Neocron: Cyber MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öregem ne idegesíts! Ha az eddig leírtak alapján nem lenne világos ez cyberpunk. Szerinted egy alapvetõen cyberpunk világnak milyennek kéne lennie?

Lazarus
2.CD 40%
Estére remélem összecsapunk egy jókis népírtást 😊

DB: Mivel legyek majd ami kiegészítené a kém hekkeredet? 😊
Nekem a képeket elnézve az nem tetszik benne,hogy túlságosan ciberpunk.

\"Life is around you and in you.\"

Már megint egy olyan rpg, ami csak hálós. Kár. 😞(((
A Dark Fall-t nem ismeri valaki?

Hunnenkoenig
El kell hogy szomoritsalak! A veglegeshez kell egy uj client! A dobozos bolti verzio 40-50 euroba fog kerülni, a letölthetö kb. 20-30 euroba!

Klan alapitas akkor esszerü, ha fizetsz is :-)
Triallal, vagy a mostani free beta-val nem sok ertelme van. Mar csak azert sem, mert a free beta accountok törölve lesznek.

engem is érdekel, majd nekiállok letölteni...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

DonnieBrasco
Két fontos dolog: ha együtt akarunk nyomulni, az Uranus serveren csináljatok karaktert (én is ott vagyok, stabil, gyors!), és nem ártana ugyanahhoz a "cég"hez belépni.. mint mondtam én Biotech-es vagyok, ha gondoljátok kezdjetek ott (lehet váltani), ugyanis egy cégnél kell magas posztot elérni, hogy klánt alapíthasson valaki. Eddig összesen 3 klán van (az egyik pl. német), úgyhogy nem lesz egyszerû !

A ti kung-futok nem erős!

Hunnenkoenig
A Neocron nagyon jol nez ki es sokat iger! En is megneztem, de igazan szolva mar egy kicsit tul komplikaltnak talaltam :-)))

A hangulata az nagyon jo, azt meg kell hagyni. Nem tudom, lehet hogy azert majd fogok ra aldozni.

Lazarus
Meg lettem gyõzve 😊
DonnieBrasco
nyelv angol vagy német. Pénzt küldetésekkel lehet keresni, elég egyszerûek...pl egy cuccott kellett ideoda vinnem, kaptam érte 500 pénzt. 3-4 ezerért már baromi jó cuccok vannak. Persze attól függ, mi vagy, mert van 40-50 "szakma" 😊)
Gagyi lények gyakásával is lehet keresni, ráadásul ezekben mindig van valami cucc, amit el lehet adni, vagy dolgokat/tárgyakat/drogokat stb. lehet belõlük csinálni. Lehet kutatni, fejleszteni, kísérletezni, új tárgyakat kitalálni.... szóval nem semmi.

Na csak töltsétek, nekem most aludni kell 😞(( meló

DB

DonnieBrasco
"story nincs": mármint 1 darab szál nincs: ellenben végtelen számú változatos küldetés 😊) ami MIND mind befolyásol valamit, és persze a jobbakat csak az igazán penge srácok/lányok kapják 😊)

Kérdezzetek ! De persze közben töltsétek a klienst 😊

DonnieBrasco
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kész vagyok 😊)

Két órát nyomultam vele, de kb. 5 perc után függõ lettem... na rövid leszek mert megyek vissza.
Tehát.
SZÉP ! Nem tudom, milyenek ma a legcsicsább játékok, csak Gef2Mx-em van, 600Mhz es PIII-mal, de bõven kinéz úgy a játék mint egy Morrowind... nekem tetszik, de fõleg a stílus.
Egy Online Deus Ex-et képzeljetek el, csak _iszonyatosan_ sok lehetõséggel... skillek, fegyverek, implantok, mamutcégek (igeeen igen a legjobb William Gibsoni gondolatokkal, én pl. a Biotech implant-gyártó cég spy altípusú hacker foglalkozású embere vagyok...)... klánok vannak, bûnbandák, rendfenntartók, zsoldosok és persze MINDENHOVA be lehet lépni...
A sztori és a kidolgozottság már most is észbontó, a design (fõleg a külön letölthetõ atomcool zenékkel) és a hangulat számomra a tökéletes.
Netcode: SEMMI zavaró lag-et nem tapasztaltam, sokszor voltunk 12-15en egy helyen, de se elakadás, se zökkenés... ha nekemjön valaki picit arrébtolódok, közben folyik a chat minden szinten. A harc se gyenge... lementem a csatornákba szúnyogot irtani (késsel heheh 😊) miközben 2 másik pali egy patkányt üldözött valami lézeres cuccal, és SEMMI zökkenést nem tapasztaltam ! Az irányítás kényelmes, kidolgozott, a szokásos FPSre célszerû kalibrálni.
Baromi jó a navigációs rendszer, mikor megnéztem a teljes térképet azonnal frászt kaptam, mekkor: de erre is gondoltak ! Van egy minicomputer aminél csak ki kell jelölni, hova akarsz menni (legközelebbi bolt, csatornalejárat, klán székhely, cégközpont: bármi) és egy nyíl jelenik meg ami mutatja az utat: sõt a nagy térképeken még szaggatott csík is ! baromi kényelmes.
Óriási a világ, de soksok apróbb (???)részre van felosztva: a közöttük való áthaladás baromi gyors..kiírja, hogy synchronizing, kb. 3-5 mp.-ig, és már át is mentél a másik területre: eddig ennél jobbat nem láttam. Pl. a Morrowind töltögetéseinél kb. 20szor gyorsabb: pedig az Offline....

Értékelés:
Story nincs, tehát hangulat/világ: 100 ból 99
Kidolgozottság: 90+ (még rengeteg cucc nincs benne, lesz pl. tõzsde, és lehet majd jármûvekkel nyomulni, egy szalonban láttam is egy baromi tuti kétkerekût de még nem vehetõ meg 😞(
Technikai háttér: a legjobb amit eddig multiban láttam, legyen ez is 90+

Mindenkinek meg kell néznie !
Gyertek magyar klánt alapítani!

És nem mellesleg: egyetlen darab buggal nem találkoztam... se grafikai, se másmilyen.

Erre vártam évek óta.... megint nem alszom ma 😞(

DB

Tapasztalatok?

Tapasztalatok?

DonnieBrasco
www.neocron.com

DonnieBrasco
Na, leszedtem a klienst (public bétában van, gyerünk nyomulni) ez a cucc baromi jól néz ki ! Most fogok elõször belépni... A Project Entropia egetverõ csalódása után ennek legalább a letöltése/regisztráció gyors volt és zökkenõmentes... nem hiába készül vagy 5 éve...

DB