1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
-
#601 az hol van? -
#600 az a legegyszerűbb ah bemész egy pesti mp3centerbe és kipróbálgatod ami neked megfelel -
#599 kösz megnézem -
#598 Amit irtam, annak van 512-es változata 22 E ft-ért asszem -
#597 tud valaki egy jo mp3 lejátszot kb 20ezer forintig 512-est?normális legyen és jol menjen ez a lényeg -
#596 azt vedd meg amit én irtam! tegnap hoztam haza, nagyon jó hangja van, márkás, és 1 gigabájtos. ezért 31 E forint nem sok! Az igaz h nem egy gyönyörűség, de nem is ronda! Egyébként meg nem mindegy hogy néz ki a zsebedben? :D
Creative MuVo TX SE 1GB USB 2.0
Memóriás (1GB) mp3 lejátszó/diktafon
A memóriaegység kivehető, és USB csatlakozója révén azonnal a számítógéphez köthető
Beépített mikrofon, ID3 tag szám azonosítás
MP3 és WMA lejátszása
Jel/Zaj viszony: >90dB
Tartozékok: nyaklánc, fülhallgató, elem, telepítő lemez -
#595 meizu ME-t? egyik haverom egy x6-ost vett ebböl a márkából és neki jól fut :), de persze hiszek neked, csak ajánljatok még vmit ebben az árkategóriában, mert igazából ez lesz az első lejátszóm és nagyon haveroknak nincs tapasztalatuk. -
#594 egyébként leszarom h néz ki csak jó hangja legyen és ne legyen nehéz! -
#593 ronda a nénikéd! :D -
#592 írtam má hogy én eladom 512mb os lejátszóm :)
amúgy haver ilyet vette és 3szor visszavitte mert hétig bírta :D :D :D -
#591 ronda mint állat... -
#590 Tessék, ez áfával 31 E forint, nagyon jó hangja van! -
#589 sziasztok!szeretnék venni egy 1gb-os mp3 lejátszót. mi a véleményetek a meizu márkáról? én magamnak egy meizu ME-t néztem ki de kíváncsi lennék mások véleményére is. estleg mondhattok 30-40e körül lejátszókat amik nektek bejöttek. válaszokat előre is köszi. -
#588 34 ujjonnan :) szerintem ha valaki ilyet akar annak jobban megéri ujat venni nem? -
#587 na majd ha elmegyek dolgozni veszek egy ilyet :D
amúgy rájöttem hogy már nemhasználom túlságosan az mp3lejátszóm szal:Eladó Mpio Fg100 as típus amely 512mb.infó róla(itt 35e ft).ja és 30E ft ért eladó :) írj privát üzenetet vagy írj Mailt(msn is 1ben) : [email protected] -
#586 Én egy ilyenre gondoltam, jónak néz ki! -
G_ArchAngel #585 Apple iPOD Nano? -
#584 MPIO ONE -
#583 ajánljatok már 512-es vagy 1 gigás mp3 lejátszót 20-25 E ft körül pls! -
G_ArchAngel #582 srácok, milyen mp3 lejátszót vennétek max 50k-ból?
köszi előre is... -
#581 a sennheiser mx 200 és 450 között mekkora és mi a különbség? -
#580 mpio one-hoz kell füles? -
izb #579 2 évig biztos jó lesz,addig kár aggódni
utána sajna a win szar kezelése miatt a memória aktív része gyakorlatilag elszáll.
Lévén hogy a winfos mindig ugyanazt a területet írja meg és törli.
Szar dolog,de létező hiba... -
#578 mpio :P fg 100as :) 512mb ...nekem az elég.sőt már sok is kb -
#577 de az mpio az jo. most mid van? -
#576 mpio one: gyufásdoboz méret:
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=154&ppt=0 -
#575 huh asszem a ...emp 300 as volt vagy mih...nemtom má régvolt :D -
izb #574 memcsis a lejátszód vagy vinyós? -
#573 és az mien márka volt? mert mpio eddig tökéletes nekem, és 2 év gari is van. remélem nem lesz gond -
#572 behalt mint állat kb 1óra alatt amint elhoztam :D...nemvágom mié -
#571 ja meg jó kis büntid van :D
Dátum: 2005.11.09. 21:55 Adta: Punker
"sok f*sz moderátor: biztos dagi kockák azt ülnek a gép előtt egész nap"
Ha te mondod biztos úgy van.(by punker)
hát ez tiszta lol :D
-
#570 de ez nem hibás volt szerintem csak nem nyomtam elég hosszan. most úgy van: hogy mindig bekapcsol, csak nem akkor nem ha épp be van dugva az USB de szerintem ez igy van megoldva. szoval semmi gond nicns vele. nálad mi volt a gond? -
#569 amúgy vigyázz a fólesre...könnyen összegubancolódik :D és ha 1szer leejted akkor már recseg meg minden de ha még 1szer akkor már jó :D :D :D -
#568 mert 3szor visszavittem hogy kicseréljék.mind3 hibás volt...:D..ua hiba mint nálad.bár volt amikor 1-2óra után bemoccant 2mpre... -
#567 de miért szoptaad be? ennek 2 év garanciája van. ez a készülék kisebb, mint egy elem. -
#566 lol.ne végy USB akkus cuccot...írtam má :D én beszoptam 3szor egymás után.vettem mpio FG 100 at ami elemes...akkuval használom és tökéletes... -
#565 Mindenkinek ajánlom az mpio one-t...tökéletes! -
#564 ki gondolta volna hogy 3 mp-ig kell nyomni a play gombot h bekapcsoljon.lol -
#563 a fasz van akkor ki..persze a sony a szar, vegyek mpiot: tessék -
#562 usbvel tölthető akkus:S