NOX - Örökség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
Honnan lehet letölteni a noxot?

Meg a Rómeó és Júlia albumot letölteni?
Meg a tancsapda szeretném letölteni?

Bár miben jó
akyyy
amúgy tök jó, most halgattam Noxot<#nyes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lál <#vigyor2>

akyyy
Valaki zárja már be ezt a topicot. van zene topic van nox topic van karácsonyos topic, oda lehet írkálni, nem konkrétan 1 albumnakk kell hatvanhat féle topic.
/kicsit sok volt a topic szó? mind1.../

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem, nem offozok többet. Akkor sem.

JAST
mint a tanár! 😊

Narcotic Syntax
de szellemileg korlátozottak legyenek a kis nebulok!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
menj el tanárnak mester!

Egy fórumban, amely hozzászólásokból áll, azt megkérdezni, hogy "Elnézést, mi a fuckot mondtál?", aheéyett, hogy a nem érthetõ részeken átfutnánk még egyszer, hátha csak a szoftverrel van a hiba... Ez szép...
De mivel pedagógus lennék, és munkámmal jár a birkatürelem, elmagyagyaráztam neki szépen mindent még egyszer. Véleményemet fenntartom, nem kívánok rajta változtatni, és nincs mit hozzátenni, ezért másoltam ki/illesztettem be újra.
A speedeseket hagyjuk, más róluk a véleményünk, de ez tényleg nem az a topic.

Hogy ON is legyek, kpatam egy példányt a karácsonyi albumukból is. A színvonal nem változott, ezen értsen mindenki amit akar, én jó értelemben mondtam.

Narcotic Syntax
kivéve a kis 12 éves zombikat.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
most leirtad u.azt. de van vmi értelme??? a speedesek meg jo emberek mind!

Narcotic Syntax
LOL !

"Ja, kezdelek érteni.
Szilvinek, aki kicsi kora óta népdalokat énekel, nincs énekhangja (lehet, hogy azt kellene énekelnie, hogy néééézz az ééég felééé, persze jól torzítva, nehogy felismerjük) a hangszerek csak nyávognak (torzítós hegedût a népnek!), a hagyományos elemekkel tarkított színpadi munka egy rakás fekália (majommód kellene ugrálniuk, meg hadonászniuk, persze betépve, ahogy azt "rendes" emberek teszik), ezzel szemben a Szent Elektronikus Zajt isteníted, hogy az mennyire jó, amikor tücttüc és hászíhászíhászí megy, a déjé majomkodik néhány elektromos bigyó mögött, amelyek le se sza(majdnem kimondtam) sajnálják, hogy ott van, mert a majom nélkül is tudnának ilyen zenét kreálni (otthon a mosógépem is tud, ha nincs kiegyenlítve benne a ruha centrifuga-üzemmódban). Mindegy, a speedeseknek biztos jó...

Volt már szó a zenefikázásról."

Ezt. Érted már?

robotnyk
Ja, kezdelek érteni.
Szilvinek, aki kicsi kora óta népdalokat énekel, nincs énekhangja (lehet, hogy azt kellene énekelnie, hogy néééézz az ééég felééé, persze jól torzítva, nehogy felismerjük) a hangszerek csak nyávognak (torzítós hegedût a népnek!), a hagyományos elemekkel tarkított színpadi munka egy rakás fekália (majommód kellene ugrálniuk, meg hadonászniuk, persze betépve, ahogy azt "rendes" emberek teszik), ezzel szemben a Szent Elektronikus Zajt isteníted, hogy az mennyire jó, amikor tücttüc és hászíhászíhászí megy, a déjé majomkodik néhány elektromos bigyó mögött, amelyek le se sza(majdnem kimondtam) sajnálják, hogy ott van, mert a majom nélkül is tudnának ilyen zenét kreálni (otthon a mosógépem is tud, ha nincs kiegyenlítve benne a ruha centrifuga-üzemmódban). Mindegy, a speedeseknek biztos jó...

Volt már szó a zenefikázásról.

hm. Azért nekem tetszik. :-)

mikszer
Azért nem kell mindjárt leszólni, mert nem láttál még hegedût, vagy szokatlan a furulya egy pop számban. Amúgy zeneileg nem olyan rossz, a rockerek meg hadd sírjanak. Death Metal!!<#eplus2>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Gyiik
😊

....................................................................................................

Tetsuo
pont ezt akartam.. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Gyiik
noksz - ökörség

....................................................................................................

robotnyk
ez popzene, nem hagyományok ápolása. egy torzszülött a magyar popzene amúgy is alantas világából. ha jól csinálnák oké (mert lehet jó popzenét is csinálni, csak senki sem akar, ha viszik a szart is), de ciki az egész. zeneileg képzetlen tagok, énekesnõ 0 énekhangal, a világ leggázosabb dobgépes alapjai, minderre jön még a ciki koreográfia, és kész is a nox.
Nem tudom miért nem vándorolnak ki a fenébe azok, akik szégyellik a magyar zenét? Bezzeg biztos nagyon élvezték a Kiss Kiss címû számot Holly Valance-tól, ami nem más mint eredeti arab népdalfeldolgozás, ezenkívül az összes szerb is erre táncol, mert õk úgy tudják hogy ez szerb népdal. Persze mi csak égjünk az õsi magyar zene miatt! Vagy csak az a bajod, hogy magyar vagy? Az amerikai countryzenét is hallod diszkófeldolgozásban, esetleg csak nem ismered fel, mert a hallásod és a tudásod nincs meg hozzá.Persze az is nagyon égõ lehetett szerinted, amikor Freddy Mercury Budapesten egy teli stadion ember elõtt magyarul énekelte a "Tavaszi szél vizet áraszt" címû népdalt,és nem kellett neki súgócédula, mint egyes magyarellenes, európaimádó politikusoknak.Vagy milyen égõ volt az is, hogy az Erasure annak idején thaiföldi népzenével lett világhírû.És még sorolhatnám hosszan. Persze a magyarok csak tûnjenek el a föld színérõl is! Ezt gondolod? Mert akkor talán te el is kezdhetnéd. Én világjáró ember vagyok, sokat élek külföldön, ahol minden nemzet büszke magára, fõleg ha a népzenéjük befut, és nem szégyellik hangosan mások elõtt énekelni. Az angolok is a népzenéjüket írják át nagyon sokszor pop stílusra, meglepõdnél, ha sorolnám a diszkósztárokat.
Pupcika
köfike 😄

Dynamic
Hát a Bûvölet a legújabb, tehát gondolom az Örökség meg az elsõ😊
Pupcika
Melyik az elsõ album, az örökség vagy a bûvölet?
mert megõrülök már ettõl a szartól és nem tudom melyik a 2. album.
HELP PLS

CSOCSO
tudom
Felénk nem így van!
:-))

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Unknow
Biztos mint a halál😊))))
CSOCSO
fonál?😊 bizti ez?😊
Unknow
Jaja...ilyen nagy számítógépes izében nyomult tök cyberes stílusban közben full ugyanazt a dalt adta elõ annyi külömbséggel,hogy basszust meg ütemet nyomott alá😊

"Elmegyek elmegyek..hosszú útra megyek...hosszú út fonalából...köpönyeget.."..ízélek😊)

Eddig vágom a szövegét😊De jó szar volt😊
CSOCSO
szvsz direct connecten van fent
CSOCSO
ok.. de akokr sem tom hol van..
CSOCSO
biztos akarod?😊)) amugy nemtom
CSOCSO
volt már ugyanilyen probálkozás valakitõl..népdalok stb eléggé feldolgozva..hexina vagy ki a picsa csinálta az is szar volt..bp tv-n meg hasonlo szarokon ment csak😊
Az a gond ezzel a zenével,hogy alap járaton nagyon jo!!(Kodály+ Vargyas össze gyüjtött népdalok)
Magam is probálkoztam egy idöben azzal,hogy átirtam népdalokat,pop stilusban!!
Az a legnagyobb baj,hogy lehet igy többen megismerik a régmult zenéjét,de sajna nagyon rosz feldolgozásban.
Igénytelen,nem egy Deep forest,és azoknak akik ezt csinálták egy kicsit utána kellet volna nézni,nem ártott volna egy kis háttér munka.
Ez nem történt meg,ha igen nem jól.
A koreográfia meg szart sem ér.Ki kiváncsi arra,hogy a Hip hop boys egykori tagja hogyan breakel?
A zene nem attól lesz jó hogy ki hogyan ugrál.

Unknow
Így van😊)Bár inkább a Trance mint a Nox ezt teszem hozzá😊)))) Mondjuk én részemrõl egyik stílust sem ítélem el...kivéve a Shygys meg a V.I.P meg efféle nyalánkságok😊)))
CSOCSO
kinek mi a stylusa..nem is vártam el tõled hogy trance-s ember legyél..
Unknow
Ez igazi...sztem a TÜC - TÜC is szar "zene"😊) (Nem hiába az idézõjel😊 )
Unknow
Ember erre a zenére én is csak annyit tudok mondani,hogy szar😊))Már bocs...
CSOCSO
kit érdekel hogy mikor ismerted a dalokat ? he? magamfajta? nem ismersz akkor ne probálj meg jellemezni!!amugy meg rohadtul nem rajongok a reppért... te most erre vagy vagi hogy te ezeket 1950 ben énekelted vagy mittom én mikor énekelgetted de nagyon büszke vagy rá.. menjé énekelgesd az utcán a dalokat , de ne csodálkozz ha kiröhögnek hogy mekkora tajparaszt barom vagy..nah itt a gond... hiába van feldolgozva tücc tücc re igy is ugy is ratyi..
hmm...ez ugyan 1 csöppet offtopic, de ha már ennyi népdalt "tüctücösítenek", akkor miért nincsenek rockos feldolgozásaik is?
Vagy talán tévedek?

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

CSOCSO
semmilyen hangszer...csak énekelgettünk.. ének oráink voltak de külön volt ének tagozatos osztály ahol nyomták mint atom😊 én csak annyit mondtam hogy ének tagozatos suliba jártam😊 és énekelgettünk a sima ének órán..
"I LOVE TÜCC TÜCC"??? Gratulálok! Látom te is az igényesebb zenét! (Ének-tagozatos létedre!) Hangszerek?
CSOCSO
dalokat simán énekelgettük énekórán"
miért szerinted mi matekórán énekeltük?? arghh hagyjuk ezt
CSOCSO
nemtom lehet hogy fiatalos ez a nox meg minden de a mai fiatalság az ilyeneken röhög de ott a baj emberek de tényleg hogyha egy magyar ember fütyörészi az UNGÁRISE himnuszt akkor arra az emberre furán néznek rá hogy ezzel meg mivan... mig pl amcsiban a nyálas pop világban ha vki énekli az õ himnuszukat akkor azt nem nézik le!!! NAH ITT A BAJ!!!!!!!!! és akkor még hova nox??? sosem szerettem a magyar zenét ami nem azt jelenti hogy én szpájsz görlsz hallgatok meg fájvot meg beksztrítbojzt....én a töcc töcc zenét szeretem... talán egyesek emlékeznek még arra a fiura a régi multból hogy I LOVE TÜCC TÜCC nah az én voltam
Valóban több kölyökhöz jutnak el, megerõsítve bennük azt hogy mindenféle magyar zene szar! Pedig ez így közel sem igaz! Alvin és a mókusok és Tankcsapda spec nagyon is jó együttesek! De ez a nox nevû rémség attól még ugyanolyan szar marad.

CSOCSO
😊
KRi2
😄

lll l ll lllll l lll ll

CSOCSO
fomrában..nah legközelebb lassabban írok
CSOCSO
oké vén troty, üres a temetõ te meg itt poénkodsz,,HÁHHH!!!!te sem vagy jófej..sõt!!és azé mert nekem van igazam azé nem kell letaknyosozni!!! sniff sniff!!! LOL😊))amugy nekem 8 hogy iylen fomrában vagy oylanformában.. eredeti formában népdalok ebben a fomrában meg nevetséges szarok..