Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
nem megölni kell Rengarut, hanem beköpni 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Rash87
Megint kellene 1 kis segítség😊
Hogy most lezárult ez a ívóverseny,vagy micsoda.De mégsem én nyertem 😞
Pedig kicseréltem a vizespalackokra...de mégsem nyertem.
Mi lehet a gond?

Glory, Glory Man. United!

Halvort nem kell feldobni elõtte?
Rash87
Érthetõ voltál,meg fgom nézni >😉

Esrohnoil
Igen, azok mindenképp megtámadnak ha arra jársz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A halászléárus mellett keresd, a lovaghajó felé. A halárus háza mögött. nemtudom érthetö voltam-e?!

Yang: Skandi- senior shao wari

Rash87
Broafka köszi szépen.
Kipróbálom.

Amúgy a 3.-ra,még annyit,hogy már megöltem Rengaru-t,beszéltem régebben a kocsmárossal is,de még nem találkoztam Attilával 😊
Pedig végigjártam a kikõtõt,de azért megnézem,miután hazaértem.

Mármint az a békés út, hogy 3 utonállót kell leverni a különleges hal megszerzéséhez?
Esrohnoil
A 3.-ra a megoldás békés úton is elintézhetõ. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kösz Broafka!
Kösz nyikolaj!
Broafka
nos, én válaszolok 😊
1, ez nem ilyen valóságos, amint odaadod Cantharnak a pénzt õ tisztára mos, de akkor már nem lesz nála a pénz, szóval ha odaadod az már az övé, és nem tudod visszavenni, legalábbis én nem próbáltam, de sztem ez így van

2, nem kell ott állnod azt bámulnod ki a fejedbõl hogy most mi fog történni, menyjél a dolgodra, õk addig isznak, ha kicserélted a piát, 3 nap múltán vége a versenynek, akkor megkapod a pénzed

3, a kulcsot 2 féle képpen szerezheted meg
1, Jorának ellopták a pénzét, és szerinte Rengaru volt az, szólítsd meg, kapd el, köpd be! utána menjél le a kikötõi kocsmába és beszélj a csapossal, õ elirányít téged a halárus mögé ahol vár rád Attila, megölöd nálad a kulcs
2, 3 missziót kell megcsinálnod, ezt most nem írom le, mert hosszú, maximum holnap 😊

Rash87
Sziasztok.
Most játszottam megint a játékkal,és lenne pár kérdésem 😊 Mint mindig 😉

1., Már korábban említettem,hogy mivel idõben nem csináltam meg egy feladatot,és senki sem ad el a városban nekem semmit,ezért annak a csávónak kell fizetnem,hogy tisztázza hogy "mégse vagyok rab" vagy micsoda.
Nah ha odaadom neki az 500 aranyat,akkor hány nap alatt tisztázza? Mert úgy akarnám,hogy odaadom neki,és mikor már tisztázza,akkor mikor megy hazfelé,jól letámadom 😄 és visszaveszem a pénzem...

2., Hogy van egy fogadó,ahol fogadni lehetett,már nemtudom pontosan,de tán valami ilyesmi,hogy ki bír tovább inni,vagy hasonló.. Nah erre fogadtam fel 1 csávót,letettem a tétet,és azt írta hogy a Fogadás áll,ezért szem elõtt kell tartanom. De ez mégis hány nap/óráig fog tartani? Jah,és ez a rész az,amikor az egyik csalni akar,és ki kelett cserélnem a boros palackot a ládájában vízesre,h ne tudjon csalni 😄

3., Úszkáltam a vízben,a kikõtõ melett van egy kis bejárat,ahol egy zárt ajt van. De kellene a kulcs. Nem tudjátok oda hogy kell megszerezni a kulcsot? Szeretek felfedezõ útra járni <#vigyor3>,és már kiváncsi vagyok,mi lehet oda bent <#ravasz1>.De mondjuk minden kis/nagy barlanggal így vagyok,hogyha látok egy ilyet,akkor egybõl megörülök 😄

Nah,ennyi.Elõre is kössz a segítségeket.

Broafka
hááát, érdekes módon, úgy voltam vele hogy sima G2-ben a pala varázslatainak soka hasznát vettem mert normálisan sebeztek, de addonban egyszerûen nem sebeznek olyan jól
most azért nézzük a dolgokat, ha megvan a Claw of Beliar akkor minek varázslat? 😊
a Claw of Beliar a legjobb fegyver, és ráadásul még nem kell hozzá se erõ se ügyesség, se semmi, viselheted nyugodtan+-ban még nyilas is vagy...

Broafka
ööö, ügyes vagy? ahha, asszem ilyenkor ilyet mondunk, vagy nem?
ne haragudj, de erre most mit mondjunk, valóban, a sima G2 könnyebb mint az addon, de az addon sokkal változatosabb, meg érdekesebb

hmmm....
alap g2 nem olyan nehéz, elsö nekifutásra sárkanyvadásszal 86-os kétkezes,60-as
crossbow, large ore dragonslayer,dragon hunter crossbow , alkímiával lazán kijött.
A fõellen meg 3 destroy undead scroll volt, nem volt kedven lecsapni...
másodikra szintén zsoldos,5ösz szinten 30/30-as karddal 30-as skillel orkot öltem...
3.ra pala, alkímia,cuccok, ork gyûrûs trükk,190 körüli erõ, holy executioner ,100% kétkezes, sima ork 2 ütés, elit 3.

Lényegében igen, azzal a kiegészítéssel, hogy az íjat el sem kell rakni.
Varázslat kell nem? Ha milcia!

Broafka
manna? oz meg minek?

AZért erõ iskell! egy kevés!
És manna!!!!!!!!!!!!!! de sok

Broafka
még nem kerültem összetûzésbe eddig, csak majd fogok, és hogy érted hogy nem vagyok elég tápos, mit csináljak ha csak dexre meg íjjra gyúrok?

Nem vagy elég tápos!

Broafka
nah elkezdtem a nyilas palámat 😊
csak miközben játszok vele azon tûnõdöm hogy mi a szart fogok én akkor csinálni ha valami összetûzésbe keveredek?
mert mire elõveszi a nyilat, meg minden addig 3X meghalok
maximum elmenekülök valami emelvényre ahol nem tud elérni (mert szerencsére az NPC-k még mindig hülyék mászni, bár addonban már azért szeretnek mászni, és sajnos a szörnyek is) azt majd onnan lenyilazgatom

annyi elég
Két játékot várok! Mind kettõ német:
Gothic 3 , ParaWorld

kicsit

Németül tudok!

Broafka
nem tudsz angolul? az gány, és milyen nyelven tudsz, már csak azért mert a játék német ezért németül is van 😊
bár azt nem lehet megszerezni sajnos boltokban 😊
bár én amin nagyokat nevetek mindig van az a térképes csávó a dockban, és asszem a 2. résztõl árul egy régi térképet, amin egy X van, ott van egy nagyon jó kis gyûrû, ha oda bemész, és megszerzed a gyûrût felélednek a kõgólemek, na ezt valahogy nem sikerült lefordítani, így azok a kõgólemek amik ott vannak SteinGolem néven ismertek 😄
úgyhogy én mindig jókat nevetek amikor ütöm õket, micsoda ütés volt ez: Stein golem 😄

Rash87
<#taps>

Én értem csak angolul játszottam végig És nem tudok angolul Így a magyarositásnak hála tudttam mirõlvan szó
<#lookaround>

Ja ajáték hoz : Gondold meg és <#pias> öröké a világ se ál...

Rash87
Sry,szar a szóköz,vagyis nemmindigmüködik 😊)

Rash87
Szerintem feleslegesa végigjátszás hozzá,bár ez csak az én véleményem.Mivelha kedved támad,akkor akármerrre mehetsz,nem kell a végigjátszáshoz igazodni.

Elég jó a végig játszás. Én annak hálla tudtam mirõl van szó

Rash87
Okés,így szoktam csinálni!
De a sok infot köszi!Megpróbálom!Már azért sok mindent értek!
A GUID-ot meg el fogom olvasni,csak még nemvolt rá idõm.Ma is este 9ig sulibanleszek😄 Most isott vagyok,éshazaérésutánnincskedvem olvasniaguidot,inkábbjátszokfélórát 😊Deazértvégigfogom olvasni😉
Thx

2 dolgot ajánlok még:
olvasgasd el a guide-t, NE a végigjátstást (arra nincs szükséged mert alap gothic 2-ben nem lehet elakadni)
másodszor: olvasd/hallgasd végig mit mondanak és ne ecs-zd el a szövegeket, mert azokból mindent megtudsz...pl.: szádba rágosan elmagyarázzák hogy kell csatlakozni miliciához.

megérdemes megfigyelni a szörnyek támadási módszereit, s megfelelõ taktikát kialakítani ellenük, minden szörny ellen egy kicsit másképp kell harcolni!

Rash magyar gamed van ahogy elnézem...elmondják ám mit kell csinálnod! Elmondják hogy juthatsz be a miliciába, no mind1, amennyiben elszegõdsz vlmelyik mesterhez polgár jogot kapsz s ínnen zöld az úta miliciába: barrack -> Andre -> csatlakozás (a tolvaj bandát is elintézheted, kapsz xp-t érte -> ez esetben csatlakozás elöt kérdezd meg nincs-e gyorsabb megoldás, faggasd mi a gond s ekkor elmondja, s csak utána csatlakozz). Elõnye hogy kapsz egy elég jó páncélt, no meg egy jó kardot is - ehhez egy egyszerû küldetést kell megcsinálnod.

Én amondó vagyok hogy akkor legyen 1kezes ha már ugy is azt kezdted el! Erõ-re gyurjál nagyon, a kardforgatás ráér késöbb is! lvl 10-ig harmat gyenge a karaktered, szal addig semmi komoly ellenféllel ne akarj szembeszálni. Ahol a bégigjátszást találod a "guide" cikket olvasd végig - hasznos lehet (infok)

A harc során két szabályt ajánlok neked:
1) egyszerre csak 1 szörny - persze idõvel eléred azt a szintet ahol ezt már nem kell betartani
2) mindig az ellenfél támadjon elsõnek (általában föntrõl, lefelé csapással támadnak -> védtelen a mellkasuk az elsõ ütést simán beviszed ezzel megszakítod a támadását, s akár egy 2. ütést is be tudsz vinni, mire észbekap, komoly elõnyre tehetsz szert ha hagyod hogy az ellenfél támadjon elõször) - idõvel olyan erõs leszel hogy ezt a szabályt ismellõzheted

Rash87
Megint kellene egy kis tanács/tipp:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/Rash.JPG

Most így nézek ki,ahogy a képen.

Akkor most melyiket fejlesszem jobban? Egyet tudok,íjász nem akarok lenni 😛
Inkább az egykezest fejelsszem? De ahhoz ügyesség kell? Vagy erõ? Hogy jobban hasson 1 csapás 😊

Amúgy éppen annál dolgok,nem ugrik be a neve,valami B betûs 😄D ahol prémeket kell vinni neki.
Nah arról van szó,hogy akkor tuti belépjek a milicistának?
Az mennyivel jobb?És mit kell csinálni,stb 😊)

Esrohnoil
Én egyszerûen csak elfogadtam a levelet, aztán lecsukattam a gazt, aki mások helyét akarja kitúrni a piacon. 😄DD

Igen, ezért praktikus az íjász. Pici egykezes is belefér a questek miatt, de nem kell túlzásba vinni.
Broafka
akkor végül is nem kell más csak ügyesség meg ijjásztudásság (ezt szépen megfogalmaztam 😊)

Broafka
akkor ijjász leszek 😊

A sebzéshez az ügyesség adódik hozzá.
Broafka
ügyesség kell a célbatalálásért vagy ügyesség kell hogy erõsebbet üssön?
mert a nyílpuska az erõ alapú, legalábbis az Addonban

Ha elsõdleges fegyver, akkor íj, mivel nem lehet egyszerre az ügyességet és az erõt is tápolni.
Broafka
hát erõsnek erõs, de lassú is, vagy nem?

Nyilpuska!
Az a legerõsebb!!!!!!!!
És nekkem az tetszik

Broafka
igen, most végigviszem mingyárt varázslóval az Addont, aztán én is elkezdek íjjas vagy nyílpuskás paladint, a kérdés az melyiket szeressem?
ki mit javasol? melyik a jobb?

Én Nyilpuskát szoktam használni Persze hajó a Páncsél!

Broafka
na nyikolaj kivételesen mind 2 hozzászólásoddal egyet értek 😊
paladinnal vigyük végig legelején, de hogy kétkezes vagy egykezes, nem tudom, igazából az egykezesben az a jó hogy gyorsan támad és egész normális távolságban tud támadni, sebezni
a kétkezesben viszont csak masternél kezdi el egykézben fogni a két kezes kardot, és normális sebességgel harcol masteren meg normális távolságot tart, viszont rookie-ban meg fighterben kicsit lassan és ügyetlenül használja a kardot
én azt javaslom hogy ha mindenárom kétkezesen akarod végigvinni akkor inkább legyél zsoldos, és tanuld meg a kovács szakmát mert a legjobb kétkezes fegyver a zsoldosoknál van vagy másnéven sárkányvadászoknál...

Ja de azért 40re fejleszd az ügyességet! A NYilpuska miat...
Jó havan csak disznek is