714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
-
Egy jó tanács : Manuálisan töltsétek a patcheket, mert úgy sokkal gyorsabb. -
Épp most töltöm azt a rahedli patchet. -
Épp most töltöm azt a rahedli patchet. -
Vannak, persze... rendőrök, gonosztevők, boltosok, hajléktalanok, prostik... van itt minden :) -
A gyökér könyvtárba kell rakni a terrain.pak és terrain.cdv fileokat. NEM a C:/ gyökérbe, hanem annak a drivenak a gyökerée amire pakolnád a játékot: nálam ez a D:/ pl. A readme-ben elcseszték ezt :) -
Amúgy a játék elég király. A térkép szép nagy, fegyverekből, cuccokból, meg mindenből van annyi hogy ne tudd kipróbálni az összeset egy élet alatt :D
questekből is annyi van hogy biztos nem csinálod meg az összeset :)
A karakter fejlődést még nem igazán láttam át. A kezelhetőség könnyen elsajátítható. A Grafika átlagon felüli. a karakterek kinézete is van annyira kombinálható hogy egyedi legyél.
Najó lehet hogy egy kicsit negatívan álltam hozzá, ez csak azért van mert most csak futár munkákat vállaltam el :D
Tölcsétek! Na páh -
TneX #168 Na szal én voltam most már jóccakát mindenkinek! -
Xenon #167 ÉS rossz felhasználóval irtam,TneX voltam! -
Xenon #166 Nah gyerekek 1 jó adag gém után,még mindig nem jötem rá hogy a pszimonkot hogy kell használni.Field medicet választottam,ezért kaptam 1 kesztyűt amivel a pszi képességeekt lehet használni meg 1 ilyen bigyót amin kereszt van.Gondolom ez a gyógyítás.Berakom a bigyót fegyvernek.Ha használom ilyen sárga izét csinálok magamra.Ez lenen a gyógyítás?De hogy lehet máson használni?ÉS hogy lehet más pszi képességeket szerezni? -
LE kell töltened a 2. CDt is :) -
70% -
1200 mb -
Mekkora a kliens? Már 328 megát leszedett, de sajna nem jelzi a teljes méretet. -
vagy psi monk,, szavazzátok + plíz:) -
Genetically Engineered Human Tank leszek:) -
KH #156 őszintén szólva, úgy örülnék, ha lenne letöltő hely a Gamespyon kívül, főleg, mivel az nem hajlandó elfogadni a már létező ID-met
bazz
a hivatalos oldal többi címe meg nem műxik... -
hát elég sokat fagy az biztos -
HMM. Az utolsó peccs előtt egyszer sem dobott ki, azóta 3szor is... Ez gáz...
DB -
Xenon #153 Na jo volt . csak a szerencsetlen patkanyok is siman kinyirnak de nem baj:D.Most 1 hetig nem leszek de majd utana...:) -
nem www hanem ftp... mindegy, sok helyen megvan -
www.freenet.de
vagy keress másik ftp-t a filemirrors.com-on -
Melyik helyröl érdemes leszedni? Vagy nincs fönt, vagy olyan lassú, hogy karácsonyra talán le is jön. -
383mb -
L4z4rus
na megyek! :) -
NA idefigyi. Xenon, folyamatosan dumálok neked a játékon belül, miért nem reagálsz ? bal alsó sarokban van a kommlink, jó lenne használni. Ez mindenkire vonatkozik !!!
F1 gomb, átállítod direkt módra, és beírod annak a nevét akihez beszélni akarsz. Egyszerű !!
Figyeljetek oda...
DB -
246mb. . . -
Xenon #145 Nekem kesz:) -
Na srácok, viszlát az uranus serveren 5 percen belül :)) -
akkor icq mission törölve -
na, nekem is működik a link végre :) -
Auto updater 4mega -
jee jee jupilyééééééé -
l3h3t? -
Természetesen -
Nekem nem... -