714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
  • DonnieBrasco
    Mindenkit hidegen hagy? :( pedig én nagyon nyomnám, csak időm nem lesz. Na, majd talán Szeptembertől élénkül a topic, márcsak a szabadságolások vége és a sulik kezdete miatt is :) sok időmilliomos főiskolás... hey azok a régi szép idők!

DB
  • DonnieBrasco
    Meg is néztem.. Augusztus 20. körül indult a béta, és végül Október 14-ig tartott, tehát majdnem 2 teljes hónap lett. (#1 é #490-es beszólások)

DB
  • DonnieBrasco
    Annak idején nem tudom, eredetileg hány napos/hetes volt az open beta, de én tuti, hogy legalább 2 hétig nyomtam, majd abbahagytam, mire kiderült, hogy az egyik serveren lehetett folytatni (pont azon a serveren nem volt karakterem).
    Aztán még _kétszer_ meghosszabbították a bétát, így végül több, mint 2 teljes hónapig ment 2002 őszén. A topic elején erről olvashatsz is :)

DB
  • Hunnenkoenig
    Ok, nem szoltam.
    A te infoid ujabbak, mint az enyemek :-)

Szoval szeptember 5-en indul az open beta es 24-ig tart...

nem valami hosszu...az elsö resznel is csak 2 hetes volt.
  • Hunnenkoenig
    *max trial
  • Hunnenkoenig
    Tevedes. Szeptemberben mar megvehetö!
    Nem lesz open beta.

Beta most van elöfizetöknek.
    May trial lesz
  • DonnieBrasco
    Na, szeptembertől open beta státuszban a Neocron 2: Beyond Dome of York. DirectX9 grafika, iszonyat sok helyszínn, rengeteg új fícsör. Érdemes ismét nézegetni a honlapját és a híreket (bár nem túl nagy a médiafókusz rajtuk, egyelőre csak Németorszégban hirdetgetik...

DB
  • Stotoo
    na mi az senki nem jon jaccani? pedig fasza:P
  • Petko
    stotot meg én... többiek nem akarták megvenni... meg találkoztam még egy ősrégi magyar plutos jatekossal sartorius nevvel
  • DonnieBrasco
    Egyedül vagy, vagy van azért valami élet? Már úgy értem, "magyarok" szinten? :)

DB
  • Petko
    en elofizettem, es nyomom...
    EVE online kicsit mas stilus, nekem meg most ehhez (Neocron) van kedvem
  • DonnieBrasco
    Na? Nyomja még valaki? Én most átnyergeltem az EVE Online-ra trialozni... 2 hét, utána 20 dolcsi aktiválás és még 30 nap ingyen.. kicsit kedvezőbb, és ráadásul majd 10 ezren nyomják szimultán!

DB
  • Petko
    na igy mar azer en is meggondolom
  • DonnieBrasco
    De azt tudod, hogy az aktiválás 24,95 USD? Az, hogy egy hónap csak 6,95 (vagy mennyi), csak az aktiválás után érvényes... tehát ha lejár a 10 nap, 25 dolcsiért aktivál (automatikusan!), majd +7 dollárért játszhatsz egy hónapot. Nem mindegy! Ha csak a havidíj lenne, nem is kérdezném, hogy megéri-e folytatni...

DB

DB
  • Petko
    nagy rá az esély hogy ahogy lejár én rányomok 1 hónapot... annyit simán megér
  • DonnieBrasco
    Wow :) a régi BF1942-es banda :) alakíthatunk majd Chaos Brigade klánt megint :)
    Trial vége után is nyomjátok? Ez eldöntheti a töprengésemet....

DB
  • Petko
    Még nincs klán mer nem elég a szintünk hozzá...
    Karakterek: Petko, Tyler Wolf, WintersCB, Stoto
    este fele vagyunk
  • DonnieBrasco
    Nem nagyon pörög a topic :( még 3 napom van, hogy döntsek! Csinálok egy karaktert a Pluton is, mert a mostani nem lett az igazi (nem jó skilleket nyomtam eddig).
    Milyen karaktereitek vannak? Valamilyen klánban részt vesztek? Milyen nickeket keressek directben, és mikor? (melyik nap, stb.)

DB
  • DonnieBrasco
    "és még mindig béta?" -
    helyesen: "És még mindig trial?" :)))

DB
  • DonnieBrasco
    És még mindig béta? Nehezen tudom eldönteni, hogy befizessek-e..... nagyon tetszett már a béta alatt is, mostanra csak még jobb, de nagyon kevesen vannak, és ha jönnek ki jobb MMORPG-k, még kevesebben leszünk :(
    Pedig megérdemelné a nagyobb figyelmet, mert az egyetlen igazi Cyber-Mátrix-Deus Ex hangulatú multi ma.

DB
  • Tyler
    mi még mindig a pluton vagyunk négyen :) van már luxus kéglim a viarosson :D
  • DonnieBrasco
    Senki? :( még 4 napig tart a trial accom, jó lenne eldönteni hogy befizessek-e. Tegnap este egészen sokan kavartunk, meglepően sok a newbie is :) közel 300-an voltunka a Saturnus serveren. Nem egy tömegnyomor, de lehet tápolni erősen :) pénzt könnyen lehet szerezni!
  • DonnieBrasco
    A pluton nincsenek túl kevesen? Én a legnépesebb angol serveren csináltam karaktert, asszem az a Saturnus...

DB
  • Tyler
    nem hiszem, mi mind triálosok vagyunk de nem különbözik semmivel a végleges verziótól csak az ,hogy tíz nap után kell fizetni.
  • Tyler
    pluto
  • DonnieBrasco
    Melyik serveren vagytok?
  • DonnieBrasco
    A trialban miért csak egy pici bezárt, sivatagban lévő, elzárt helyen tudok mozogni, ahol a kutya se jár??
    Mindenkinek ez van?
  • DonnieBrasco
    Én is!

DB
  • Tyler
    valaki még nyomúl ezzel a gamával? mert mi most páran triálozunk.
  • galocza
    végzek morrowinddel, lehet, nekivágok újra =betával eltöltöttem némi időt). a polcon porosodik múlt karácsony óta (ah, az én drága öcsém tönkre akar tenni 8).
  • Lazarus
    ez tényleg rohadt alacsony ár érte... nekem a béta nagyon tetszett, van valami változás azóta? mennyi a havidíj?
  • DobiSoft
    Hi,

Ha leakarod mondani akkor a hivatalos site-on az account management-ben teheted meg.
    Sajnos mostanában nem találkoztunk de most is felmegyek meg a hétvégen esténként is fennt leszek.
    HaxorEye
  • DobiSoft
    ok talán már holnap este lesz időm belogolni :)

HaxorEye
  • DobiSoft
    Sajnos a küldetéseket úgy csinálják hogy amire éppen vadásznod kell abból van a legkevesebb, de meg lehet csinálni.
    Én a te helyedben és szinteden nem mennék még az outzone-ba mert igen rövid életű leszel :)

Ha már eléred a min 10-es rankot akkor van értelme csapatba verődnünk mert akkor a csapaot tagjai együtt kapnak pénz és xp-t a megölt csótányok után.
    Ez csak akkor megy ha csapattagok rank-beli különbsége kissebb mint tiz.

Szerintem ha DoY kijön akkor lesz itt még több játékos is.

HaxorEye
  • DobiSoft
    DB ha nagyon izgulszt szedj valerianát azt lehet kapni a gyógyszertárban repcept nélkül is

HaxorEye
  • DonnieBrasco
    De nem eredménytelenül hoztam fel, ez jólesik :))

DB
  • DonnieBrasco
    Jó izgi a topic :)

DB
  • DobiSoft
    megint ment a levél :)

HaxorEye
  • DobiSoft
    Ment levél

HaxorEye
  • DobiSoft
    Ok,