Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nekem a max 65 LP volt, akkor is kardos voltam
mondjuk ha kardos vagy akkor nem kell sok LP az tény 😊
egy jó kardos kari szvsz:
60 minimum dex (hogy elbírjuk a master kardot) master kardot találhatunk a zsoldosok tábora mögötti kis hágó szerû helyen, ahol 2 troll van, ha valaki olvasta a teknikámat, akkor nem lesz gond kinyírni
30% minimum fegyverismeret (1-kezes vagy 2-kezes tök mind1, de ha master swordos akarsz lenni akkor 1 kezes)
azért mondom hogy ez a master kard legyen a fegyverünk, mert 60 dex kell hozzá, de 120-at sebez, és az addonban úgyis megszerezzük a Claw of Beliar kardot, és ha az megvan azzal verhetetlenek vagyunk 😊
addig meg a legjobb a master kard
szóval:
30% min fegyverismeret
60 min dex
ez mennyi LP?
összesen csak 100 LP kell
mondjuk ez a minimum, de ha ez megvan, akkor nem olyan nehéz a játék
Believe me!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
de tudom mire gondolsz, már láttam egy párszor a barlangot, sõt 1X be is mentem, mert azt hittem hogy a varázsló teszten abba a barlangba kell bemenni, ott kerestem a ládát legelõszõr, de azóta nem is jártam ott, majd megnízem 😊
Bár nekem éppen van 109 LP-m <#vigyor3>#vigyor3>
És még nemtudom mire költsem el,mert egykezest akarok tanulni,de már megvan a 60 %,és többet senki se vállal... 😊
Broafka:
Az a barlang ottvan a Fekete Troll felé vezetõ úton. Nem kell átmenni a hídon,hanem a híd elõtt van egy kicsivel,jól elvan rejtve a sok növénnyel...
Glory, Glory Man. United!
új story
új varázslatok
új karakterek, nem csak az addon világban
új küldik
új fegyverek
új szörnyek 😊
és igazából olyan a játék, hogy az 1. fejezeten úgy ahogy eltudsz játszani, a 2. fejezet már nagyon nehéz, legalábbis a 2. fejezetben lehet átmenni az addon világban, és ott már nagyon szenvedõs a játék, ha kijutsz az addon világból, és mész tovább a küldetéseken amik már ugyanazok mint a sima G2-ben, onnantól már gyerekjáték, és szórakoztató
van még egy nagyon szemét húzás az addonban:
a sárkányok élete regenerálódik 😄
vagyis leütöd a fél életét nagy nehezen (holott neked már alig van) elmész egy rejtekre hogy visszatöltsd az életedet, mire visszamész a sárkányhoz max élete van 😄
szóval...
ugyanakkor sokkal, de sokkal nehezebb:
minden levan korlátozva, szóval egy dex ital nem +5 dexet ad, hanem csak +3-mat
meg 30-ig 5 LP-be kerül minden, 60-tól meg 10 LP 60 fölött meg 15 LP...
jah, és azt kifelejtettem hogy ku**a erõsek a szörnyek, rohadt nagyokat sebeznek, és nagyon nagy a védelmük, engem az elején majdnem kinyirt egy young wolf...
eddig csak a simával játszottál?
Varázslóval kicsit akadozok
nyilas paladin meg nagyon nem megy, egyszerûen nem tudom növelni a dexemet, nincs elég LP, és ez az új dolog az addonban hogy 30 fölött 10 LP kell mindenért, 60 fölött 15, és így tovább, ez még inkább megnehezíti a játékot
következõ karakterem egy 2 kezes zsoldos/sárkányvadász lesz
remélem azzal menni fog...
és amúgy mi van odabent?
2, Az a Tözproba barlangja. Az ott lévû ládában egy runakõ van . Ahoz a kulcsot csak akorkapodmeg mikor már növendék vagy És mágus akarsz lenni.
Akép alapján azt te nem nyitodki
Még 2 dolog <#awink>#awink>
1., A világítótoronytól nem messze,vagyis kicsit messze,de hozzá van a legközelebb,van egy barland.Azon belül egy rács,és mellette egy csörlõ. De ehhez hiányzik egy tárgy. Ezt hol találom meg?
2., Mikor kell menni a Napkörhöz,jól elvan rajtve egy barlang. És beljebb van egy láda. Ehhez hol találom meg a kulcsot?
Itt egy kép,hogyha nem tudnátok melyikhez mondom 😊
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050925/l_da.JPG
A magyarositásnál levannak irva a receptek!
Még egy kérdés:
Hogy a Királyszár mire jó? Mert olyan drága,és csak keveset találni belõle...
1, sleep tekercset használva elaltatod az õrt, lenyúlod a hammert
2, kiütöd az õrt, majd egy obliviont használsz rajta
én az 1.-t javaslom
Ezt hogy kell megölni? Mert hiába ütöm,semmit se sérül.
de már vagy a 3-dik addonos végigjátszásom
Cavalorn úgy gondolta egy kicsit napozik, míg rám vár 😊
ha pedig megvagy már átkozva akkor menj egyenesen be a templomba, és a 3 fõmágus közül a középsõvel (Pyrokarral) beszélj, aki egy kis adomány fejében (200 arany) ad neked 2 ellenszert (az ellenszereket érdemes lefekvés elõtt bevenni, addig ne is nagyon, mert az átok csak annyit tesz hogyha alszol akkor nem regenerálódsz...
Kérd Inosz szemét! És meny a Kolostorhoz! Ja és béna vagy azok Seeksrek vagyis kutatók! Nyilazd le õket!
Az a helyzet,hogy most mindenhol mágusok vannak sajnos.És megátkoznak,és úgy olvastam a végigjátszásban,hogy a Kolostorban tudjûk csak levenni rólam az átkot.
1., Megvan az 1000 arany+egy hülye birkával itt szaladgálok,szerencsételn mindig beleesik a szakadékba <#hehe>#hehe>
Nah,beszéltem Pedroval a Kolostor elõtt,de semmi sem történik.Nem tudok bemenni,Valami tipp?
Vagy még hol lehet levenni az átkot?
2., Hogy kell megölni,vagy mit kell csinálni hogy a mágusok ne átkozzanak állandóan meg?
elõre is thx.
A lidércet csak akor tudod kinyirni amikor támad! Ilyenkor általában a talajra leszál vagy körülötte kéken világit vagy vörösen! 60 XP ad és semit nem nyersz ki belõle A zé jómóka
2. - a lidérc viszonylag ártalmatlan. Persze a korai szakaszben ha csípked számít, könnyedén lecsapható, vagy nyilazd le. Vörösre vált, ha zavarod a területét... olyankor kissé idegesítõ, meg a valamit veszítesz is az életedbõl...de ennyi..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
1., A Tanuló pontjaimat érdemes "elkölteni" ilyen vadászat céljából?
pl.: karmok kiszedése,szív kiszedése,szart letörése,stb..
2., Van egy olyan,ööö,nevezhetjük ellenségnek is,aminek az a neve hogy:
Lidérc.
Egy gömb alakú valami<#rolleyes>#rolleyes>
Ezt valahogy meg lehet ölni? Mert odamegyek hozzá,és csak repked felettem,és nemtudom hogy mi ez... mit akar <#nyes>#nyes>
Valaki egy kis infot adjon már errõl.
De még ilyen sokáig egyik játékkal se játszottam.Mindegyiket kb. 3-4 nap alatt végigvittem. De ez más.<#nevetes1>#nevetes1>
Én milicistaként mázlim volt Felrepült a torony legmagasabb pontjára És nem tudot lejönni! És lenyilaztam
De már jól boldogulok <#vigyor5>#vigyor5>
Próbáld meg öket kinyírni. xp halmok, majd a 4. fejezetben újratermelödnek :o))
Yang: Skandi- senior shao wari
11-es szinten vagyok éppen 😊
Legelõssz9r lent mentem,de ott képtelenség,mert van kb.. 7-8 ork,meg valami,ami tüzet köpköd 😊
De találtam egy másik utat is,nah most ott megyek,eddig csak Goblinok,meg farkasok voltak.Azokkal még elbánok 😊
Yang: Skandi- senior shao wari
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A videó nem lényeg (csak ugy zárójelesen: a várban elmesélik ám mi történt s akkor megérted miért láttad azt a videót)
Hányas szinten mentél át bányavölgybe?
Ez mit jelent? Vagy mi ez?
Még egy kérdés,hogy pl fejleszteni akarom az Egykezes tudásomat...
Nah,a városban van egy katona,akivel fejleszteni tudom(nemtudom a nevet,de Andre elõtt van),de az miért van,hogy Egykezesnek van kiírva,és elvesz 10 pontot,és mindkettõt fejleszti,amikor nekem csak az egykezesre lenne szükségem,nem értem...
Halvor: ezüst tálakat vesz be jó áron (persze csak miután bent vagy a tolvajcéhbe és megszerezted Constantino gyûrûjét)
Bosper: prémeket vesz jó áron
Harad: elméletileg kardokat vesz be jó áron (nem tudom, mert még nem voltam nála tanonc)
szóval vannak ilyenek, de nem minden kereskedõnek kell különleges holmi, meg kell találni, ki kell tapasztalni...
Azért én ezt tudtam,h ilyen a piac..
De azthittem a játékban van valami fontosabb csávó,akinek jobb áron el tudom adni a dolgaimat.