MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnaptól akciós Electroworldben egy Philips lejátszó, 9 ezer forint
tud valaki valahol hasonló árfekvésû akciót? márkás érdekelne
Samsung és Sony amit néztem, csak ezrekkel drágábban láttam
tud valaki valahol hasonló árfekvésû akciót? márkás érdekelne
Samsung és Sony amit néztem, csak ezrekkel drágábban láttam
Gyönyörûûszép, vigyázz rá;)
Én személy szerint hermetikusan zárnám, meg lebegtetnám,h nekarcoljam a kijelzõjét:D
Én személy szerint hermetikusan zárnám, meg lebegtetnám,h nekarcoljam a kijelzõjét:D
Sziasztok. Olyan problémám lenne h sony NW-E002 mp3lejátszómat nem ismeri fel a gép. A gépen a cucc szoftvere frissítve lett, drivert is pakoltam mégis azt írja h vindóz nem ismeri fel az eszközt. Sztem az mp3lejátszó firmware-je a problémás, de mivel nem ismeri fel a gép nem lehet azt frissíteni.. Mit gondoltok itthon meg lehet valahogy oldani?
(a cucc rendesen mûködött évekig az utóbbi fél évre raktam csak félre, most elõvettem és szenvedek vele..)
(a cucc rendesen mûködött évekig az utóbbi fél évre raktam csak félre, most elõvettem és szenvedek vele..)
meghalt a bal fülbe valo része a sennheizer mx-360-amnak. :( nem 1 drága dolog ez de szerettem :D kéne ujitani valamit. ki mit ajánl jo árban? csak fülesre gondolok :D
Samsung P2-est ha filmet nézek rajta rá lehet kötni tv-re?
Na gondolkoztam 18ezret adok érte<#gonosz1>#gonosz1><#buck>#buck><#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3>
29990 FT-ért skkor inkább én a Samsung YP-P2-õt venném meg, igaz 4gb-os, de nekem az elég.
http://www.digitall.hu/index.php?site=autoview&id=81333 <#wave>#wave>
Nem kell nekem 8GB-os<#idiota>#idiota>Túl sok az nekem és nem tudnám kihasználni. Elég lenne egy 4 gigás, mert sajnos annyi pénzem nincs.
Am ha már van ien lejátszód, akkor lenne hozzád egy kérdésem. A gombokat csak meg kell érinteni, vagyis ien touchgombok, vagy be is kell nyomni? Mert videókon olyan mint ha csak megérintenék.
Am ha már van ien lejátszód, akkor lenne hozzád egy kérdésem. A gombokat csak meg kell érinteni, vagyis ien touchgombok, vagy be is kell nyomni? Mert videókon olyan mint ha csak megérintenék.
Ha boltban ennyi, miért venne egy használt kétes elõéletût ugyanannyiért?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Najó segítek: 29.999 -de nincs alku!<#vigyor1>#vigyor1>
Ha mindenképp alkudozni akarsz, akk. vedd úgy, h. 32.999-et mondtam...<#nyes>#nyes>
Am a boltokban ennyiért adják, de csak most, csak tõlem, csak ennyiért, csak neked(és mindenkinek, akit érdekel)<#zavart1>#zavart1>
Látod mijjen rendes vagyok...<#wink>#wink>
Na szóljon, akit érdekel...
Ha mindenképp alkudozni akarsz, akk. vedd úgy, h. 32.999-et mondtam...<#nyes>#nyes>
Am a boltokban ennyiért adják, de csak most, csak tõlem, csak ennyiért, csak neked(és mindenkinek, akit érdekel)<#zavart1>#zavart1>
Látod mijjen rendes vagyok...<#wink>#wink>
Na szóljon, akit érdekel...
Mennyit adnál érte?
Am nagyon ajánlom, zsír.
Én karácsonyra kaptam, de iPOD mellé már luxus lenne, szal eladom...
Am nagyon ajánlom, zsír.
Én karácsonyra kaptam, de iPOD mellé már luxus lenne, szal eladom...
Nando911!
Helloka, nekem van egy vadiúj, kifogástalan állapotban lévõ SAMSUNG YP Q1 8 GB-os mp4 lejácccóm. ha akarod a tiéd... az árat még megbeszéjjjük<#hehe>#hehe>
Jossuah777
Helloka, nekem van egy vadiúj, kifogástalan állapotban lévõ SAMSUNG YP Q1 8 GB-os mp4 lejácccóm. ha akarod a tiéd... az árat még megbeszéjjjük<#hehe>#hehe>
Jossuah777
Szevasztok.
Mp3 Lejátszó vásárlás elõtt állok, ki is néztem kettõt, de nem tudok választani, melyik legyen.
Samsung YP-Q1 (4GB) Vs. Samsung YP-P2 (2GB) Egy árba van mindkettõ.
(Vagy lehet,hogy gyûjtök és megveszem a P2 4GB-osat)
Ti meiket választanátok és miért? Válaszotokat elõre is köszönöm.
Mp3 Lejátszó vásárlás elõtt állok, ki is néztem kettõt, de nem tudok választani, melyik legyen.
Samsung YP-Q1 (4GB) Vs. Samsung YP-P2 (2GB) Egy árba van mindkettõ.
(Vagy lehet,hogy gyûjtök és megveszem a P2 4GB-osat)
Ti meiket választanátok és miért? Válaszotokat elõre is köszönöm.
Köszönöm:D Az YP-03-ból csak 20000es volt akkor meg már veszek egy mobilt:D
Remélem azzal is fogom. Bár a mérete egy kicsit ijesztõ...
Remélem azzal is fogom. Bár a mérete egy kicsit ijesztõ...
Hát. Lett egy Philips SA 2825. Errõl mi a véleményetek?
Meglepõen jól bírják a hozzá adott (beépített, és általában egyedi formájú/méretû akkumulátorok. Legtöbbször egy felhasználó nem is látja a lejátszója akkuját, hacsak nemkell szétszedni.
Viszont, az elemek, és az elem alakú akkumulátorokkal nem vagyok megelégedve:
-az elemeket rettentõ gyorsasággal szippantja le nagyobb hangerõnél (nagyobb energiafelvétel) történõ lejátszás során a kütyü.
-az elem alakú (ceruzaakku) meg egy idõ után hamar kisül, fõleg a manapság kapható NiMH (nitrogén metán hibrid asszem) akksik, melyek tartják az engergiát, de egy fél év után már lehetetlenség a felénél jobban feltölteni.
Egyértelmû tehát, hogy jobb a gyárilag szerelt akkumlátor, mert azok optimalizálva vannak a készülékhez:).
Viszont, az elemek, és az elem alakú akkumulátorokkal nem vagyok megelégedve:
-az elemeket rettentõ gyorsasággal szippantja le nagyobb hangerõnél (nagyobb energiafelvétel) történõ lejátszás során a kütyü.
-az elem alakú (ceruzaakku) meg egy idõ után hamar kisül, fõleg a manapság kapható NiMH (nitrogén metán hibrid asszem) akksik, melyek tartják az engergiát, de egy fél év után már lehetetlenség a felénél jobban feltölteni.
Egyértelmû tehát, hogy jobb a gyárilag szerelt akkumlátor, mert azok optimalizálva vannak a készülékhez:).
És az akku vs. elem harcban kigyõz? Mennyi megbízható egy ilyen akku?
hát én rácuppantam a cowon s9-re, elég jó áron fogják adni, a 8 GB-os pl csak 180$ lesz, ami ilyen hardver és tudás mellett nagyon jó ár.
ahogy kijön, szerintem be kell rá ruháznom valahogy :p mert most eladtam a régi cowon d2-met... :)
izelitõ :)
ahogy kijön, szerintem be kell rá ruháznom valahogy :p mert most eladtam a régi cowon d2-met... :)
izelitõ :)
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
USB re kötve (gépen) töltöd fel, és van beépített akksija, amihez hozzá sem kell nyulni. :) A gyártó mindig ideális teljesítményû akksit ad a lejátszóba építve, szal nem kell attól félni, hogy kevés leesz:)
Mind a 4 YP-U3 ugyanaz, csak vagy változik a memóriája (1 2 4 giga) vagy a színe:) (pink zöld fehér fekete).
Mind a 4 YP-U3 ugyanaz, csak vagy változik a memóriája (1 2 4 giga) vagy a színe:) (pink zöld fehér fekete).
És akkor az akku az azt jelenti, hogy nem elem kell bele?(üzbég parasztos kérdés) És azt, hogy töltöd fel?
A 4 közül melyik YP-U3?:D
Fentrõl lefele a 3. at (Creative). Egyik barátomnak az van, és a füles amit hozzá adnak profi, van 1 gigásban is, és látszik rajta, hogy nem ilyen szar összetákolt valami:).
ÉS személy szerint még a Samsung YP-U3 lejátszóit is ajánlom, megvagyok vele elégedve, és már majdnem egy éve megvan, az akksi még mindig 15 órán keresztül bírja folyamatosan:) Meg vanbenne minden jo^^
ÉS személy szerint még a Samsung YP-U3 lejátszóit is ajánlom, megvagyok vele elégedve, és már majdnem egy éve megvan, az akksi még mindig 15 órán keresztül bírja folyamatosan:) Meg vanbenne minden jo^^
És innen? 1 GB legyen az a lényeg és kitartson jó sokáig.(nem 2 hónap) Azért kérdezem mert annyira értek hozzá, mint üzbég paraszt az urándúsításhoz:D
Nem tudja valaki hogy miért nem indul el az mp3 lejátszóm?
Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt.Amikor be akarom kapcsolni nem indul el csak a bevezetõ szöveg. Az lenne a baj hogy full teleraktam? Vagy hogy letöröltem azt a két mappát? Elõtte tökéletesen mûködött.
Amikor bedugom a gépbe nem látja csak az MP3-mon látszik egy homokóra,ugyanez a helyzet a DVD lejátszóval is az sem érzékeli.
Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt.Amikor be akarom kapcsolni nem indul el csak a bevezetõ szöveg. Az lenne a baj hogy full teleraktam? Vagy hogy letöröltem azt a két mappát? Elõtte tökéletesen mûködött.
Amikor bedugom a gépbe nem látja csak az MP3-mon látszik egy homokóra,ugyanez a helyzet a DVD lejátszóval is az sem érzékeli.
De nem látja a számítógép sem.Csak egy homokóra látszik az MP3-mon
Bedugom a gépbe és nem történik semmi,ugyanez a helyzet a DVD lejátszóval is az sem érzékeli.
Bedugom a gépbe és nem történik semmi,ugyanez a helyzet a DVD lejátszóval is az sem érzékeli.
Lehetséges, hogy rejtett .log fájlt törötlél, amelyik valamelyik mappában volt. Szerintem egy formázás lehet segít rajta, de nem vagyok benne biztos.
Nem tudja valaki hogy miért nem indul el az mp3 lejátszóm?
Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt.Amikor be akartam kapcsolni nem indult el csak a bevezetõ szöveg. Az lenne a baj hogy full teleraktam???
Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt.Amikor be akartam kapcsolni nem indult el csak a bevezetõ szöveg. Az lenne a baj hogy full teleraktam???
mp5?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sziasztok! Van egy mp5 lejátszóm aztán ha notira rádugom észleli és meghajtót is mutat, a PC viszont nem. Mi lehet a baja? Észleli is kiirja tipusát de nincs meghajtó.. CD ninsc hozzá.. Köszi :)
Magyarországon nincs ennek a cégnek kirendeltsége, ez USA-ban lett vásárolva. Amúgy meg nem tudom a garancia mennyire élne rá, rá lett olvasztva már egy vékony mûanyag henger, ami meleg hatására formálhatóvá válik, és aztán megszilárdul, mert egyszer már megtört. Aztán most megint megtört, de most véglegesen, szerintem ezzel ugrott a garancia : /
Sziasztok!!!
Jelenleg van egy Samsung YP-U3 csöppségem:). Ez az elsõ Samsung lejátszóm, és megmondom az õszintét, amikor próbálgattam mit lehet vele csinálni, keresni kellett az állam a földön. Van hozzá egy Sony Twin turbo akármi fülesem (mert a gyári - ami elég meggyõzõ volt - meghalt, mert kölcsönadtam anyámnak aki úgyösszekerte a vezetéket h megtört 2 helyen).
No de nem ez a lényeg, hanem egy problémám van vele... nemtudom hogyan kell rajta playlistet csinálni... akinek van tapasztalata Samsung cuccoknál segíthetne:) - minden létezõ dolgot kipróbáltam már és nincs már semmilyen ötletem...
Jelenleg van egy Samsung YP-U3 csöppségem:). Ez az elsõ Samsung lejátszóm, és megmondom az õszintét, amikor próbálgattam mit lehet vele csinálni, keresni kellett az állam a földön. Van hozzá egy Sony Twin turbo akármi fülesem (mert a gyári - ami elég meggyõzõ volt - meghalt, mert kölcsönadtam anyámnak aki úgyösszekerte a vezetéket h megtört 2 helyen).
No de nem ez a lényeg, hanem egy problémám van vele... nemtudom hogyan kell rajta playlistet csinálni... akinek van tapasztalata Samsung cuccoknál segíthetne:) - minden létezõ dolgot kipróbáltam már és nincs már semmilyen ötletem...
garival nem cserelik?
nekem cx300 tovabbra is, lassan 1 eve talan. Nem tul sok gondom volt vele. Bar egyszer csereltem mert a bal halkabb lett..aztan utolag kiderult lehet hogy csak tisztitani kellett volna a porusok poroktol elzarodhatnak
nekem cx300 tovabbra is, lassan 1 eve talan. Nem tul sok gondom volt vele. Bar egyszer csereltem mert a bal halkabb lett..aztan utolag kiderult lehet hogy csak tisztitani kellett volna a porusok poroktol elzarodhatnak
na ennyi volt, megdöglött a a hiper szuper fülhallgatóm : (
ti milyen fülhallgatót ajánlotok? zajkizárós, agybadugós érdekel. eddig egy Vmoda Vibe volt.
Mondjatok mindenfélét légyszi, a Sennheiser CX300-tól a topig (volt vmi ifi, vagy valami ilyesmi).
köszi
ti milyen fülhallgatót ajánlotok? zajkizárós, agybadugós érdekel. eddig egy Vmoda Vibe volt.
Mondjatok mindenfélét légyszi, a Sennheiser CX300-tól a topig (volt vmi ifi, vagy valami ilyesmi).
köszi
jo minoseg es olcso ar egyutt nem letezik. 10+ sok? Azalatt nem is neveznem mp3 lejatszonak amit arulnak
na most akk 1 komoly. tudtok ajánlani pár mp3 lejátszót amii jó minõségû, sok rajta a hely (min 2Gb) és szép a hangja? olyanokra gondolok amik nem feltétlen 10+ ezer forintok mert nincs szivem annyit adni érte. :D nem feltétlenül kell hogy orbitális lcd kijelzõ legyen rajta :D elég ha kiírja mit hallgatok és kész.
hülye-e vagy? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
8k-ért mit kapok? De olyan kéne aminek HD felbontású 26"-os képernyõje van, rá tudom dugni a zsebPlayStation3-mamat, kimosssa a szennyesem, kiviszi a szemetet, reggelit készít, és lenyirja a füvet.
Hello!
Nem tud valaki sima lejátszóhoz bluetooth-os fülhallgatót valahol???
Már unom, hogy mindig megtörik, elszakad, beakad...
Nem tud valaki sima lejátszóhoz bluetooth-os fülhallgatót valahol???
Már unom, hogy mindig megtörik, elszakad, beakad...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
udvozlet
tervezem egy PHILIPS SA 3245 tipusu szerkezet vasarlasat(link:http://www.depo.hu/philips/sa_3245), de nem vagyok 100%-ig biztos magamba, így kisebb hozzáertöi velemenyt kernek ha lehetne!
megbizhato-e? megeri? nemeri? mi lenne akkor inkabb elönyös a kategoriajaban?
elöre is köszönet
tervezem egy PHILIPS SA 3245 tipusu szerkezet vasarlasat(link:http://www.depo.hu/philips/sa_3245), de nem vagyok 100%-ig biztos magamba, így kisebb hozzáertöi velemenyt kernek ha lehetne!
megbizhato-e? megeri? nemeri? mi lenne akkor inkabb elönyös a kategoriajaban?
elöre is köszönet
Oké, akkor CX-300 lesz, thx a helpet.
5k-ért tudok is szerezni biztos forrásból eredetit.
5k-ért tudok is szerezni biztos forrásból eredetit.
a 400-nak Y elagazasa van, es van csipesze a 300-nal a jobboldali fules hosszabb, minosegben azt mondjak ugyanaz, ezert nem nagyon eri meg a 400