714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
  • DonnieBrasco
    Uranus.
    A saját nevedet kell bepötyögni !
  • Arwenke
    Ja, es ha vissza akkarok menni a lakasomba akkor valami kodot ker tolem, a lifteben, honan lehet meg tudni azt a kodot? Lehet hogy hulye vagyok de nem jottem ra.:)
  • Arwenke
    Egy kerdes, melyik szerveren jatszottok?
    En is ki probalnam a gamet.:)
  • DonnieBrasco
    wildness nekem kemeny... eddigi csucstrofeam egy mutant gunman, valami okból nem lőtt rám egy csomó ideig... lementem a storage area 2-be és két szitakötő úgy lenyomott hogy köpninyelni nem tudtam..
    Még 1 szint kell hogy tudjam használni a slotos needle gunt-ellenben fogalmam sincs, hogy tudom majd átalakítani ! A manualt olvasgatom :)

DB
  • Lazarus
    Bocs hogy el kellett húznom, mikor megyünk wildnessbe? :)
  • DonnieBrasco
    Még a bétát nyomom, remélem legalább 2 hétig: bár annál rosszabb lesz mikor vége lesz, egész fejlett emberkét kell otthagynom :(
  • DonnieBrasco
    Nem, 1 slotba egy modifikáció fér !
    Van több slotos cucc is...
  • Lazarus
    És ha van rajta slot akkor modifikálható limit nélkül?
  • Lazarus
    15.ikén lesz vége nem?
    A Recepteket a játékon belüli publikus fórumról szedtem
  • I.C.ram
    Már vége a bétának? Már a fullt nyomod?
  • DonnieBrasco
    Na oszlassunk el pár dolgot.
    A "slot" rekeszt, vagy helyet jelent. Olyan fegyverre lehet lézeres irámyzékot, hangtompítót, reflektort stb. szerelni amin van üres slot. Ilyen fegyvert nemtom hol lehet szerezni, nekem már van egy hiper needle gunom (17-es dex. kell hozzá, most 14 szóval picit még gyúrok :)
    Ha megvan, ezzel az üres slottal több mindent lehet kezdeni. A fenti dolgokon kívül slot kell még ahhoz is, hogy pl. átalakítsd a flintát robbanógolyósra, vagy foszfortöltényesre. Ehhet lehet kapni modokat boltban. Tessék körülnézni :)

na jóéjt :) Lazarus királyak a receptek, de HONNAN vannak ? :))
  • Lazarus
    lézer irányzék azért kell hogy gyorsabb legyen a becélzás, (most 19%) amúgy én mutánsokat olok street pump puskakert :D
    Ja és ha lőfegyverrel hentelsz akkor gyorsabban jön a dexterity. És a lőszer költség is megtérül simán
  • Lazarus
    hmm... lehet hogy még slotot is kéne venni? :)
  • Lazarus
    Az van ráírva hogy

Silancer: Not Installed
    Scrope: N/A
    Flashlight: Not Installed
    Laser: Not Installed
  • Lazarus
    Ja és mégvalami
    Hogy a francba lehet rátenni arra a szerencsétlen fegyverre a flashlightot vagy a lasert??? Nekem azt irja ki hogy nincs ures slot hozza :( Lehet hogy még nem készítették el a bétában? Láttam már az utcán lézeres pisztolyú ipsét
  • Lazarus

Recycle - Receptek

Arilium
    1x Wood, 1x Kitin, 3x Green poison

Tripanol
    3x Glass, 3x Big meet, 1x wood

Strastin
    1x pipe, 3x wires, 2x plate

Tiberal
    2x Blue poison, 4x Medium meet

Meritium
    2x Kitin, 1x Wood, 1x Wires

Metal (?)
    4x Green poison, 2x Blue poison

Jóéjt ;)
  • Hunnenkoenig
    Vagy ugy gondolta, hogy minden jatek olyan allapotban kerül a polcra, mintha csak egy betateszt volna...

Abban mondjuk sok esetben van valami.
  • Lazarus
    gondolom a gamma méretére célzott :)) hát igen 56k modemmel van egy hónap mire lejön
  • DonnieBrasco
    A két dolognak 0.0% köze egymáshoz....
  • Long_Gun
    Szvsz mostanában az ÖSSZES játék bétatesztes amit kitesznek a polcra és ha nem elég olcsó a neted akkor kifizeted az árát még1x míg letöltöd a patch hegyeket.
  • DonnieBrasco
    Kemény szavak, de tökéletesen igazad van :)
  • Hunnenkoenig
    Teljesen mindegy mennyit kellett fizetni erte. Egy beta teszt az egy teszt es meg sosem fordult elö, hogy te fizess erte!!!!!!!

Örüljenek neki, hogy a vilagon több ezer ember ingyen akarja teszteli a jatekot es jelenteni a hibakat. Vannak hivatasos tesztelök, akik nem kis penzt kernek a munkajukert. Tehat kapjak be a hatam a Lucasek!!!

Ez olyan mintha a boltba kiraknak a betatesztes jatekokat kartondobozba, hogy vedd meg. Aztan azert legyel mar olyan jo es küld el a hibajelenteseid a te költsegeden aztan ha kesz a jatek vedd mar meg megegyszer es utana meg fizess is erte havonta.

Hat jo szorakozast neked, a szüleidnek meg jo munkat!!!!
  • DonnieBrasco
    A full (teljes supportos) Neocronért meg 6 hónapra 40 dolcsit: az 6,6 dolcsi/hó.
    Mindezért kapsz egy MÁR működő, teljes játékot.
    NEM bétát.....

DB
  • DonnieBrasco
    Én azt látom itt, hogy két féle ember vitatkozik. Van, aki rászánt pár órát, belemélyedt a részletekbe: nekik tetszik, és méltatják. A másik hozzászóló-típus az aki belekukkantott, talált pár (TOTÁL lényegtelen) dolgot ami nem tetszett neki, és most ezekbe kapaszkodva dícsér valamit, amit még sose látott :))

Nekem tetszik, és inkább játszom is (mert ingyen van, és gyors, stabil, komplex, élvezetes és JÓ)

UFF

(a játékban is donnie brasco vagyok, külön írva. )
  • Xboxman
    Csak potom 6dollárt kellet fizetni
  • Lazarus
    ERRŐL VAN SZÓ!
  • Hunnenkoenig
    Ja amugy meg az SWG-ert mar azert is fizettetni akarnak, hogy benne legyel a betaban!!!! Egyre jobban utalom a lucast meg a köcsög sony-t.

Mikor jelentkeztem betara, elkezdtek kerdezgetni, hogy mondjak 3 okot miert engem valasszanak betatesztelönek. En meg odairtam, hogy nincs szüksegem magyarazatra. Nem fizetnek ök nekem azert, hogy betatesztelek. Azert mert. kesz. pont.

Erre most kiderül, hogy meg ök akarnak penzt erte. Na elmennek az annyukba.
  • Xboxman
    Az SwG decemberben jelenik meg,úgyhogy nincs olyan messze az...
  • Hunnenkoenig
    SWG van? nincs. Neocron van? van.
  • Xboxman
    Hát azért nem kéne a Neocron-t egy lapon említeni az SWG-vel(az SW:G-ben fényévekkel több lehetőség van/lesz)
  • Xboxman
    Tuxhofe
  • DonnieBrasco
    Egyébként meg szép screenshotot csinálni szinte bármiről lehet.. Ha megnézed a Neocron.com-ot ott is van pár olyan kép amitől leesik az ember gatyája... Szóval előbb nézük csak meg a működő demót, aztán hasonlítgassunk :)
    Az biztos, hogy ennyi mindent, ilyen komplex módon még semmilyen játékban nem lehetett soha csinálni...

DB
  • Hunnenkoenig
    En nem tudom, te mit akarsz meg egy jatektol? Eddig neocron a legjobb kinezetü es legtöbbet igerö/nyujto MMORPG amit valaha lattam.

Arra meg nagyon vigyazz, nehogy csalodj abban a SWG-ben. Lucas atyank nagyon ert hozza, hogy elb**sza a rajongok karacsonyat...
  • Lazarus
    :/
  • DonnieBrasco
    Lazarus: hát igen, jó lenne tudni, hogy MIBŐL lehet recyclálni (bocs a szóért)... ezért nem vállalok én recycle munkákat :) egyelőre

DB
  • I.C.ram
    Ultima online nem régi egy picit, hogy ehhez hasonlítsd? SWG hasonlítsd ehhez. Hát nekem úgy tünt, hogy ez is aféle DaoC lesz, csak jövőben.
  • Lazarus
    Mi az a gamonin és hol van? Kéne recycle jobhoz
  • DonnieBrasco
    Nem is a grafikáról alkotott véleménye a fura. "Az egész a hentelésről szól"... na hát itt sikerült tökéletesen mellélőni :)
  • Lazarus
    thx
  • Hunnenkoenig
    Te milyen jatekokkal jatszol? Szerintem a grafika nagyon is allat! Egy online jateknak mindenkepp csucs! Nezd mar meg mondjuk az ultima online-t aztan akkor magyarazz randa grafikarol.

Felreertes ne essek, en nem is jatszom a neocronnal, mert nem eri meg beleölni az idömet, aztan abbahagyni ket het utan, mert nem akarok vagy tudok fizetni erte. A demot kiprobaltam es szerintem nagyon jol meg van csinalva bar nekem kicsit tul komplikalt, de abba biztos belejönnek egy idö utan, de itt mar visszakanyarodunk a fentebb emlitettekhez.