714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
-
biztos csak karbantartás van -
én karit se tudtam kreálni még, le van lőve -
TneX felpeccselted ? Kézzel érdemes leszeni őket, az autopatcher nekem feszt megállt és nem töltött. Baromi jó ez az interfész.. na a leszedett .pat fileokat be kell raknia patches könyvtárba (jééééé) utána indít: és minden megy magától :) -
még 5:52:12-m.perc még... -
TneX #48 Ok,nekem se tud konektálni.Pont mire létrehoztam a karim és mentem volna be.Erre visszadobott a szerver választó képernyőre...Aztán meg már a játék se indult el konnektálási bajok miatt -
akkor én a menüig se jutottam el :( -
Egy központi IP van, amit ír is, mikor elindítod a klienst: 62.140.29.53. Utána már csak ki kell választanod az Uranus-t. Bazi gyors az egész, fél perc alatt bent vagy és játszol :)
De mintha télleg lelőtték volna most a központi szervert... nem tud konnektálni. -
TneX #45 Mi az hogy mi az uranus ip-je?Ha elindítottad a játékot ki leghet választani.De nekem most nem akar konnektingelni ez a sz*r.Pont mire elkezdtem volna a játékot -
szedem szedem -
Mi az Uranus IPje?? -
Szeggyétek szeggyétek szeggyétek ma este ZTE meccs után közös party az Uranus serveren ! Beülünk egy krimóban (mert ezt is lehet :)) vagy egy sztriptízbárba és megbeszéljük a dolgokat, lehet kérdezni, stb :)
I am Virtual :)
DB -
Ez év 2. felében lesz hivatalos.. reméljük ez kb. karácsony :)) -
ja, meddig? -
meddig lesz ez free? -
pfff...be kéne ruháznom nagyobb wincsire :-D
kipróbálnám de .... :-((((((( -
szorri -
ha neked lenne is röhögnél?majdnem 1 helyen az egész életedben.... -
a kis mozgássérült :D
FPS -
irányítás? (jólvanna nekem ez fontos...) -
Akkor szedhetem az 1200mb-set. Ja és meddig tart a béta? Mert ha még kb 1 hétig akkor nem éri meg. -
a feleakkora ketté van vágva :P -
Melyiket kell letölteni?? Az 1200mb-set vagy a feleakkorát? -
kímélj a poénos megjegyzéseidtől :) -
De. www.filemirrors.com, keresés "neocron"-ra és ott lesz egy rahedli cím. Németekkel érdemes próbálkozni !
DB -
Szerintem te is ilyen "kompjuter zseni" legyel. Format C: nevvel... :DDD -
kommunikációs rendszer hogy van megoldva? -
pszi-monk?
van olyan orvos ami meg is tudja védeni magát? -
Lazarus egyelőre örülj, ha szúnyog- és patkányirtást sikerül összecsapni :)) pár napig fejlődni kell ! Én megszívtam mert volt 2-3 küldetés amit nem tudtem végigvinni, ilyenkor pénzem is elveszik és az adott cég kevésbé szeret utána.. szóval nem érdemes orbaszájba missziót vállalni: amúgy is csak egyet lehet. Jó tanács ! Csak olyan missiont vállaljatok amihez van skilletek (én beszoptam egy research meg egy recycle küldivel, mert csak hekkelni tudok, meg autót vezetni, meg a fegyverekhez értek :))
DB -
Mit szólnál egy izomagyú TANK osztályú mészároshoz, esetleg egy fürge, de veszélyes pszi-monkhoz ? :) -
Tisztára mint a DEUS EX világa , bár ezt már az offline demó játszásakor is láthatta az ember . -
Gabo #19 Öregem ne idegesíts! Ha az eddig leírtak alapján nem lenne világos ez cyberpunk. Szerinted egy alapvetően cyberpunk világnak milyennek kéne lennie?
-
2.CD 40%
Estére remélem összecsapunk egy jókis népírtást :)
DB: Mivel legyek majd ami kiegészítené a kém hekkeredet? :) -
Xboxman #17 Nekem a képeket elnézve az nem tetszik benne,hogy túlságosan ciberpunk. -
M.A.D. #16 Már megint egy olyan rpg, ami csak hálós. Kár. :((((
A Dark Fall-t nem ismeri valaki? -
El kell hogy szomoritsalak! A veglegeshez kell egy uj client! A dobozos bolti verzio 40-50 euroba fog kerülni, a letölthetö kb. 20-30 euroba!
Klan alapitas akkor esszerü, ha fizetsz is :-)
Triallal, vagy a mostani free beta-val nem sok ertelme van. Mar csak azert sem, mert a free beta accountok törölve lesznek. -
KH #13 engem is érdekel, majd nekiállok letölteni... -
Két fontos dolog: ha együtt akarunk nyomulni, az Uranus serveren csináljatok karaktert (én is ott vagyok, stabil, gyors!), és nem ártana ugyanahhoz a "cég"hez belépni.. mint mondtam én Biotech-es vagyok, ha gondoljátok kezdjetek ott (lehet váltani), ugyanis egy cégnél kell magas posztot elérni, hogy klánt alapíthasson valaki. Eddig összesen 3 klán van (az egyik pl. német), úgyhogy nem lesz egyszerű !
-
A Neocron nagyon jol nez ki es sokat iger! En is megneztem, de igazan szolva mar egy kicsit tul komplikaltnak talaltam :-)))
A hangulata az nagyon jo, azt meg kell hagyni. Nem tudom, lehet hogy azert majd fogok ra aldozni. -
Meg lettem győzve :) -
nyelv angol vagy német. Pénzt küldetésekkel lehet keresni, elég egyszerűek...pl egy cuccott kellett ideoda vinnem, kaptam érte 500 pénzt. 3-4 ezerért már baromi jó cuccok vannak. Persze attól függ, mi vagy, mert van 40-50 "szakma" :))
Gagyi lények gyakásával is lehet keresni, ráadásul ezekben mindig van valami cucc, amit el lehet adni, vagy dolgokat/tárgyakat/drogokat stb. lehet belőlük csinálni. Lehet kutatni, fejleszteni, kísérletezni, új tárgyakat kitalálni.... szóval nem semmi.
Na csak töltsétek, nekem most aludni kell :((( meló
DB