714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
-
#437 Industrial Area 2ből jutsz oda, egy outzone-on kell átjutni előtte még,
Ami az Ind. Area 1ből nyílik,
Ami pedig a Pepper zone 3ból :) -
galocza #436 másik kérdés:
delivery job címén állandóan outzone sec-9-be akarnak küldözgetni. nos, az merre van? outzone stationig eljutottam, kint lenne a kapun túl? de hol? a worldmapon a szokásos betű-szám szektorok vannak.. -
#435 Aham. Én is betaztam, de azóta már kijött 10-15 patch. -
#434 Hát nem vagy valami friss :) kicsivel több mint egy éve nyomultam vele, szintén open béta alatt, de _iszonyat_ bugos volt, meg nekem túl szimpla, hamar meguntam. Kb. ennyi. -
#433 DonnieBrasco : Te játszol az Motor City Online-nal? Olvastam az indexen az érdeklődésedet, és mivel nekem megvan, (nem rég jött meg amcsiból, és még a bakkártyát is aktivizálni kell) érdeklődnék, hogy számíthatok-e magyarokra vagy sem. :) -
#432 kicsi a fantáziád :-D -
#431 abban nem szoktak... -
#430 Na majd ha nyugdíjas leszek én is befizetek valami mmorpgre és izomsorvadásban elhalálozok -
#429 A játék teljesen jó ! olvasd végig a topicot, megéri. Én azért nem kezdtem neki 2.szor a bétának, mert az első (letörölt) karakterem annyira a szívemhez nőtt, és annyi időt szántam rá hogy nem volt erőm újrakezdeni, és megint rászánni egy rakás éjszakát/nappalt.
Az egyetlen baja, hogy rengeteg idődet veszi el, annyira jó :) -
#427 Mivel nekem a nemet beta ment, most megkerdezte a cliens hogy elöfizeteses vagy beta jatekot akarok? Ha abetara nyomtam, akkor kiirta, hogy mar letelt. A masikra nem nyomtam, de gondolom, akkor letöltötte volna a maradek anyagot, ami kell a dologhoz, meg kerte volna a hitelkartyat...
Inkabb letöröltem :-))) -
#425 Amennyiben bejön valamelyik munkahely, amiket most várok, és tényleg nem lesz több 6-8ezernél, én még az is lehet, hogy előfizetek.....
Bár jön a CM4, meg lakást kéne venni, meg ilyenek...:)) -
galocza #420 nem... kifizettem egy vagyont a játékért + az előfizetésért 8).
mondjuk, ha hagyják hogy próbálgassam még 1 ideig és tetszik, nem kizárt hogy megteszem. -
#419 ez még a béta? -
#418 nem... én egy másik karit csináltam research repair construction és recyclere -
galocza #417 azt tudom, de nincsenek ilyen skilljeim (recycle, repair, construct). ELADNI akár pár fityingért nem lehet? -
#416 a kitint, poisin izét meg a többit recycle cuccal össze tudod olvasztani különböző receptek szerint. a húsokat pedig meg lehet enni :) -
galocza #415 thx a válaszért.
időhiányban nem valószínű, hogy végigolvasom azt is 8). még itt is le vagyok maradva 100zal... -
#414 Ha elolvasnad a hivatalos forumot, akkor tudnad, hogy sok patkanyölös küldetes bug-os es nem müködik. Bar azota lett volna idejük kijavitani, de ezek szerint nem tettek. -
galocza #413 ja, a játék rohadt jó, én alapból nem támogatom az előfizetős játékokat, de ezt meg fogom fontolni (csak nem tudom, lenne-e rá időm). -
galocza #412 kiabáltatok psi monkért, az lettem.
de lenne pár kérdésem:
1. el tudom passzolni valahol a csatornában összeszedett cuccot?
2. a cégnél elvállaltam patkányírtást, de nem akarnak kifizetni. először rájöttem, hogy valszleg csak a sewer jó. irtottam a giant sewert és a small sewert, ez után se fizettek. van még valami korlátolt korlátozás? pl. egyedül kell kinyírnom (ha más is belelő az már nem jó)? vagy vissza kell vinnem a belőlük összeszedhető cuccot?
1 menetben kinyírni a 10et? nem értem, szerintem egyedül is megvolt a 10... -
#411 Én csak a fórum hackhez értek... és ebből is kimondottan az SG hackhez :) -
#410 ment mél -
#409 Jó lenne meghekkelni a gammát és csinálni egy állandó Béta 4 szervert! :) -
#403 Elhagyjatok a sullyedo hajot? (Ez Taf-nak es Jocknak szolt) -
#402 A harc hogy van? Mennyi FPS elem van benne? -
Xboxman #399 Én letöröltem... -
#398 Én már nem hiszem, hogy megint nekivágok.. túl sok időt öltem az első karakterembe, épp kezdett elég erős lenni, hogy kimenjek a szabadba... most nehéz lenne ilyet újra kigyúrni, csak hogy azt is elvegyék....
Szóval hanyagolom. Az előfizetésen még gondolkodom :)) -
#396 ok kösz, majd jövöhéten érek rá, de akkor ezerrel!!!!!
-
#395 Chello alól nyomon,a tiednél gyengébb configgal, és nagyon szép, folyamatos. Próbáld ki, megéri !
-
#393 Szya all!
Szeretnék érdeklődni, miljen hardver igénye van, ill. Chellosux alól élvezhető-e a játék? Mennyire lagzik kábelről stb???
kösz.
most ez van: 1800+ XP,MSI gef2proplus 64m, 256DDR
+chello élvezhető lenne így???
-
#392 Menjunk a Plutora.
bar azert elment a kedvem. Mikor lesz nekem megint 68-akat sebző robbanógolyós nailgunom :(( -
Xenon #391 Most akkor mejik szerverre menjek, mert szeretnek magyarokkal talalkozni. -
#389 Rájöttem valamire. Ha egyformán fejlesztjük a recycle/research/construct skilleket akkor a szarból (bocs) is tudunk várat építeni. Példa:
4 chitin -> 1 solantium -> 1 tangent ammopart 1 -> 1 explosive nails (20). Szóval lelövök 5-6 pókot meg legyet (ugyannyi lövés), kapok pici XP-t meg pici pénzt, és az összeszedett kitinből sépen összerakosgatok magamnak 3x annyi lőszert mint amibe a kinyírásuk került, MIKÖZBEN folyamatosan játszom ÉS meg a research/recycle/construction miatt is rengeteg XP-t kapok :)) Apró hátrány hogy cepelni kell a szerkót, de már 39 kgt bírok :)
ZSÍRTÁP :))
-
#388 Pufff. pedig már azt hittem egy kicsit el tudok szakadni a gépemtől és a nettől :)) Milyen mázli, hogy pont most nem melózom :)
DB -
#385 a megjelenes ^.^
de lehet, hogy a Beta mar hamarabb veget er .. nem? -
#382 YOUR ACCOUNT HAS EXPIRED...
Hát ez szomorú :( és sajnos annak lett igaza, aki Szeptember 1-et mondta a béta utolsó napjának. Erről ennyit.
DB -
#379 Azt mondtam már, hogy miután elkezdődik a rendes, fizetős játék, még mindig lesz egy hónap ingyen játékra lehetőség ? -
Arwenke #378 Koszi, ha barmilyen Mano nevu karit lattok akkor az en vagyok.:)
-
#377 Tényleg, IC játszol még ? Bejöhetnél kicsit, még mindig kevesen vagyunk magyarok... -
#376 Arra olyan büszke vagyok, hogy én kapásból a nevemet írtam be. :)