714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
  • Bat
    Tegnap sikerült végre városba teleportálnom, csak tegnapelőtt volt valamiért inaktiv.
  • Hunnenkoenig
    Ugy döntöttem tizenegynehany ora jatek utan, hogy nem ajanlom senkinek!

Tema, hangulat, zene jo, a többi egy nagy rakas szar!
  • Petko
    azért van benne újdonság meg frankó dolog...
    az igaz hogy ami eddig jó volt, és működött érdekes módon most tele van buggal, és akadozik (neocron város)... viszont a hacknet nagyon király, meg a kültéri grafika lett szép... a bútorozás is szintén nagyon komoly
  • DonnieBrasco
    akkor holnap este: NAGY Neocron nostalgy buli :)))
    Részemről Spy Infiltrator vagyok a NEXT alkalmazásában, Donnie_Brasco néven - hack nélkül nem élet az élet :)

DB
  • teamwork100
    Ne má, hogy nincs semmi újdonság Donni...az egyes bétában is sokat nyomtuk együtt...jó lenne megint egy kis hent. ::)
    Holnapra lent lesz, este Alterego néven leszek.
    Üdv.
  • DonnieBrasco
    Na, bent voltam ma, de semmi különbséget nem fedeztem fel a régi Neocron és a mostani játék között :( Ja és nem találkoztam egyelőre senkivel a magyarok közül, de nagyon nem is kerestem (egyelőre :)

DB
  • Petko
    szerinted mirol volt itt szo az elmult napokban?
  • sanyiiiii
    Neocron 2 open beta online gyertek jáccani!!
  • DonnieBrasco
    Megint összejön a Chaos Brigade mag, ez tetszik :))

DB
  • Petko
    hat egyenlore amihez kedved van, még nem osztottuk szét egymás között... a lényeg hogy mi mar 3 an hackerek vagyunk, én recylezek, tyler implantol, scythe meg tank lett
    arra figyelj krealasnal hogy a pontokat jol oszd szét és specializálodj 1 fegyverre, és egy egyéb (nem combat) skillre
  • DonnieBrasco
    Nagy visszatérő vagyok :)) Lám, a topicot is ki nyitotta anno? :))
    Jó sokat nyomtam amikor az egyes volt béta, és imádtam, csak kicsit kevés volt az ember fent, pedig az egyetlen ilyen témájó MMOG. Remélem, most sokkal többen lesznek, akkor tuti elő is fizetek, legfejlebb lőttek az eljegyzés/esküvőmnek. Na bumm :))

DB
  • Bat
    Nekem a hálósebességgel nem volt gondom.
    Néha egy picit röcögött a game, de azért mert maximumra van minden állítva, de mondom nem a net miatt nálam.

Ja, nem semmi amikor a levelek közt az uccsú levél tök németül van egyes kasztoknál :)
  • Petko
    a pingje eleg rossz
    egyébként üdv a fedélzeten:)
  • Bat
    BatS

Amúgy csatornát kerestem de még nem találtam.
    Petko, amúgy milyen karit hegesszek, ha újat csinálok?
    Mire van szükség?
  • DonnieBrasco
    A server US-ben van??? Ezt honnan szedted? Német a cég, eddig is az összes szerver ott volt. Ráadásul a Neocron 2-t meg főleg a németeknek csinálják, a nemzetközi szerverre sokkal kisebb hangsúlyt fektetnek, ugyanis a 3 béta szerverből 2 német és csak 1 angol.

DB
  • DonnieBrasco
    Lejött a cucc, este 9 után érkezem, DonnieBrasco-CB vagy valami hasonló néven :) majd leírom pontosan.

DB
  • Petko
    ja és irjatok karinevet hogy buddylistbe tudjalak rakni benneteket
  • Petko
    nekem is akadozik, nemtudom miert, mert regen tokeletesen rezzenes mentesen futott... az biztos hogy a netkapcsolat miatt eléggé leromlik, ugyanis a server us-ben van
    missiokat meg ugyis felesleges csinalni, legjobb ha lemesz a csatornaba es patkanyokon fejleszted magad
  • Since
    cipőt felvetted? az növeli a gyorsulást
  • Bat
    Ja, konkrétan 4 chip kell neki.
    De mikor Petako monta, hogy NEXT-be vannak új karit kellett generálnom.
    Az előző karimmal meg csak xp-t gyűjtöttem, mer fogalmam se volt, merre/hova.
    Ráadásul az a kari durván belassult, úgy kb 1/4 sebességel mozog mint kéne. Pedig kirámoltam a tatyóját is. Néha ha fegyvert váltok visszaáll normál sebességre, de amint lootolok megint belassul...
  • Since
    missóknál nekem is kilép :-) gondolom még nincsenek benne missiók, mer ugye béta...
    Egyébként az elején meg kell csinálnod egy küldetést (amit a főhadiszálláson kapsz a technikustól). Azt hiszem egy chipppet kell szerezned, valamelyik mob dobja. Utána visszaviszed a chipet és már meehtsz is a lakásodba.
  • Bat
    A probléma, hogy nem lehetett kijelölni.
    A missionoknál meg disconnectel a szerver mondván cheat gyanú, hibás adatfájlok.
  • Since
    hát elég gázos a játék számomra, ugyanis elég gyenge a gépem (wow simán fut rajta), és eléggé bugos..Néha beakadtam, és csak reconnect után állt helyre a dolog. De legalább 2 órát fennt volt a játék, már az is valami :-)
  • Petko
    kijelolod az appartment es megnyomod a teleportot (nem 500 hanem 1000 credit)
  • Bat
    Ezt előbb is mondhattad volna.
    Amúgy, hogy a kéne működjön ez a genre-bigyula?
    Hiaba van 500 zseton, nem igazán lehet használni...
    Vagy béna vagyok...
  • Petko
    mi mind N.E.X.T be alltunk mint a regi karival
    Petko-CB
    Tyler-CB
    Scythee-CB
    néven a jatekban
  • Since
    én a cityadmin frakcióba vagyok, ha tudtok ti is azok legyetek, és dzsoni néven megtaláltok fennt
  • Since
    csak nemszeretnék egyedül szenvedni a játékban, azéert kérdeztem hogy vna e valamiylen elérésed :-)
  • Since
    ok ezeket nemismerem :-)
  • Bat
    Skypot szoktam használni
    Vagy TSt
    Más üzengetőt nem
  • Since
    Bat van msn-ed vagy valamid?
  • Bat
    Én valszínű 22:00 körül kezdem ha minden jól megy.
    Lehet, hogy előtte, de nem valszínű
  • Since
    oksi :-) még valaki?
  • DonnieBrasco
    Holnap este jövök (a francba, hogy nem vettem észre tegnap este, már ma este nyomhatnám :((((

DB
  • Since
    nah akkor csináljunk egy magyar közösséget erre a két hétre :-) aki felmegy játszani az ide jelezze, és lehetőleg egy frakcióhoz kéne menni, hogy tudjunk együtt játszani.
  • Bat
    Nekemis lejött.
    Ha este hazaérek, kivárom a maradék 5 petcset leszedje 6k/sec-e l:(
  • Since
    milyen frakcióban vagytok? együtt kéne tolni, mit szóltok hozzá?
  • Since
    nekem már lennt van, de egyedül szar vele játszani :-)
  • Tyler
    ne én is feltettem,még nem voltam a game-ben de már a character választásnál érezni hogy egy kicsit fel tuningolták a grafikát.a cahracterek totál mai színvonalúak lettek kb planat side.király kezdés,eddig.
    milyen pééter....lol
  • Petko
    en mar toltom a beyond the dome of york betat, full ingyenes acc van hozza
    ftp://fa1.pvp.se/neocron/neocron2_open_betaclient.zip thx to hunnenkoenig @ hardwired.hu