714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
-
rusland #511 ezaza orosz CyberPunos MMORPG?
public beta meg megy: -
Jupi #508 Hi, Kazi, köszi a választ, de még kicsit hadd kérdezzek :-) Engem ez a blueprint meg data cube dolog érdekel, mert javítani én is tudok, de minden javítás által egyre alacsonyabb lesz a fegyverem legmagasabban elérhető condition szintje. Továbbá szeretnémjavítani a Damage, Freq, Handling, Range százalékokat is. Eddig annyit sikerült kideritenem, ami nem biztos hogy jó, és így kell cinálni, de hogy kell egy researcher aki a puskám alapján csinál blueprintet - neki kell talán a DataC, de nem biztos hogy jól értem. Aztán kell venni fegyver komponenseket és egy constructor ezekből meg a DC-ból(Blueprintből) csinál egy Condition 120%-os fegyvert, aminek magas a Damage, Freq, Handling, Range szintje is. Jól értem a dolgot vagy valamit kihagytam? Mitől függ, hogy a kész fegyver milyen minőségü lesz? Érdemes egyáltalán ilyen kis kaliberü fegyver (30-40-es sebzésű) megcsináltatni? Kisregény vége :-) Köszi -
Jupi #506 Hi, valaki meg tudja mondani mit kell csinálni, ha vettem egy poor archer comp. puskát és jobbá akarom tenni - ne poor legyen - ? Általánosan ez az egész hogy működik?... Waiting... -
#504 elinditom, kijon egy windowsos ablak, es ott rying to onnect. es ott egy hibat ugyanabban az ablakban -
#499 ooo most szedtem le de csatlakozasnal hibat ir ki
help pl -
#495 nem árt ha van hozzá vehice use képességed, csak ennyit tudok róluk :) Amúgy miféle szaturn szerveren vagy te? Az egyetlen béta szerver mostmár a neptunusz -
galocza #491 a patkányosak sose voltak jók tudtommal 8). mind1, mint írtam amit akartam (és tudtam) azt megnéztem. ami azt illeti le is töröltem... 8) -
DobiSoft #490 No a bétával kapcsolatban.
A béta nem ért véget !!
Viszont a Plútó szerver nincs többé, akinek azon volt karaktere az most kezdheti előről a Neptunon.
A Neptun még okt. 14-ig élni fog!
Az utóbbi napokban rengeteg szerver hiba (Újratöltés, karakter backup stb ) volt ami nem vetett jó fényt a dolgokra, és még szerintem biztos lesz egy újabb patch is mert a mostani 155 eléggé hibás, hogy mást ne emlitsek az XP növekedés csak harcközben megy valamint a patkányirtó küldetések nem mennek a ha valaki zónát vált kóldetés közben, és lehetne még sorolni a hibákat.
Egy szó mint száz még van két hét béta a neptunon lakóknak úgyhogy várom az embereket mert igy egyedül nem a legjobb.
DobiSoft -
DobiSoft #488 Hali
Játszik még valaki ?
Igen elsűlyedt ez a topic -
#486 én már nem :( de még mindig nem kizárt, hogy előfizetek majd a fullra !!! -
#485 milyen táposnak kell lenni? coltal 60% sebzésem van -
#483 micsoda? :D
droid támadás? rox :) -
galocza #482 absolute_beginner a név.
de én a metróállomásra gondoltam, ahonnan ki kell menni a pusztába. ott nem voltak skorpiók, ha jól emlékszem. (akkoriban a legerősebb enemy kint valami kígyó volt, akibe bele mertem kötni 8), remélemmost már másképp lesz...). tech havenbe szívesen elmennék, megnézni, mi van ott.
ja, tech haven, 4-5 napja ért 1 meglepetés: épp az outzone-ban gyaktam a népet, amikor riadót fújt a gm (akármi/akárki is legyen az): először vmi th kémeket kellett levadászni, majd üldözni őket a worldmapon, erről kiderült, hogy csapda, majd felszólították az összes neocron lakost, hogy teljesítse állampolgári kötelességét és húzzon az outzone station-höz, mert th támadás van. odamászom, cca. 50 player irtja a robotokat nagy erőkkel (a magam eszközeivel én is részt vettem 3 eredménnyel: 1. 1-2 fps, 2. beléjük lőttem hármat, 3. kinyírtak). a hangulat fenomenális volt viszont. ez a kis akció megtörte az addigi rutint... -
#480 magyarázd már el hogy kell a tőzsdét használni, csak hogy ne csesszem el az összes pénzem azonnal :) -
DobiSoft #479 Kazi
Kösz, de közben kiderült hogy a updater a szar és mindig meghal a 151-es patchon, még akkor is ha már ott van a patches könyvtárban.
A megoldás az hogy az egész patchelés előről kezdem :(((( tehát mégegyszer letöltöm az összest.
Na szóval
szivatnak.
-
#476 :(meddig? -
#475 már nem sokáig -
DobiSoft #473 Nem tud senki segiteni egy kis patch-el ??? -
#472 öööö most van ingyenes beta? -
DobiSoft #471 Hali
Segitség !!!!
nem tudok inditani klienst mert a patch letöltésébe belehal
már minden patch itt van a gépen a 155-ig bezárólag de igy is le akarja tölteni a 151-est és töltés közben a 8000-ig bytenál kiakad.
Nem tudd valaki küldeni egy 151-es patchet ?
DobiSoft -
DobiSoft #465 Köszi,
A bétával meddig lehet még próbálkozni ?
-
DobiSoft #463 Hali,
Most futottam bele ebbe a játékba, de látom hogy a béta már a végéhez közeledik és nem látom hogy a véglegest mikor, hol, és mennyiért lehet majd venni.
A kérdésem az lenne hogy szerintetek érdemes-e még a bétát letölteni, és játszik-e már valaki a végleges fizetős változattal ?
DobiSoft
-
#461 minél többre kell rányomni, hogyha alul eléred a megfelelő csillag értéket akkor nyílik -
galocza #459 igen, ilyen van 8( -
#458 csak a szerver szar -
#456 Bazmeg, Nekiállok játszani és betölt egy két nappal ezelőtti lementést :*((( Felakasztom magam -
#455 csináltam lézer célzókás koltot :P
Van mindenféle műcsont és processzor bennem :)
14 int
8 str
7 con
16 dex
1000 mester néven vagyok a neptunus szerveren -
galocza #454 gondoltam, hogy meg lehet venni. a germánoknál 3 hete megy a fizetős 8). -
galocza #453 neptune-on. absolute_beginner a név, psi monk, inkvizítor. ált fellelhető vagyok az outzone sec-3ban, mutit irtani... 8)
ja, a boltok annyiban megint jók, hogy lehet venni cuccot, de megint beszartak pár zsákmányfajta (street model rifle, gatling pistol, junkknife) megvételében. yosnál se lehet eladni ezeket 8(((. most töltöm a 154es paccsot talán majd az... -
#451 Fixed a bug lowering Faction Sympathies for no reason.
Reset Faction Sympathies below +10 to +10 to compensate for the bug above.
Fixed the assignment of clan apartments -
#450 Amúgy nagyon hamar el lehet jutni egy erős szintre hogyha mindennel foglalkozol és tudod mi a cél -
#449 Felmondok, ettől a lagtól széjjel szakadnak a gyengus idegszálaim -
#448 lagos szar >:( -
#447 melyik szerveren vagy? -
galocza #446 na. a boltok megjavultak, a szimpátiám még mindig negatív mindenhol... -
galocza #445 mert valamit elb*sztak a srácok. ez megy napok óta. éppen összegyűjtöttem 40k pénzt, végre lett volna valami páncél meg valami jobb psi-cucc, erre nem mennek a boltok. én a magam részéről jegelem. 2 naponta megnézem, mennek-e a boltok, ha nem, pá.
csúnya búcsú ez így, mert nem foglalja magában az örömteli viszontlátás lehetőségét (magyarul: fogja a halál megvenni, még akkor is, ha most nem törődnek a betával)... 8((( -
#444 Nincs a boltokban semmilyen cucc... mér? -
#443 NA akkor maradok és gyűjtögetek valami cyber talicskára -
#440 BAZZ.
Ellátogattam a Neocron honlapra: Egész tegnapig úgy volt, hogy a bétatesztnek 16.-án vége.
Erre közölték, hogy még mindig elég bugos, úgyhogy _pár hétig, de minimum Október 1.-ig_ még menni fog....
Mehetek vissza felfejleszteni az emberem... te jó ég mekkora király lehetett volna 7 teljes hét alatt :((((
DB -
galocza #439 na mindenki behalt?
pedig most kezd érdekes lenni...
igaz, hamrosan vége a gyereknapnak. kér hogy ilyen lusta vagyok, tuti nem fogok bankkártyázni stb hogy előfizessek. pedig ez lenne életem 1. teljes árú játéka...