NOX - Örökség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan lehet letölteni a noxot?
Meg a Rómeó és Júlia albumot letölteni?
Meg a tancsapda szeretném letölteni?
Bár miben jó
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
/kicsit sok volt a topic szó? mind1.../
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
De mivel pedagógus lennék, és munkámmal jár a birkatürelem, elmagyagyaráztam neki szépen mindent még egyszer. Véleményemet fenntartom, nem kívánok rajta változtatni, és nincs mit hozzátenni, ezért másoltam ki/illesztettem be újra.
A speedeseket hagyjuk, más róluk a véleményünk, de ez tényleg nem az a topic.
Hogy ON is legyek, kpatam egy példányt a karácsonyi albumukból is. A színvonal nem változott, ezen értsen mindenki amit akar, én jó értelemben mondtam.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Szilvinek, aki kicsi kora óta népdalokat énekel, nincs énekhangja (lehet, hogy azt kellene énekelnie, hogy néééézz az ééég felééé, persze jól torzítva, nehogy felismerjük) a hangszerek csak nyávognak (torzítós hegedût a népnek!), a hagyományos elemekkel tarkított színpadi munka egy rakás fekália (majommód kellene ugrálniuk, meg hadonászniuk, persze betépve, ahogy azt "rendes" emberek teszik), ezzel szemben a Szent Elektronikus Zajt isteníted, hogy az mennyire jó, amikor tücttüc és hászíhászíhászí megy, a déjé majomkodik néhány elektromos bigyó mögött, amelyek le se sza(majdnem kimondtam) sajnálják, hogy ott van, mert a majom nélkül is tudnának ilyen zenét kreálni (otthon a mosógépem is tud, ha nincs kiegyenlítve benne a ruha centrifuga-üzemmódban). Mindegy, a speedeseknek biztos jó...
Volt már szó a zenefikázásról."
Ezt. Érted már?
Szilvinek, aki kicsi kora óta népdalokat énekel, nincs énekhangja (lehet, hogy azt kellene énekelnie, hogy néééézz az ééég felééé, persze jól torzítva, nehogy felismerjük) a hangszerek csak nyávognak (torzítós hegedût a népnek!), a hagyományos elemekkel tarkított színpadi munka egy rakás fekália (majommód kellene ugrálniuk, meg hadonászniuk, persze betépve, ahogy azt "rendes" emberek teszik), ezzel szemben a Szent Elektronikus Zajt isteníted, hogy az mennyire jó, amikor tücttüc és hászíhászíhászí megy, a déjé majomkodik néhány elektromos bigyó mögött, amelyek le se sza(majdnem kimondtam) sajnálják, hogy ott van, mert a majom nélkül is tudnának ilyen zenét kreálni (otthon a mosógépem is tud, ha nincs kiegyenlítve benne a ruha centrifuga-üzemmódban). Mindegy, a speedeseknek biztos jó...
Volt már szó a zenefikázásról.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
....................................................................................................
....................................................................................................
mert megõrülök már ettõl a szartól és nem tudom melyik a 2. album.
HELP PLS
:-))
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"Elmegyek elmegyek..hosszú útra megyek...hosszú út fonalából...köpönyeget.."..ízélek😊)
Eddig vágom a szövegét😊De jó szar volt😊
Magam is probálkoztam egy idöben azzal,hogy átirtam népdalokat,pop stilusban!!
Az a legnagyobb baj,hogy lehet igy többen megismerik a régmult zenéjét,de sajna nagyon rosz feldolgozásban.
Igénytelen,nem egy Deep forest,és azoknak akik ezt csinálták egy kicsit utána kellet volna nézni,nem ártott volna egy kis háttér munka.
Ez nem történt meg,ha igen nem jól.
A koreográfia meg szart sem ér.Ki kiváncsi arra,hogy a Hip hop boys egykori tagja hogyan breakel?
A zene nem attól lesz jó hogy ki hogyan ugrál.
Vagy talán tévedek?
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.