Neocron: Cyber MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
örülj neki, lehet hogy benne lesznek a kocsik 😊)
Lazarus
Közben letöltöttem a zene peccset is 😊
DonnieBrasco
Jah, ráadásul 5 megás 😞(

A ti kung-futok nem erős!

Ahh kijött 1 ujabb pecs ezért volt a leállás...viszont most meg várhatunk míg kilinkelik hogy manuálisan is leszedhessük,mert ez az autópöcsölés eléggé ratyi😞

DonnieBrasco
http://www.neocron.com/downloads/neocron_manual_english.doc

95 (!!!) oldalas manual....

DonnieBrasco
Persze ahhoz sok pénz kell majd.
Én inkább azt várom, mikor teszik bele a jármûvezetést.. 20-as vehicles skillem van, már nagyon fenem a fogam egy klassz chopper-re 😊

DonnieBrasco
Nemcsak hogy van kégli, de vehetsz jobbat is, ha nem vagy vele megelégedve... van pár ügynökség...

Kéégli?Wow olyan is van?😊)Áhh király ez a játék biztos!😊

DonnieBrasco
Meg fogjuk egymást találni emiatt kár aggódni

DonnieBrasco
ha bent vagyok, csak írj nekem direktbe... F1-re jön a kommunikációs ablak elõ, itt kiválasztod, hogy direct mode és beírod a nikkem. Emailt is küldhetsz 😊 de az lassabb.
Amúgy elõször derüljön ki, ki hol lakik. Én Plaza sector 4ben, vagy 3ban ? Nem is tudom, de király helyen van a kéglim 😊

DonnieBrasco
nekem ez lesz a második estém Neocronban 😊 mondom beülünk vhova és elmesélem amit eddig megtudtam, meg ami érdekel titeket. Utána team-elünk egyet 😊 azt nem tudom, küldetést lehet-e együtt vállalni, de majd kiderítjük. Ha külön-külön vállalunk de ugyannanál a cégnél, legfeljebb hasonlókat vállalunk és mindet együtt végezzük el. Olyan karit csináljatok aki tud Researchelni és Recycle-olni !!!!! Mármintha ehhet van kedvetek, de rengeteg kezdõ küldetésben lehet ezeket használni.

De majd azért mondhatnál 1 helyet ahol ugy általába megtalállak vagy ilyesmi.Jó lenne magyarokkal kezdeni😄

Én TneX,de még egyelõre csak tesóm accountjával próbáltunk játszani,szal karim sincs még😄

DonnieBrasco
Najólvanakkkor... vacsi, Jóbarátok aztán reméljük 8ra megint megy 😊 Tnex és Lazarus, mi lesz a nicketek a játékban ? Én Donnie Brasco, csak külön írva

Lazarus
Na majd hárman lenyomunk néhány küldetést 😊
Látod,én meg 1 percet nem látam még a játékból😄

DonnieBrasco
még mindig nem megy... ezt a kicseszést.. pont meghaltam egy küldetés közben (ilyenkor 200 pénzt kell fizetni hogy visszakapjam a cuccom), sajnos a küldi is elveszett, de majd lesz másik. Elküldtek a halál hajára, 8 térképen átvergõdtem mire odértem ahova kellett (Outzone sector 9 vagy mi) erre ott azonnal kinyírtak... hát baz 😊

Az összes

Lazarus
az összes .pat file kell vagy csak az utolsó?
Fel hát!Mondom már karit is csináltam,csak lelõtték a szervereket ugy néz ki.Én is manuálisan csináltam mert ugyanezt csinálta neekm is

DonnieBrasco
biztos csak karbantartás van

Lazarus
én karit se tudtam kreálni még, le van lõve
DonnieBrasco
TneX felpeccselted ? Kézzel érdemes leszeni õket, az autopatcher nekem feszt megállt és nem töltött. Baromi jó ez az interfész.. na a leszedett .pat fileokat be kell raknia patches könyvtárba (jééééé) utána indít: és minden megy magától 😊

Ams
még 5:52:12-m.perc még...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ok,nekem se tud konektálni.Pont mire létrehoztam a karim és mentem volna be.Erre visszadobott a szerver választó képernyõre...Aztán meg már a játék se indult el konnektálási bajok miatt

Lazarus
akkor én a menüig se jutottam el 😞
DonnieBrasco
Egy központi IP van, amit ír is, mikor elindítod a klienst: 62.140.29.53. Utána már csak ki kell választanod az Uranus-t. Bazi gyors az egész, fél perc alatt bent vagy és játszol 😊
De mintha télleg lelõtték volna most a központi szervert... nem tud konnektálni.

Mi az hogy mi az uranus ip-je?Ha elindítottad a játékot ki leghet választani.De nekem most nem akar konnektingelni ez a sz*r.Pont mire elkezdtem volna a játékot

Ams
szedem szedem

Lazarus
Mi az Uranus IPje??
DonnieBrasco
Szeggyétek szeggyétek szeggyétek ma este ZTE meccs után közös party az Uranus serveren ! Beülünk egy krimóban (mert ezt is lehet 😊) vagy egy sztriptízbárba és megbeszéljük a dolgokat, lehet kérdezni, stb 😊

I am Virtual 😊

DB

DonnieBrasco
Ez év 2. felében lesz hivatalos.. reméljük ez kb. karácsony 😊)

Ams
ja, meddig?

Disno
meddig lesz ez free?

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
pfff...be kéne ruháznom nagyobb wincsire :-D
kipróbálnám de .... :-(((((((

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lazarus
szorri
Ams
ha neked lenne is röhögnél?majdnem 1 helyen az egész életedben....

Lazarus
a kis mozgássérült 😄
FPS
Ams
irányítás? (jólvanna nekem ez fontos...)

I.C.ram
Akkor szedhetem az 1200mb-set. Ja és meddig tart a béta? Mert ha még kb 1 hétig akkor nem éri meg.
Lazarus
a feleakkora ketté van vágva 😛
I.C.ram
Melyiket kell letölteni?? Az 1200mb-set vagy a feleakkorát?
Lazarus
kímélj a poénos megjegyzéseidtõl 😊
DonnieBrasco
De. www.filemirrors.com, keresés "neocron"-ra és ott lesz egy rahedli cím. Németekkel érdemes próbálkozni !

DB

Hangianix
Szerintem te is ilyen "kompjuter zseni" legyel. Format C: nevvel... 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Lazarus
kommunikációs rendszer hogy van megoldva?
Lazarus
pszi-monk?
van olyan orvos ami meg is tudja védeni magát?
DonnieBrasco
Lazarus egyelõre örülj, ha szúnyog- és patkányirtást sikerül összecsapni 😊) pár napig fejlõdni kell ! Én megszívtam mert volt 2-3 küldetés amit nem tudtem végigvinni, ilyenkor pénzem is elveszik és az adott cég kevésbé szeret utána.. szóval nem érdemes orbaszájba missziót vállalni: amúgy is csak egyet lehet. Jó tanács ! Csak olyan missiont vállaljatok amihez van skilletek (én beszoptam egy research meg egy recycle küldivel, mert csak hekkelni tudok, meg autót vezetni, meg a fegyverekhez értek 😊)

DB

DonnieBrasco
Mit szólnál egy izomagyú TANK osztályú mészároshoz, esetleg egy fürge, de veszélyes pszi-monkhoz ? 😊

skorpio7
Tisztára mint a DEUS EX világa , bár ezt már az offline demó játszásakor is láthatta az ember .

"A BC a jobbik csapat jutalma."