Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ujat kezdessz s milicista pályát választod akkor állj be Harad-hoz, a miliciába bekerülni 5 perc, s onnan már könnyebb, mivel van egy jó kis páncélod már.
Én is tudom néha idegyesítõ tud lenni, de összeségében hihetetlenül el van találva az egész játék! Ja és lvl 5-ös szinte NE akarj banditákat mészárolni mert erõsebbek nálad...1X végigkell vinni hogy megismerd milyen szörnnyel kezdhetsz ki milyen szinten.
Akkor a köv. lépés ez lesz...
Most találtam egy barlangot,ahol zombik voltak 😄 Nekem való ellenfél,nem tudnak egyszerûen megsebesíteni,és ahhoz képest sok pontot is ad 😊)
Csak játszok egy kicsit,és olyan hamar eltelik 2-3 óra.....😞
Glory, Glory Man. United!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hasznát veheted!
De kicsit idegesítõ a játék... de azért csak belejövök...
Az idegesítõ,amikor mész elõre,ottvan egy tolvaj,vagy zsivány 😊
És akkor állandóan megöl...
Most vagyok az 5ös szinten,de nem tudom megölni....
De most megszopattam,mert elcsalogattam a város bejáratához,ahol a lovagok vannak 😄😄 Így könnyebb volt legyõzni... 😉
Bár még mnidig szenvedek a játékkal,mert azt a 500 aranyat szeretném majd kifezetni.. mert így semmit se tudok eladni.
Újat meg nincs kedvem kezdeni,ez is nagyon hosszú idõ volt,még idáig eljutottam 😊 Úgyhogy marad ez.
Azért köszi.
Amúgy még valami,hogy hol található az a 4 farkasprém?mert már sok helyen jártam,de sehol sem találtam...
Tanuldmeg a kardott nálla És meny Onar Farmjára ott benettõl Dögrevehetted magad ércel... De ugy vásárlás megvetted Az ércet a vasércet hagyd egy pollanat radolgozi és ujra vegyél vasat. Egy jó idõ mire megkovácsolod de Meg éri! Én az elején 1100 Aranym volt Így felnyomtam 10 000 Aranyra . A kardokat Harradnak adel!
Szépen fizet érte
ha sima G2-vel játszasz akkor nyílvan neked is van egy olyan hiba a játékban hogy ha átállítasz egy kontrollert, akkor (egy normális játékban eltûnik onnan ahonnan elállítottad) nem tûnik el, szóval, állítsd be hogy a TURN RIGHT legyen "A", a TURN LEFT meg "D", ha jól emlékeztem akkor így a STRAFE RIGHT és a TURN RIGHT-nál is ugyanaz lesz: "A" (értelem szerûen a LEFTnél meg D) és akkor kicsit érdekesen fog mozogni a karaktered, de ha kivan jelölve egy szörny, és nyomod az "A"-t akkor forog körülötte, és ha kattintasz akkor támad is (ha ezeket nem állítod be akkor csak forog körülötte, de hiába kattintasz nem fog támadni)
elsõ hallásra kicsit hülyeségnek hangzik amit írok, de hidd el hogy könnyebb lesz, én ezzel a teknikával 4-es szinten tudtam trollt ölni
az a baj hogy Addonban már kijavították ezt a hibát 😞
de ha felteszed a normál G2-t és beállítod a simában, majd felteszed az Addont, akkor megmarad ez a kis hiba 😊
bocs ha hosszú voltam
the merchant Sarah is selling weapons to Onar
és akkor nem lesz gondod a kereskedõkkel, amúgy meg sima G2-ben én nem nagyon használtam a kereskedõket
addonban kicsit több szerep jutott nekik
amúgy a Bosper dolog az inkább tapasztaltabbaknak jön be, mert az elején tényleg nem fogsz vele sok pénzt keresni, de a vége felé egy regimentet lehet
lopkodsz?
zsebmetszéssel (pickpocket)?
remélem nem nyírtad ki Attilat 😊
sok jó dolgot lehet tanulni a tolvajcéhnél, és akkor nem látnak olyan szívesen ha kinyírod attilat, bár, ízlések és pofonok
Persze,hogy néam mindenki erõsebb....
Meg persze hogy nem lehet sehol sem pénzt szerezni...
Meg a másik köcsög is a farkas prémért ad jutalmat,másért nem...
Persze h farkas sehol.
Meg persze,hogy 500 aranyat kell fizetni annak a csávónak,aki terjeszti h rab votlam,vagy micasoda.Örülök ha van 100 aranyam....
Ez a játék KAMU!
És még annyi,h most a városban lopkodok, 😄
Itt az a lényeg,h ne vegyenek észre?
Mert ez a prém szerzés nem jött össze.....
mondjuk csak bele kellett volna nézni a readmebe....
Broafka: a játék lényegét mindenki maga dönti el. Én pl a történetet szeretem és a tájakat ahogy minden zeg-zugot felfedezek😊
Te tán úgy kezdted hogy egybõl mindent tudtál?
Amúgy van már egy csomó kardom,meg ilyenek 😄 Hol lehet eladni õket?
Én örültem ha összekapartam 1k-t anno hogy bejussak a kolostorba...
Persze mostmár lvl 2õn szokott 1 k lenni szal nemügy😊
Öljé sokat és amit tudsz lopd el és add el!
Akor te amatör játékos vagy!
Yang: Skandi- senior shao wari
Amúgy még valami,hogy a városban mindenki csalónak tart...meg h régen fog voltam,ezért nem adnak el nekem semmit..
Már rájöttemh miért,mert 1 feladattot nem csináltam meg idõben.
Ahhoz hogy a fickó tisztázza megint,h ki vagyok,adnom kell neki 500 aranyat.
De nincsen ennyi.....
De pl nem lehet este megverni?amikor megy haza? a házában??? 😄😄DD
Talán segítene.. nem tudom próbáltátok-e már,de azért én megnézem.. hátha
Ha kimész a 2. kapun, (nemaz amerröl jöttél :o) ) és szépen elfordulsz jobra haladva az ösvényen lesz ott 2-3 farkas, persze egyesével.
Megint egy kis segítség kellene.
Az a helyzet,hogy 6 farkas prémet kelll gyûjtenem..
Már 5 megvan,de több farkast nem találok.
Valaki így hirtelen nem tudna nekem mnodani 1 helyet? ahol legalább 1 van?
De nem olyat,ahol azok a fekete farkasok vannak,hanem normális..
A feketék hamar megölnek...
Elõre is thx.
Szerintem :o)
Amúgy tud valaki valamilyen "netes szóhasználat szótárról"? Kiakadok azoktól a szavaktól amiket nem értek.
Egyébként én nem az öldöklést szeretem ebben a játékban, hanem a történetet, a hangulatot, a cselekményt. Persze én is öltem ezerrel mikor gyengus voltam, és vannak olyan szörnyik amiket nagyon szívesen eltakarítok a pályáról, fõleg a zombikat. Utálom azokat a "dögöket", mindenesetre nekik is megvan a maguk sajátos hangulata. 😊
Lényegtelen
de számomra hiányoztak a békés növény evõk
de enyi nem igazán baj de lehettek volna
gothic-nak van egy sajátos - sztem nagyon jó - hangulata, ez gyorsan magával ragadja az embert - legalábbis engem gyorsan elragadott 😊 értsd: 10 végigjátszás erejéig 😄 + addon 2X. Nem olyan RPG hogy megadjuk a kari nevét, faját, stb, s onnan belép egy rakás korlátozás, hanem ennél sokkal nagyobb szabadságot ad, hiszen TE döntöd el hogy mi akarsz lenni, ez befolysolja az NPC-k viselkedését.
Ami különösen tetszik hogy meg kell küzdened azért hogy bekerülj a varázslók, zsoldosok stb közé - még ha nem is nehezek a próbák de akkor is adnak egy hangulatot. No meg hogy ajáték elején egy noname csávó vagy - legalábbis a többség szemében, nem pedig egy közismert szuperhõs.
Ezen felül az "élõ" környezet, a szörnyek tevékenysége nemcsak abban merül ki hogy rád támadnak, hanem õk is alszanak, esznek, egymást is támadják, bár miért magyarázom mikor itt mindenki tizstában van ezzel...
A zenéje a a.........
He mert beleéltem magam mint a valóságba de ez nem minden.....
nem vagyok béna, csak megoszlik a véleményünk, mint leljebb leírtam nekem nem a pöénzzel voltak gondjaim, de mondjuk én nem sokat használtam ezeket az ilyen munkákat, beálltam Bosperhez, majd kb úgy a 3. fejezetben, meg az 5. fejezetben EGYSZER mentem oda hozzá, és amennyit gyilkoltam bekaszáltam kb úgy 7 000 vagy még többet is
lehet hogy kovácsolni jobb nem tudom, nekem végül is tök mind1
maradjunk annyiban hogy álljunk be Constantinohoz 😄DDD
a kardteknikám 60%-on van mondjuk 😄
A Kovácsolás a legjobb kieg nékülis!
Onar tanyáján a játék elején dögrevettem magam vassal És meg kovácsoltam 10 000 arany a vég eredmény ezt eljátszottam párszor
én csak Bospert ajánlom, na meg én lvl 4-esen már trollt öltem, ha akarod majd csinálok róla képet, és nem fake lesz az biztos
vagy ilyen régi módú paladin armort, vagy ilyeneket?
vagy csak az alap ruhák vannak:
citizen ruha, milicia ruha (paladin ruha), varázsló ruha, zsoldos ruha, bandita ruha meg kalóz ruha?
immpossible
nekem nem nyíltak ki 😞
vagy nem tudom, próbáltam de nem nyílt ki más ajtó csak ahová muszáj volt menni, nah mind1, majd visszamegyek, visszalehet még menni, nem?