Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
néha még szeretek mással járni vécére, különösen a nagyival, mert neki olyan jól remeg a keze <#crazya>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Esrohnoil
Csináltál már életedben bármit is önállóan, v. a WC-re sem egyedül jársz? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Broafka
es mit javasolsz melyik legyek?
a paladin az nem olyan rossz, de en inkabb zsoldos szeretek lenni, ahoz meg a 2 kezes fegyver jo igazan, de mar elkezdtem megtanulni az 1 kezest, varázsló meg gyönge, bár kiváncsi vagyok az új varikra
szal nem is tudom :-/

42-hoz tényleg dolgozni kell, mondjuk az én pályáimon a fejezet végén leforgathatnák az "Orktalanság" c. filmet is, úgyhogy nem gond.
Az elejen talalkozol Cavalornnal, megcsinalod amit mond es beindul egy tortenetszal, amit kovetve a Chapter 2-ben at tudsz menni az uj teruletre. Barmikor vissza is lehet jonni egyebkent. Vizmagus meg nem lehetsz (a kek rucit nem hordhatod), maradt az alapjatek harom frakcioja, ha tuzmagus vagy, akkor hasznalhatsz uj vizes varazslatokat is.
Broafka
hogy lehetek víz mágus pl?

Broafka
hol lehet átmenni az addon pályára?

Ottto
Mielõtt átmész is lehet, Myxy megtanít. Sõt mikor visszajön, még akkor is tanít ha még akkor sem tudnád, bár én akkora már vágtam mindhárom nyelvet.

Sárkányvadászat with lvl42? Lvl30ason mentem neki a tûz-sárkánynak, Híjá!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Amikor átmész az addon területére, kb. akkortól lehet nyelvet tanulni az egyik vízmágustól.
És tényleg nehezebb, szép combos védelmeket kaptak a dögök, meg a tulajdonságok tápolása több pontba kerül, ha az már magas (ld. fölül a linket). Kb. 50-es szintû tudsz lenni a végén, mondjuk legkésõbb 42-es szint körül fogod ritkítani a sárkánypopulációt, úgy számold ki a fejlõdést.
Esrohnoil
Oké, 2 hónap múlva küldöm a vége elõtti mentést.
De addig pszt! 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Broafka
megtennéd?
<#mf2>

Esrohnoil
Vazze... végig ne vigyük helyetted? 101

Broafka
hogy jó egyálltalán játszani?
tartalékolni a LP-ot?
melyik a legjobb karakterosztály?
1 vagy 2 kezes fegyverrel menjek?
egy kicsi helpet pls

Broafka
mindenki észre vette vagy csak én, hogy ez sokkal nehezebb mint a sima gothic2?

Broafka
hol lehet nyelveket tanulni?
és egyáltaslán milyen új karakterosztály van még?

Patch. A nemhivatalosban van valami javítás Myxnirhez:http://forum.jowood.de/showthread.php?p=1112853#post1112853
Német verzio. De õ nem tudja a priest nyelvet csak a warriort.
El tudod olvasni velük a kõtáblákat, köztük a képzettséget növelõeket is (3 nyelv - 3 kõtáblaszint). 30 TP-ért tudod növelni 20-30 pont között a tulajdonságaidad és képzettségeidet, meg kapsz vagy 150 életet, úgyhogy határozottan hasznos.
A remetével (hermit) tudsz még próbálkozni az Jharkendarban. Német, vagy Angol verzió?
reménytelen
Egyáltalán mire valók a nyelvek?
Broafka
megvan a kieg, juhééé <#nevetes1>

Hi! nem tudja vki hogy 4, fejezetben kitõl tom megtanulni a legnehezebb (priest) építõk nyelvét? Mer Myxirnél már nem lehet, más meg nem tanít priest nyelvet.
Nézd meg - "VÉGIGJÁTSZÁS, MAGYARÍTÁS ITT"

Yang: Skandi- senior shao wari

Broafka
ööö, megvan az üzlet, és meséljen valaki, miben más a G2 kieg? nagyon izgat <#hehe>

Broafka
hol találok egy CDGalaxis üzletet? <#confused>

Esrohnoil
ld. #15497

Broafka
honnan van eredeti kieg?
egyre izgatottabb vagyok, ahogy visszafele olvasok a forumon, kieget akarok 😊

Broafka
hali all!

én még új vagyok ebben a fórumban, de imádom a Gothic2-t 😊
sajnos nekem csak a sima G2 van meg, nem tom honnan lehetne megszerezni az addont 😞
játszik valaki még a simával? vagy már mindenki az addont nyomja, na meg azt is hallottam hogy csak németül van meg az addon, az meg nekem nem szimpi 😞

reménytelen
Nos, hogy feltegyem az i-re a pontot:
Én a kiegészítõt két hete szereztem meg, tehát nemrég még csak sima G2-õm volt. Az alapjátékban a crossbow-hoz is ügyesség kell, ha fölrakod a kiegészítõt, utána már erõ. Punk-tum.
tibor16
hmmm........., érdekes, teljesen másként emléxem.. -igaz 2003-ban jáccottam a sima G2-vel.
témaváltás

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ottto
Alapban, a crossbow hasznmálat, ügyesség alapú!
Addonban, a crossbow használat, erõ alapú!
Jajjmá D: témaváltás, thnx!

"Amikor fejleszted a crosbow-t, bizonyos pontszám után fejlõdik a sima nyíl tudásod is és fordítva is, -tehát nem kéri a játék, hanem adja..."

Alapban nem így van. Alapban elkéri azt a +5 tpt ami mellékesen a crossbowra/bowra megy. De mint látom addonban 30%onként +5 tpt kér érte. Na szép, még ezért is...

tibor16
Az alap G2-ben is az erõ a crosbow alapja (+ fegyverhasználat). Lehet vitatkozni, legfeljebb tapasztalatot nyersz egy idõ után, bár pontot nem kapsz érte - 😊). Amikor fejleszted a crosbow-t, bizonyos pontszám után fejlõdik a sima nyíl tudásod is és fordítva is, -tehát nem kéri a játék, hanem adja... (ez szvsz életszerû)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ottto
Megoldottam. annyi volt a trükkje hogy beszéd közbe kellett megnyomni az "o"t

Ottto
Talán várható volt hogy nem mûködik. Beírom a dolgokat, de mihelyt átdobom magam Laresbe:
-Laressel nem tudok mozogni, csak a kamerát körülötte forgatni.
-Belépni be tudok az inventoryba de nem tudok belõle eldobni semmit (space)
-pontezért még a testembe sem tudok visszatérni, és ha kikapcsolnám a modot, akkor a következõt kérdezi: "what was the question?" aztán ha sokat piszkálom még le is fagy.
Talán mert 2.7es verziót ír ki a játék?
Még próbálkozom, de ettõl függetlenül minden 5letre nyitott vagyok.

Ottto
Marvin mód? Hát ha nincs más megoldás akkor feladom az elveimet, csaljunk. Inkább ez, mint újrakezdeni a játékot :C
Igen, 3. fejezetig nem szeretnék várni, mert ott már jönnek a feketék.
Köszönöm a segítséget, megnézem mûködik-e...

Nem szállította.
Két oldallal korábban is elõjött, van megoldás.
A 3. fejezetben egyébként már oda kéne adnia az ornamentet (ha legalább 2.6 a verzió), de gondolom addig nem akarsz várni.
Ottto
Nem. Elõbb elkísért Ohnar tanyájára, aztán akartam elvitetni magam a vízmágusokhoz, de már nem engedte. Gondolom leszállította az ornamentet maga.....

Larest is vitted a vizesekhez?
Ottto
Bocs. az alábbi nem válasz az üzidre, az majd ez lesz 😄
Akkor már így értem, de akkor csak azt nem értem miért kér +1 tp-t crossbow skillhez, ha íjra gyúrok, hisz életemben nem fogom használni....

Ottto
Addon help:
Szal, kis bugba ütköztem, bár remélem hogy inkább én néztem el valamit. Ott kezdõdik a probléma hogy nem tudom Vatras levelét odaadni Saturasnak. Bejutok a vízmágusok körébe, aztán meg is kapom ezt a küldit. ok. Lemegyek, beszélek Saturassal de az rámmordul hogy mit keresek én itt, meghogy hogy merem idetolni a képem. Hát amit csináltam a bányavölgyben, meg is értem. De ez mind1. Aztán elküld Riordianért, õt is odaküldöm, aztán már csak a mágiatanítást kérhetem tõle. Vatras csak a kõtábláit akarja, a levéllel semmi dolga. ok. Mind1 vadásszunk az ornamentekre, aztán ha már átjutottam akkor tökmind1. 2 kõkörbõl kiszedtem az ornamenteket, bár nem kérte senki. Megvan mind a kettõ, de továbbra is semmi, mert nemtom behelyezni a zárba. Nefarus se mond róla semmit. Lares és Vatras sem.
Szal help!

Ha dex lenne a követelmény mindkettõhöz, a kardforgatók nem tudnának másodlagosként lõfegyvert használni. A dex alapú kardok ellenpárja.
Ottto
Tévednék? Nemhiszem. Az alapjátékban még ügyesség alapúak voltak az íjpuskák is, csak az addonban vezettékbe azt hogy erõ alapú legyen, ami szerintem elég nagy hülyeség (meg kibaszás, mert pont tegnap indítottam egy íjász karit. Grrrr. De mind1 megvagyok az íjakkal)

Õ alapjátékról írt, ahol ugye még dex volt a követelménye a crossbownak is, ami az addonban erõ lett. Számszeríjnak már eleve az tesz be, hogy erõre gyúrva lesz mondjuk 120-as dexünk, íjásznak meg dexre gyúrva 200 körül, a 180 vs. 160 fegyversebzést ez bõven kompenzálja.
tibor16
Mellesleg a nagy íjjak a játék vége felé, elég hatásosak, sebeznek amnnyit mint bármelyik crosbow.

tibor16
Bocs de tévedsz, a crossbownak semmi köze az ügyihez, erõ alapú fegyver -hacsak nincs ügyi alapú "külön" crosbow. A többiben igazad van 😊

Ottto
2006 1/4 asszem

Ottto
tibornak igaza van, ha varázslóként minél többet a manára, és a rúnakészítésre, (de csak szépen válogatottan) Kötetlen karakterként még viheted az erõt. Én 30as erõvel (meg valami hozzáillõ kardal) jutottam be a tûzmágusok körébe, ügyességre nemigen adtam, sem semmi másra, a varázslatok nagyon hasznosak, és tulajdonképpen nem is kell melléjük más, csak végszükség esetére egy kard, ha kifogynál a manából. Az íj azért nem valami jó mert az is long-range fegyver, viszont arra ott a varázslat.
Ajnálom az alkímiát, és a manaitalok készítését, nagyon hasznosak fõleg az utolsó néhány fejezetben. A manalimitemet ezzel 300 fõlé sikerült feltornászni. Ja és a késõbbiekben figyelj arra milyen rúnákat alkotsz, mert hamar kifogyhatsz a hozzávalókból....

Ottto
Alapjárték.
Nincs Martin (: (jaés a crossbow dex alapú)

Ottto
Akkor nemértem miért jöttél nekem a G2 alappal.....na mind1

nemtudja valaki mikor jelenik meg a 3. rész?

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.