1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
  • derdani
    Hol vetted,én is akarok venni.
  • derdani
    Nem tudja valaki hogy miért nem indul el az mp3 lejátszóm?
    Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt.Amikor be akarom kapcsolni nem indul el csak a bevezető szöveg. Az lenne a baj hogy full teleraktam? Vagy hogy letöröltem azt a két mappát? Előtte tökéletesen működött.
    Amikor bedugom a gépbe nem látja csak az MP3-mon látszik egy homokóra,ugyanez a helyzet a DVD lejátszóval is az sem érzékeli.
  • derdani
    De nem látja a számítógép sem.Csak egy homokóra látszik az MP3-mon
    Bedugom a gépbe és nem történik semmi,ugyanez a helyzet a DVD lejátszóval is az sem érzékeli.
  • csgery
    Lehetséges, hogy rejtett .log fájlt törötlél, amelyik valamelyik mappában volt. Szerintem egy formázás lehet segít rajta, de nem vagyok benne biztos.
  • derdani
    Nem tudja valaki hogy miért nem indul el az mp3 lejátszóm?
    Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt.Amikor be akartam kapcsolni nem indult el csak a bevezető szöveg. Az lenne a baj hogy full teleraktam???
  • 5c0rp330n
  • Csabesz6
    mp5?
  • Mexx
    Sziasztok! Van egy mp5 lejátszóm aztán ha notira rádugom észleli és meghajtót is mutat, a PC viszont nem. Mi lehet a baja? Észleli is kiirja tipusát de nincs meghajtó.. CD ninsc hozzá.. Köszi :)
  • magus
    Magyarországon nincs ennek a cégnek kirendeltsége, ez USA-ban lett vásárolva. Amúgy meg nem tudom a garancia mennyire élne rá, rá lett olvasztva már egy vékony műanyag henger, ami meleg hatására formálhatóvá válik, és aztán megszilárdul, mert egyszer már megtört. Aztán most megint megtört, de most véglegesen, szerintem ezzel ugrott a garancia : /
  • csgery
    Sziasztok!!!
    Jelenleg van egy Samsung YP-U3 csöppségem:). Ez az első Samsung lejátszóm, és megmondom az őszintét, amikor próbálgattam mit lehet vele csinálni, keresni kellett az állam a földön. Van hozzá egy Sony Twin turbo akármi fülesem (mert a gyári - ami elég meggyőző volt - meghalt, mert kölcsönadtam anyámnak aki úgyösszekerte a vezetéket h megtört 2 helyen).
    No de nem ez a lényeg, hanem egy problémám van vele... nemtudom hogyan kell rajta playlistet csinálni... akinek van tapasztalata Samsung cuccoknál segíthetne:) - minden létező dolgot kipróbáltam már és nincs már semmilyen ötletem...
  • grizzly21
    garival nem cserelik?
    nekem cx300 tovabbra is, lassan 1 eve talan. Nem tul sok gondom volt vele. Bar egyszer csereltem mert a bal halkabb lett..aztan utolag kiderult lehet hogy csak tisztitani kellett volna a porusok poroktol elzarodhatnak
  • magus
    na ennyi volt, megdöglött a a hiper szuper fülhallgatóm : (

ti milyen fülhallgatót ajánlotok? zajkizárós, agybadugós érdekel. eddig egy Vmoda Vibe volt.

Mondjatok mindenfélét légyszi, a Sennheiser CX300-tól a topig (volt vmi ifi, vagy valami ilyesmi).

köszi
  • grizzly21
    jo minoseg es olcso ar egyutt nem letezik. 10+ sok? Azalatt nem is neveznem mp3 lejatszonak amit arulnak
  • 22Barna22
    na most akk 1 komoly. tudtok ajánlani pár mp3 lejátszót amii jó minőségű, sok rajta a hely (min 2Gb) és szép a hangja? olyanokra gondolok amik nem feltétlen 10+ ezer forintok mert nincs szivem annyit adni érte. :D nem feltétlenül kell hogy orbitális lcd kijelző legyen rajta :D elég ha kiírja mit hallgatok és kész.
  • rooney8
    hülye-e vagy? :D
  • 22Barna22
    8k-ért mit kapok? De olyan kéne aminek HD felbontású 26"-os képernyője van, rá tudom dugni a zsebPlayStation3-mamat, kimosssa a szennyesem, kiviszi a szemetet, reggelit készít, és lenyirja a füvet.
  • Japep
    Hello!
    Nem tud valaki sima lejátszóhoz bluetooth-os fülhallgatót valahol???
    Már unom, hogy mindig megtörik, elszakad, beakad...
  • flapperMF2007
    udvozlet

tervezem egy PHILIPS SA 3245 tipusu szerkezet vasarlasat(link:http://www.depo.hu/philips/sa_3245), de nem vagyok 100%-ig biztos magamba, így kisebb hozzáertöi velemenyt kernek ha lehetne!

megbizhato-e? megeri? nemeri? mi lenne akkor inkabb elönyös a kategoriajaban?

elöre is köszönet

• Prince of Máté
    Oké, akkor CX-300 lesz, thx a helpet.
    5k-ért tudok is szerezni biztos forrásból eredetit.
  • grizzly21
    a 400-nak Y elagazasa van, es van csipesze a 300-nal a jobboldali fules hosszabb, minosegben azt mondjak ugyanaz, ezert nem nagyon eri meg a 400
  • Prince of Máté
    Mostmár biztos, hogy veszek egy jobb fh-t, csak nem tudom h CX-300 vagy 400! Mi a különbség?
  • grizzly21
    huuu nagyon is. eg es fold
  • Prince of Máté
    Nekem egy ilyen MP3-am van, két és féle éve vettem:

Eddig nem nagyon használtam, jó volt az alap "fülhallgató" is, de ennyi idő alatt észrevettem hogy szar :) Szerintetek egy Sennheiser CX-300 tudását ki tudnám használni?
  • kakaoskalacs
    Beragadt gomb/gagyi márka
  • joco22
    Sziasztok! tudna nekem abban segíteni hogy az mp3 lejátszom miért teker bele a zenékbe magától?
  • 5c0rp330n
    mondhatni kifejezetten geciszarok.
  • kakaoskalacs
    Apple ipod Touch/Iphone klonok nem a legjobbak ...
  • Dragooon #1414
    közben rátaláltam a válaszra: billentyűzet zárolható
    és van itt egy tesztvideó, még nem néztem meg, akit érdekel az lesse meg.
    link
    üdv:D
  • Dragooon #1413
    heló
    ezt ismeri valaki?
    szerintetek jó, ha érintő képernyős, vagy inkább jobb a "hagyományos"?
    ugye van olyan funkció az ilyenekben is, hogy lezárja a dolgot, ha berakom a zsebbe, nem ugrik el a zene (nem tudom mi angolul az ilyen)
  • WiZZaRD
    Én se rohangászok vele az utcán:)...elég idiótán is nézne ki, bár időnként látok egy-két fazont egy komplett hifi toronnyal a fején hihi:D
  • 5c0rp330n
    az is biztos. viszont hosszútávon nálam be van tervezve egy Sennheiser HD555 van HD595-ös szörnyeteg, atomdurván szólnak, nem ártana egy ilyen berendezés otthonra, CX300 sem gyenge cucc persze, de otthonra nem árt, ha nem egy full profi büntetős cucc. :)
  • magus
    a nagy fejhallgatók jók, csak 40 fokban izzadva a buszon nem szeretnék még egy fekete nagy fülhallgatóval rohangálni -.-
  • WiZZaRD
    Nálam az etalont mindig a nagy fejhallgatók jelentik, ahhoz képest méregetem ezeket a piciket, természetesen reális elvárásokkal csak.
  • 5c0rp330n
    hát, a koss plug esetében pont arról van szó, hogy alap EQ beállításokkal is eléggé eltúlozza a basszust és a hangzása pedig.. a hagyományos fülesek használata után megértem, hogy azt mondod, hogy nem szól rosszul. de egy Sennheiser CX hangzása tanulmányozása után vszínűleg mást mondanál.
  • WiZZaRD
    Természetesen jobban szólnak az "agybadugós" fülesek, nekem elég sok használat után kényelmetlen lett a KOSS The Plug, azért cseréltem. Amúgy szerintem nem szólt szarul a KOSS, sőt. Nincs ott eltúlozva semmi, csak finoman kell az EQ-val bánni..mondjuk EQ OFF:). Egyébként talán az első volt, ami ezt a megoldást használta. Szóval most kényelmi megfontolásokból van sima fülesem, amit ki lehetett belőle sajtolni, azt megtették szerintem. Van még egy köztes megoldás, ami sima, de van egy pici kis nyúlványa, ami jobban beleér a fülbe, de nem mertem venni, mert mi van ha nem kényelmes. Azért adnak az "agybadugós" fülesekhez is annyi féle illesztő dugót, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt.
    Sajna nem találtam a KOSS-ról review-t, de már kapni is csak a Spark Plug-ot lehet.
  • 5c0rp330n
    annyira nem durva az ára, de tény, hogy vannak jobb vételek is. sok teszt szerint eléggé korrekt hangzása van a Vibe-nak. viszont én is jobban preferálom a Sennheiser CX szériát, konkrétan ilyennel rendelkezek. MX szériásat én már soha nem vennék, és semmilyen más hagyományos fülest sem, csak IEM-et (aka agybadugós), egyszerűen ég és föld a különbség. a KOSS the plug-nak pedig csak egy hibája van a kritikák szerint: a hangja. a basszus durván el van túlozva, a többi hang pedig egyszerűen szarul szól. Sony EX szériából még van pár ütősebb darab, az igazán profi fülesek pedig az Ultimate Ears márkájúak, szívem szerint ilyet vennék legközelebb, csak kicsit drága jószágok :)
  • magus
    miakurvaanyám kerül $399.99-ba egy triple.fi ultimate earsen?
  • magus
    ja, ez korrek ez az értékelés. annyit tennék hozzá egyedül, hogy ugyan nem próbáltam más bedugható fülest, de a basszus sztem benne jó, szinte sírtam mikor a kiss kiss bang bang c. szám (high contrast) belelendült, és a külvilág kizárása sem rossz (legalábbis az alap iphone füleshez képest)

de ha most vennék egyet nem ezt venném, mert van más ugyanilyen jó és ahogy nézem a koss és a sennheiser is olcsóbb nála. de ezt kaptam, és magus örül az ajándéknak -.-
  • WiZZaRD
    Kicsit utana is neztem: az MX 660 erzekenysege 114dB, a Pluge 112dB az AKG K312P-nel ez 126dB. Hogy ez mire jo? Legegyszerubben ugy lehetne fogalmazni, hogy egysegni meghajtasra nagyobb a valasz, ha ez az ertek nagyobb, magyarul nagyobbat fog szolni a cucc:).
  • WiZZaRD
    Pixmanian lehet kapni, de horror aron van, 90% design, amit kifizetsz erte. Ezt tudja a KOSS The Plug, vagy a Spark Plug is (kizarja a kulvilagot), joval olcsobban:). Raadasul az a 92dB erzekenyseg szerintem nagyon keves. De a design az rendben van:).
    Itt egy egesz jo review rola:
    link

Sajna amit ilyen egyenes jack dugoval szerelnek, annak altalaban az a vege, hogy megtorik a dugonal a kabel:(.