Neocron: Cyber MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ground floor hiába nyomogatja lent 😊 Annak csak a lakásból kimenéskor van szerepe. Póko a sewerben vannak
A ti kung-futok nem erős!
Nekem arra nem csinált semmit!
\"Life is around you and in you.\"
Köszi...Vállaltam egy olyan küldit amiben le kell gyilkolni pókokat!Hol vannak a pókok?És hol lehet kimenni a városból?
az ajtó mögötti kék kódtábla a SAJÁT lakásodba visz vissza, a nevedet kell beírni kódnak.
A kék lebegõs liftbõk 2 darab van, az egyik lefele visz (amiben a buborékok LEFELÉ mennek)... a másikat talán kitalálod, merre megy...
(JAJ)
A kék lebegõs liftbõk 2 darab van, az egyik lefele visz (amiben a buborékok LEFELÉ mennek)... a másikat talán kitalálod, merre megy...
(JAJ)
4 Plaza sector van, mindegyik "1 szintes", azaz vannak emeletek, lépcsõk, liftek, rámpák... de azt nem hiszem el hogy nem tudod használni õket... csak nem a Plaza Skyway-en van neked is lakásod ? 😊 Én ott lakom.. van egy kék lift azzal mész le.
Na, a lényeg csak annyi (amiért rizsáztam): ha lusta vagy belemenni a részletekbe, és csak annyit látsz az egészbõl, hogy "lehet ütni", azért ne írj ide hülyeségeket: A hajléktalan-gyakó beszólásoddal pl. sikerült elcseszni Lazarus játékát: õ is nagy bõszen elkezdte ütni õket a cuccért (én szóltam, hogy ne), azóta a rendõrõk azonnal lelövik bárhol jelenjen meg.
A magam részérõl kizárólag önvédelembõl ölök, sokkal jobban érdekel a városrészek felfedezése, a hackelés, a kutatás/fejlesztés és a kereskedelem. És pontosan EZ az amitõl egy MMORPG jó lehet: a saját magam által újrahasznosított anyagok segítségével, a saját magam által kifejlesztett technológia alapján gyártom le a speckó fegyvert/páncélt/eszközt, amit akár el is adhatok jó pénzért.. Vagy a licenszét (blueprint) még több pénzért... ezzel el lehet ökörködni sokáig.. ráadásul a fejlesztés/kutatás/javítás/összerakás skillek használatakor is fejlõdsz !
A magam részérõl kizárólag önvédelembõl ölök, sokkal jobban érdekel a városrészek felfedezése, a hackelés, a kutatás/fejlesztés és a kereskedelem. És pontosan EZ az amitõl egy MMORPG jó lehet: a saját magam által újrahasznosított anyagok segítségével, a saját magam által kifejlesztett technológia alapján gyártom le a speckó fegyvert/páncélt/eszközt, amit akár el is adhatok jó pénzért.. Vagy a licenszét (blueprint) még több pénzért... ezzel el lehet ökörködni sokáig.. ráadásul a fejlesztés/kutatás/javítás/összerakás skillek használatakor is fejlõdsz !
Nézz már magadba: Bárpultosként/takarítóként mennyire lenne változatos/szórakoztató a játék ?
Lehetsz viszont kutató, kukás, orvos, kereskedõ, hacker már most is. A világon senki nem kényszerít egyetlen erõszakos cselekedetre sem. Nézd meg, mennyit lehet keresni pl. delivery munkákkal !
Fogalmad nincs az egészrõl, csak fikázod 😊) de hát ilyen ember is kell hogy ne legyen uncsi a topic 😊
A Motor City Onlineról meg nekem is van véleményem... én is nyomultam a bétában vele elég sokáig, még kormányt is szereztem miatta... a véleményem nem rossz éppen, de arra a játékra _soha_ nem költenék. Erre viszont.....
Lehetsz viszont kutató, kukás, orvos, kereskedõ, hacker már most is. A világon senki nem kényszerít egyetlen erõszakos cselekedetre sem. Nézd meg, mennyit lehet keresni pl. delivery munkákkal !
Fogalmad nincs az egészrõl, csak fikázod 😊) de hát ilyen ember is kell hogy ne legyen uncsi a topic 😊
A Motor City Onlineról meg nekem is van véleményem... én is nyomultam a bétában vele elég sokáig, még kormányt is szereztem miatta... a véleményem nem rossz éppen, de arra a játékra _soha_ nem költenék. Erre viszont.....
Egyetlen darab lényt sem kell megölnöd ebben a játékban, hogy élvezd és fejlõdj. Delivery küldetések, research/recycle küldetések, hackelés, gyógyítás...a gyakás egyetlen dolog a tucatnyi lehetõség közül.
Nekem pl. eszembe nem jutott volna bánati a hajléktalant... akkor ki is gyakós kettönk közül ???
A hiba nem a játékban van 😊
DB
Nekem pl. eszembe nem jutott volna bánati a hajléktalant... akkor ki is gyakós kettönk közül ???
A hiba nem a játékban van 😊
DB
Nem szeretem a hentelek, azt csá dolgokat. Jobban bírom a békés játékokat (MMORPG terén, egyébként szeretem a lövöldét is 😊).
Nekem kicsit fapados volt a dolog. Meg kicsit korlátolt is, mert milyen dolog má' az, hogy nem lehet zsarú, barpultos, takarító, stb; stb.
Ezért várom én az SWG-t, mert ott minden lehet az ember!
De ha ez neked tetszik, akkor kivánom szorakozz vele jól. 😊
Ezért várom én az SWG-t, mert ott minden lehet az ember!
De ha ez neked tetszik, akkor kivánom szorakozz vele jól. 😊
Ja még valami: mióta kivettem az .mp3 könyvtárat, _egyszer se_ fagyott....
Bocs az összevissza hibákért.
Szóval 30 mp alatt kerestem 500 pénzt semmiért cserébe 😊 azzal is lehet pénzt keresni ha jó a repair skilled és megcsinálod mások leamortizált cuccát.. vagy ha alapanyag kell valakinek, és õ nem tudja lebontani de te igen... vagy ha lerobbant valaki és psimonk kell neki hogy felgyógyítsa... vagy ha kölcsön kell kérni.. vagy.....
kezdek attól félni hogy ez lesz az elsõ játék amire elõ fogok fizetni... fél évre 40 dolcsi... az havi 2000 Ft. sincs....
DB
Szóval 30 mp alatt kerestem 500 pénzt semmiért cserébe 😊 azzal is lehet pénzt keresni ha jó a repair skilled és megcsinálod mások leamortizált cuccát.. vagy ha alapanyag kell valakinek, és õ nem tudja lebontani de te igen... vagy ha lerobbant valaki és psimonk kell neki hogy felgyógyítsa... vagy ha kölcsön kell kérni.. vagy.....
kezdek attól félni hogy ez lesz az elsõ játék amire elõ fogok fizetni... fél évre 40 dolcsi... az havi 2000 Ft. sincs....
DB
Elvileg nekem van valami egész jó implant skillem.. persze fingom nincs hogy használjam, gondolom kell implant tool meg ilyesmi..
Egyelõre leköt a repair/research/recycle skillek varázsa... már pár nyersanyagot lebontottam, magam javítom a szögbelövõ pisztolyom (übergagyi), és csináltam róla blueprintet is, tehát megfelelp alapanyagokból tudok én magam is barkácsolni (majd ha lesz construct skillem is...😊
Volt egy vicces sztori, Plaza sec 1ben (tiszta ecseri piac) ordítoztam, hogy mindeféle páncél eladó (jó az a 45-ös hack skill, kész lõszerraktáram van és idõnként 20000-et érõ páncélokra bukkanok), erre odajött egy gyerek hogy az 1-es battlevestet adjam már neki kölcsön, csak amíg researcheli (blueprintet készít róla), ad érte 500 pénzt aztán visszadja. Így is történt, nála volt teljes 30 mp.ig, ideadta az 500 pénzt és visszadta a páncélt. Aztán még õ lelkesedett, hogy milyen jó biniszt csinált, mert most már akármikor tud gyártani ilyen páncélt és el tudja adni (a saját magunk által gyártatt cuccok JOBB minõségûek mint a boltiak, persze ez a construct skilltõl és az alapanyagtól is függ (az alapanyag minõsége meg sokszor a mi recycle skillünktõl illetve a lebontandó nyersananyag minõségétõl is függ).
Imádom ezt a játékot !! Csináld magad a fegyvered 😊)
DB
Egyelõre leköt a repair/research/recycle skillek varázsa... már pár nyersanyagot lebontottam, magam javítom a szögbelövõ pisztolyom (übergagyi), és csináltam róla blueprintet is, tehát megfelelp alapanyagokból tudok én magam is barkácsolni (majd ha lesz construct skillem is...😊
Volt egy vicces sztori, Plaza sec 1ben (tiszta ecseri piac) ordítoztam, hogy mindeféle páncél eladó (jó az a 45-ös hack skill, kész lõszerraktáram van és idõnként 20000-et érõ páncélokra bukkanok), erre odajött egy gyerek hogy az 1-es battlevestet adjam már neki kölcsön, csak amíg researcheli (blueprintet készít róla), ad érte 500 pénzt aztán visszadja. Így is történt, nála volt teljes 30 mp.ig, ideadta az 500 pénzt és visszadta a páncélt. Aztán még õ lelkesedett, hogy milyen jó biniszt csinált, mert most már akármikor tud gyártani ilyen páncélt és el tudja adni (a saját magunk által gyártatt cuccok JOBB minõségûek mint a boltiak, persze ez a construct skilltõl és az alapanyagtól is függ (az alapanyag minõsége meg sokszor a mi recycle skillünktõl illetve a lebontandó nyersananyag minõségétõl is függ).
Imádom ezt a játékot !! Csináld magad a fegyvered 😊)
DB
a kest berakod az iventorybol a jobb szelen levö 10 slot egyikebe es megnyomod a slot szamanak megfelelö szamozasu gombot. akkor elöveszi. Utana a szörnyet kattintgatod mint felörült.
Na leszedtem,megpeccseltem,csináltam accaunt-ot!
Holnap ki is próbálom...
Holnap ki is próbálom...
Laza, ma este nem lesz (IRL buli, sör csajok stb) de holnap napközben aktivan leszek 😊
aaah, nicns magyar mirror?
elkezdtem valahonnan tolteni, de csak 50k-val jon igy soha nem er le
elkezdtem valahonnan tolteni, de csak 50k-val jon igy soha nem er le
Ja és mind a 14-et le kell szedni?
Najó feladom. 1 napig küszködtem és szereztem kemény 7 soullightot. faszér kellett kinyírnom azt a retkes csövest >😞
Most van egy ûbertáp faszim kirekesztve a városból. Ki kéne deríteni hogyan lehet adományozni. Ja és egyébként kinyírt 2 óriás gennyes patkány a 2. szinten úgyhogy mégjobb
Most van egy ûbertáp faszim kirekesztve a városból. Ki kéne deríteni hogyan lehet adományozni. Ja és egyébként kinyírt 2 óriás gennyes patkány a 2. szinten úgyhogy mégjobb
Na, mp3-ak nélkül egyszer sem fagyott... ilyet se láttam még, hogy elõre szólnak, ha valami miatt gázok lehetnek 😊)
Egész jól haladok, a legjobb pénzszerzési mód: némelyik sewerben van armor box, azt felhekkelem és néha 2000 pénzért eladható cuccok vannak bennük (amik boltban 20+ezerbe kerülnek, szóval mázlival kéz alatt 7-8-10 ezerért el lehet õket passzolni. Int+Dex már 10es, hack skill 45, ha lenne végre értelmes fegyverem, mehetnék valami komolyabb lényekre. Elindultam egy 5fõs bandához csapódva a PepperPark (kuplerájnegyed) egyik 3-as szintû csatornájában... hát irdatlan nagy gyakások voltak, de míg a srácok 20-30akat sebeztek lövésenként a dögökön, én 2-3at.. kaptam is 4-5 pénzt minden hulla után... inkább visszamentem saját kezûleg patkányt nyírni....(
DB
Egész jól haladok, a legjobb pénzszerzési mód: némelyik sewerben van armor box, azt felhekkelem és néha 2000 pénzért eladható cuccok vannak bennük (amik boltban 20+ezerbe kerülnek, szóval mázlival kéz alatt 7-8-10 ezerért el lehet õket passzolni. Int+Dex már 10es, hack skill 45, ha lenne végre értelmes fegyverem, mehetnék valami komolyabb lényekre. Elindultam egy 5fõs bandához csapódva a PepperPark (kuplerájnegyed) egyik 3-as szintû csatornájában... hát irdatlan nagy gyakások voltak, de míg a srácok 20-30akat sebeztek lövésenként a dögökön, én 2-3at.. kaptam is 4-5 pénzt minden hulla után... inkább visszamentem saját kezûleg patkányt nyírni....(
DB
ez olyasmi mint a cyber punk 2020 (vagy mennyi)
nekem leginkabb a ShadowRun vilagban tetszene valami fasza ki MMORPG ...
de mar jovoget ez is lefele ... ^.^
nekem leginkabb a ShadowRun vilagban tetszene valami fasza ki MMORPG ...
de mar jovoget ez is lefele ... ^.^
Most olvasom, a 142-es patch okozhat sûrû kifagyást, ha használjuk a plusz letöltött mp3-akat. Átmeneti megoldás (a következõ patchig): nevezzük át a sound alkönyvtárat valami másra.
Will human players control any of the CopBots?
Yes, GMs (Game Masters) will control some of the CopBots.
hû ez durva 😊)))
Yes, GMs (Game Masters) will control some of the CopBots.
hû ez durva 😊)))
Mondjuk ez fura, a te szined -30as soullighttal halványrózsaszínû volt: én meg bent a Plaza sec1-ben bizniszeltem egy olyan mélybíbor szinû csákóval, annak szerintem -90 körül lehetett... mondjuk nem is az utcán volt, elbújt mélyen egy bolt hátsó részébe, de oda hogy jutott el vajon... ?
A game FAQban ez van:
" If my SoulLight gets too dark and I get banned from Plaza or ViaRosso, how do I get back in these districts?
You will have to regain a good reputation (“light” SoulLight) by killing others with a worse reputation (“dark” SoulLight) than yourself.
You might also be able to make your SoulLight a little brighter by donating money to charity. "
Szóval, gyakjad tovább a patkányokat, és adakozz jótékony célokra 😊)) amit egyelõre nem tudok, hogy kell!
" If my SoulLight gets too dark and I get banned from Plaza or ViaRosso, how do I get back in these districts?
You will have to regain a good reputation (“light” SoulLight) by killing others with a worse reputation (“dark” SoulLight) than yourself.
You might also be able to make your SoulLight a little brighter by donating money to charity. "
Szóval, gyakjad tovább a patkányokat, és adakozz jótékony célokra 😊)) amit egyelõre nem tudok, hogy kell!
Valahogy nem lehetne ovadékot letenni hogy visszaturbózzam a soullightom? mert mire kinyírok annyi patkányt 50es lesz az str-em
NA adok még egy esélyt a game-nek.
ezt honnan vetted? Itt az ujsagokban is azt irtak meg a nemet oldalon meg a forumban is azt mondta a Hr. Schwiezer hogy 31 a vege. mondjuk nekem tök mindegy.
mindegyik kell, ha manuálisan töltöd pillanatok alatt megvan.
Joejt, gyertek jatszani mert _baromi_ jó 😊)
Joejt, gyertek jatszani mert _baromi_ jó 😊)
Én inkább a Motor City Online-ba fektettem be. Már itt is van nálam, de bankkártya gondokkal küszködök 😊)
kabbe,nem megy sehogysem
az ingyenes beta augusztus 31- ig tart. Szeptember elejen official lesz es akkor meg kell venned az uj klienst. §1.-en törlik az összes accountot es majd ha fizettel, csinalhatsz ujat!