714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
  • DonnieBrasco
    Industrial Area 2ből jutsz oda, egy outzone-on kell átjutni előtte még,
    Ami az Ind. Area 1ből nyílik,
    Ami pedig a Pepper zone 3ból :)
  • galocza
    másik kérdés:
    delivery job címén állandóan outzone sec-9-be akarnak küldözgetni. nos, az merre van? outzone stationig eljutottam, kint lenne a kapun túl? de hol? a worldmapon a szokásos betű-szám szektorok vannak..
  • I.C.ram
    Aham. Én is betaztam, de azóta már kijött 10-15 patch.
  • DonnieBrasco
    Hát nem vagy valami friss :) kicsivel több mint egy éve nyomultam vele, szintén open béta alatt, de _iszonyat_ bugos volt, meg nekem túl szimpla, hamar meguntam. Kb. ennyi.
  • I.C.ram
    DonnieBrasco : Te játszol az Motor City Online-nal? Olvastam az indexen az érdeklődésedet, és mivel nekem megvan, (nem rég jött meg amcsiból, és még a bakkártyát is aktivizálni kell) érdeklődnék, hogy számíthatok-e magyarokra vagy sem. :)
  • Disno
    kicsi a fantáziád :-D
  • Ams
    abban nem szoktak...
  • Lazarus
    Na majd ha nyugdíjas leszek én is befizetek valami mmorpgre és izomsorvadásban elhalálozok
  • DonnieBrasco
    A játék teljesen jó ! olvasd végig a topicot, megéri. Én azért nem kezdtem neki 2.szor a bétának, mert az első (letörölt) karakterem annyira a szívemhez nőtt, és annyi időt szántam rá hogy nem volt erőm újrakezdeni, és megint rászánni egy rakás éjszakát/nappalt.

Az egyetlen baja, hogy rengeteg idődet veszi el, annyira jó :)
  • Hunnenkoenig
    Mivel nekem a nemet beta ment, most megkerdezte a cliens hogy elöfizeteses vagy beta jatekot akarok? Ha abetara nyomtam, akkor kiirta, hogy mar letelt. A masikra nem nyomtam, de gondolom, akkor letöltötte volna a maradek anyagot, ami kell a dologhoz, meg kerte volna a hitelkartyat...

Inkabb letöröltem :-)))
  • DonnieBrasco
    Amennyiben bejön valamelyik munkahely, amiket most várok, és tényleg nem lesz több 6-8ezernél, én még az is lehet, hogy előfizetek.....

Bár jön a CM4, meg lakást kéne venni, meg ilyenek...:))
  • galocza
    nem... kifizettem egy vagyont a játékért + az előfizetésért 8).
    mondjuk, ha hagyják hogy próbálgassam még 1 ideig és tetszik, nem kizárt hogy megteszem.
  • I.C.ram
    ez még a béta?
  • Lazarus
    nem... én egy másik karit csináltam research repair construction és recyclere
  • galocza
    azt tudom, de nincsenek ilyen skilljeim (recycle, repair, construct). ELADNI akár pár fityingért nem lehet?
  • Lazarus
    a kitint, poisin izét meg a többit recycle cuccal össze tudod olvasztani különböző receptek szerint. a húsokat pedig meg lehet enni :)
  • galocza
    thx a válaszért.
    időhiányban nem valószínű, hogy végigolvasom azt is 8). még itt is le vagyok maradva 100zal...
  • Hunnenkoenig
    Ha elolvasnad a hivatalos forumot, akkor tudnad, hogy sok patkanyölös küldetes bug-os es nem müködik. Bar azota lett volna idejük kijavitani, de ezek szerint nem tettek.
  • galocza
    ja, a játék rohadt jó, én alapból nem támogatom az előfizetős játékokat, de ezt meg fogom fontolni (csak nem tudom, lenne-e rá időm).
  • galocza
    kiabáltatok psi monkért, az lettem.
    de lenne pár kérdésem:
    1. el tudom passzolni valahol a csatornában összeszedett cuccot?
    2. a cégnél elvállaltam patkányírtást, de nem akarnak kifizetni. először rájöttem, hogy valszleg csak a sewer jó. irtottam a giant sewert és a small sewert, ez után se fizettek. van még valami korlátolt korlátozás? pl. egyedül kell kinyírnom (ha más is belelő az már nem jó)? vagy vissza kell vinnem a belőlük összeszedhető cuccot?
    1 menetben kinyírni a 10et? nem értem, szerintem egyedül is megvolt a 10...
  • Lazarus
    Én csak a fórum hackhez értek... és ebből is kimondottan az SG hackhez :)
  • Ams
    ment mél
  • Lazarus
    Jó lenne meghekkelni a gammát és csinálni egy állandó Béta 4 szervert! :)
  • Hangianix
    Elhagyjatok a sullyedo hajot? (Ez Taf-nak es Jocknak szolt)
  • Tafaya
    A harc hogy van? Mennyi FPS elem van benne?
  • Xboxman
    Én letöröltem...
  • DonnieBrasco
    Én már nem hiszem, hogy megint nekivágok.. túl sok időt öltem az első karakterembe, épp kezdett elég erős lenni, hogy kimenjek a szabadba... most nehéz lenne ilyet újra kigyúrni, csak hogy azt is elvegyék....
    Szóval hanyagolom. Az előfizetésen még gondolkodom :))
  • Lammer
    ok kösz, majd jövöhéten érek rá, de akkor ezerrel!!!!!
  • DonnieBrasco
    Chello alól nyomon,a tiednél gyengébb configgal, és nagyon szép, folyamatos. Próbáld ki, megéri !
  • Lammer
    Szya all!

Szeretnék érdeklődni, miljen hardver igénye van, ill. Chellosux alól élvezhető-e a játék? Mennyire lagzik kábelről stb???
    kösz.

most ez van: 1800+ XP,MSI gef2proplus 64m, 256DDR
    +chello élvezhető lenne így???
  • DonnieBrasco
    Menjunk a Plutora.
    bar azert elment a kedvem. Mikor lesz nekem megint 68-akat sebző robbanógolyós nailgunom :((
  • Xenon
    Most akkor mejik szerverre menjek, mert szeretnek magyarokkal talalkozni.
  • DonnieBrasco
    Rájöttem valamire. Ha egyformán fejlesztjük a recycle/research/construct skilleket akkor a szarból (bocs) is tudunk várat építeni. Példa:
    4 chitin -> 1 solantium -> 1 tangent ammopart 1 -> 1 explosive nails (20). Szóval lelövök 5-6 pókot meg legyet (ugyannyi lövés), kapok pici XP-t meg pici pénzt, és az összeszedett kitinből sépen összerakosgatok magamnak 3x annyi lőszert mint amibe a kinyírásuk került, MIKÖZBEN folyamatosan játszom ÉS meg a research/recycle/construction miatt is rengeteg XP-t kapok :)) Apró hátrány hogy cepelni kell a szerkót, de már 39 kgt bírok :)

ZSÍRTÁP :))
  • DonnieBrasco
    Pufff. pedig már azt hittem egy kicsit el tudok szakadni a gépemtől és a nettől :)) Milyen mázli, hogy pont most nem melózom :)

DB
  • KreeztalCODE
    a megjelenes ^.^

de lehet, hogy a Beta mar hamarabb veget er .. nem?
  • DonnieBrasco
    YOUR ACCOUNT HAS EXPIRED...

Hát ez szomorú :( és sajnos annak lett igaza, aki Szeptember 1-et mondta a béta utolsó napjának. Erről ennyit.

DB
  • DonnieBrasco
    Azt mondtam már, hogy miután elkezdődik a rendes, fizetős játék, még mindig lesz egy hónap ingyen játékra lehetőség ?
  • Arwenke
    Koszi, ha barmilyen Mano nevu karit lattok akkor az en vagyok.:)
  • DonnieBrasco
    Tényleg, IC játszol még ? Bejöhetnél kicsit, még mindig kevesen vagyunk magyarok...
  • I.C.ram
    Arra olyan büszke vagyok, hogy én kapásból a nevemet írtam be. :)