714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
  • DonnieBrasco
    biztos csak karbantartás van
  • Lazarus
    én karit se tudtam kreálni még, le van lőve
  • DonnieBrasco
    TneX felpeccselted ? Kézzel érdemes leszeni őket, az autopatcher nekem feszt megállt és nem töltött. Baromi jó ez az interfész.. na a leszedett .pat fileokat be kell raknia patches könyvtárba (jééééé) utána indít: és minden megy magától :)
  • Ams
    még 5:52:12-m.perc még...
  • TneX
    Ok,nekem se tud konektálni.Pont mire létrehoztam a karim és mentem volna be.Erre visszadobott a szerver választó képernyőre...Aztán meg már a játék se indult el konnektálási bajok miatt
  • Lazarus
    akkor én a menüig se jutottam el :(
  • DonnieBrasco
    Egy központi IP van, amit ír is, mikor elindítod a klienst: 62.140.29.53. Utána már csak ki kell választanod az Uranus-t. Bazi gyors az egész, fél perc alatt bent vagy és játszol :)
    De mintha télleg lelőtték volna most a központi szervert... nem tud konnektálni.
  • TneX
    Mi az hogy mi az uranus ip-je?Ha elindítottad a játékot ki leghet választani.De nekem most nem akar konnektingelni ez a sz*r.Pont mire elkezdtem volna a játékot
  • Ams
    szedem szedem
  • Lazarus
    Mi az Uranus IPje??
  • DonnieBrasco
    Szeggyétek szeggyétek szeggyétek ma este ZTE meccs után közös party az Uranus serveren ! Beülünk egy krimóban (mert ezt is lehet :)) vagy egy sztriptízbárba és megbeszéljük a dolgokat, lehet kérdezni, stb :)

I am Virtual :)

DB
  • DonnieBrasco
    Ez év 2. felében lesz hivatalos.. reméljük ez kb. karácsony :))
  • Ams
    ja, meddig?
  • Disno
    meddig lesz ez free?
  • Disno
    pfff...be kéne ruháznom nagyobb wincsire :-D
    kipróbálnám de .... :-(((((((
  • Lazarus
    szorri
  • Ams
    ha neked lenne is röhögnél?majdnem 1 helyen az egész életedben....
  • Lazarus
    a kis mozgássérült :D
    FPS
  • Ams
    irányítás? (jólvanna nekem ez fontos...)
  • I.C.ram
    Akkor szedhetem az 1200mb-set. Ja és meddig tart a béta? Mert ha még kb 1 hétig akkor nem éri meg.
  • Lazarus
    a feleakkora ketté van vágva :P
  • I.C.ram
    Melyiket kell letölteni?? Az 1200mb-set vagy a feleakkorát?
  • Lazarus
    kímélj a poénos megjegyzéseidtől :)
  • DonnieBrasco
    De. www.filemirrors.com, keresés "neocron"-ra és ott lesz egy rahedli cím. Németekkel érdemes próbálkozni !

DB
  • Hangianix
    Szerintem te is ilyen "kompjuter zseni" legyel. Format C: nevvel... :DDD
  • Lazarus
    kommunikációs rendszer hogy van megoldva?
  • Lazarus
    pszi-monk?
    van olyan orvos ami meg is tudja védeni magát?
  • DonnieBrasco
    Lazarus egyelőre örülj, ha szúnyog- és patkányirtást sikerül összecsapni :)) pár napig fejlődni kell ! Én megszívtam mert volt 2-3 küldetés amit nem tudtem végigvinni, ilyenkor pénzem is elveszik és az adott cég kevésbé szeret utána.. szóval nem érdemes orbaszájba missziót vállalni: amúgy is csak egyet lehet. Jó tanács ! Csak olyan missiont vállaljatok amihez van skilletek (én beszoptam egy research meg egy recycle küldivel, mert csak hekkelni tudok, meg autót vezetni, meg a fegyverekhez értek :))

DB
  • DonnieBrasco
    Mit szólnál egy izomagyú TANK osztályú mészároshoz, esetleg egy fürge, de veszélyes pszi-monkhoz ? :)
  • skorpio7
    Tisztára mint a DEUS EX világa , bár ezt már az offline demó játszásakor is láthatta az ember .
  • Gabo
    Öregem ne idegesíts! Ha az eddig leírtak alapján nem lenne világos ez cyberpunk. Szerinted egy alapvetően cyberpunk világnak milyennek kéne lennie?
  • Lazarus
    2.CD 40%
    Estére remélem összecsapunk egy jókis népírtást :)

DB: Mivel legyek majd ami kiegészítené a kém hekkeredet? :)
  • Xboxman
    Nekem a képeket elnézve az nem tetszik benne,hogy túlságosan ciberpunk.
  • M.A.D.
    Már megint egy olyan rpg, ami csak hálós. Kár. :((((
    A Dark Fall-t nem ismeri valaki?
  • Hunnenkoenig
    El kell hogy szomoritsalak! A veglegeshez kell egy uj client! A dobozos bolti verzio 40-50 euroba fog kerülni, a letölthetö kb. 20-30 euroba!

Klan alapitas akkor esszerü, ha fizetsz is :-)
    Triallal, vagy a mostani free beta-val nem sok ertelme van. Mar csak azert sem, mert a free beta accountok törölve lesznek.
  • KH
    engem is érdekel, majd nekiállok letölteni...
  • DonnieBrasco
    Két fontos dolog: ha együtt akarunk nyomulni, az Uranus serveren csináljatok karaktert (én is ott vagyok, stabil, gyors!), és nem ártana ugyanahhoz a "cég"hez belépni.. mint mondtam én Biotech-es vagyok, ha gondoljátok kezdjetek ott (lehet váltani), ugyanis egy cégnél kell magas posztot elérni, hogy klánt alapíthasson valaki. Eddig összesen 3 klán van (az egyik pl. német), úgyhogy nem lesz egyszerű !
  • Hunnenkoenig
    A Neocron nagyon jol nez ki es sokat iger! En is megneztem, de igazan szolva mar egy kicsit tul komplikaltnak talaltam :-)))

A hangulata az nagyon jo, azt meg kell hagyni. Nem tudom, lehet hogy azert majd fogok ra aldozni.
  • Lazarus
    Meg lettem győzve :)
  • DonnieBrasco
    nyelv angol vagy német. Pénzt küldetésekkel lehet keresni, elég egyszerűek...pl egy cuccott kellett ideoda vinnem, kaptam érte 500 pénzt. 3-4 ezerért már baromi jó cuccok vannak. Persze attól függ, mi vagy, mert van 40-50 "szakma" :))
    Gagyi lények gyakásával is lehet keresni, ráadásul ezekben mindig van valami cucc, amit el lehet adni, vagy dolgokat/tárgyakat/drogokat stb. lehet belőlük csinálni. Lehet kutatni, fejleszteni, kísérletezni, új tárgyakat kitalálni.... szóval nem semmi.

Na csak töltsétek, nekem most aludni kell :((( meló

DB