MP3 lejátszó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
1GB beépített memória, USB háttértár ami untig elég
br. 51.000 Ft

De nem azért írtam, hogy ezt meg kell venni csak bizonyítandó az MPIO eléggé márka ebben a szegmensben.

A lejátszó méretei 32 × 15 × 55mm (súlya: 34.5g) illetve ha méretrõl beszélünk, akkor a lejátszóknál megszokott negyedik dimenzió, a tárolókapacitás sem másodrendû, amely 256, 512 megabájtot és egy gigabájt értékeket vehet fel. Ez a kapacitás szükséges is, ha ennyiféle zenét és videót tárolhatunk rajta.

A formátumok, azon belül is a zenefájlok lehetnek MP3, WMA, OGG típusúak. Az MP3 fájlok 8 és 320 kbps, a WMA fájlok pedig 32 és 192 kbps ráta között lehetnek, a WMA típusnál támogatja a DRM és VBR fájlokat is. Videoformátumként az MPEG-4 támogatott, de egy mellékelt Transcoder nevû programmal az Avi, Mpeg, WMV és Asf fájlokat könnyedén MPEG-4-be konvertálhatjuk. A lejátszáshoz a listákat is támogatja, méghozzá a népszerû m3u formátumban, de az ID3 tag sincs elhanyagolva. A megjeleníthetõ típusok közül természetesen nem maradt ki az állókép és a szöveg formátum sem. A kijelzõ és az MPIO-One szoftvere igencsak felkészült a különféle nyelvekre, amely sajnos manapság még mindig nem annyira elvárható szolgáltatás. Ez a lejátszó viszont 57 nyelv karaktereit támogatja, sõt a menü is 9 különféle nyelven "szólalhat meg". Az adatátvitelt nem is kell túlságosan részletezni, hiszen igen egyszerû és semmiféle szoftver nem szükséges. Egyszerûen csak a számítógéphez kell csatlakoztatni az USB 2.0 porton keresztül és mint USB tárolóeszköz használható.

További kiegészítés a beépített FM rádió, mikrofon és line-in, hogy valamit rögzíthessünk is vele WMA formátumban, akár idõzítve is. Kilenc equalezer és három hangeffekt teszi még változatosabbá a zenelejátszás élményét. A készülék belsõ lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, amely nagyjából 15 órányi zene és 2 órányi videolejátszást tesz lehetõvé. De most következzenek a már extraként felróható opciók és szolgáltatások. A kis készülékbe még fért pár apróság - ha nem is túl sok, - hogy igazán vonzó lehessen kütyü-õrültek számára. Az MPIO-One képes USB hosztként is mûködni, igaz, ekkor csak USB 1.1 formában. Ezzel a kis szolgáltatással közvetlenül tudunk digitális kameráról, memóriakártya-olvasóról és egyéb USB tárolóként felismerhetõ eszközrõl adatokat olvasni és az MPIO-One-on tárolni. További extra a képernyõvédõ és a beépített logikai játék. Várhatóan május elején kerül a boltokba (elsõ körben Koreában és Japánban), de a cég hazánkban sem ismeretlen, így remélhetjük, hogy nem csak külföldi rendeléssel oldható meg az MPIO-One beszerzése. Összesen hat színbõl válogathatunk majd: arany, ezüst, "cream zone" piros, "misztikus" szürke, "Harvard" kék és éjfekete.
[Jakuza]
Aztan tied lehet a 2GB-s 90ezerert.
Akkor mar veszek egy palmtopot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Breki33
Ezsesemmi
Az új MPIO ONE (másnéven MPIO FG200) mp3 lejátszó jelentõsen kortársai elõtt jár mind tudás mind kinézet tekintetében. Az MPIO ONE új grafikus OLED kijelzõje 65 ezer színt képes megjeleníteni. Ez a színgazdagság ahhoz is elég, hogy a lejátszón fényképeket nézegethessünk. A JPG formátumú képek egyenként, slideshow-ban, vagy akár képernyõkímélõként jeleníthetõek meg.

Az MPIO ONE filmeket is képes lejátszani. Kedvenc videoklippjeinket, filmrészleteinket visszanézhetjük utazás közben a buszon vagy megmutathatjuk kollégáinknak, barátainknak. Video lejátszásra MP4 formátumban nyílik lehetõség. A mellékelt CD-n található szoftver segítségével WMV, AVI és DivX formátumokból bárki könnyedén felföltheti kedvenc felvételeit a készülékre.

Az MPIO új lejátszójában természetesen a zene lejátszási lehetõségek sem szorultak háttérbe. Az MPIO ONE MP3, WMA és OGG formátumokat kezel. A kimagaslóan jó minõségû hangzáshoz további extrák társulnak:

- 3D hangzás, mely intenzitását 3 szinten lehet állítani.
- Gyári hangszínbeállítások (equalizer)
- További 5 sávos egyéni equalizer
- Extra mélyhang kiemelés (Dynamic Bass)
- Extra magashang kiemelés
- Változtatható lejátszási sebesség (lassítás, gyorsítás)

Az MPIO ONE beépített FM rádióval is rendelkezik és 30 rádió állomást képes eltárolni. Kedvenc mûsorainkat fel is vehetjük az FM rádióból, akár elõre beállított idõpont szerint is. Lehetõség nyílik továbbá a készülék bekapcsolási idejének programozására, így akár minden reggel kedvenc felvételeinkre, vagy rádió mûsorunkra ébredhetünk.

Az MPIO ONE természetesen nem csak rádióból képes felvételt készíteni. Rögzítésnél használhatjuk a beépített mikrofont, vagy a készülék vonalbemenetét. A felvétel minõsége szabályozható, így akár CD minõségben is dolgozhatunk a készülékkel. A felvételi jel jelerõssége egyénileg beállítható, de ennek szabályozását a készülékre bízhatjuk. Ezesetben a megfelelõ hangerõt felvétel közben is automatikusan szabályozza az MPIO ONE. Lehetõségünk van olyan felvételt készíteni melybõl kimaradnak a csendes részek, így például egy elõadásnak csak a lényeges részei kerülnek rögzítésre. A korábban már említett idõzített felvétel készítési módot mind a diktafon, mind a line-in (vonal bemenet) funkciónál használhatjuk.

Az MPIO ONE kijelzõjén megjelenõ információk teljesen egyénre szabhatóak. További extra az idõzíthetõ kikapcsolás, amit elalvás elõtt hasznos beállítani. Unalom ûzéshez kiválóan használható a beépített "Push Rush" nevû játék.

Az MPIO ONE-t két év garanciával forgalmazzuk.
Breki33
jó akkor nincs P

én inkább a személyes tapasztalatomra hagyatkozom
és állítom az MPIO az egyik legjobb.

"Creative Zen Micro: Akkujával lehet probléma, az érintõgombos...

Creative MuVo TX FM: Ez a termék az alsó- és középkategória határán áll! Relatíve jó minõség, viszonylag sokat bír, sok funkcióval. Szóval nem fogsz hifi minõséget kapni, és nem árt egy 10000 körül fülhallgatót venni hozzá, mert egyrészt a fül fájdalmai ellen és a hallásod érdekében ezek a pici fülhallgatók nem a legjobbak!

Összesen 4 kezelõcucc van rajta, ebbõl kettõ a hangerõt szabályozza, egy a play/pause/on/off, egy meg a ''kombi kezelõszerv''. A max hangerõ nem valami sok. Ha ha megy az LCD háttérvilágítása, akkor egy halk magas hangot hallani a fülhallgatóban.

Az összes muvo-nak hibája, hogy amíg világít az LCD addig sípol a fülhallgató. Az LCD ugyanis gerjeszti a kimenetet. A Creative fórumjaiban sokat lehet olvasni errõl az elég idegesítõ - bugról (Backlight noise)

A keylock billentyûzár funkció pedig csak elég macerásan menübõl érhetõ el.
Rádióállomásnál 32-t tárol, viszont nem írja ki a nevét Azt irja Preset 1

creative muvo micro n200
TX fm fejlesztett verziója, mindazt tudja amit az elõd + pár új funkció (pl. line in felvétel..) kisebb méretû"

wander01
IAudio 30Gb, legjobb. ennyi. 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

[Jakuza]
MP3 Players

Itt megtudod nezni a legtobb lejatszot.
Rakatt a lejatszo nevere es levan irva minden a tudasarol, a kommentekrol a negativumokrol ill pozitivumokrol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Egyaltalan nincs olyan minoseg. Utana lehet jarni a http://reviews.cnet.com oldalon.
10bol 5 pont nincs, mig a Creative 8.0at kapott.
Raadasul a fejlesztoktol is, nem csak a felhasznaloktol.

Breki33
sony brrrrrrrrrrrrrrrrr
Breki33
én szóltam
grizzly21
ránézek a sonyra és már a zsebemben látom ugyhogy gyorsan linkeljtek olcsobbat vagy jobbat😄

grizzly21
ejj brekk😊))
nemtom én ilyet tuti h nem veszek, jó hogy zsebben van és nem látszik de az egész olyan nemteccik stilusu😄
fene azt az igényes designerkritikus izlésemet😊

Breki33
Mpio simán van olyan minõség mint a Creative

Sõt még csinosabb is P

grizzly21
nincs hozzá sok köze? ezt nem értem, szerintem abban is kurva jónak kell lennie. mellesleg a sony nem hiszem hogy gyártott olyan mp3 lejátszót, ami nem tudott mp3mat lejátszani!😄DD lol
nekem sokat számit a stílus is: ez a creativ vhogy nem fogott meg viszont sok olyat láttam mint pl a lent említett sony (az persze azért joval jobban néz ki mint bármelyik általam eddig látott). de mondjuk elhiszem hogy igazatok van: linkeljetek más, jó, szép nem tul drága 1gigás USB-s mp3 lejátszót.
azért azt ne mond h amit linkeltem sony bármiben is (az áron kivül) rosszabb lenne mint a versenytársai..

egy mp3 lejátszónál nem igazán oszt vagy szoroz,hogy sony vagy nem sony.
Mikor mindenki más már ezerrel gyártotta a jobnál jobb mp3 lejátszókat,akkor a sony még a saját kis formátumát támogatta,igy erõsen lemaradt az élbojtól.....
Most sincs sok köze hozzá....

grizzly21
azért ez mennyivel elegánsabb már, és amennyivel többe kerül sokat nem számit mert ritkán veszel ilyet+jobban szol+jobb a minõség is sztem egy kicsit biztos

grizzly21
512es Creative MuVo TX FM ez mennyi?
hol veszed, pesti vagy?
tuti jól szól?lejátszási idõ? nekem 1 giga kell szerintem és a sonyra esküszöm de még ez is szoba jöhet
bár most látom amit irtál az tul nagy (sonynál nagyobb) és a kijelzõje is elég gagyinak tûnik

[Jakuza]
Nem csak film lehet, barmi.
Ezert mondtam manapsag sajnos elharapodztak a meretek es ezert 1 ev mulva szvsz mer 4GBs USB stickek es hordozhato tarolok lesznek szerintem.
Hiszen igeny lesz rajuk.
S ahogy nezni szoktam mostanaban az asztali DVD lejatszokon is van USB foglalat amikhez kehet USB stickeket csatolni es onnan lejatszani filmet.
Tehat egyre tobb lehetoseg van.
Amugy nekem szerintem az 512es Creative MuVo TX FM lesz amit en veszek.
De gondolkodom meg a Creative MuVo N200 Micro - 1 GB es esetleg a MPIO FY500-bol valamelyik bar ez nem olyan minosegu mint a Creative-e.

grizzly21
film? de minek? ha haverhoz akarok átvinni cuccokat, akkor ahhoz jo az 1GB, meg ami ilyen kicsi USB-s az max 2GBos szokott lenni. A sony amit linkeltem az USB 2.0ás remélem?!
Jövö héten fogok venni, szerintem és te?
A filmeket meg nézni ugyse lehet rajta, ahhoz ott van a PSPm, ha meg 1 gigánál nagyobb cuccot akarok vinni kiirom DVDre, 80 ft/db

[Jakuza]
Most nem csak a zenerol volt szo.
Ha zenerol lenne szo kutyat nem erdekelne az mp3-as lejatszo, mint USBs hattertar. Mar pedig rajtad kivul is nem egy ember emlitette meg, hogy nem artana ha egy film is raferne.
Mar pedig nem egy film 2 CDs ami eleve 1,4GB tehat az 1 GB keves.

grizzly21
butaság.
zenében pont forditva van. egy MP3 szám kb 3-4 MB és nem is lesz több.

[Jakuza]
Nemsokara az is keves lesz.
Ahogy novekednek a fajl meretek.
Regebben egy jatekdemo 40MB se volt, manapsag mar 1,5Gb.
Es ez mindenre jellemzo manapsag.
Namarmost, ugye es te is megemlitetted mint USB hattertarolokent is hasznalni akarod, elobb utobb kinovod a 1GB-t.
Nem adok 1 evet es a megfelelo meret a kb kozel 5GB lesz, tehat kb egy DVD meretu USB tarolokra minimum szukseg lesz.

grizzly21
nekem nem kell nagy háttértár, szerintem kurva fölösleges, 1GB is nagyon sok. de annyi még talán elkell

[Jakuza]
A3000 az 20GBs merevlemezes tehat nem memorias. Van kisebb valtozat az A1000 az 6 GBs.
Jo draga lesz tuti, egyenlore meg nincs ar mert most jelenik meg.
A Creative arak pedig:
Creative MuVo TX FM - 256 MB br. 22750Ft
Creative MuVo TX FM - 512 MB br. 32000Ft
A Creative MuVo TX FM - 1GB-rol nem tudok nyilatkozni, mert nem talaltam itthon arakat rola, de kint mar lattam 160$ korul, sot nahany extrem helyen meg 140 dollar alatt is, ami olcsobb mint az itthoni 512es.

Van ami hasonlo:
Creative MuVo N200 Micro - 1 GB br. 38000Ft

Amugy en a helyedben nem vennem meg azt a Sonyt kozel 50k-ert.
+10ert mar nagy hattertaras lejatszokat lehet kapni.
Pl: Creative ZEN Touch - 20 GB merevlemezes ennek is van pl USB csatlakozasa tehat siman osszekotheto a szamitogeppel.
Vagy a 2GBs Ipod Nano br. 58k.

grizzly21
a3000? az nem tul nagy? amit alul linkeltem az 50rugo. amit te akarsz az mennyi? sztem 1gbos kellene

[Jakuza]
MP3as tesztoldalon (http://reviews.cnet.com/) a legjobb hangzasu MP3 lejatszonak irtak a kategoriajaban a Creative Muvo-t a fejlesztok es a felhasznalok is egyarant.
Amugy van 256os, 512es, es 1GBs valtozata is.

Nem mondom, hogy nem lenne jo pl egy Apple iPod Nano, vagy mondjuk egy Sony Walkman NW-A3000, de megvallom oszinten en sajnalok ilyen dolgokra ennyi penzt kiadni.

grizzly21
végülis lehet h 512MB is elég lesz, nem tudom. de a sony a márka szerintem és ez se olyan drága.

[Jakuza]
Valakinek van tapasztalata ezzel a playerrel ?
Creative MuVo TX FM - 512 MB
Kepeken lattam USB kulcskent is hasznalhato.
Azt hiszem nekem eleg az 512MB boven rafer arra is jo sok zene.

grizzly21
mp3 lejátszot veszek, kulcstartós USB kellene, de lehetõleg márka. ezt találtam:
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=NW-E407&s ite=odw_hu_HU&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman
http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=371&productid=67827
itt 3d nézet is van egy hasonloról de a kijelzõje nagyon furcsa:
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=NW-E505&s ite=odw_hu_HU&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman

5leteket, tapasztalatokat várok, akinek van irjon pls😊

Amse
Hi!
Milyen mp3 lejátszót ajánlotok ami vagy mmc vagy cf kártya bõvíthetõségû?belsõ mem nem kell.

hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Telstar-t ne, szvsz...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

1G-s Mp3 lejatszot szeretnek venni, hogy egyben pendrivekent is ertelmesen funcionaljon, vagyis legalabb egy szerencsetlen film raferjen. De ezek a kutyuk nagyon dragak. 😞
Messze a legolcsobb a Telstar UFM-102-B 1G, amit 17k+AFA-ert lattam. Szabad ilyet venni? Mit tudtok rola? Ha nem, akkor miert? Nincsenek nagy igenyeim, csak el nem romljon... 😊

Van bárkinek,bármilyen meglátása?

Üdv mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Az alábbi 3 lejátszó között hezitálok.Van valakinek bármilyen tapasztalata,jótanács,véleménye,stb. ezekkel kapcsolatban?

Trak DMP-261VR
Digitball DBCFL-256 Easy 706

Nekem az Easy a legszimpatikusabb,de szívesen fogadok bármilyen véleményt,vagy tanácsot!
Köszi!

Hali! Van egy Xcef MT200asom ami elromlott. Nemtom mi a baja, nem kapcsolódik be. Valsz leesett vagy ütõdött és a fémborítás ellenére valami baja lett belül. Szereintetek lehet vele vmit kezdeni vagy hagyjam a francba és vegyek egy újat?

robotnyk
passz
Gladiator
azt akkor most mit csináljak?

robotnyk
a belsõ vezérlõ szoftver
Gladiator
az updater aszondj,a hogy az iPod hardwere, és az updater firmware nem kompatibilis. mi az a firmware?

Gladiator
hogy lehet iPodra zenét tölteni? mert a kezelési útmutatóban az van, hogy iTunesszal, de nekem nincsenek is olyan gombok, mint a képeken...

Gladiator
rájöttem, mégis csak benen volt😊 jól eldugták😊

Gladiator
nem tudjátok hogy kell bekapcsolni az Ipodot, mert apám vett egyet kínában, de a kezelési útmutatóban nincs benne😊 már a tököm kivan😊

én egy ilyet szeretnék 4 napon belül venni.. vélemények?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Üdv mindenkinek!

Most szeretnék mp3-lejáccót venni, és hát kettõ között tengödök.
ha van valakinek 25ká körül jobb 5lete azt szivesen várom)

Vagy
Samsung yp t6-x. Hát ez jól néz ki sokat tud jó a hangja(eredeti fülessel) de kicsit drága éshát nem bövithetõ

Vagy
Sandisk Sansa. Hát nem oan szép viszonylag jó hang(de ha igazán jót akarsz + MX300 ami még 2-3ká)Viszont bövithetö.

Na nem tok dönteni szal HELP HELP

5leteket tapasztalokat pls

-Pénzen nem tudsz barátokat venni, de sokkal előkelőbb ellenségekre tehetsz szert.

Én az mp3-hoz mindig valami közepes fülest veszek mert én nekem sikerül valahogy elrontanom az öszes fülesemet akár drága és meg bizható vagy olcsó és gagyi (fogalmam sincs miért megy tönkre mind)
Ha van rá lehetõséged,hogy valahol kipróbáld õket,akkor tedd azt.
Az a legegyszerûbb.

AMD Norbee
Legyetek oly szívesek és az eggyik kérdésemre plese válaszoljatok, mert olyan mintha magamnak irogatnék!<#pardon1>

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

ööö, a kezelõbõl formázod??

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Pont ez az, hogy a minidiscen csak egy win98-as driver van, valamint egy dalszöveg megjelenítö és semmi más. Windowsos format pedig nem müxik.
AMD Norbee
Nah megvettem a Mpio fg100-at tényleg kurva joo de ki akarom cserélni a fülhalgatóját!
Namármost néztem a Sennheiser MX450, MX500, és a MX550-es modelleket, de a headphones.com-on értékelésben a MX450 jobb volt mint a MX500 érdekesnek tarottam! ezért kérdezem hogy a MX550 az jobb mint a 2 másik testvére vagy ugyan az a szitu mint a MX450 kontra MX500-nál??

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB