Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
hogy tudjátok addig tartogatni az LP-t?
én nekem a max 65 LP volt, akkor is kardos voltam
mondjuk ha kardos vagy akkor nem kell sok LP az tény 😊
egy jó kardos kari szvsz:
60 minimum dex (hogy elbírjuk a master kardot) master kardot találhatunk a zsoldosok tábora mögötti kis hágó szerû helyen, ahol 2 troll van, ha valaki olvasta a teknikámat, akkor nem lesz gond kinyírni
30% minimum fegyverismeret (1-kezes vagy 2-kezes tök mind1, de ha master swordos akarsz lenni akkor 1 kezes)
azért mondom hogy ez a master kard legyen a fegyverünk, mert 60 dex kell hozzá, de 120-at sebez, és az addonban úgyis megszerezzük a Claw of Beliar kardot, és ha az megvan azzal verhetetlenek vagyunk 😊
addig meg a legjobb a master kard
szóval:
30% min fegyverismeret
60 min dex
ez mennyi LP?
összesen csak 100 LP kell
mondjuk ez a minimum, de ha ez megvan, akkor nem olyan nehéz a játék
Believe me!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ahham, de a világítótorony tök máshol van 😊
de tudom mire gondolsz, már láttam egy párszor a barlangot, sõt 1X be is mentem, mert azt hittem hogy a varázsló teszten abba a barlangba kell bemenni, ott kerestem a ládát legelõszõr, de azóta nem is jártam ott, majd megnízem 😊

Rash87
Sztem is jobb az addon 😊
Bár nekem éppen van 109 LP-m <#vigyor3>
És még nemtudom mire költsem el,mert egykezest akarok tanulni,de már megvan a 60 %,és többet senki se vállal... 😊

Broafka:
Az a barlang ottvan a Fekete Troll felé vezetõ úton. Nem kell átmenni a hídon,hanem a híd elõtt van egy kicsivel,jól elvan rejtve a sok növénnyel...

Glory, Glory Man. United!

Broafka
nem tom, van benne valami, valami ami úgy hagyja magát játszani:
új story
új varázslatok
új karakterek, nem csak az addon világban
új küldik
új fegyverek
új szörnyek 😊
és igazából olyan a játék, hogy az 1. fejezeten úgy ahogy eltudsz játszani, a 2. fejezet már nagyon nehéz, legalábbis a 2. fejezetben lehet átmenni az addon világban, és ott már nagyon szenvedõs a játék, ha kijutsz az addon világból, és mész tovább a küldetéseken amik már ugyanazok mint a sima G2-ben, onnantól már gyerekjáték, és szórakoztató
van még egy nagyon szemét húzás az addonban:
a sárkányok élete regenerálódik 😄
vagyis leütöd a fél életét nagy nehezen (holott neked már alig van) elmész egy rejtekre hogy visszatöltsd az életedet, mire visszamész a sárkányhoz max élete van 😄
szóval...

Jaj! Az gáz! De akor mér jó????????

Broafka
amúgy, jó az addon, több xp-t lehet összeszedni, és élveztesebb
ugyanakkor sokkal, de sokkal nehezebb:
minden levan korlátozva, szóval egy dex ital nem +5 dexet ad, hanem csak +3-mat
meg 30-ig 5 LP-be kerül minden, 60-tól meg 10 LP 60 fölött meg 15 LP...
jah, és azt kifelejtettem hogy ku**a erõsek a szörnyek, rohadt nagyokat sebeznek, és nagyon nagy a védelmük, engem az elején majdnem kinyirt egy young wolf...

Ja sajna <#wow1>

Broafka
miért?
eddig csak a simával játszottál?

Én maradok akor a sima Gothicbál

Broafka
komolyan mondom én eddig csak az egykezes Paladinnal élveztem legjobban ezt az addont:
Varázslóval kicsit akadozok
nyilas paladin meg nagyon nem megy, egyszerûen nem tudom növelni a dexemet, nincs elég LP, és ez az új dolog az addonban hogy 30 fölött 10 LP kell mindenért, 60 fölött 15, és így tovább, ez még inkább megnehezíti a játékot
következõ karakterem egy 2 kezes zsoldos/sárkányvadász lesz
remélem azzal menni fog...

Broafka
ahham, és mit lehet ott azzal csinálni?

Abban valamilyen szeszfözde van vagy volt.

Broafka
hol van az a barlang? komolyan én még nem találtam meg, pedig nem tom hányszor vittem már végig a játékot :-/
és amúgy mi van odabent?

1, Ahoz vakondpatkány zsirkel. Ezt az ötödik fejezetben találod , a lovagok hajóján a raktérben azzal már kinyithatod.

2, Az a Tözproba barlangja. Az ott lévû ládában egy runakõ van . Ahoz a kulcsot csak akorkapodmeg mikor már növendék vagy És mágus akarsz lenni.

Akép alapján azt te nem nyitodki

Rash87
oks,kössz 😊
Még 2 dolog <#awink>

1., A világítótoronytól nem messze,vagyis kicsit messze,de hozzá van a legközelebb,van egy barland.Azon belül egy rács,és mellette egy csörlõ. De ehhez hiányzik egy tárgy. Ezt hol találom meg?

2., Mikor kell menni a Napkörhöz,jól elvan rajtve egy barlang. És beljebb van egy láda. Ehhez hol találom meg a kulcsot?
Itt egy kép,hogyha nem tudnátok melyikhez mondom 😊
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050925/l_da.JPG

PL: Sárkányfü (+1reõ ha megeszed) + Királyszár = +5 erõ ital. ezt alkémia , megkell tanulni! Van Erõpia, ügyeségpia Ezek pulsz ötot adnak a képeséghez . Manapia +10 mana. Életpia +15életerõ. Ezek csak a simában van igy vagyis kiegnélkül!

A magyarositásnál levannak irva a receptek!

Rash87
Kössz,meg fogom próbálni 😊

Még egy kérdés:
Hogy a Királyszár mire jó? Mert olyan drága,és csak keveset találni belõle...

Broafka
a monostorban, a pince szinten van egy helység ahol õrzik az Innos kalapácsát (Innos hammer) azzal lehet elpusztítani a golemet, két féle képpen szerezheted meg:
1, sleep tekercset használva elaltatod az õrt, lenyúlod a hammert
2, kiütöd az õrt, majd egy obliviont használsz rajta

én az 1.-t javaslom

Rash87
Találkoztam egy olyan ellenséggel,hogy Mágikus Gólem,vagy hasonló a neve 😊
Ezt hogy kell megölni? Mert hiába ütöm,semmit se sérül.

Broafka
2.
de már vagy a 3-dik addonos végigjátszásom

Rash87
<#nevetes1>

Hanyadik fejezetnél tartasz? 😊

Broafka
hupsz, bocsi a nagy képért, meg kicsit sötét, de azért valamennyire lehet látni a lényeget

Broafka

Cavalorn úgy gondolta egy kicsit napozik, míg rám vár 😊

Rash87
Köszi.

Broafka
a Seekerek csak a 3. fejezetben jelennek meg, és akkor már nincs ott pedro (mivel késõbb kiderül hogy õ lopta el az eye of Innost), menj Khoeinosba és beszélj Lord Hagennel, õ (asszem) elmondja hogy az eye of Innos a kolostorban van, szóval menj a kolostorba és Pedro helyett Miltent fogod találni, mondd meg neki hogy mit üzent Lord Hagen, és bemehetsz a templomba, bejárattól balra van a könyvtár, ha bemész a könyvtárba balra van egy csákó aki magyaráz neked arról hogy tudod kivédeni a Seekerek átkát
ha pedig megvagy már átkozva akkor menj egyenesen be a templomba, és a 3 fõmágus közül a középsõvel (Pyrokarral) beszélj, aki egy kis adomány fejében (200 arany) ad neked 2 ellenszert (az ellenszereket érdemes lefekvés elõtt bevenni, addig ne is nagyon, mert az átok csak annyit tesz hogyha alszol akkor nem regenerálódsz...

Akorra már nincs ott Pedró! Eloszor is beszély Kronisban a Fõ mágussal!
Kérd Inosz szemét! És meny a Kolostorhoz! Ja és béna vagy azok Seeksrek vagyis kutatók! Nyilazd le õket!

Rash87
Lenne egy nagy kérdésem 😊
Az a helyzet,hogy most mindenhol mágusok vannak sajnos.És megátkoznak,és úgy olvastam a végigjátszásban,hogy a Kolostorban tudjûk csak levenni rólam az átkot.

1., Megvan az 1000 arany+egy hülye birkával itt szaladgálok,szerencsételn mindig beleesik a szakadékba <#hehe>
Nah,beszéltem Pedroval a Kolostor elõtt,de semmi sem történik.Nem tudok bemenni,Valami tipp?
Vagy még hol lehet levenni az átkot?

2., Hogy kell megölni,vagy mit kell csinálni hogy a mágusok ne átkozzanak állandóan meg?

elõre is thx.

Rash87
Nah majd kipróbálom 😊

Broafka
én úgy tudtam hogy a lidércet (ghost light) nem lehet nyillal megölni, se varázslattal, csak karddal...

A vadászatok megtanulása jó öt let!de legelsõ a Vérlegyek fulánkja legyen! Majd a bánya völgyben egy tekercs elovasása Megeszed teljes élet erõ! Én a vadászatokat a játék legelején megtanultam.

A lidércet csak akor tudod kinyirni amikor támad! Ilyenkor általában a talajra leszál vagy körülötte kéken világit vagy vörösen! 60 XP ad és semit nem nyersz ki belõle A zé jómóka

tibor16
1. - érdemes, mert ezeket el tudod adni, 😊 -de "szart" ne szedjél, mer azér nem adnak semmit
2. - a lidérc viszonylag ártalmatlan. Persze a korai szakaszben ha csípked számít, könnyedén lecsapható, vagy nyilazd le. Vörösre vált, ha zavarod a területét... olyankor kissé idegesítõ, meg a valamit veszítesz is az életedbõl...de ennyi..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Rash87
Ismét lenne 2 kérdésem 😊

1., A Tanuló pontjaimat érdemes "elkölteni" ilyen vadászat céljából?
pl.: karmok kiszedése,szív kiszedése,szart letörése,stb..

2., Van egy olyan,ööö,nevezhetjük ellenségnek is,aminek az a neve hogy:
Lidérc.
Egy gömb alakú valami<#rolleyes>
Ezt valahogy meg lehet ölni? Mert odamegyek hozzá,és csak repked felettem,és nemtudom hogy mi ez... mit akar <#nyes>

Valaki egy kis infot adjon már errõl.

A Gozhic-kot töbféleképen lehet végigjátszani . Vagyis Csak egy kiválasztotvagy vagy egyhõs vagy egy szerencsétlen

Rash87
Jah,sok benne a bug,az tény.
De még ilyen sokáig egyik játékkal se játszottam.Mindegyiket kb. 3-4 nap alatt végigvittem. De ez más.<#nevetes1>

Ez a játék hibálya

Rash87
Így könnyû... 😊)

Sok!
Én milicistaként mázlim volt Felrepült a torony legmagasabb pontjára És nem tudot lejönni! És lenyilaztam

Rash87
Most az õrtoronyban vagyok..Ott van egy Démon. Azt kb. hanyas szinten lehet megölni? 😊

Rash87
Jó,akkor nem köpköd 😄 Nem is nagyon tudtam megnézni,hogy mit csinál,mert mire odaértem 8 ork kiséretében,.megöltek 😊

De már jól boldogulok <#vigyor5>

Ork sámán. és nem köpköd, manem varázsol. Tüzgolyót.
Próbáld meg öket kinyírni. xp halmok, majd a 4. fejezetben újratermelödnek :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

Rash87
😉
11-es szinten vagyok éppen 😊
Legelõssz9r lent mentem,de ott képtelenség,mert van kb.. 7-8 ork,meg valami,ami tüzet köpköd 😊
De találtam egy másik utat is,nah most ott megyek,eddig csak Goblinok,meg farkasok voltak.Azokkal még elbánok 😊

<#taps>

Yang: Skandi- senior shao wari

tibor16
Hát, emberek... örömmel tapasztalom, hogy dönget a topik - hijába ami jó az jóóóó.... (már 3 éve lassan)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

azért vesz el 10 pontot mert mind2-t fejleszti, s azért fejleszti mind2-t mert így van megírva a program 😊
A videó nem lényeg (csak ugy zárójelesen: a várban elmesélik ám mi történt s akkor megérted miért láttad azt a videót)
Hányas szinten mentél át bányavölgybe?

_Atti_
csak lecsapnak a bányavárra..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Rash87
Meg még egy kérdés,ma már azthiszem nem játszok vele,ezért megkérdem,mert érdekel,hogy most értem a bányvölgybe,és bementem egy kis barlang szerûsgbe,ami be van omolva,ás egy bejátszás volt hogy a sárkány elpusztítja vamaleyik várost...
Ez mit jelent? Vagy mi ez?

Rash87
Aha,értem 😊

Még egy kérdés,hogy pl fejleszteni akarom az Egykezes tudásomat...
Nah,a városban van egy katona,akivel fejleszteni tudom(nemtudom a nevet,de Andre elõtt van),de az miért van,hogy Egykezesnek van kiírva,és elvesz 10 pontot,és mindkettõt fejleszti,amikor nekem csak az egykezesre lenne szükségem,nem értem...

Broafka
hát figyelj, ez csak ember kérdése, van egy pár kereskedõ, emberke aki különleges árakat ajánl dolgokért pl:
Halvor: ezüst tálakat vesz be jó áron (persze csak miután bent vagy a tolvajcéhbe és megszerezted Constantino gyûrûjét)
Bosper: prémeket vesz jó áron
Harad: elméletileg kardokat vesz be jó áron (nem tudom, mert még nem voltam nála tanonc)

szóval vannak ilyenek, de nem minden kereskedõnek kell különleges holmi, meg kell találni, ki kell tapasztalni...

Rash87
Okés,értem,kössz.
Azért én ezt tudtam,h ilyen a piac..
De azthittem a játékban van valami fontosabb csávó,akinek jobb áron el tudom adni a dolgaimat.

Broafka
egyet értek WB-vel, de ne csodálkozz ezen, a valóságban is így van, ha mondjuk veszel egy számítógépet mondjuk 100 000-ért akkor azt már nem fogod tudni eladni senkinek se ugyanannyiért amennyiért vetted, még ha hozzá sem nyúltál, max 80 000-ért, de tényleg csak max, ez van sajna, ez tényleg a piac