MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez nemm akkor csak enyi de ha hülyeséget beszélek bocsi
Neked talán ez jobb lenne:
pdp2335, ez egy fm rádióval (mp3-ban vesz fel), mp3PRO lejátszással jobb, csak drágább, az enyém akciósan 13k volt, ez meg 22k akció nélkül.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Vettem egy ENOX EMX-530-ast, ami egy szám felmásolása, majd formattálás után azt írja ki, hogy vmi nem stimmel a partíciós táblákkal, és formattáljam vmi MPTOOL nevü dologgal, majd kikapcsol. Tudna vki segíteni?
iAUDIO 4 512MB
vagy
MPIO FG100 512MB
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Elõre is köszi 😊
üdv
fishi
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nem érdekel valaki egy Samsung YP-55 H? Karácsonyi, nem nagyon volt használva.
üdv
fishi
Samsung...(#293) hozzászólás
mondjuk rádió van benne de nem sok vizet zavar.
Szerintem.
De mindenkinek megvan a személyes kedvence szóval relatív.
Az biztos hogy ár érték arányban nem a samsung a favorit. Szóval biztos találsz jobbat is.
ki mit ajánlana a következõ feltételekkel:
-flashes, vagy hd-s
-max 50ig áfával
-NE legyen benne rádió
-minimum 512, de inkább 1 giga vagy efölötti legyen
-ne legyen full noname, beszerezhetetlen
ötletek?
rendesen ?"
Ez majdnem 100% biztos,és ha igy van meghívhatsz egy sörre is😊)
he he
valakinek van a tapasztalata a DigitBall DBHFL MP3 SD/MMC Player-er
kapcsolatban? Konkrétan az érdekelne hogy újratölthetõ elemel mûködik-e
rendesen ?
És ha van valakinek milyen meg van vele elégedve ?
mit csináltál vele? mert lehet hogy elszaródott.
Akkor most ez aksi a képen? Milyen lejátszó ez?
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Ajánjatok már egy jofajta fülest pls!
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Egy olyan kérdésem lenne aki creative muvo tx fm vagy más creative mp3 lejátszót vett az aksit vagy elemet kapott hozzá?! Ha aksi akkor mennyi amperos?
Az az igazság h kölcsön adtam az "aksit" de nem tudom milyen volt, annyit igen h energizer... de néztem a hozzávalókat a neten: 1 AAA Alkaline Battery írnak de ez elemet jelent nem? + azért is jó lenne mert ha veszek még egy aksit akkor ugyanakkkora kell h legyen a kapacitása! (a töltõ miatt)
ha vki tud segíteni elõre is kössszzz
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
May the force serve you well!
MPIO FY200 35k
512mb mind a 2
a telstar tenyleg ennyire szar hogy fele aron sem kell senkinek?
May the force serve you well!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
oda kellett volna nyomni az orra alá
legalább reklamáltál?
Lehet hogy nemis õk a hibásak.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
nekem egyébként a formáj teccik, meg h az egész kijelzõ fekete, és kék meg piros meg a zöld a karaktermegvilágítás...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8