Neocron: Cyber MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Na oszlassunk el pár dolgot.
A "slot" rekeszt, vagy helyet jelent. Olyan fegyverre lehet lézeres irámyzékot, hangtompítót, reflektort stb. szerelni amin van üres slot. Ilyen fegyvert nemtom hol lehet szerezni, nekem már van egy hiper needle gunom (17-es dex. kell hozzá, most 14 szóval picit még gyúrok 😊
Ha megvan, ezzel az üres slottal több mindent lehet kezdeni. A fenti dolgokon kívül slot kell még ahhoz is, hogy pl. átalakítsd a flintát robbanógolyósra, vagy foszfortöltényesre. Ehhet lehet kapni modokat boltban. Tessék körülnézni 😊

na jóéjt 😊 Lazarus királyak a receptek, de HONNAN vannak ? 😊)

A ti kung-futok nem erős!

Lazarus
lézer irányzék azért kell hogy gyorsabb legyen a becélzás, (most 19%) amúgy én mutánsokat olok street pump puskakert 😄
Ja és ha lõfegyverrel hentelsz akkor gyorsabban jön a dexterity. És a lõszer költség is megtérül simán
Lazarus
hmm... lehet hogy még slotot is kéne venni? 😊
Lazarus
Az van ráírva hogy

Silancer: Not Installed
Scrope: N/A
Flashlight: Not Installed
Laser: Not Installed
Lazarus
Ja és mégvalami
Hogy a francba lehet rátenni arra a szerencsétlen fegyverre a flashlightot vagy a lasert??? Nekem azt irja ki hogy nincs ures slot hozza 😞 Lehet hogy még nem készítették el a bétában? Láttam már az utcán lézeres pisztolyú ipsét
Lazarus

Recycle - Receptek

Arilium
1x Wood, 1x Kitin, 3x Green poison

Tripanol
3x Glass, 3x Big meet, 1x wood

Strastin
1x pipe, 3x wires, 2x plate

Tiberal
2x Blue poison, 4x Medium meet

Meritium
2x Kitin, 1x Wood, 1x Wires

Metal (?)
4x Green poison, 2x Blue poison

Jóéjt 😉
Hunnenkoenig
Vagy ugy gondolta, hogy minden jatek olyan allapotban kerül a polcra, mintha csak egy betateszt volna...

Abban mondjuk sok esetben van valami.

Lazarus
gondolom a gamma méretére célzott 😊) hát igen 56k modemmel van egy hónap mire lejön
DonnieBrasco
A két dolognak 0.0% köze egymáshoz....

Long_Gun
Szvsz mostanában az ÖSSZES játék bétatesztes amit kitesznek a polcra és ha nem elég olcsó a neted akkor kifizeted az árát még1x míg letöltöd a patch hegyeket.

DonnieBrasco
Kemény szavak, de tökéletesen igazad van 😊

Hunnenkoenig
Teljesen mindegy mennyit kellett fizetni erte. Egy beta teszt az egy teszt es meg sosem fordult elö, hogy te fizess erte!!!!!!!

Örüljenek neki, hogy a vilagon több ezer ember ingyen akarja teszteli a jatekot es jelenteni a hibakat. Vannak hivatasos tesztelök, akik nem kis penzt kernek a munkajukert. Tehat kapjak be a hatam a Lucasek!!!

Ez olyan mintha a boltba kiraknak a betatesztes jatekokat kartondobozba, hogy vedd meg. Aztan azert legyel mar olyan jo es küld el a hibajelenteseid a te költsegeden aztan ha kesz a jatek vedd mar meg megegyszer es utana meg fizess is erte havonta.

Hat jo szorakozast neked, a szüleidnek meg jo munkat!!!!

DonnieBrasco
A full (teljes supportos) Neocronért meg 6 hónapra 40 dolcsit: az 6,6 dolcsi/hó.
Mindezért kapsz egy MÁR mûködõ, teljes játékot.
NEM bétát.....

DB

DonnieBrasco
Én azt látom itt, hogy két féle ember vitatkozik. Van, aki rászánt pár órát, belemélyedt a részletekbe: nekik tetszik, és méltatják. A másik hozzászóló-típus az aki belekukkantott, talált pár (TOTÁL lényegtelen) dolgot ami nem tetszett neki, és most ezekbe kapaszkodva dícsér valamit, amit még sose látott 😊)

Nekem tetszik, és inkább játszom is (mert ingyen van, és gyors, stabil, komplex, élvezetes és JÓ)

UFF

(a játékban is donnie brasco vagyok, külön írva. )

Csak potom 6dollárt kellet fizetni

\"Life is around you and in you.\"

Lazarus
ERRÕL VAN SZÓ!
Hunnenkoenig
Ja amugy meg az SWG-ert mar azert is fizettetni akarnak, hogy benne legyel a betaban!!!! Egyre jobban utalom a lucast meg a köcsög sony-t.

Mikor jelentkeztem betara, elkezdtek kerdezgetni, hogy mondjak 3 okot miert engem valasszanak betatesztelönek. En meg odairtam, hogy nincs szüksegem magyarazatra. Nem fizetnek ök nekem azert, hogy betatesztelek. Azert mert. kesz. pont.

Erre most kiderül, hogy meg ök akarnak penzt erte. Na elmennek az annyukba.

Az SwG decemberben jelenik meg,úgyhogy nincs olyan messze az...

Hunnenkoenig
SWG van? nincs. Neocron van? van.

Hát azért nem kéne a Neocron-t egy lapon említeni az SWG-vel(az SW:G-ben fényévekkel több lehetõség van/lesz)

Tuxhofe

DonnieBrasco
Egyébként meg szép screenshotot csinálni szinte bármirõl lehet.. Ha megnézed a Neocron.com-ot ott is van pár olyan kép amitõl leesik az ember gatyája... Szóval elõbb nézük csak meg a mûködõ demót, aztán hasonlítgassunk 😊
Az biztos, hogy ennyi mindent, ilyen komplex módon még semmilyen játékban nem lehetett soha csinálni...

DB

Hunnenkoenig
En nem tudom, te mit akarsz meg egy jatektol? Eddig neocron a legjobb kinezetü es legtöbbet igerö/nyujto MMORPG amit valaha lattam.

Arra meg nagyon vigyazz, nehogy csalodj abban a SWG-ben. Lucas atyank nagyon ert hozza, hogy elb**sza a rajongok karacsonyat...

Lazarus
:/
DonnieBrasco
Lazarus: hát igen, jó lenne tudni, hogy MIBÕL lehet recyclálni (bocs a szóért)... ezért nem vállalok én recycle munkákat 😊 egyelõre

DB

I.C.ram
Ultima online nem régi egy picit, hogy ehhez hasonlítsd? SWG hasonlítsd ehhez. Hát nekem úgy tünt, hogy ez is aféle DaoC lesz, csak jövõben.
Lazarus
Mi az a gamonin és hol van? Kéne recycle jobhoz
DonnieBrasco
Nem is a grafikáról alkotott véleménye a fura. "Az egész a hentelésrõl szól"... na hát itt sikerült tökéletesen mellélõni 😊

Lazarus
thx
Hunnenkoenig
Te milyen jatekokkal jatszol? Szerintem a grafika nagyon is allat! Egy online jateknak mindenkepp csucs! Nezd mar meg mondjuk az ultima online-t aztan akkor magyarazz randa grafikarol.

Felreertes ne essek, en nem is jatszom a neocronnal, mert nem eri meg beleölni az idömet, aztan abbahagyni ket het utan, mert nem akarok vagy tudok fizetni erte. A demot kiprobaltam es szerintem nagyon jol meg van csinalva bar nekem kicsit tul komplikalt, de abba biztos belejönnek egy idö utan, de itt mar visszakanyarodunk a fentebb emlitettekhez.

DonnieBrasco
312-es hozzászólás

Lazarus
Hi! riszájkül itemet hogyan lehet használni? szereztem egy rakás szemetet de nemtudom hogy kell bekapcsolni azt a szart
DonnieBrasco
Kazi: kicsoda dobott neked rambókést ???
Este nem nagyon leszek, a kést tedd el, majd egyszer visszadhatod: most van pénzem elég: majdnem 10k 😊

DonnieBrasco
(mellesleg most installálom a Battlefield 1942 multi demóját.... hajjaj idõ és pénzmillernek kellene lenni..)

DonnieBrasco
Ne is mondd, az se lesz rossz 😊) és akkor még finom voltam 😊

Én a Galaxies-ra tartogatom a manit.

DonnieBrasco
Az az X egyébként 2500 (10 USD) ha egy hónapra fizeted... ha fél évre akkor 40 dolcsi, az kb. 1800 HUF/hó... az napi 60 Ft 😊)

A beta-ban el lehet szórakozni vele ,de(nekem) nem ér meg havi X ezer forintot.

DonnieBrasco
Ehhez a játékhoz baromi sok idõ kell, nekem ez az egyetlen bajom vele 😞

😊))
Egyébként a nevem csalóka,én egy vérbeli PC-s vagyok!

DonnieBrasco
Megtömheted a népet, akár vodkával is, vagy bármilyen más droggal, amit saját magad állítasz elõ magadnak 😊
Én már rég nem vállalok el küldetéseket, a saját fejem után meni sokkal jobb, és jövedelmezõbb.. mivel csirke hekker vagyok, nem is tudnék öldökölni, máshogy oldom meg a bevétel kérdését 😊
A grafika teljesen érthetõ, hogy nem csúcszuper, soksokezer elõfizetõt akarnak, miért zárnának ki mindenkit akinek nincs erõgépe ?
Vízfejû ??? Bevallom erre nem volt idõm odafigyelni, annyi millió lehetõség van a játékban, az sokkal jobban leköt 😊 Totál lényegtelen 😊

I.C.ram
Ja és marhára nem fikaztam, hanem véleményt mondtam. Nem csoda, hogy mindig úgy mondtam a dolgokat hogy "nekem ez nem tetszik..."
I.C.ram
Ja és a grafek se valami csodaszép.
I.C.ram
Igen ám de én olyan állásra gondoltam, ami a játékosoknak csinál valamit. pl barpultos azzal keresi a pénzét, hogy jól megtömi a népet vodkával. Uncsi ez a sok npc munka. Nekem nagyon nem jön be. Másik meg hogy mindenki vízfejû, mindenkinek tök aránytalanul nagy a feje.
DonnieBrasco
Na, ilyen nickkel rajtad lepõdtem volna meg a legjobban, ha bejön 😊)))))

DonnieBrasco
JA varjal felrertettelek, szal nalad grafikai inkompatibilitás van... hát, az tuti orvosolható, legrosszabb esetben hardvercsere 😊)
Kazi, a "bad" nem azt jelenti, hogy el van romolva, csak azt hogy nem túl jó minõségû. Az elhasználódás mértékét a condition (%) jelenti, ezt lehet javítani de ez csak fegyverekre/páncélokra igaz. Azzal a bad recycle cuccal (ha van recycle skilled) F7 lenyomása után (construction ablak) tudsz valamit kezdeni. Belepakolod az elsõ ablaka a recycle kütyüt, a többi ablakba egy rakás kitint, nyomsz egy startot és már csinálja is.. sajnos semmi mást nem tudtam eddig lebontani még 😞(

DonnieBrasco
Elõfordult már hogy egy játék nem egész 1%-ának megismerése után véleményt alkossak róla, de azt igyekeztem nem publikálni 😊 max. véleményütköztetés szintjén... a gondom csak annyi volt, hogy amit írt, az egész egyszerûen nem volt igaz....
A textúrák egész biztos bõvülni fognak, ahogy a feature-ök is... remélem még a béta vége elõtt motorozhatok 😊 bár erre kevés az esély 😞

2-3 explore ? 😊)) hát igen, akkor "kezdesz" megérteni valamit.. de továbbra is állítom, hogy igazán akkor érzel rá a dologra, mikor a saját magad által összerakott/kijavított, felturbózott cuccot eladod másik IRL pléjereknek.. persze lesz akinek pont nem ez jön majd be, de a lényeg az, hogy nagyon sok stílusú ember ki tudja játszani igazán a Neocront...

takarító és pultos _még_ nem 😊)))

KreeztalCODE
"Fogalmad nincs az egészrõl, csak fikázod 😊) de hát ilyen ember is kell hogy ne legyen uncsi a topic 😊"

Ismerem mar annyira, hogy kijelntsem IC nem ez a tipusu ember.

Amugy nekem is iszonyatosan bejon a game ... csak nalam bizonyos dolgok texturaja hianyzik.

Es teny, hogy turelmes 2-3 ora explore kell ahoz, hogy egyaltalan valamit is megerts az egeszbol ^.^
Lazarus
hát mire lejár a béta talán ki is szabadulok 😄
DonnieBrasco
😊) nem nagyon... kitinem van dögivel más meg nem felhasználható, legalábbis én egyelõre nem tudom lebontani
Örülök hogy nem adod fel a "vezeklést" 😊 kár lenne azért az izom karakterért 😊