Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#pardon1> Én minden átkutatók
Volt amikor kiastem a Pályárol...
Ne kérdjétek hogy

Broafka
lehetséges :-/
az a baj hogy én mindig a folyó másik partján szoktam végigbandukolni mert ott több irtani való szörny van 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Õ az!

reménytelen
Tényleg, õ az, akinek a sajtot kell adni, nem?
asszem afolyó menté kell menni annak a partján van(még az eleje felé)

Broafka
ööö, a végigjátszás szerint (sajnos én csak az angolban találtam meg)
ott azt írja hogy ha átmegyünk a hídon, magunk mögött hagyva a walley of mines bejáratát föl kell mászni pár sziklán aztán jobbra kell venni az irányt, és valami sziklák között találjuk meg a 4. fejezetben
amire te gondolsz az Gestah (vagy ki <#smile>) õ tanítja meg nekünk a sárkány nyúzást (vagyis nem nyúzást hanem ilyen sárkányban lévõ dolgok kiszedését)
én mindig oda megyek elõszõr, nagyon hasznos figura, akárcsak Lares, õ hallhatatlan, csak sajnos, szegénykém még nem j9tt rá (sokszor panaszkodik hogy félti az írhályát <#smile>)

reménytelen
Nem ott van Talbin, ahol Gorn a 4. fejezetben sárkányvadászként? (miután már nem a hágó bejáratához közel vannak a sárkányvadászok)
Broafka
valaki megtalálta már azta fazont (sajnos nem jut eszembe a neve, asszem talbin) akinek lekell passzolni valami lurker skint amibe belevan írva a neve?

Broafka
lehet, még nem próbáltam, a 7 nekem megfelelt 😊
nem mintha sokat kérdezgettem volna tõle 😊

reménytelen
Asszem 6-ra is le lehet alkudni.
Az Íjak iletva Az íjpusák közelreis jók, csak jó páncélkérdése...

Broafka
Nagur a tolvaj céh egyik tagja, úgy tudsz vele beszélni hogyha odamész Kardifhez (a csaposhoz) és 20 aranyért (ha lealkudod 7-re akkor 14 aranyért) megkérdezheted tõle hogy adna e neked egy spec munkát és akkor egyenesen Nagurhoz irányít
amúgy meg én inkább kardos vagyok, az íjjakkal az a baj hogy az távolsági és az ellenségek 90%-a álltalában közelrõl támad, és íj közelre nem túl "jó"
bár ez egyéni vélemény 😊

Hát jó. Azért kíváncsi lennék mi is az elõélete a srácnak. Talán a 3. részben majd megtudunk errõl is valamit.
Na, addonos íjászgyerek kezdi meghálálni a belé fektetett tanulópontokat, lehet az elõzetes terveimel ellentétben kardra már nem is rakok pontot.
Lassan egy mágus is kéne tervezgetni, ha a tolvajokhoz akarok csatlakozni, szóba áll vajon velem Nagur mágusként (Milicistaként nem kedvelt)?
Ottto
Ha jól emléxem az angolban mindkettõ Dark Paladin....
Coragon sörérõl én is tudok.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Broafka
ja, ok 😄

Esrohnoil
Ahogy Szid már leírta, a különbség annyi, h. Coragon söre permanensen hat. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Broafka
és mi a külömbség a normál sör és Corgan söre között?
én nem éreztem benne semmi külömbséget, amúgy meg verjük meg Valentinot, és beszéljünk Regissel, õ ad egy gyûrût (valentino gyurujet) es aztan mehetünk Corganhez, és ha lemegyünk a tolvajcéhhez és visszaszerezzük Corgan ezüstjét akkor is ad egy sört, szóval 2 sört lehet beszerezni, legalábbis én annyit tudtam

Minimum 2 féle. A bier meg a Dunkel Paladiner. ja meg a kocsmáros is ad spéci sört, (aki megveretteti Valaentínót)
"Dunkel Paladiner" +3Ép, +1 Manna
Corgan spec söre permanens +3ÉP +1 manna

Yang: Skandi- senior shao wari

Ottto
Sztem ezeknek hogy sör, bor, gin, stb nincs sok értelmük mert alig adnak valamit, én se ittam sokat. Inkább csak arra jó hogy a szomjas emberkéket leitassuk 😊
Amúgy sztem csak ez az egyféle sör van....

Esrohnoil
De elvileg erõsebb, nem?
Én nem próbálgattam sokat inni. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
A sör neve😊

Takanohana
Hi All!

A kieget (is) már többször végigtolva minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy Cavalorn a Lobart féle kõkörnél egy szál gatyában ácsorog, és csak akkor öltözik fel, mikor elindul a városba. (Az ornament gyûrû összarakásos küldirõl beszélek, még az elsõ fejezetben.) Másnak is pucérkodik, vagy csak engem szórakoztat ezzel?

reménytelen
Ejnye. Trainer? Ezt már nem lehet visszacsinálni.
sziasztok!

használtam vmi trainert, aminek köszönhetõen sérthetetlen vagyok (ez jó) de sajna felment maxra az összes pontszámom, és végtelen sok példányom lett egy csomó tárgyból az inventorymban. lehet ezt vhogy orvosolni? van pl. egy character editor vagy vmi ilyesmi?
tibor16
ha nem megy, szólj, kitalálunk vmit

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Azt hogy nem értem az angol leirást az a legnagyobb hiba.

Most találtam valamit ezt:

1) Töltsd le ezt a fájlt : http://www.gothic-rpg.com/download/install.bat
A MENTÉS MÉSKÉNT GOMBBAL KELL LETÖLTENED
Helyezd el ezt a fájlt itt C:\PROGRA~1\JoWood\Gothic2\
vagy oda, ahova a játékot telepítetted.
2) Telepítsd a Gothic 2-t (oda, ahol az #install.bat-ot letöltötted)
3) Másold fel a Gothic2-Addon-Setup.exe CD-rõl a vinyóra (pl. D:\Gothic2-Addon-Setup.exe helyre)
2) Ha már itt van D:\Gothic2-Addon-Setup.exe a fájl, akkor
telepítsd a fájlt D:\Gothic2-Addon-Setup.exe /x
(D:\Gothic2-Addon-Setup.exe(szóköz)/x)
3) Ha szeretnéd látni ezeket a fájlokat, akkor másold egy új mappába õket.
4) Abban a mappában, ahol a Gothic2-Addon-Setup.exe fájl telepített dolgai vannak, oda másold be az #install.bat-ot.
5) telepítsd a #install.bat-ot.

Remélem igy sikerül csak elõbb az eltünt Gothic 2-es dvd-met kell elõkeríteni.

Next PC upgrade: 2022

tibor16
mért mi a hiba?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Broafka
a sör alá oda van írva hogy dark paladin
az mit jelent? úgy értem, hogy van valami hatása ha megiszom?

eneg már nem érdekel<#schmoll2>
Inákbb a harmadik rész kell már.....

grebber
Én sosem fogok a kiegel játszani nem tudom feltenni 😞

Next PC upgrade: 2022

Broafka
ahham, ok, köszi

reménytelen
Feltételek:
1.Rengarut nem dobod fel
2.Halvort nem dobod fel
3.Teljesíted Nagur küldetését (Kérdezd Kardif-ot a munkáról, majd a könnyû munkáról, és Nagurhoz irányít.)
Broafka
ha nem dugom rács mögé Rengarut, akkor hogy tudok csatlakozni a tolvaj céhhez?
nem jön elõ Attila :-/

Broafka
hát én úgy voltam vele, hogy miután meg van a Claw of Beliar kard, azután már nem voltak gondok, asszem ahhoz nem kell se erõ se semmi, és az aztán üt rendesen, de odáig a játék, elég kemény, varázslóval meg most teljesen elakadtam, valszeg elõrõl kezdem, még gondolkodom rajta

tibor16
jaja, én is jó pofára estem még az elején ezzel a 3 pontos erõ/ügyi lötyivel. A sima G2-bõl arra számítottam, most aztán jó felfejlesztek oszt vmi 10-12 szintel kevesebb lettem. Asszem kardhoz kellett volna, - így meg várhattam még 1 darabig. Az Addonban, legalább is az elején nem adják ingyér a pontokat. Amikor a vízessésnél a vadásznak akartam segíteni a sárkányt lenyomni - hááát az is váratott magára. Még a szikla tetejérõl is lekarmolt a dög, kellett hozzá vagy 60-70 nyílvesszõ...mire leszedtem. Ezt a sárkányizét csak a 4. végétõl tudtam gond nélkûl és piszok nagy élvezettel lecsapdosni.

jó jó ötlet....

Broafka
inkább veszek egy summon demon scrollokat (5 manaba kerül, de 200 penz)
azt azzal fogok írtani 😊

aha akor sajna nem tudok segiteni.....................
Probájmeg minden le fagyaztani

Broafka
az a baj hogy addonban, megtanulni pl a dex kotyvasztást: 20 LP
és egy dex ital nem 5 + dexet ad hanem csak 3-mat 😞

Fagyasztás És kard
Vedmeg az összes király szárat És tanulj al kémiát És koty vasszál ügyesség erõ piákat ezt csináltam a kivánt menyiséget elérve aztán manna piák...

Broafka
magyarán, harcost csináltál a varázslóból 😊
hát ööö, ez is lehet egy megoldás 😊

Broafka
mert te nem az addonnal játszol 😊
ott kicsit combosabb pofonokat kell leadni a szörnyeknek 😊

Én a Sárkány ölö kardot használtam........80 erõ 80 sebzés...
És a Sárkány öllõ nyilpuskát...........
Meg mági a <#vigyor>

Broafka
hát, lehet hogy elõrõl fogom kezdeni, mert elég ratyi lett szegény, de erõre minek? (ügyességre még haggyán, mert tolvajkodás). az a baj hogy mannát felvinni 500-ig elég nehéz, és +-ban még tanulni runákat, meg varázsló köröket, meg póció készítés, ejhh, nem szeretem a varázslót :-/

Csat lakozás elõt kell fejleszteni az erõt Ügyeséget
Én így 13 szinten csatlakoztam......

Broafka
valaki nem tud adni nekem tanácsot hogy varázslót hogy érdemes fejleszteni, mert már az addon pályán vagyok, de olyan gyonge vagyok, mint egy híg fos (finoman fogalmazva)

Broafka
én érzem 😊

Ti a gothic 2 ben érzitek az hogy ujra ujra végig játszani érzést?

Ottto
PrintScreent de utálom. Ellövök egy képet, de mire odajutok hogy kilépek a játékból el is felejtem lementeni <#wilting>