714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
-
#6 "story nincs": mármint 1 darab szál nincs: ellenben végtelen számú változatos küldetés :)) ami MIND mind befolyásol valamit, és persze a jobbakat csak az igazán penge srácok/lányok kapják :))
Kérdezzetek ! De persze közben töltsétek a klienst :) -
#5 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kész vagyok :))
Két órát nyomultam vele, de kb. 5 perc után függő lettem... na rövid leszek mert megyek vissza.
Tehát.
SZÉP ! Nem tudom, milyenek ma a legcsicsább játékok, csak Gef2Mx-em van, 600Mhz es PIII-mal, de bőven kinéz úgy a játék mint egy Morrowind... nekem tetszik, de főleg a stílus.
Egy Online Deus Ex-et képzeljetek el, csak _iszonyatosan_ sok lehetőséggel... skillek, fegyverek, implantok, mamutcégek (igeeen igen a legjobb William Gibsoni gondolatokkal, én pl. a Biotech implant-gyártó cég spy altípusú hacker foglalkozású embere vagyok...)... klánok vannak, bűnbandák, rendfenntartók, zsoldosok és persze MINDENHOVA be lehet lépni...
A sztori és a kidolgozottság már most is észbontó, a design (főleg a külön letölthető atomcool zenékkel) és a hangulat számomra a tökéletes.
Netcode: SEMMI zavaró lag-et nem tapasztaltam, sokszor voltunk 12-15en egy helyen, de se elakadás, se zökkenés... ha nekemjön valaki picit arrébtolódok, közben folyik a chat minden szinten. A harc se gyenge... lementem a csatornákba szúnyogot irtani (késsel heheh :)) miközben 2 másik pali egy patkányt üldözött valami lézeres cuccal, és SEMMI zökkenést nem tapasztaltam ! Az irányítás kényelmes, kidolgozott, a szokásos FPSre célszerű kalibrálni.
Baromi jó a navigációs rendszer, mikor megnéztem a teljes térképet azonnal frászt kaptam, mekkor: de erre is gondoltak ! Van egy minicomputer aminél csak ki kell jelölni, hova akarsz menni (legközelebbi bolt, csatornalejárat, klán székhely, cégközpont: bármi) és egy nyíl jelenik meg ami mutatja az utat: sőt a nagy térképeken még szaggatott csík is ! baromi kényelmes.
Óriási a világ, de soksok apróbb (???)részre van felosztva: a közöttük való áthaladás baromi gyors..kiírja, hogy synchronizing, kb. 3-5 mp.-ig, és már át is mentél a másik területre: eddig ennél jobbat nem láttam. Pl. a Morrowind töltögetéseinél kb. 20szor gyorsabb: pedig az Offline....
Értékelés:
Story nincs, tehát hangulat/világ: 100 ból 99
Kidolgozottság: 90+ (még rengeteg cucc nincs benne, lesz pl. tőzsde, és lehet majd járművekkel nyomulni, egy szalonban láttam is egy baromi tuti kétkerekűt de még nem vehető meg :((
Technikai háttér: a legjobb amit eddig multiban láttam, legyen ez is 90+
Mindenkinek meg kell néznie !
Gyertek magyar klánt alapítani!
És nem mellesleg: egyetlen darab buggal nem találkoztam... se grafikai, se másmilyen.
Erre vártam évek óta.... megint nem alszom ma :((
DB -
Xboxman #4 Tapasztalatok? -
Xboxman #3 Tapasztalatok? -
#2 www.neocron.com -
#1 Na, leszedtem a klienst (public bétában van, gyerünk nyomulni) ez a cucc baromi jól néz ki ! Most fogok először belépni... A Project Entropia egetverő csalódása után ennek legalább a letöltése/regisztráció gyors volt és zökkenőmentes... nem hiába készül vagy 5 éve...
DB