Neocron: Cyber MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami az Ind. Area 1bõl nyílik,
Ami pedig a Pepper zone 3ból 😊
A ti kung-futok nem erős!
delivery job címén állandóan outzone sec-9-be akarnak küldözgetni. nos, az merre van? outzone stationig eljutottam, kint lenne a kapun túl? de hol? a worldmapon a szokásos betû-szám szektorok vannak..
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az egyetlen baja, hogy rengeteg idõdet veszi el, annyira jó 😊
Inkabb letöröltem :-)))
Bár jön a CM4, meg lakást kéne venni, meg ilyenek...😊)
mondjuk, ha hagyják hogy próbálgassam még 1 ideig és tetszik, nem kizárt hogy megteszem.
idõhiányban nem valószínû, hogy végigolvasom azt is 8). még itt is le vagyok maradva 100zal...
de lenne pár kérdésem:
1. el tudom passzolni valahol a csatornában összeszedett cuccot?
2. a cégnél elvállaltam patkányírtást, de nem akarnak kifizetni. elõször rájöttem, hogy valszleg csak a sewer jó. irtottam a giant sewert és a small sewert, ez után se fizettek. van még valami korlátolt korlátozás? pl. egyedül kell kinyírnom (ha más is belelõ az már nem jó)? vagy vissza kell vinnem a belõlük összeszedhetõ cuccot?
1 menetben kinyírni a 10et? nem értem, szerintem egyedül is megvolt a 10...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Life is around you and in you.\"
Szóval hanyagolom. Az elõfizetésen még gondolkodom 😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szeretnék érdeklõdni, miljen hardver igénye van, ill. Chellosux alól élvezhetõ-e a játék? Mennyire lagzik kábelrõl stb???
kösz.
most ez van: 1800+ XP,MSI gef2proplus 64m, 256DDR
+chello élvezhetõ lenne így???
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
bar azert elment a kedvem. Mikor lesz nekem megint 68-akat sebzõ robbanógolyós nailgunom 😞(
4 chitin -> 1 solantium -> 1 tangent ammopart 1 -> 1 explosive nails (20). Szóval lelövök 5-6 pókot meg legyet (ugyannyi lövés), kapok pici XP-t meg pici pénzt, és az összeszedett kitinbõl sépen összerakosgatok magamnak 3x annyi lõszert mint amibe a kinyírásuk került, MIKÖZBEN folyamatosan játszom ÉS meg a research/recycle/construction miatt is rengeteg XP-t kapok 😊) Apró hátrány hogy cepelni kell a szerkót, de már 39 kgt bírok 😊
ZSÍRTÁP 😊)
DB
Hát ez szomorú 😞 és sajnos annak lett igaza, aki Szeptember 1-et mondta a béta utolsó napjának. Errõl ennyit.
DB
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
En is ki probalnam a gamet.😊
Még 1 szint kell hogy tudjam használni a slotos needle gunt-ellenben fogalmam sincs, hogy tudom majd átalakítani ! A manualt olvasgatom 😊
DB