Neocron: Cyber MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Nagy visszatérõ vagyok :)) Lám, a topicot is ki nyitotta anno? :))
Jó sokat nyomtam amikor az egyes volt béta, és imádtam, csak kicsit kevés volt az ember fent, pedig az egyetlen ilyen témájó MMOG. Remélem, most sokkal többen lesznek, akkor tuti elõ is fizetek, legfejlebb lõttek az eljegyzés/esküvõmnek. Na bumm :))

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Nekem a hálósebességgel nem volt gondom.
Néha egy picit röcögött a game, de azért mert maximumra van minden állítva, de mondom nem a net miatt nálam.

Ja, nem semmi amikor a levelek közt az uccsú levél tök németül van egyes kasztoknál :)
a pingje eleg rossz
egyébként üdv a fedélzeten:)
BatS

Amúgy csatornát kerestem de még nem találtam.
Petko, amúgy milyen karit hegesszek, ha újat csinálok?
Mire van szükség?
DonnieBrasco
A server US-ben van??? Ezt honnan szedted? Német a cég, eddig is az összes szerver ott volt. Ráadásul a Neocron 2-t meg fõleg a németeknek csinálják, a nemzetközi szerverre sokkal kisebb hangsúlyt fektetnek, ugyanis a 3 béta szerverbõl 2 német és csak 1 angol.

DB

DonnieBrasco
Lejött a cucc, este 9 után érkezem, DonnieBrasco-CB vagy valami hasonló néven :) majd leírom pontosan.

DB

ja és irjatok karinevet hogy buddylistbe tudjalak rakni benneteket
nekem is akadozik, nemtudom miert, mert regen tokeletesen rezzenes mentesen futott... az biztos hogy a netkapcsolat miatt eléggé leromlik, ugyanis a server us-ben van
missiokat meg ugyis felesleges csinalni, legjobb ha lemesz a csatornaba es patkanyokon fejleszted magad
cipõt felvetted? az növeli a gyorsulást

Ja, konkrétan 4 chip kell neki.
De mikor Petako monta, hogy NEXT-be vannak új karit kellett generálnom.
Az elõzõ karimmal meg csak xp-t gyûjtöttem, mer fogalmam se volt, merre/hova.
Ráadásul az a kari durván belassult, úgy kb 1/4 sebességel mozog mint kéne. Pedig kirámoltam a tatyóját is. Néha ha fegyvert váltok visszaáll normál sebességre, de amint lootolok megint belassul...
missóknál nekem is kilép :-) gondolom még nincsenek benne missiók, mer ugye béta...
Egyébként az elején meg kell csinálnod egy küldetést (amit a fõhadiszálláson kapsz a technikustól). Azt hiszem egy chipppet kell szerezned, valamelyik mob dobja. Utána visszaviszed a chipet és már meehtsz is a lakásodba.

A probléma, hogy nem lehetett kijelölni.
A missionoknál meg disconnectel a szerver mondván cheat gyanú, hibás adatfájlok.
hát elég gázos a játék számomra, ugyanis elég gyenge a gépem (wow simán fut rajta), és eléggé bugos..Néha beakadtam, és csak reconnect után állt helyre a dolog. De legalább 2 órát fennt volt a játék, már az is valami :-)

kijelolod az appartment es megnyomod a teleportot (nem 500 hanem 1000 credit)
Ezt elõbb is mondhattad volna.
Amúgy, hogy a kéne mûködjön ez a genre-bigyula?
Hiaba van 500 zseton, nem igazán lehet használni...
Vagy béna vagyok...
mi mind N.E.X.T be alltunk mint a regi karival
Petko-CB
Tyler-CB
Scythee-CB
néven a jatekban
én a cityadmin frakcióba vagyok, ha tudtok ti is azok legyetek, és dzsoni néven megtaláltok fennt

csak nemszeretnék egyedül szenvedni a játékban, azéert kérdeztem hogy vna e valamiylen elérésed :-)

ok ezeket nemismerem :-)

Skypot szoktam használni
Vagy TSt
Más üzengetõt nem
Bat van msn-ed vagy valamid?

Én valszínû 22:00 körül kezdem ha minden jól megy.
Lehet, hogy elõtte, de nem valszínû
oksi :-) még valaki?

DonnieBrasco
Holnap este jövök (a francba, hogy nem vettem észre tegnap este, már ma este nyomhatnám :((((

DB

nah akkor csináljunk egy magyar közösséget erre a két hétre :-) aki felmegy játszani az ide jelezze, és lehetõleg egy frakcióhoz kéne menni, hogy tudjunk együtt játszani.

Nekemis lejött.
Ha este hazaérek, kivárom a maradék 5 petcset leszedje 6k/sec-e l:(
milyen frakcióban vagytok? együtt kéne tolni, mit szóltok hozzá?

nekem már lennt van, de egyedül szar vele játszani :-)

Tyler
ne én is feltettem,még nem voltam a game-ben de már a character választásnál érezni hogy egy kicsit fel tuningolták a grafikát.a cahracterek totál mai színvonalúak lettek kb planat side.király kezdés,eddig.
milyen pééter....lol

\"building better worlds\"

en mar toltom a beyond the dome of york betat, full ingyenes acc van hozza
ftp://fa1.pvp.se/neocron/neocron2_open_betaclient.zip thx to hunnenkoenig @ hardwired.hu
DonnieBrasco
Mindenkit hidegen hagy? :( pedig én nagyon nyomnám, csak idõm nem lesz. Na, majd talán Szeptembertõl élénkül a topic, márcsak a szabadságolások vége és a sulik kezdete miatt is :) sok idõmilliomos fõiskolás... hey azok a régi szép idõk!

DB

DonnieBrasco
Meg is néztem.. Augusztus 20. körül indult a béta, és végül Október 14-ig tartott, tehát majdnem 2 teljes hónap lett. (#1 é #490-es beszólások)

DB

DonnieBrasco
Annak idején nem tudom, eredetileg hány napos/hetes volt az open beta, de én tuti, hogy legalább 2 hétig nyomtam, majd abbahagytam, mire kiderült, hogy az egyik serveren lehetett folytatni (pont azon a serveren nem volt karakterem).
Aztán még _kétszer_ meghosszabbították a bétát, így végül több, mint 2 teljes hónapig ment 2002 õszén. A topic elején errõl olvashatsz is :)

DB

Hunnenkoenig
Ok, nem szoltam.
A te infoid ujabbak, mint az enyemek :-)

Szoval szeptember 5-en indul az open beta es 24-ig tart...

nem valami hosszu...az elsö resznel is csak 2 hetes volt.

Hunnenkoenig
*max trial

Hunnenkoenig
Tevedes. Szeptemberben mar megvehetö!
Nem lesz open beta.

Beta most van elöfizetöknek.
May trial lesz

DonnieBrasco
Na, szeptembertõl open beta státuszban a Neocron 2: Beyond Dome of York. DirectX9 grafika, iszonyat sok helyszínn, rengeteg új fícsör. Érdemes ismét nézegetni a honlapját és a híreket (bár nem túl nagy a médiafókusz rajtuk, egyelõre csak Németorszégban hirdetgetik...

DB

Stotoo
na mi az senki nem jon jaccani? pedig fasza:P

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

stotot meg én... többiek nem akarták megvenni... meg találkoztam még egy õsrégi magyar plutos jatekossal sartorius nevvel
DonnieBrasco
Egyedül vagy, vagy van azért valami élet? Már úgy értem, "magyarok" szinten? :)

DB

en elofizettem, es nyomom...
EVE online kicsit mas stilus, nekem meg most ehhez (Neocron) van kedvem
DonnieBrasco
Na? Nyomja még valaki? Én most átnyergeltem az EVE Online-ra trialozni... 2 hét, utána 20 dolcsi aktiválás és még 30 nap ingyen.. kicsit kedvezõbb, és ráadásul majd 10 ezren nyomják szimultán!

DB

na igy mar azer en is meggondolom
DonnieBrasco
De azt tudod, hogy az aktiválás 24,95 USD? Az, hogy egy hónap csak 6,95 (vagy mennyi), csak az aktiválás után érvényes... tehát ha lejár a 10 nap, 25 dolcsiért aktivál (automatikusan!), majd +7 dollárért játszhatsz egy hónapot. Nem mindegy! Ha csak a havidíj lenne, nem is kérdezném, hogy megéri-e folytatni...

DB

DB

nagy rá az esély hogy ahogy lejár én rányomok 1 hónapot... annyit simán megér
DonnieBrasco
Wow :) a régi BF1942-es banda :) alakíthatunk majd Chaos Brigade klánt megint :)
Trial vége után is nyomjátok? Ez eldöntheti a töprengésemet....

DB

Még nincs klán mer nem elég a szintünk hozzá...
Karakterek: Petko, Tyler Wolf, WintersCB, Stoto
este fele vagyunk
DonnieBrasco
Nem nagyon pörög a topic :( még 3 napom van, hogy döntsek! Csinálok egy karaktert a Pluton is, mert a mostani nem lett az igazi (nem jó skilleket nyomtam eddig).
Milyen karaktereitek vannak? Valamilyen klánban részt vesztek? Milyen nickeket keressek directben, és mikor? (melyik nap, stb.)

DB

DonnieBrasco
"és még mindig béta?" -
helyesen: "És még mindig trial?" :)))

DB

DonnieBrasco
És még mindig béta? Nehezen tudom eldönteni, hogy befizessek-e..... nagyon tetszett már a béta alatt is, mostanra csak még jobb, de nagyon kevesen vannak, és ha jönnek ki jobb MMORPG-k, még kevesebben leszünk :(
Pedig megérdemelné a nagyobb figyelmet, mert az egyetlen igazi Cyber-Mátrix-Deus Ex hangulatú multi ma.

DB