714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
-
TneX #92 És én mi a lóf*sz legyek?Leszek mondjuk lóf*sz,de az nemtom mit tud csinálni:D -
Na akkor én leszek valami nehéztüzér :) -
Lazarus: kellőképpen ! Tnex: legyél vagy pszimonk (gyógyító), vagy harcos, vagy valami kutató-javító-recycláló... -
TneX #89 Pff hát nem valami sok...van kb 6 féle fej,dzseki meg nadrág.Ezeket variálhatod szal ne m1 SWG -
Xenon #88 Jokis zselefeju vagyok:DD -
tessék valami harcost is összerakni, ki fog minket észlényeket megvédeni ???? :)
-
Karakter kinézetébe mennyire van beleszólásunk? -
TneX #85 Jah de nekem még gőzöm nincs mi lehetnék:D
Hekker már tutira nem kell:D -
akkor már 2 hekker van :) -
Xenon #83 en 1 hekkert csinaltam amikor kidobott:Epp mentem volna jaccani amikor lement. -
TneX #82 Hi iz máj little brádör:D -
Na, lassan kiderül, hogy leszünk bent vagy huszan magyarok :))) Üdv ! -
Xenon #80 Meg is allt:(((( -
szájber :) -
Xenon #78 D: Kiberlasssan szedi azt a K-baszott pecset:(((((!!!!! -
Na már majdnem 1 megánál tart, egész tűrhető most az autopeccs -
A zenék frenetikusak, kötelező leszedni őket ! :) -
TneX #75 LAN install 1-ik gépről másikra...41 minutes left.Lol:D -
TneX #74 :DDD
Lehet,de szerintem az 1 kövérebb 20-30 megásba lesz benne -
TneX #73 Jah én is unalmamba:D -
örülj neki, lehet hogy benne lesznek a kocsik :)) -
Közben letöltöttem a zene peccset is :) -
Jah, ráadásul 5 megás :(( -
TneX #69 Ahh kijött 1 ujabb pecs ezért volt a leállás...viszont most meg várhatunk míg kilinkelik hogy manuálisan is leszedhessük,mert ez az autópöcsölés eléggé ratyi:( -
http://www.neocron.com/downloads/neocron_manual_english.doc
95 (!!!) oldalas manual.... -
Persze ahhoz sok pénz kell majd.
Én inkább azt várom, mikor teszik bele a járművezetést.. 20-as vehicles skillem van, már nagyon fenem a fogam egy klassz chopper-re :) -
Nemcsak hogy van kégli, de vehetsz jobbat is, ha nem vagy vele megelégedve... van pár ügynökség... -
TneX #65 Kéégli?Wow olyan is van?:))Áhh király ez a játék biztos!:) -
Meg fogjuk egymást találni emiatt kár aggódni -
ha bent vagyok, csak írj nekem direktbe... F1-re jön a kommunikációs ablak elő, itt kiválasztod, hogy direct mode és beírod a nikkem. Emailt is küldhetsz :) de az lassabb.
Amúgy először derüljön ki, ki hol lakik. Én Plaza sector 4ben, vagy 3ban ? Nem is tudom, de király helyen van a kéglim :) -
nekem ez lesz a második estém Neocronban :) mondom beülünk vhova és elmesélem amit eddig megtudtam, meg ami érdekel titeket. Utána team-elünk egyet :) azt nem tudom, küldetést lehet-e együtt vállalni, de majd kiderítjük. Ha külön-külön vállalunk de ugyannanál a cégnél, legfeljebb hasonlókat vállalunk és mindet együtt végezzük el. Olyan karit csináljatok aki tud Researchelni és Recycle-olni !!!!! Mármintha ehhet van kedvetek, de rengeteg kezdő küldetésben lehet ezeket használni. -
TneX #61 De majd azért mondhatnál 1 helyet ahol ugy általába megtalállak vagy ilyesmi.Jó lenne magyarokkal kezdeni:D -
TneX #60 Én TneX,de még egyelőre csak tesóm accountjával próbáltunk játszani,szal karim sincs még:D -
Najólvanakkkor... vacsi, Jóbarátok aztán reméljük 8ra megint megy :) Tnex és Lazarus, mi lesz a nicketek a játékban ? Én Donnie Brasco, csak külön írva -
Na majd hárman lenyomunk néhány küldetést :) -
TneX #57 Látod,én meg 1 percet nem látam még a játékból:D -
még mindig nem megy... ezt a kicseszést.. pont meghaltam egy küldetés közben (ilyenkor 200 pénzt kell fizetni hogy visszakapjam a cuccom), sajnos a küldi is elveszett, de majd lesz másik. Elküldtek a halál hajára, 8 térképen átvergődtem mire odértem ahova kellett (Outzone sector 9 vagy mi) erre ott azonnal kinyírtak... hát baz :) -
TneX #55 Az összes -
az összes .pat file kell vagy csak az utolsó? -
TneX #53 Fel hát!Mondom már karit is csináltam,csak lelőtték a szervereket ugy néz ki.Én is manuálisan csináltam mert ugyanezt csinálta neekm is