21229
-
#16904 persze mert ez egy szar térkép!
ez a jó:
-
W B #16903 Jó kutatást. -
nestea #16902 Bár nem értem a németet, de pontosan ilyen térképre vágytam. -
W B #16901 Mindenhol. Szépen járd végig a térképet.
-
nestea #16900 Valaki megtudná mondani pontosan hol vannak Constantino növényei?
Broafka: Lehet, hogy keverlek valakivel, mert nem rég vagyok itt, de te ismered Dzsitit? -
#16899 azt ajánlom szerezz be egy térképet, és 20 LP-ért tanuld meg a dexterity ital kutyulását és keresd meg a pályán az összes goblin berriest meg az össze king's sorrelt, nekem bejött, így lett vagy 180 Dexteritym a játék végére :P
(képet láthatod pár oldallal arrébb) -
vizoo #16898 Ha alapból 1.32-es verziót telepítesz fel, abból sehogyse tudsz 1.31-est csinálni. Ha 1.31-est patch-eltél fel 1.32-re, akkor uninstall és install és akkor jó. Enyit tudok hozzáfűzni -
#16897 Ha tudja valaki, biztosan válaszol. Nekem sajnos gőzöm sincs. -
nestea #16896 És akkor nekem senki sem válaszol?
-
#16895 Hi!
Ezzel a ládával csak akkor lesz dolgod, ha mágusnak állsz. Egxébként nem tudod kinyitni, de nem is kell. Egy üres rúnakő van benne. -
vizoo #16894 Halika. Találtam egy barlangot fent egész északon a fekete troll-tól még északabbra kicsit. Bent egy szentély szerű terem van, két hatalmas paladin szoborral, egy ládával, ami körül 5 fénycsík van. És kulcs kell hozzá. Erről tud vki vmit mondani? MI van benne, hol van hozzá a kulcs, ilyesmi :) -
#16893 Bizony, az addon nehezebb egy "picikét" mint az alapjáték. Még érhetnek meglepetések, pl. az elixíreknél. De ne keseredj el, vannak benne olyan ujítások, amiknek viszont örülni fogsz, pl. kőtáblák. -
WagnerUr #16892 Igen ez teljesen normális. És majd akkor se lepődj meg amikor már 15, sőt 20 LP lesz. -
#16891 sziasztok!
addonnal nyomom, és beléptem milíciához, dexterity-re gyúrnék mert íjászkodni akarok, de újabban 10 LP-be kerül +5 DEX. ez normális? 40 felett vagyok ügyességből amúgy, talán változik egy bizonyos szint felett az LP igénye, vagy mi?
pickpocket is 10 LP-be kerül, sneak, hunting, alchemy, pick lock már megtanulva. ez is normális? vagy mifolyikitt?
kösz a választ előreis. -
nestea #16890 Hi all! Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e az hogy egy 1.32-es játékból, patch-eléssel 1.31-es játékot csináljak? mert 1.32-n nem megy a magyarosítás...
PLS help!!!! -
W B #16889 Az, hogy az ork meg a kutató nem támadja meg egymást. No és mért?
Mert mind ketten Beliar követöi. -
#16888 köhöm... igen? :)
mit kéne nézni rajta? -
W B #16887
Beliar hada támad.(a kép saját készitésü) -
#16886 az az egy pont nem kell :D
azt hagyhatod a végére (Ravennél úgyis ott van az összes tábla) -
vizoo #16885 ah. Oké köszi. Egy bibim van csak. Túl sok az rok, meg a fire devil (vagy mi) az utolsó mansion-nál... :D Nh, mind. Majd megoldom vhogy :) -
#16884 figy
én is így akadtam el
2 választásod van:
1, Marvin mód be, hallhatatlanság be, aztán utcu neki... majd miután túljutottál akkor ki
2, menjél ki, és van egy olyan feladat hogy Mansions, a térkép jelöli is őket, minden ilyen zsákutca végén van egy (5 darab) keresd föl szinte az összeset és olvasd el a kőtáblákat amit majd megtalálsz a templomok ládáiban (lehet hogy szükséges a 3-as szintű kőtáblaolvasás tudás) és abból kiderülnek infók hogy az a szellem a feltámasztott szellem fia, és akkor majd fogsz tudni beszélni vele (sztem)
szóval az a végigjátszás az kicsit hibás -
#16883 nálam volt egy ilyen, nagyon gáz volt, de nekem odafelé volt... bementem és még az addon pályát el se kezdte betölteni, egyszerűen lefagyott és elszállt a mentésem!!!!!
elszált az átállított billentyűim, szal olyan volt mintha akkor telepítettem volna a játékot
kezdhettem is előröl -
vizoo #16882 ha tudnék ilyet modani neki, akkor nem kérdeztem volna rá :) -
WagnerUr #16881 Ne azt mondd neki hogy nem hiszed, hanem hogy ő honnan tudja amikor az apja készítette a csapdákat és nem ő. -
vizoo #16880 hehe. Még1 gond. Raven után eredtem Adanos templomába... Eljutottam Rhadames-ig, aki egy "ellándzsásított" teremben bóklászik. Beszéltem vele, aztán elakadtam. Megnéztem a végigjátszást, és ott azt írja, hogy beszélgessek vele az apjáról, majd a csapdákról. Namármost én ilyenről sehogysem tudtam vele bezsélni. Csak annyit mondott, hogy a kapcsolók közül mindegyik nyitja az ajtót, és hogy ő csak az igazat mondja. Ennyi. Hiába mondom hogy nem hiszem, és hogy megkeresem egyedül. mi 5let? Tudom láma vagyok, de nem tudok rájönni mi lehet a gond... (köszi előre is) -
vizoo #16879 Helló. Van még egy kérdésem :)
Kinél és mit kellene megtanulnom, hogy a Vízmágusok rúnáit el tudjam készíteni? Vagy hogy műxik ez? -
Szid #16878 Ha jól olvastam, "csak" producer volt -
vizor #16877 Amúgy nem tudjátok, hogy az a G3 fejlesztő aki meghalt, pontosan mit csinált? Mennyiben befolyásolja a fejlesztést a hiánya... A weblapjukon nincs semmi róla csak egy R.I.P. üzenet... -
vizor #16876 Kössz a gyors választ :))
Remélem a fagyesz csak valami átmeneti hiba volt, majd megnézem párszor...
-
vizoo #16875 Ezt én is a napokban tudtam meg :) Így gyorsan segítek :D Raven-t el kell intézni, hogy Vatras-t fel tudja váltani Mixtyr (vagy vmi ilyesmi a neve). Amíg Dolguk van a Vízmágusoknak az Addon pályán, addig nem fog elmenni felváltani Vatras-t :)
A portálos problémádra nem tudok megoldást. Nálam ilyesmi nem volt. -
vizor #16874 Sziasztok !
Jó nehézre sikerült az Addon.Régebben egyszer már végigvittem a sima G2-t tűzmágussal... Most az Addonban paladinként harcolok...
Első kérdésem: most jutottam be a Ravenhez vezető portálba. Ezt a részt teljesen végig kell vinni, mielőtt folytatódna Innos szemének feltöltése? Mert senki nem utal rá, hogy átvenné Vatras helyét a városban...
Második kérdésem: beléptem a Ravenes rész portáljába, megöltem pár szörnyet, találkoztam Alligátor Jackkal, majd mentettem (egyedüli mentés). Vissza akartam menni a portálon Khorinisba, mire lefagy az egész... Valakinek volt már ilyen? Mit lehet tenni?
Köszi a válaszokat előre is -
#16873 nem lehet majd állatokon lovagolni? -
W B #16872 De majd a G3! mégrosszablesz, mert nem lesz ló -
Barty007 #16871 sajnos addonba már semmi ilyen nemjo :( probaltam de semmi és addonba csak +3 at ad amugy is:(( -
#16870 jah ezt tudom hol van!!!
még nem próbáltam, de szerintem addonban ez ki van javítva... -
Barty007 #16869 á köszi szépen -
W B #16868 Kronisz városából a Keleti kapun meny ki(piaci kapu). Indulj jobra, bal oldalon meny be a fyenvesek közé. Ott lesz egy barlang egy kis tisztásnál, bent egy ork és egy farka, de nem itt van. A barlang bejárata tetejére meny. Ott feltudsz (csak akkor ha jó helyen vagy)kapaszkodni a hegyre. Van ott néhány csontváz a földön, és melletük van a gyűrű és néhány csecsebecse. -
Barty007 #16867 wb letsz mond mar el ez a gyűrű holvan? -
W B #16866 Nem addon. -
Barty007 #16865 :) nem csalás csak könnyités :)