NOX - Örökség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://supermario4ever.wordpress.com
http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=2142
a nox meg nem tudom jobb-e, de tök más stílus, életfelfogás, hozzáállás, szal nem összehasonlítható...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Tegnap nézte valaki az EV elõdöntõt,vagy mindenkit elcsábított Fábry és Darwin?
Azt tudjátok,hogy jövõ héten pénteken indul a 80 állomásos turné? Sopronban kezdenek, aki teheti menjen el, érdemes. Tudom, hogy meglepetéssel készülnek, de nem árulom el mivel. És azt is tudom, hogy nagyon jó számok lesznek.
\"Ha fáznál az a magány, törd át! Ha elbújsz, ki ölel át?\"
Mondjuk, ez az EV dalfesztivál erõsen el lett rontva, két táborra oszlott: régóta ismertekre és újakra. Persze, a négy régebben ismert csapat jutott tovább.
Örülök, hogy tetszett nektek a Forogj, világ!. Szerintem is nagyon jó lett, folyamatosan azt hallgatom. Azt tudjátok, hogy vasárnap lesz az EU-Víziós Dalfesztivál, amin a NOX is résztvesz ezzel a számmal? Légyszi, nézzétek, és szavazzatok a NOX-ra, hogy továbbjussanak a kijevi döntõbe. Az MTV1-en lesz 19.50-tõl. Szavazzatok!!!!!!!!!!!!! Köszi!
Ide már nem ír senki? Pedig NOX még van. Vagy senkinek nincs véleménye az együttesrõl? Írjatok!!!
a viva esti mûsorai elõtt abszolút le a kalappal, kár hogy nappal leginkább csak dumálnak, ráadásul gyerek dolgokról
Meg a sajátnál persze. <#szeret>#szeret><#nezze>#nezze>
Nemtudom mitõl hozta meg a második album a siekrt. Talán, hogy ott tényleg eredetiek lettek. Hát nem tudom, de az elsõ számok...<#levele>#levele>
A gyökerekhez meg csak nyúljanak bátran, de ne tépjék ki õket erõszakkal.
Viszont lehet, hogy ezt a Bûvöletet megszerzem, ha olyan hangulatom lesz.Most egyenlõre nincs.
Gergõ
\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"
A NOXot csak klippekbõl, meg rádióból ismerem, és ez alapján ez a vélemény alakult ki bennem.
1. Az elsõ számaik, amiket hallottam (Hej Dunáról...) Hát én azt hittem beszarok rajta. Pont hozzáillett ahhoz a divatos Mátrix dizájnú körítéshez, amivel reklámozták magukat. A népzene az benne volt (igaz, milyen áron), na de a hagyomány?? Hagyjuk már. Elcseszett alapra elcseszett dolog. Áhh, borzasztó volt. Lehet, hogy õk, vagy a menedzser, vagy mittudomén ki úgy gondolta, hogy ebben van érték, de szerintem nem igazán errõl szólt. Az meg, hogy valaki így ismerje meg a magyar folklórkincset egyenesen nevetséges.
2. Az újabb számok, amiket hallottam mostanában, igazán megleptek. Voltak benne jó ötletek, meg nem volt gáz, sõt még akár azt is mondhatnám, hogy tetszett. De ha jól tudom, közben a létszámuk is megcsappant, vagy mittudomén, mondom, hogy nem vagyok képben.
De az, amit mostanában hallok, az nem rossz.
Gergõ
\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"
Nem vagyok zeneszakértõ, hogy minden egyes macskáról megmondjam, milyen stílusban nyávog.
ZeneHALLGATÓ vagyok, aki tudja, hogy valami tetszik-e vagy nem.
sok embert ismerek a hazai elektronikus zene underground köreiben, és biztos vagyok benne, hogy egy esetleges nox-remixverseny egészen káprázatos eredményeket szülne, és úgy már én is szívesen hallgatnám, de addig képtelen vagyok ezeket a sablonos zenei alapokat nem észrevenni 😞
akkor kicsit konkrétabban: zenében mit hívnak retrónak?
(szerintem nincs ilyen definíció, de szívesen elolvasom a véleményed)
Zenében nem azt hívják retrónak, amit autóban...
(QuickAnswer v1.0)
Még új vagyok itt, de visszaolvasgattam. Ide leginkább csak olyanok írnak, akik utálják a NOX-ot? Hol vannak azok az emberek, akik szeretik is ezt a zenét? Vagy ez a fórum nem arról szól? Amúgy szerintem már nagyon kellett egy ilyen együttes!
amúgy zenében is van retro, de nem értem ennek mi köze lenne a noxhoz...?
nem biztos, hogy a mi örökségünket értették a címen... akkor a "Feltámadás" c. festménynek sem lenne sok értelme.
Ez nem népzene, hanem popzene, népi hagyományokra építve (autóban az ilyet hívják retrónak, ha jól tudom... de úgyse tudom jól, mindig van nálam okosabb, aki jól leszól, hogy hülye vagyok.)
Sebestyén Márta tényleg népdalokat énekel.
Hol hallottál Te a Noxban tüctücöt?
bár egy fokkal még mindig jobban örülök nekik, mint a tekknõnek vagy mc havernek, de ha már ilyesmire vágytok, miért nem hallgattok Sebestyén Mártát vagy Makámot? Mindig csak a tüc-tüc meg a csípõnadrágos nénik, mi? 😉
Mi az a tancsapda?
Nem vagy túl igényes magaddal szemben...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊