MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
felhív szám
beszél
erõteljesen vagy izgatottan kiabál
elégedetten sóhajt
letesz
megkönyebbül
ja és mindezt holnap
DE
Amikor a kosárba teszem az istennek se akarja elfogadni a rendelésem, pedig van raktáron cucc.
Ötlet, tapasztalat??

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
figyi az mp3center.hu-n nézted?
vagy AT Comp
Ha jól emléxem.
Kicsit irigykedem, bár azt tudnod kell, hogy ez nem bõvíthetõ !
Akinek van MPIO FG-100 asa, az legyen szíves irjon egy linket ahol megrendelhetõ, vagy egy bolt címét ahol megvehetõ!
Elõre is köszi: Jack
brekk33: bocsi nem láttam az idézõjeleket
a füled megoldása érdekében
és simán 20-25-ön lehet hallgatni a 40-es skálán pont jó hangerõvel
Épp most hallgatok egy EZ-AV EMP-200-ast. Nagyon tisztán és szépen szól. A kinézete is nagyon szép. A gyári fülese elég gyenge, de egy Sony MDR-W08-assal nyomatom és brutális. Éppen tankcsapdával tesztelem, de a gitár pengetésénél érezhetõ a remegés. 2x20mW. Ez jobban tetszik, mint az FG-100-as 2x6mW-ja.
Hallgattatok már ilyet? Egy tesztet megér!
Hy...
Akkor ez el van döntve!😊 FG-100! Az 1 gigás már szimpi.
Sziasztok...
Külsõ: tetszetõs, szép, elegáns, frappáns megoldásokkal. (pl. hangerõszabályzó)
Belsõ: no ez az, amire nem számítotam! Rengeteg funkció és beállítási lehetõség! A legutolsó firmware-el már tud elméletileg karaokee fájlokat is olvasni (vagy mi a szösz). Nem tudom, még nem próbáltam.
A diktafonja olyan, hogy ha elõadáson ülök a 15. sorban, akkor is hallható amit a tanár mond (hangosítás nélkül.... oppá)
Vétel: ATC*MP (mp3c€nt€r)
Én náluk vettem az FG-100-at. Rendes cég, szimpatikus eladókkal. Van mostmár 512-es és talán 1 gigásuk is. "
konkrétan az FG 100 az egyik jelenlegi csúcsmodell, Philips 3d sound, OLED színes kijelzõ ami fényérzékeny, tehát alkalmazkodik az éppen aktuális fényviszonyokhoz, mondjuk ennek ellenére az OLED hátrányai itt is megvannak (full napsütésben nem az igazi)
rengeteg mindent tud, többek között optikai bemenet, direct encoding, rengeteg EQ amivel simán odaver az irever 7xx/8xx/5xx sorozatnak SZVSZ
ráadásul jóval olcsóbb és 2 év garancia van rá....
szóval nem egyértelmû az iriver helyzete :-)
nem jársz rosszul az FG 100-al , mert egy nagyon masszív, extrákkal teli lejásztót kapsz 43 óra folyamatos lejátszással (1 db elemrõl)
az egyetlen hátránya, hogy a gyári fülhallgatóval nekem kicsit halknak tûnt, bár a minõsége kifogástalan (állítólag az MPIO a seinheisertõl veszi a füleseket :-) de a másik fülessel amivel próbáltam rögtön más lett a helyzet... "
gondolom ez sok mindent megválaszol
Érdekelne a véleményetek (ha van)az MPIO FG-100-asról és lenne kérdésem a CMTech Live CA-F300-asról: csak USB-rõl tölthetõ-e és tényleg nem lehet hozzá csatlakoztatni közvetlen másik fülest csak a gyárit, mert nem szabvány mini jack aljzatot építettek bele?
Milyen lejátszót ajánlanátok (1gigás, USB 2-es, azért min bírja az elem/aksi vele 10-12 órát)
Elõre is köszönöm.
Sziasztok.
Most látom, hogy az én kedves MPIO FL100-asomhoz kijött egy új firmware
Viszont a magyar oldalról nem tudom letölteni csak innen
http://www.mpio.co.kr/upimages/manual_down/FL100%20Firmware%20Ver.%201.35_N1.35(2).zip
Kipróbálta már valakli ezt?
Egyáltalán hogy kell frissíteni?
Adatlap
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
nekem muvo tx fm 256 os van!
van hozzá csipesz meg minden!!tuti cucc!
kezeli a könyvtárakat is!!
csak jót tudok róla mondani!
elem marhasokáig birja!
!Forza Ferrari!
A creative muvo tx fm 512mb lejátszóval kapcsolatban lenne két kérdésem:
1. Jár-e hozzá övcsipesz? (futáshoz kellene!)
2. Könyvtárokat kezel-e, tudok-e manuálisan váltani a könyvtárak között mint a cd-s mp3-lejátszókkal?
ill. szerintetek n200 micro jobban megérné mert árban nem drágább! sokkal többet tud?
Köszi az nfot!
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
256-ig biztos bõvíthetõ, AAA akksival simán üzemel. 2 hónapja van meg idáig mindent jáccott.<#wave>#wave>
http://www.syskovics.atw.hu/ frissítve 10-04-12
Tévedni emberi dolog, másra kenni még emberibb
Annak pedig nem örülnék<#rinya>#rinya>.
Ismertetõ:
-Csúcsminõségû multimédiás eszköz, az összes fontos funkcióval, exkluzív házban, egyedi LCD kijelzõvel, FM rádióval.
-Professzionális multimédiás eszköz
-Kiemelkedõ minõségû termék
-Elegáns, masszív fém burkolat
-Exkluzív, egyedi design és tudás
Tulajdonságok:
-MP3 / WMA / ASF lejátszás
-Beépített FM rádió, 16 csatorna tárolására alkalmas memóriával
-USB háttértár
-Kíváló minõségû hangrögzítés
-Felvételi formátum:MP3 / WMA
-Állítható felvétel érzékenység
-Hangvezérelt rögzítési lehetõség
-Külsõ forrásból hanganyag rögzítése MP3 formátumba
-Line-in
-Rádió mûsor rögzítése MP3 formátumba
-Egyszerû vezérlés a multifunkciós központi NAVI gomb segítségével
-Felsõkategóriás, 5 soros inverz LCD kijelzõ, egyedi kék megvilágítással
-5 gyári hangszín
-5 sávos equalizer, 2 egyéni beállítás menthetõ
-3D hanghatások
-Beépített óra
-File keresés
-File böngészése
-Könyvjelzõ funkció
Mûszaki jellemzõk:
-Támogatott formátumok:MP3 / WMA /ASF
-Támogatott bitráta: 32 - 320kbps, VBR
-Mintavételezés: 48kHz
-FM rádió: 87,5 - 108,0MHz
-Tárolható programok: 16
-Hangrögzítés: MP3 / WMA formátum
-Bitráta: 16-256 kbps
-Mintavételezés: 16-48khz
-Beépített memória: 256 MB
-Kijelzõ: 5 soros, háttérvilágításos, inverz LCD,
-Audio kimenet: 2 x 20 mW
-Csatlakozás: USB 1.1
-Tápellátás: 2 x AAA elem
-Jel/zaj arány: 90 db
-Méretek: 91 x 30 x 22 mm
-Tömeg: 40 g, elem nélkül
-Üzemidõ: 14-16 óra (lejátszás), 8-10 óra (felvétel)
FM rádió is jó, 20 programozható állomás.
7 féle EQ, tempó állítási lehetõség, replay-repeat funkció sok beállítási lehetõséggel.
Kijelzõ is szép, kontraszt állítás, teljes track time, hátralévõ idõ, kbps, eq, id tag, track num, elem állapot kijezés.
12k-ért szvsz best buy.
Repatarurgyán
jelenleg 256MB-os, bõvíthetõ, USB 2.0 - attól függetlenûl, hogy itt mit írnak. 22 bruttó, és meglepõen jól szól, egyben van az egész. Sztem ennyiért best buy. Tom, hogy a mercury nem a legjobb gyártó, de ez a kecere ennyiért kifogástalan...
(2 hónapja használjuk)
Repatarurgyán
és vettem még elõtte egy sennheiser px100 as fülest!
amugy nem olyan ratyi..suliban azzal tolom mer azt nehezen vezsik észre
!Forza Ferrari!
[url=
Ez valamilyen szinten márkás, 1db AAA elemmel mûködik de állítólag szar a fülhallgatója.
EZAV EMP 200 - 256mb (brutto 24)
Nagyon jól néz ki, nagyon pici és nagyon design-os. Belsõ aksis, USB-rõl tölthetõ (10 órát bír kb.)
Az audio kimeneti jel 2 x 13mW ez nem kevés?
Sennheiser fülhallgató!
Egyelõre ez a legszimpibb, de a következõ versenyzõ sem rossz, sõt... Csak kicsit nagy.
MPIO FL300 - 256mb (brutto 24)
Szintén nagyon jól néz ki, sok mindent tud, mp3-ba is tud rögzíteni. 2db AAA elem kell bele, cserébe sokáig húzza, kimeneti jel 2 x 20mW, tudásban talán ez a legjobb csak a két AAA elem miatt nem könnyû, meg elég nehéz.
Vélemény?
Néztem az iRiver meg iAudio cuccokat is de ennél többet tényleg nem szánnék a dologra, az eredetileg tervezettnek már így is a duplájánál járok. Ti melyiket vennétek? Melyket ajánljátok?
Most ezt nem kapkodnám el, nem akarok még 1 szart venni, fõleg azért mert úgy is webshopból rendelném, mert vidéken nem tudnak semmit sem beszerezni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Tegnap szétnézetem a Debreceni Mistralbe, és mutattak egy jónak tünõ mp3 lejátszót, mutatok képet....meg leirást....kiváncsi vagyok van e vélemény....jó lenne.....
Leirása:_
Hordozható MP3 lejátszó, USB Flash Drive és FM rádió
512 MB beépített memória (nem bõvíthetõ)
Diktafonként is használható
12 óra folyamatos lejátszás
Támogatja az MP3 és a WMA formátumok lejátszását is
5 féle hangszín: Rock/Klasszikus/Jazz/POP/Normal
LCD kijelzõ
Súlya: 30g
Csatlakozása: USB
Áramellátás: 1 db AAA méretû ceruzaelem
Támogatott operációs rendszerek:
Windows 2000/ME/XP
Mac OS 8.6
Linux 2.4
Windows 98/98SE (driver szükséges!)
A rádió hangereje nem változtatható (a rádió a fülhallgatóba van építve)
Tartozékok:
USB hosszabbító kábel
Hordszíj
Fülhallgató
Driver lemez (CD-n)
1 db AAA méretû ceruzaelem
Kösz elõre is!
Eagletec PA37B-21
???
mennyire gagyi?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ezek a balf*szok akik errõl döntenek csak azt nézik, hogy mi a sikertermék és azt kiveszik belõle????
Ott vol a digitális kamera, majd a digitális fényképezõk, most meg az mp3 lejátszók. Pedig ez tipikusan az a termék ami pl. iskolában is jól használható (nem óra alatt hallgatni 😄) mert diktafonként lehet rá rögzíteni a szöveget és utána visszahallgatni és nem kellene külön diktafont venni...
Most majd futok egy kört, de tudom hogy mindenhol a gagyi cuccokat hozzák le vagy a nagyon jókat méregdrágán így ha normális mûszaki vagy számtech cuccot akarok venni akkor az esetek 90%-ában meg kell rendelnem, mert nincsen.
De mivel nem nekem lesz, tesóm álláspontja meg az, hogy minek rendelgetni, van egy csomó a városban (jó drága helyeken) ezért lehet hogy majd bemegy egy boltba aztán összevásárol valamilyen szart, maximum nem lesz akkora szerencséje, mint nekem, hogy visszaadják neki az árát, ha rájön, hogy egy szar.
Na mind1 ha van fejlemény írok.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ez egy fokkal jobban néz ki, de ha a mûszaki tartalom nem változott akkor felejtsd el.