MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nem nagyon használtam, jó volt az alap "fülhallgató" is, de ennyi idõ alatt észrevettem hogy szar 😊 Szerintetek egy Sennheiser CX-300 tudását ki tudnám használni?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
és van itt egy tesztvideó, még nem néztem meg, akit érdekel az lesse meg.
link
üdv😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ezt ismeri valaki?
szerintetek jó, ha érintõ képernyõs, vagy inkább jobb a "hagyományos"?
ugye van olyan funkció az ilyenekben is, hogy lezárja a dolgot, ha berakom a zsebbe, nem ugrik el a zene (nem tudom mi angolul az ilyen)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Sajna nem találtam a KOSS-ról review-t, de már kapni is csak a Spark Plug-ot lehet.
de ha most vennék egyet nem ezt venném, mert van más ugyanilyen jó és ahogy nézem a koss és a sennheiser is olcsóbb nála. de ezt kaptam, és magus örül az ajándéknak -.-
Itt egy egesz jo review rola:
link
Sajna amit ilyen egyenes jack dugoval szerelnek, annak altalaban az a vege, hogy megtorik a dugonal a kabel😞.
Egy nagyon fontos és égetõ problémám lenne. Canyon CN-MP4D 2GB lejátszóm van. Egy alkalommal formázni szerettem volna géprõl, tehát jobbklikk a meghajtón, format. Elindítottam egy Fat 32 formázást, szépen felismerte a méretet is. Épp csak hogy elindítottam, aztán meggondoltam magam, nyomtam egy cancelt. Nem gondoltam a következményekre, és most ez a helyzet: bekapcsolom a lejátszót, elõjön a Welcome képernyõ, és nem tûnik el órákon keresztül, próbáltam. Semmilyen menübe nem tudok belépni, és kikapcsolni sem tudom (csak úgy, hogyha kiszedem az elemet). Amikor géphez csatlakoztatom USBn, akkor sem indul be, a képernyõje üres marad, és így esélyem sincs géprõl formázni. Szóval ha lenne valami mód, hogy géprõl ilyen állapotban formázzak, vagy valahogy manuálisan újra lehetne írni a rendszert a lejátszó belsejébõl (valamiket megnyomogatni), vagy bárki tud valamilyen megoldást, ötletet, kérem jelezzen.
Az új Touch-ról meg azt hiszem nem kell beszélnem, hogy miket tud, amit más nem

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Szerintem csak a márkája miatt veszik, túl hypolt..
Ti láttok rajta olyan dolgot, amit a többi mp3 lejátszó nem?
ipod jó csak drága
samsung és creative van olcsó és drága is de nagyon jók
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nekem E3 van. Eddig egyáltalán semmi, de semmi bajom nem volt vele. Hangja jó, sennheiser cx300-zal.
Ugye a a szoftver mindegyiken más, nekem azzal sem volt gondom, csak az elején kellett frissiteni, mert régebbi volt rajta.
Iaudio-t hallgattam(nem tudom milyen volt, azthiszem U2), és az is tetszett, de végül nem találtam boltban, úgyhogy nem az lett.
Ez van, mindenkinek más tetszik 😊 Én maradok Meizuéknál, amíg birja, aztán majd meglátom..
pedig ezek éltetik a piac ~80%-át, ezért láthatsz olyan qrvasok noname kínai szart a buszokon az emberek nyakában amire a gyártó neve sincs ráírva, mert annyira szarok, hogy nem vállalják, hogy õk csinálták 😊
és teljesen kizárt, hogy ugyanolyan chip legyen egy új walkman-ben, mint egy akármilyen philips-ben.
Legfõképp nem a gyártótól függ, hanem a benne lévõ chip-tõl.
Tudomásom szerint ugyanaz van 90%-ban(sigmatel vagy philips, szinte ugyanaz), a meizu jobban tetszett, mindkettõt meghallgattam(saját fülessel), és a Meizu jött be.
Amúgy ez van..Ha mindenki ugyanúgy gondolkodna, mint te, akkor rég nem lenne más, csak a három említett gyártó. Szóval, valamiért a többit is megveszik(itt nem a bemegyek a Tescoba, és empéhárom lejátszót kérnék emberekre gondolok), és nem az ára miatt(fõleg ha nagyon hasonló az ár).

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Teljesen mindegy, hol RAKJÁK ÖSSZE, attól nem lesz jobb.
Engem a hangzása, tudása érdekel, nem az, hogy, hogy néz ki, hol lett összeszerelve..
Mellesleg, hallgattál már meg legalább egy Meizu-t?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
16-17e Ft az E3 azthiszem, nekem ilyen van, meg vagyok vele elégedve, hangzása jó.
Meizu Club