Neocron: Cyber MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Öregem ne idegesíts! Ha az eddig leírtak alapján nem lenne világos ez cyberpunk. Szerinted egy alapvetõen cyberpunk világnak milyennek kéne lennie? 

2.CD 40%
Estére remélem összecsapunk egy jókis népírtást 😊
DB: Mivel legyek majd ami kiegészítené a kém hekkeredet? 😊
Estére remélem összecsapunk egy jókis népírtást 😊
DB: Mivel legyek majd ami kiegészítené a kém hekkeredet? 😊
Nekem a képeket elnézve az nem tetszik benne,hogy túlságosan ciberpunk.
\"Life is around you and in you.\"
Már megint egy olyan rpg, ami csak hálós. Kár. 😞(((
A Dark Fall-t nem ismeri valaki?
A Dark Fall-t nem ismeri valaki?
El kell hogy szomoritsalak! A veglegeshez kell egy uj client! A dobozos bolti verzio 40-50 euroba fog kerülni, a letölthetö kb. 20-30 euroba!
Klan alapitas akkor esszerü, ha fizetsz is :-)
Triallal, vagy a mostani free beta-val nem sok ertelme van. Mar csak azert sem, mert a free beta accountok törölve lesznek.
Klan alapitas akkor esszerü, ha fizetsz is :-)
Triallal, vagy a mostani free beta-val nem sok ertelme van. Mar csak azert sem, mert a free beta accountok törölve lesznek.
engem is érdekel, majd nekiállok letölteni...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Két fontos dolog: ha együtt akarunk nyomulni, az Uranus serveren csináljatok karaktert (én is ott vagyok, stabil, gyors!), és nem ártana ugyanahhoz a "cég"hez belépni.. mint mondtam én Biotech-es vagyok, ha gondoljátok kezdjetek ott (lehet váltani), ugyanis egy cégnél kell magas posztot elérni, hogy klánt alapíthasson valaki. Eddig összesen 3 klán van (az egyik pl. német), úgyhogy nem lesz egyszerû !
A ti kung-futok nem erős!
A Neocron nagyon jol nez ki es sokat iger! En is megneztem, de igazan szolva mar egy kicsit tul komplikaltnak talaltam :-)))
A hangulata az nagyon jo, azt meg kell hagyni. Nem tudom, lehet hogy azert majd fogok ra aldozni.
A hangulata az nagyon jo, azt meg kell hagyni. Nem tudom, lehet hogy azert majd fogok ra aldozni.
nyelv angol vagy német. Pénzt küldetésekkel lehet keresni, elég egyszerûek...pl egy cuccott kellett ideoda vinnem, kaptam érte 500 pénzt. 3-4 ezerért már baromi jó cuccok vannak. Persze attól függ, mi vagy, mert van 40-50 "szakma" 😊)
Gagyi lények gyakásával is lehet keresni, ráadásul ezekben mindig van valami cucc, amit el lehet adni, vagy dolgokat/tárgyakat/drogokat stb. lehet belõlük csinálni. Lehet kutatni, fejleszteni, kísérletezni, új tárgyakat kitalálni.... szóval nem semmi.
Na csak töltsétek, nekem most aludni kell 😞(( meló
DB
Gagyi lények gyakásával is lehet keresni, ráadásul ezekben mindig van valami cucc, amit el lehet adni, vagy dolgokat/tárgyakat/drogokat stb. lehet belõlük csinálni. Lehet kutatni, fejleszteni, kísérletezni, új tárgyakat kitalálni.... szóval nem semmi.
Na csak töltsétek, nekem most aludni kell 😞(( meló
DB
"story nincs": mármint 1 darab szál nincs: ellenben végtelen számú változatos küldetés 😊) ami MIND mind befolyásol valamit, és persze a jobbakat csak az igazán penge srácok/lányok kapják 😊)
Kérdezzetek ! De persze közben töltsétek a klienst 😊
Kérdezzetek ! De persze közben töltsétek a klienst 😊
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kész vagyok 😊)
Két órát nyomultam vele, de kb. 5 perc után függõ lettem... na rövid leszek mert megyek vissza.
Tehát.
SZÉP ! Nem tudom, milyenek ma a legcsicsább játékok, csak Gef2Mx-em van, 600Mhz es PIII-mal, de bõven kinéz úgy a játék mint egy Morrowind... nekem tetszik, de fõleg a stílus.
Egy Online Deus Ex-et képzeljetek el, csak _iszonyatosan_ sok lehetõséggel... skillek, fegyverek, implantok, mamutcégek (igeeen igen a legjobb William Gibsoni gondolatokkal, én pl. a Biotech implant-gyártó cég spy altípusú hacker foglalkozású embere vagyok...)... klánok vannak, bûnbandák, rendfenntartók, zsoldosok és persze MINDENHOVA be lehet lépni...
A sztori és a kidolgozottság már most is észbontó, a design (fõleg a külön letölthetõ atomcool zenékkel) és a hangulat számomra a tökéletes.
Netcode: SEMMI zavaró lag-et nem tapasztaltam, sokszor voltunk 12-15en egy helyen, de se elakadás, se zökkenés... ha nekemjön valaki picit arrébtolódok, közben folyik a chat minden szinten. A harc se gyenge... lementem a csatornákba szúnyogot irtani (késsel heheh 😊) miközben 2 másik pali egy patkányt üldözött valami lézeres cuccal, és SEMMI zökkenést nem tapasztaltam ! Az irányítás kényelmes, kidolgozott, a szokásos FPSre célszerû kalibrálni.
Baromi jó a navigációs rendszer, mikor megnéztem a teljes térképet azonnal frászt kaptam, mekkor: de erre is gondoltak ! Van egy minicomputer aminél csak ki kell jelölni, hova akarsz menni (legközelebbi bolt, csatornalejárat, klán székhely, cégközpont: bármi) és egy nyíl jelenik meg ami mutatja az utat: sõt a nagy térképeken még szaggatott csík is ! baromi kényelmes.
Óriási a világ, de soksok apróbb (???)részre van felosztva: a közöttük való áthaladás baromi gyors..kiírja, hogy synchronizing, kb. 3-5 mp.-ig, és már át is mentél a másik területre: eddig ennél jobbat nem láttam. Pl. a Morrowind töltögetéseinél kb. 20szor gyorsabb: pedig az Offline....
Értékelés:
Story nincs, tehát hangulat/világ: 100 ból 99
Kidolgozottság: 90+ (még rengeteg cucc nincs benne, lesz pl. tõzsde, és lehet majd jármûvekkel nyomulni, egy szalonban láttam is egy baromi tuti kétkerekût de még nem vehetõ meg 😞(
Technikai háttér: a legjobb amit eddig multiban láttam, legyen ez is 90+
Mindenkinek meg kell néznie !
Gyertek magyar klánt alapítani!
És nem mellesleg: egyetlen darab buggal nem találkoztam... se grafikai, se másmilyen.
Erre vártam évek óta.... megint nem alszom ma 😞(
DB
Két órát nyomultam vele, de kb. 5 perc után függõ lettem... na rövid leszek mert megyek vissza.
Tehát.
SZÉP ! Nem tudom, milyenek ma a legcsicsább játékok, csak Gef2Mx-em van, 600Mhz es PIII-mal, de bõven kinéz úgy a játék mint egy Morrowind... nekem tetszik, de fõleg a stílus.
Egy Online Deus Ex-et képzeljetek el, csak _iszonyatosan_ sok lehetõséggel... skillek, fegyverek, implantok, mamutcégek (igeeen igen a legjobb William Gibsoni gondolatokkal, én pl. a Biotech implant-gyártó cég spy altípusú hacker foglalkozású embere vagyok...)... klánok vannak, bûnbandák, rendfenntartók, zsoldosok és persze MINDENHOVA be lehet lépni...
A sztori és a kidolgozottság már most is észbontó, a design (fõleg a külön letölthetõ atomcool zenékkel) és a hangulat számomra a tökéletes.
Netcode: SEMMI zavaró lag-et nem tapasztaltam, sokszor voltunk 12-15en egy helyen, de se elakadás, se zökkenés... ha nekemjön valaki picit arrébtolódok, közben folyik a chat minden szinten. A harc se gyenge... lementem a csatornákba szúnyogot irtani (késsel heheh 😊) miközben 2 másik pali egy patkányt üldözött valami lézeres cuccal, és SEMMI zökkenést nem tapasztaltam ! Az irányítás kényelmes, kidolgozott, a szokásos FPSre célszerû kalibrálni.
Baromi jó a navigációs rendszer, mikor megnéztem a teljes térképet azonnal frászt kaptam, mekkor: de erre is gondoltak ! Van egy minicomputer aminél csak ki kell jelölni, hova akarsz menni (legközelebbi bolt, csatornalejárat, klán székhely, cégközpont: bármi) és egy nyíl jelenik meg ami mutatja az utat: sõt a nagy térképeken még szaggatott csík is ! baromi kényelmes.
Óriási a világ, de soksok apróbb (???)részre van felosztva: a közöttük való áthaladás baromi gyors..kiírja, hogy synchronizing, kb. 3-5 mp.-ig, és már át is mentél a másik területre: eddig ennél jobbat nem láttam. Pl. a Morrowind töltögetéseinél kb. 20szor gyorsabb: pedig az Offline....
Értékelés:
Story nincs, tehát hangulat/világ: 100 ból 99
Kidolgozottság: 90+ (még rengeteg cucc nincs benne, lesz pl. tõzsde, és lehet majd jármûvekkel nyomulni, egy szalonban láttam is egy baromi tuti kétkerekût de még nem vehetõ meg 😞(
Technikai háttér: a legjobb amit eddig multiban láttam, legyen ez is 90+
Mindenkinek meg kell néznie !
Gyertek magyar klánt alapítani!
És nem mellesleg: egyetlen darab buggal nem találkoztam... se grafikai, se másmilyen.
Erre vártam évek óta.... megint nem alszom ma 😞(
DB
Tapasztalatok?
Tapasztalatok?