MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van egy Telstar Ufm 512 es mp3 lejátszóm és a diktafonról felvett anyagot nem tudom lejátszani a gépen. Légyszi segítsetek köszi <#help>#help>
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Viszont ha a füles recseg, akkor megnyugodtam köv fizunál lecserélem (pedig úgy írják h micsodi quality.. 😊
A LOGOt hogyan lehet lecserélni?? (Hiába írom át a kiterjesztést pl gifre, nem lesz általam olvasható. 😞
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A kinézete szarabb mint a képen amit mutogatnak róla, de amúgy egész jó.
A menüjét meg kell szokni, a hangminõsége hm- megfelelõ, bár erõsebb mélyeknél nagy hangerõn recseg. (Mintha digitálisan recsegne és nem a hangszóró, ezt majd megnézem.)
A 2000es ceruza akksival egy napig is bírja, mindent tud amit írnak róla, szal ha van kérdés, válaszolok. 😊
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
(azért kérdezem mert NiMH aksi fesz= 1,27V; elem fesz= 1,5V és a leadott teljesítménye is kisebb az akksinak.. régebben volt egy Panasonic walkmanem ami nem mûködött aksival csak elemmel.) Remélem ennél ilyen probléma nincs. Pénteken v Hétfõn megrendelem 😊
A kérdésem az, h annak ellenére lehet, megéri? V keressek más típust?
az a gáz, h AAA méretû (mikro-ceruza) elemmel 10 óra lejátszást bír! Vagyis akkuval mennyit? 3-4et?! Vagy azzal el sem megy??
Én is szeretnék mp3 lejátszót venni csak az a gond hogy nincs pénzem rá (nemrég vettem digitgépet). Kérdésem: Megéri venni olcsón egy mp3-as cd lejátszót vagy inkább gyüjtsek rendes mp3 lejátszóra?
Bye.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
"Nagggyon kicsi"<#eljen>#eljen>
Samsung YP-T7Z

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
tekerés közben is hallod a zenét ahogy tekeri!
a sebességpróbléma nemtom mitõl lehet sajna
!Forza Ferrari!
+ a sebesség problémát hogyan tudnám megoldani?! (frissítsem a firmware-t?)
Köszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Volt néhány reboot állítgattam a biost. Cserélgettem a kábelokat.
A vinyó egy idõ után megjavult de a pendrivot azóta se tudom megnyitni, másolni rá.
a számváltást azt csak úgy lehet megoldani hogy lépteted de akkor átmegy a másik számra rögtön tehát addig nem szól a szám amig megtalálod...érted..
nekem a sebességgel nemvolt problemám!
!Forza Ferrari!
egy creative muvo tx fm 512mb boldog tulajdonosa lettem ma és akinek ilyen vam ahhoz intéznék egy pár kérdést!
1ébként A pixmania oldalán még mindig kedvezményes áron van 27e+póstaköltség elérhetõ, én még 25e+pcs el tudtam csípni 😊
tehát a lejátszó nagyon jó, tökéletesen szól de: azt sajnálom hogy meg kell állítanom azt a számot amit hallgatok,ha egy másikat akarnék közbe kiválasztani!
+a lejátszóban settings-cue/review menüpont mire való?! bekapcsoltam de semmi változás, lehet hogy az elõzõ problémát kéne orvosolnia!
a másik: ha totalcommnderrel másolok rá nagyon tetvész de ha a hozzá járó progival másolok sokkal gyorsabb! DE ha a lejátszóról másolok egyforma a sebesség mindkét esetben!
köszi a segítséget!
Az a problémám hogy az Acer MP3 lejátszóm elszállt a gépemmel eggyüt. A gépet sikerült helyre hozni de a lejátszót nem. Felismeri az XP hogy "új hardvare"-t dugtam be de azt írja h 0 kb a teljes lemezterület. Nem tudom formázni még az install cd-jével sem. Mit tegyek. Aki tud lécci segítsen. Elõre is köszi.
Lapaj
FEATURE
Aluminum Design
MP3 & WMA Music Player
USB 2.0 Flash Drive
A-B Repeat Function
Digital Voice Recording in WAV format
Internal Memory: 128/256/512MB/1G (Optional)
External Memory: SD/MMC files and internal memory auto combine
Internal FM Radio: 87.5~108MHz (Auto Scan, 20 sets Memorized Tune), 76~91MHz (Japan Only)
FM Radio Record: WAV Format
Recording Time Index
Language Education: A-B Repeat Function
SD/MMC Card Reader
ID3/ ID4 (Lyric Synchronous) TAG Graphic Multi-Language LCD Displayer (English/ Traditional & Simplified-Chinese/Japanese/Korean)
Show Next Songs On LCD
Repeat Play: Normal/Repeat 1/Repeat all/ Random/ Random All
Digital Tempo Control at Voice Mode (Normal/Slow Speed)
Equalizer (Normal, Rock, Jazz, Classical and Pop)
Automatic Power-Off
Digital Volume Control
Utility Program (Format Program, Window 98 Driver Program)