Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
loál😄D lehet kapni puskát a modbanXDD hakonnak kell majd egy különleges fegyver és ez a puska lessz az de nem kell odaadni neki, nekünk adja😄 viszont ehez íjpuska képzettséget kell növelni...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

rotator
Nem, azt még nem. 😊 Iszonyú mennyiségû küldi van, lassan haladok. Most vettem meg a legnagyobb kapható íjat, 140/140, ezzel végre mehetek wargokat ölni, mert az egyik fajta scavenger körül azok bóklásznak csapatostul.

Pianista
hol tartasz jelenleg?? a scavenger breeding küldit megcsináltad??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

rotator
Úgy tûnik, csak a térkép egy bizonyos szegletében szeret jelentkezni a hiba. No mindegy, átszenvedtem magam rajta, azóta nem volt gond.

rotator
Kb. 20 óráig semmi baja nem volt, talán korrupt lett valahol a mentés. :|

Pianista
nekem müxik... oprendszered milyen?? antivirus mi??

rotator
A templomban.
Nekem újabban gyakran lefagy a játék menüben. Pontosabban egyik menüpont se reagál, de ki se lehet lépni (ESC se mûxik). A naplót, karakterlapot, inventory-t be tudom hozni, de az egész áll. Pedig jó kis mod lenne, de ez rohadt idegesítõ.

Pianista
azt a küldit már megcsináltad mikor Dar-t le kell ütni?? ha igen akkor merre találom a ládáját??

rotator
Szerintem nem. És guildhez se lehet állítólag csatlakozni. De még csak chapter 2-ben vagyok, és vannak felfedezetlen területek.

Pianista
ebben a modban is lehet munkát végezni(kovácsolás, vadászat stb.)??

Pianista
sikerült elindítani<#vigyor3> ezek a robbanó nyilak nagyon tetszenek<#nezze>

Pianista
már mindegy rájöttem mi a baja... a Gothic Starter bénázik... rotator, te mivel indítottad el??

Pianista
újraraktam a gammát és most ezt hiányolja:
_work/data/textures/_compiled/font_default.ftn

ez magához a játékhoz tartozik... valaki el tudja küldeni??

Pianista
pedig nekem ez nélkül az istenért se akar elindulni... biztos hogy nincs azon a helyen ilyen fájl??

rotator
Nálam ilyen fájl nincs is!

Pianista
pls nagyon kellene ez a fájl

Én angolul játszottam velük, de elvileg a magyarítás okozhat bugokat.

Például a harmadik fejezetben valaainek el kell távoznia valahova, de mégis megtlaáljuk a szokott helyén, viszont ott is ott lesz majd, ahol kell lennie, szóval komoly problémát nem okoz. Részemrõl errõl a bugról tudok.
akyyy
és most melyik magyarítást érdemes használni? mert ami az alphoz van (ami bannerba is van) oda van írva, hogy az az addonnal nem megy, viszont a portálon meg van olyna ami meg az addonhoz jó, kérdés, melyik jobbféle?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A NotR egy addon, beleépül a játékba, tehát csak az alappal együtt játszható. Nehezebbé teszi a játékot, fõleg mágussal, ez a kaszt még jobban kiegyensúlyozatlan, mint az alapjátékban. Ettõl függetlenül természetesen végig lehet játszani vele is, tehát egyedül csak a kezdõnek komolyabb kihívás szólhat az addon ellen, de szerintem kár kihagyni.
akyyy
és a kiegészítõt, a Night of the Raven az alap játék után érdemes végigjátszani, vagy együtt vele, vagy hogy megy a kettõ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gothic 2 Gold=az alapjáték 3 CD-n+Night of the Raven kiegészítõ 1 CD-n
akyyy
a gothic 2 gold tartalmazza a sima gothic 2-õt, egyébként mint jelent ez a gold jelölés?

Pianista
pls valaki aki feltelepítette a modot az elküldené nekem ezt a fájlt?: OUVENGLISHADJUSTEDLONG.BIN ami itt található: _WORK/DATA/SCRIPTS/CONTENT/CUTSCENE/

rotator
Hm, nem tudom...
Ájutottam chapter 2-be (4 van), eddig nagyon bejön. A küldetések ötletesek, a párbeszédek humorosak és jól megírtak. Az NPC-k napi rutinja kiborító, szinte folyton mozognak. 😊 A fejlõdés az alapjátékot idézi, mindig fix pontba kerül minden, nem drágul idõvel. Pénz az éppen csak annyi van, amennyi nagyon kell. Egyelõre a troll és a goblin warrior még halálos ellenfél, õk blokkolnak pár utat. A játék valamiért eléggé szaggat bizonyos helyeken, talán mert arrafelé rengeteg a tetem? De nem vészes. Vannak helyenként új hangok, némi meztelenkedés, apróságok. Ajánlom mindenkinek, akinek már a könyökén jön ki az eredeti. 😊

Pianista
nemtalál bzonyos fájlokat... nem tudom hogy pista allergia vagy a telepítõ nem kóser... mostmár csak 1 fájl kellene neki, a 4 bõl... mi blokkolhatja le a többi fájl telepítését??

rotator
Mi nem sikerül?

rotator
Eddig 1 óra 1 percet játszottam vele. Egyszer kifagyott alvás után, valami scripthibával, de másodjára pont ugyanazt csináltam, és akkor meg ment, szóval érdemes gyakran menteni. Valakinek, aki számtaanszor végigtolta a 2. részt, jó érzés újra az ismerõsökkel találkozni. Mondjuk a terep felfedezésének öröme már nincs meg, de sok a visszautalás az eredetiben történtekre. A párbeszédek jók, a humorszint jelentõsen emelkedett (persze elõismeret kell hozzá), de szerencsére nem önmaga paródiája azért. Cordnál lehet nehézségi szintet állítani, ill. még most az elején mindenki dexzerity irányba próbál terelni (íjazás, rapier), de a törtõképernyõ (a klasszikus harcos/mágus/íjász hármas egymás mellett, csak most a csajjal) alapján látszik, hogy minden vonal játszható. A német szinkron jópofa, néhány hang profi + a felvétel minõsége is, de van olyan, aki mintha házilag egy nagyon ratyi mikrofonnal mondta volna fel. Mindegy, még mindig százszor jobb, mintha csak tátogás lenne. A zene meg a táj eddig a régi, ahhoz nem nyúltak (itt, Onar farmján kezdünk), tehát az egy az egyben Gothic 2.

Pianista
nekem nem mén<#rinya>

Játszani is fogsz vele? Mert érdekelnének a személyes tapasztalatok. Na meg nekem úgysem lenne rá idõm 😊
rotator
Kijött a Velaya mod angolul. 40 órányi játékidõ, van hozzá tûrhetõ teljes német szinkron is, nem kell a tátogást nézni. Azután játszódik, hogy a névtelen hõs elhagyja a szigetet. Egy, az elsõ részbõl ismert csajjal nyomulhatunk.

Köszi-köszi-köszi

Végre sikerült,miért is akartam én lepecselni nem is értem mikor csak krekelni kellet

Megcrackeled 2.6-os crackkel, utána rakod fel a Startert...
Tudtok abban segíteni nekem,hogy az angol nyelvõ amit ithon vettem ravenre ,hogy tudok modokat telepíteni.
Vannak angol nyelvü modjaim de nem enged a telepités elindítására .
Arra rájötem hogy le kéne butítani a verziot 2.6-a,de ezidáig nem sikerült.Valakinek ötlet esetleg?

Kösszi a segítséget, még mindig nem megy de sebaj majd legközelebb.Az antivirt orosz oldalon alapbol nem kapcsolom ki elvi kérdés sjna...

Hawk06
Nem tudom mi lehet a gond.Most probáltam és nekem müködik.Mindig elöször nyomok egy refresht és aztán írom be a kódot majd megjelenik egy kék link,alatta egy sárga téglalap,rákattintok a kék linkre és indul a letöltés.

Próbáld kikapcsolni az anti-virus/Firewall-t és próbáld ujra.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

December 6.-án megnyílik a http://www.risen.hu/ Elsõ közösségi magyar RISEN oldal. Nem olyan sokkal késõbb megnyitjuk a http://www.gothic-fan.hu/ -t is!!!!!!!

(Ideiglenes oldal a Gothic-fan.hu elött-> http://www.gothic-sorozatok-fanclubbja.eoldal.hu/)
Bármilyen számot írok be nem indit letöltést van valami tipped hogy mi lehet a hiba???

Hawk06
Na megoldódott a probléma,az volt a baj,hogy a Gothic II/System könyvtárban lévõ GothicStarter_mod.exe-vel indítottam a módot és nem a Start menüben található indítóval.Most megy rendesen.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Szivesen mindenkinek.
Feltettem a módot,emgy minden faszául,az elsõ farkas megölt (azthittem young wolf mint a G2ben 😄),persze azelõtt emntettem,de nem tölti be az elmentett állást,hülye hibaüzeneteket ír ki.
Valaki tud erre gyógymódot,esetleg járt valaki hasonlóképp?

Pianista
ahh erre vártam!!! MANY THX!!!

Kösz hogy kisegítettél😉
Hawk06
Innen 200 kb/s -al lehet tölteni! és nem 30-al

Hawk06
Itt van egy gyorsabb letöltési link az orosz Returning módhoz.
Katt erre "Download Page for Yandeks.Disk" -orosz tárhely
a többit már kitalálhatod be kell írni egy kódot és le lehet tölteni.Az oldal orosz de egyértelmû én már töltöttem le kínai oldalról is 😄

Ha valakinek van gyors orosz anonim proxyja: 1.0
Nem is írtam? Nincs fent a játék a modot meg még le se töltöttem....:S tehát egyelõre nem, bocs...
Pianista
valahova nem tudod feltölteni?? nekem max 30-kbps-el jön ami kib*szott lassú... több mint 6 óra! folytatni meg nem tudom...

Jó a link, de elég sokszor terhelt a szerver, akkor nem lehet szedni....
A Mod 1.0-ás és a Mod 1.1-es verziot nem lehet máshonnan letölteni mert ez a link halott legalábbis nálam az oldalra mutat de ott nem lehet lehuzni

Introduced respawn monsters in chapters.
ouch....

Ilyenem nekem is volt, nekem csak egy régebbi mentés vissztöltése oldotta meg a problémát....

Néhány modajánló:
1. Nem is igazán mod: Gothic 2 Community Patch
2. Gothic 2 Gold - Returning: Na ez már mod a javából, de a telepítése se egszerû.... Leírás:
a, G2MDK letöltése és telepítése
b,G2MDK Patch letöltése és telepítése
c, GothicStarter Update letöltése és telepítése
d, A mod 1.0-ás verziójának letöltése és telepítése
e, A mod 1.1-es patchének letöltése és telepítése
f, "Angolosítás" letöltése és telepítése

Néhány tudnivaló:
-a mod NEM KOMPATBILIS a magyarítással
-ha eredeti gold editionünk van akkor elõbb fel kell rakni az imént belinkelt community patchet, ha tört akkor egyszerûen használjunk 2.6-os cracket
-a változatatásokat túl hosszú lenne most felsorolni, itt egy angol leírás(google translate... elõre is elnézést😄)
leírás