Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
próbálta már valaki a gyári angol NotR-t feltenni törött gothic 2 alapra? mûködik rendesen?

Duzsuki
Hogy Addonnal játszhass teljesen ujjra kell kezdeni a játékot, mert az addon nem fojtatás hanem az eredeti játékba beleszõtt történet. Egy a lényeg teljesen az elejérõl kell kezdeni és nem kompatibilisek a mentések az eredeti játékkal.

Duzsuki
Hol vannak azok a ládák én már 3x játszottam végig mégsem találtam meg.

_Atti_
Jah meg addont hogy lehet játszani? a játék vége után lehet még folytatni,vagy uj játékot kell kezdeni?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
Hali, Hatodik fejezetben ahogy lejövök a hajorol ballra van egy rakat láda a tetején egy potionnel..végtelen ideig lehet szedni a dexterity elixireket..ez normális vagyis azt jelképezné hogy a ládák azzal vannak tele,vagy valami bug?😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Az elsõ tényleg jobb is volt , annak volta az az igazi gothic hangulata. az old camppel , a sect campnek a swampweeddel, meg minden ehh de jó is volt 😄

tibor16
Hidd el, nem baj, úgyanígy csináltam, és az elsõt még élvezetesebbnek találtam.
Nagyonjó a meseszövése...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Én is jó sorrende tolom ezt a sorozatot 😄
Elõbb a 2 most nemsokára az 1 azt jön a 3.

Next PC upgrade: 2022

kettõt találhatsz 😄

De ezt a végigjátszásthol találom?
tibor16
Nézd meg a végigjáccást... azért is érdemes, mert megtudod mi mindent hagytál ki. 😊 -de tényleg! mellesleg ott van pontos leírás a Quarhodron kérdésre.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hello.

Lennne egy kérdésem. A Gothic 2 ADDON-al játszom és kegyetlenül elakadtam. Az ADDONWORLD pályáján megidéztem Quarhodront és nem tudok válaszolni a kérdéseire. Ha tudjátok a válaszokat légyszi irjatok!
Végigjátszás vagy magyarosításnak is nagyon örülnék!
THX
Hi!
Játszottam a Gothic 1-gyel és nagyon király! Nem tudnátok megmondani honnan tudnám letölteni a Gothic 2-t?
tibor16
Ahogy én is tanultam - a számszeríjjhoz erõ kell (nincs köze az ügyihez) az íjjhoz pedig ügyi (nem kell hozzá erõ). Az elsõ a harcosoknak ajánlott, mint a zsoldos, és a lovag, az utóbbi a varázslónak. Mint tapasztalhattad az Addonban az ellenfelek soxor 3 x erõsebbek (brutál) mint a sima Gothicban, de a képességeid teljes felfejlesztését is megadták ehhez a készítõk. Igaz van olyan amit csak a végére érsz el. Most én (amikor jáccom) zsoldos vagyok a kiegben, 160 az erõm és még nem mentem neki a sárkányoknak. Eddig csak karcolgattam a komolyabb ellent (ork, sárkánygyík, tûzvarán, varg) - a 160 erõvel van esélyem - kb 50-70%. Igazán a kasztodnak megfelelõ képességekre gyúrj, mert pl a zsoldos nem fog varázsolni, ezért az ügyinek max a zártörés-lopásnál veszi hasznát.. ezért erõre kell gyúrni, aztán szerszámhasználatra (nekem)... Nekem a számszeríj, ha megtanulom a használatot, legalább is a másik jobbkezem lesz... úgyhogy csak okosan kell a képességeket fejleszteni, mert mindentr nem tucc maxra tenni (meg minek is)..

Takanohana
Köszi. Azon a küldin már túl vagyok, akkor nem pocsékolok rá tp-t. Amúgy sem elég soha semmire, bármennyi is van.<#wow3>

Még egy kérdés tapasztalt addonozókhoz: jól gondolom, hogy a számszeríj a kiegben tulajdonképpen senkinek sem ideális? Ha jól tudom, erõ kell hozzá, a sebzéséhez viszont az ügyesség adódik hozzá. Ha tehát erõre gyúrok, akkor meg tudom fogni, de kevesebbet sebzek vele, mint aki ügyességet fejlesztett, és gyengébb ijjat használ ugyan, de az ügyesség ugye hozzáadódik. Ha meg ügyességre gyúrok, akkor eleve meg sem tudok fogni egy normális számszeríjat.

tibor16
Volt már nem 1x a játékban, hogy eltettem vkit láb alól, de nem ott ahol a programban a készítõk akarták és utánna azon az elõírt helyen jelent meg a hullája.

Ha jól sejtem te a wisp amulettre gondolsz.
Erre szerintem nem érdemes tp-t költeni mert csak annyit csinál hogy jön melletted 1 wisp és megmutatja a földön heverö cuccokat.....amiket azért általában nyitott szemmel járva magadtol is megtalalsz.
Haszna legfeljebb akkor van amikor a bandita fegyverkereskedös küldit életedben elõször csinálod meg.

Takanohana
Jaja, nem is izgat már. Persze könnyen beszélek, milicista vagyok, ha mágus lennék, jobban idegesítene.

Más érdekességet is észrevettem, mikor mentem Lobart kõköréhez az ornamentért, Cavalorn ott ácsorgott elõtte egy szál alsógatyában. Vicces volt a nagy íjjal a hátán, karddal az oldalán, ruha nélkül. Igaz, mikor megnyomogattam a gombokat és elmondta a szövegét, egy szempillantás alatt felöltözött és elhúzta a csíkot. (Normálisan valószínüleg ekkor cserélte volna le a víz körének ruháját a sima öltözékére.)

Egy kérdés: még az elején Vatras adott egy amulettet, fura és megjegyezhetetlen nevût, rengeteg kötõjellel. Merdarion tanítana ezzek kapcsolatban egy csomó dolgot, de vaktában sajnálom rá a tp-t. Megéri, érdemes rá költeni?

Éreztem én, jól látod. Akkor valahol hulla a bányvölgyben... -> bug.
Bár amúgy sem jutottál volna vele sokra. <#merges3>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Mesélj picit offba!!! Jó, vagy el se kezdjem?
Remélem Manti is így van vele, csak hogy felálljon a régi nagy hármas, vagymi...<#zavart1>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Start gomb -> futtatás -> beír.
Remélem segít...

Nandusz
Sziasztok
Ne haragudjatok, de valaki meg tudná mondani nekem, hogy mit jelent ez:
"német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X" ?
Lényegében a /X-et nem értem. Hogy kell indítani egy exe fájlt /X-el?
Egyébként ez a probléma a Gothic 2 Die Nacht des Raben kiegészítõ feltelepítésekor lényeges, de nagyon.
Köszi

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Takanohana
Félve kérdem én is: hány börtön van? Én a kaszárnyában kerestem, Lord André melletti szobában, ahol szegény Sarah és Halvor árválkodnak a cellákban. (Halvort tiszta véletlenül csukattam le, sajnálom is érte az ürgét). Fernando nyilván nem a Bányavölgyben osztja meg a cellát Gorn-nal, több börtönrõl meg nem tudok.

Viszont.<#papakacsint> itt vagyok ám mindíg meg figyelek, csak most Kotoroztam egy kicsit és nemvolt mit beírni ideje :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

ték

Welkám Szid, nájsz to szí ju... <#integet2>

Ja-ja, Fernando a börtönben van, tutira...
(Félve kérdem, jó helyen keresed (?), bár tudom, hogy nem vagy kezdõ, sõt... Ezért ne is tessék megsértödni!!!)
Bár küldit nem fog adni, csak "beat it"

Nálam ott volt <#conf>

Takanohana
Gondoltam rá, de nincs a börtönben sem...

Fernandó a börtönbe van és enyhén haragszik Rád :o))
Te meg még arra várnál külditadjon neked???

Takanohana
Hi!

Megoldottam a "Banditák fegyverkereskedõje" küldetést, a levelet megmutattam Martinnak, és beszámoltam a dologról Vatrasnak. Erre Fernando eltûnt, így nem tudom felvenni a bányavölgyi küldetését. Ennek így is kell lennie?

Ottto
A pálya az inkább "level". A "landscape" inkább "terület", "táj", vagy "tereptárgy"ként is láttam már valamelyik gémben. Itt sztem jelenthet még területtípust is (úgyértem havas, sivatagos, tengerpartos, stb.) kb
Az angol egy szemét nylev 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Köszi Randal.
Randal
Tusko 1: www.galaxisnet.hu 4000Ft-ért.

Basszus, ezt a fordítást:

"Bigger wolrd with new settings and landscapes" --->"nagyobb világ, új beállításokkal és pályákkal."

Látszik, hogy ez se játszott még Gothic-kal. Hol vannak ebben a játékban pályák????

Valaki nem tud egy helyet ahonnan az angol kieget le lehet tölteni?
Esrohnoil
cdgalaxisban lesz megint ebben a hónapban kapható ha minden igaz...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Próbálta már valaki, hogy G2 biztonsági másolatra felmegy-e a kieg?
Az alapjátékot biztos nem fogom megvenni hozzá; annak idején megvettem volna, ha lehetett volna kapni Mo-on, de az a vonat már elment. <#shakehead>
Úgy tudom a kiegben ezek már nem tp pontot igénylõ tudások, hanem "megvásárolhatóak". Te az eccerübb utat választottad, és ha értesz az alkímiához, akkor ilyeneket már tucc mixelni.
A permanens hatást biztosító löttyök, és a speed potion megmaradt tp-snek.

Takanohana
Tegnap hozzájárultam a kedvezõ piaci megítélésünkhöz. <#circling>
Kár, hogy a G2 magyarítását le kellett szednem, így most angol az egész, amit éppen csak pöntyögök. Persze németül meg abszolute nem tudok...
Apropó, lesz esetleg magyarítása a kiegnek is?

Lenne egy kérdésem is, az addonban Constantino-nál van két recept, gyógyitalról meg manalöttyrõl szólóak, ha jól vettem ki. Elég húzós az áruk, de hozzám kerültek, mert rajta próbáltam ki a felejtés tekercset. Lehet ezekkel a receptekkel kezdeni valamit, esetleg kellenek késõbb, vagy eladhatom õket nyugodtan?

Randal
Szerintem ez az az angol amit a Jowoodosok megcsináltak, csak ugye nemzetközi viszonylatban nem lehetett kiadni. Gondoljatok arra, hogy pl az oroszok és a lengyelek is kiadták a magukét.
Valszeg Mo.-val is ez a helyzet. Gondolom leültek tárgyalni, hogy nem-e lehetne saját kis hazánkban kiadni,s tb, stb és rábolintottak, hogy mehet.
(Azért gondoljatok bele, ez nekik is kiskapu, így legalább kiadhatták angolul a kieget.)
És ha szerencsénk van és sokan MEGVESZIK a kieget akkor látni fogják, hogy MO. egy jó piac. Mindenesetre én megveszem, meg a G2-t is ha nem adják ki nemzetköziben a kettõt együtt. Szvsz 7-10e FT.-t megér a kettõ.

Takanohana
Köszi, a Westend közelebb van.
Tényleg poénos a dolog. Én szegény Constantinon szoktam kipróbálnia tekercset, mert egyben a gyûrûjét is elszedem Cassia részére.

A Westendesben, de asszem van a CD Galaxisosoknak is.

Kedven jelenetem a G2-ben:
Bementem a getóban (ott hátul) az alchimistához és közölte, hogy vannak neki ilyen felejtõs tekercsi és milyen jó is lenne, ha én azt jól kiróbálnám valakin, mert õ annak nagyon örülne. Egye fene, gondoltam, mi bajom lehet belõle? Aztán gondoltam eggyet és jól fejbe somtam az alchimistát, aki persze megfeküdt. Amíg barátunk a mesterségesen indukált delíriumban fetrengett, megnézetem mit tart a zsebeiben, a ládájában meg a polcokon. Gyorsan rányomtam a felejtõset, mielõtt felébredt és a következõ beszélgetés zajlott le közöttünk (nagyon) szabad fordításban:
- Húúú, micsoda fejfájás, jól bepiálhattam az este ... áh, megint te vagy az?
Na, kipróbáltad valakin a tekercset, amit adtam?
- Ööö, igen ...
- És, skierült? Volt valami hatása?
- Úgy tûnik nagyon jól beváltak a tekercsid, alchimista barátom ...
Mintha említettél volna valami féle jutalmat ...

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Takanohana
Melyik MM-ban?

Tényleg van angol NotR. Szombaton vettem a MM-ban 4 pénzért.

Természetesen hivatalos, rendes fordítás! Angliában és egyéb más helyeken is meg fog jelenni, csak késõbb! Mert pl a francia változat is jún végén jelent meg!
Esrohnoil
Én furcsállom azért h. hivatalosan nincs angol szinkronos, ezek meg azt állítják h. van.
Nem tom kik azok akik megcsinálhatták h. néhány ezer sornyi szöveget több ember hangjának segítségével leszinkronizáltak angolra.
Mindenesetre számomra érdekesen hangzik...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Enyimet is bántja...
Mind a kettõt.

Azért csak más hogy angolul beszélnek vagy németül. Nekem speciel bántja a fülemet a német, de ez az én problémám. Ill. installálni is lehet normálisan sp2-vel, nem kell extractolni minden egyes file-t aztán megfelelõ könyvtárakba másolni

Hmmm, és valyh azonos szinkronszinészeket alkalmaztak?
Vagy mondatonként változtatják a hangszinüket az NPC-k...
<#vigyor4>

Mr_no_NaMe
De az angol verzsön most mér olyan nagy szám?
Eddig is volt angolosítás:S