberi áron látom valahol a gold verziót (persze angolul) akkor lecsapok rá

Áááá, baromarcúak ezek, a német verzióhoz oda írták, hogy angol...
Tehát egy 'fake müködõ' verzió volt.
<#falbav>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Igen, a szinkron is angol.

Akkor sikerült már valakinek letölteni angolul? Egyenlõre nem láttam sem nforce-on sem az isonews-on, de még a forumokon sem beszélnek róla.
Mondjuk sunmalac, az az 5 óra már biztos letelt 😊 Fake volt vagy a mûködõ verzió?

_Atti_
szinkronok is?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Igen kell hozzá az eredeti Githic2, de ha feltelepítetted a NotR-t, akkor azt fogja keresni ellenõrzéskor. Szerintem mûködne akkor is, ha esetleg a G2 egy biztonsági másolat csak ... <#vigyor3>

Tört változathoz valószínüleg nem kell eredeti(vagy elõbb-utóbb lessz ujan release)

Esrohnoil
De ahhoz eredeti G2 kell feltétlen? Mert sajna olyanom még nincs...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Igen, amit itthon lehet kapni NotR-t, az angol változat.

NotR = Night of rhe Raven <#vigyor>

Lacc
Én találtam valahol anno egy orc baltát csak úgy egy barlangban, azt vittem a kovácsnak 😊
tibor16
ja - reggel van<#falbav>

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
"NotR-be" - ????

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Na, sikerült megoldani a problémát egy reinstall segítségével. Hogy mi volt a gond azt nem tudom, de mostmár megy, bele is vetem magam a NotR-be <#vigyor>

_Atti_
én az elsõ orkot..amelyik a város szélén van az erdõben egy shadowbeastel etettem meg, aztán ugy loptam el a baltát(kovácsnak) mellõle és futottam városig a szörny elõl😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

tibor16
kicsit gothicoztam és a szám tátva maradt- bánya területe - az orkokat írtom a vár körül, - eccer csak az egyik dombon 2 varggal küszködök, amikor elrohan! mellettem egy shadow beast és utánna 5 ork - hogy úgymondjam lesesz@rnak 😊 - kényelmesen elintézem a 2 vargot, az orkok végeztek, meglátna s utánnam, kis vargabetû, megkeresem a shadow beast, megnyúzom, majd fel az ostromgépre és leszedem az orkokat is ... 😊))

Köszi, bár sajnos ezt nem tudom megoldani ...

Hát, valóban nem írnak sok okosat a témában...
Javaslom - ha más megoldást nem találnak - telepítsd fel egy másik gépre, és másold át a tiedre. Amennyiben a NoR-t is telepíteni akarod, akkor azt is installáld a másik gépre.
Az átmásolt Gothic2 könyvtárban lévõ cucc müködni fog.
Hope it helps...

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Hello!

Kis segítséget kérnék:
Amikor telepíteni kezdem a játékeot, már az elsõ fájlnál kiírja: insufficent memory és leáll a telepítés. Nem tudja valaki, mi lehet erre a megoldás?
Próbáltam már más fórumokon is utánanézni, de csak egy (német nyelvû) szálat találtam a témával kapcsolatban és ott se tudtak érdemi választ adni. (Azt mondták, azért van, mert kevés a normál/virtuális memória, de nálam ez se mûxik)
Amúgy 1.5G RAM van a géppen és jelenleg 3G page file. A rendszer meghajtón 3G hely a másikon 12. Tudna valaki segíteni? (A Night of the Ravent akarom kipróbálni, de amíg nem megy fel az eredeti Gothic, addig semmi esélye ... <#boxer><#falbav>
köszi

grebber
Torrenten nem látom sehol az angol verziót 😞

Next PC upgrade: 2022

Lacc
Most nézelõdve a Cdgalaxisban, láttam van Night of the Raven. De itt visszaolvasgatva se világos teljesen, akkor ez most leforditott változat? Én úgy tudtam eddig, csak németül van, de ezekszerint mégsem? Van esetleg valaki aki megvette, vagy leszedte, kipróbálta?
Mr_no_NaMe
Senki se tud multi modot a gothikhoz? <#szomoru1>
Mr_no_NaMe
Köszi srácok megtaláltam!
Sztem ez az eggyik legszarabb rész,Gorn teljesen megõrül,egy létrán nembír felmászni és többet árt mint segít(úgy kelett marvin módban felugratnom vele pár kiemelkedésen mer leesik valahova azt nem tud feljönni...😊
Egyébként halottam arról hogy van valamijen multi mod amivel ketten tudjuk hálózatban nyomatni a gothikot!
Nem tud errõl valaki valamit?
Ja, elsõre 5 perc alatt meglett, másodikra meg 2 napig kerestem mire meglett😄.
(nem szeretem a bányákat, nem látok semmit benne)

Duzsuki
Ezzel én is szívtam mikor másodszor vittem végig, mert azt hittem megvan de nem. Keresd csak tovább azt hiszem ha jól emlékszem hogy, egy gödörben van ahol tarnarákok is vannak nincs túl messze az orktól. Még majdnem látótávolságban volt nekem.

Az a neve hogy: " Gothic 2 addon - night of the raven.iso"
A másik source meg: "Gothic 2 - The Night Of The Raven (English).rar"

Persze láttunk már olyat, hogy mást rejt a cucc, de nincs semmi erre utaló hozzászólás...
Ed2k, btw.

Mr_no_NaMe
Megin elakadtam a G1ben:S
Most a szabad bányát szabadítom fel,és most kell begyûjtenem az Ork Rabszolgának a gyógyszerét.
Találtam két piros üvegcsét,gyógyital a nevük és el vannak különítve a többi gyógyitaltól.
Már örültem hogy milyen hamar megtaláltam a gyógyszert de nem!
Az orknak csak azt lehet mondani hogy nem találom a gyógyszert pedig sztem már rég nálam van!
Egyik üvegcsét egy könyv mellõl vettem fel és a végigjátszás is azt mondja hogy az a gyógyszer!
Valaki aki még emlékszik tudna segíteni?
grebber
Ezt az angol verziót hogy kell feltenni?

Next PC upgrade: 2022

Attól hogy a torrenten nincs fenn nyugodtan lehetséges.

Torrenten nincs fent! Sztem kamu!
Most, hogy elkészült a G2 magyarítása, készül a kieghez fordítás?
Kapsz a szupi csillagod mellé valami mást is...
Há mittomén mi lesz. Lázadjunk.

jajmosmilesz<#wilting>

Túlfeszítjük a húrt...

linket! 😄

Én csak azt mondtam, hogy tölthetõ, minek néztek Ti engem, fel vagyok háborodva teljesen. <#idiota>
A kliens szerint még 5 óra van hátra, nem kapkodja el...
Írok.

Esrohnoil
Hát ez az ami engem is felettébb érdekel. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Légyszi írjál már majd véleményt róla. Milyen szinkron van benne, ilyesmi.
Az érdekes az, hogy sehol se láttam volna megjelenni angolul...

drH
Bocs, mire leírtam, észrevettem, már meg lett oldva. lehet törölni, khm. Reggel van, nagyon. Bocsánat.

drH
Azt hiszem jó pár oldal van errõl a klasszikus bugról a Gothic 1 fórumában. azért kis segítség. Elvileg a bal oldali teremben a négy oszlopnál középtájt megint meg kéne hogy szólítson. Ha nem teszi, vigyük oda: mentsünk, használjunk valami átalakító tekercset, alakuljunk mondjuk farkassá, vagy valami nagyobb állattá, mert ha megüt, akkor annyi... Szaladjunk elõle az oszlopokig, változzunk vissza, és meg fog szólítani. A közjáték nélkül nem lehet folytatni a játékot. Próbálkozni kell, fog sikerülni...

Én párszor végigvittem az elsõ részt, és még csak nemis dereng hogy lett volna benne ilyesmi =)

Mr_no_NaMe
Mind1 megcsináltam végre!!!
El kelett csalnom egy vérlégyterekcset használva aztán visszaváltoztam és az oszlopoknál megszólított!Végül aztán rámtámadt mégis nem tudtam sajnálkozni inkább örültem hogy megverhetem ezt a sánta Baalt😄
Mr_no_NaMe
Hm aki játszott Gothic I-el az légyszives segítsen!
Már vagy 4* kezdtem el a játékot de az ork temetõnél mindig elakadtam(3. fejezet).
Minden orkot legyaktam és mind a két fél papírt megtaláltam!
Baal Lukor összeílesztette,és lett belõle egy ork teleport tekercs de itt elakadtam.Semmi sem történik.
Lukor nem követ,az ork teleporttekercset sem adja oda,semmi nem történik!
Ilyenkor mit kell tenni?
Esrohnoil
Honnan? 😊

Ügyes, Randal mester...
És már tölthetõ is a megfelelõ helyekrõl, ráadásnyúl XP kompatibilis.

Esrohnoil
szerintem angol... ld. pirossal megjelölve.
A magyar nyelvû kézikönyv meg gondolom az, ami a képen is van, baloldalt az a kevés magyar szöveg. 😄

ez angol nyelvû kiegészítõ? 😮 mert akkor megveszem...

Randal
Csak csendben megjegyzem:

http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7350

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD