MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Asszem nekem a Iriver IFP-395T vagy a IFP 970 lesz a megfelelo csak meg nem tudom mekkora memoriaval vegyem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az USB csatlakozassal nagyon sok felhasznalonak valamilyen baja van.
Sot a szerkesztok is kulon kiternek ra.
hard to fit into some USB ports
USB connection failed after normal use ( used this about 5 months before the USB slider stopped working.)
hangerõszabályzóm is rendben, nagyon praktikusan oldották meg
aksikat én vettem hozzá most töltöm õket PP
használhatóság elsõrangú nagyon jól használható a menüje
Ezek lennének a kritikus hibák?
szval ezek ........maradjunk abban , hogy te olvasgassál énmeg használom P
Maximum olyan adatok, hogy mekkora a merete, azt slussz.
Vagy talan ideznel abbol, hogy milyen elethu hangzasa van vagy hasonlokat ?
En idezek neked negativumot MPIO-krol, nem csak altalanossagrol irok.
Irnak itt 5 honap alatt tonkremeno USB portrol, nem minden szamitogepen mukodo
masolasrol, nehezen tekerheto hangeroszabalyzorol, USB kabel hianyarol, rosszul csatlakoztathato USB kabelrol, hamarabb lemerulo aksikrol, gyenge hasznalhatosagrol, stb.
Es ebben usertol megtalal fejlesztot es tesztert az ember.
"Awkward interface; hard to fit into some USB ports; no USB extension cable; uncomfortable earbuds; battery life falls way below the company claim; overpriced."
"the FY400 might satisfy you, but poor usability and some bad design decisions make it a lopsided player overall."
"The players isnt skip-proof, i ended up returning it because even a moderate jerk would turn off the player. The support software for reformatting and firmware upgrades is shaky, the player froze twice while i was trying to reformat."
"USB connection failed after normal use
Full user opinion
I used this about 5 months before the USB slider stopped working. It would still slide in and out but would no longer be detected when plugged in to any USB port. I took the thing apart to see if I could fix it to no avail.
Dissecting did reveal the reason it sometimes would turn off if it was lightly tapped on a surface. The spring in the bottom of the battery compartment was angled the wrong way and when tapped would completely separate itself from the bottom of the battery, this requires you to then eject and reset the battery. Pain in the ass. I bent the spring to the correct position and it no longer does this.
Everything else on the player still works, though no songs can be transferred through the USB port now. I'll be buying a player in the future with no movable parts to ensure such a hassle with sliding USB never arises for me again."
"Seems like there could be compatibility problems with some computers. Other small issues: The volume dial is hard to move and the controls are a little bit hard to figure out"
belinkeltem hol találod
menj el egy helyre és hallgasd meg mindkettõt, hogy szól
most nagy dilemmában vagyok a sony és ez között, vajon mennyire szol jol és mennyire látszik a sony kijelzõje ez a kérdés...
nem te kirpobálni hanem ahol lehet venni. egyébként
a sonyt magyar ár:50K meg tudnám venni 37ért, USAbol ingyen hozatva,
mpiot meg nem találom
klikk
AZt a cikket nem a forgalmazó írta
összekeverted. P
Szerintem te terelsz.
Fogalmad se volt pl a Creative tipushibájáról.
DE nyogodtan vedd meg azt P
Na halljuk milyen 8 kritikus hibát? PP
sztem kb egy hétig de én naponta kb fél egy órát hallgatok és egy kis AAA-saksi van benne amibõl kettõ van és cserélgetem.
DE enyém régebbi darab , hálisten SD kártyával bõvíthetõ.
Ja nem adom oda kipróbálni P
Amúgy én úgy vettem, hogy Irivert szerettem volna csak két napra megkaptam tesztelni egyet, de annyira megszerettem a hangját, hogy nem tudtam visszaadni.
Persze fülest rögtön cseréltem.
Mindenki tudja, ha leir egy forgalmazo egy cikket, hogy ilyen szuper meg olyan szuper attol meg nem ugy van.
Foleg ha a legnagyobb kulfoldi mp3 lejatszo portal lehuzza ugyanazt a lejatszot es felsorol vagy 8 kritikus hibat.
Valamelyik Sony Walkman NW-A tipus ?

De ugye at természetes, hogy az ember arról tud valamit mondani amije konkrétan van.
Egy csomó olyan dolgot leírtam a Creative-rõl amit tudnod kéne erre ilyenekkel jössz, hogy ki irta a cikket meg hogy mert nekem az van P
Mert akkor inkabb a portable playerek kozott nezz szet, azoknak nagyobb a kijelzojuk.
JA valszeg olyan mp3lejátszot gyártott ami nem tud mp3mat lejátszani.
lemaradt az élbojbol? a sony van akkora cég, hogy technikailag pillanatok alatt behozzon nála joval kisebb márkákat. nemtom ránézek azokra amit linkeltetek és nem gyõz meg. nyilván a hangzás a fontosabb, de nyilván nincs olyan fülem ami meg tudna állapítani különbséget a 2 között akkor meg minek? meg közel ugyanolyan jok sztem.
Faszomért nincs egy jol kinézõ, jó tudású, kicsi, MP3 lejátszó. még azt se kérem hogy olcso legyen lehet 40-50ezer is akár.
ennek a sonynak is csomo hibája van most h olvasom: nem látszik a kijelzõ kinnt, csak saját szoftverrel lehet rá irni zenét (na ez RÖHEJ szerintem....), viszont tény hogy kurva jól néz ki, nagyon jol birja az aksija, de hát a sony mérnökei miért nem tudnak logikusan gondolkozni??? áhh...
"Na a lényeg az, hogy visszavittem a gépet a boltba és visszaadták a pénzt. Ez már a második darab volt nálam egy hét alatt és egy harmadikra már nem voltam kiváncsi! Az elsõt a rádiója fagyasztotta le, recseget a jobb füles, a másodikat pedig kinyirta egy kb 6 éves gép 98-as Windows-szal! Ez aztán a minõség, a boltban sem voltak kicsit se meglepve! Kár, mer tetszett rajta minden, csak nem mûködött és már nem bízok a Creative-ban! Lehet, hogy nem mindig ott kéne dolgoztatni ahol a legolcsóbb Kínába! <-- ez a vacak meg nem értem mit jelent?!
"
Sok fele design kozott vallogathatsz tipusktol fuggoen.
A lejatszasi kepessegeik altalaban a jo kategoriaban, mig a lejatszok toltes nelkuli lejatszasi ideje is nagyon magas.
Sok Iriver tipusnal akar 40 ora a tobbi tipusu lejatszo altalaban 10-15 orat tud.Altalaban csak azt vetik fel negativumkent, hogy sok ido kell a szoftverenek kiismeresehez, mert tul bonyolult.

Editors' rating:
7.7 Very good
Average user rating:
8.5 Excellent (from 20 users)
--------------------------------------------------------
Creative MuVo Micro N200 (512MB, Black)
http://i.i.com.com/cnwk.1d/sc/31156913-2-120-0.gif
Editors' rating:
7.7 Very good
Average user rating:
8.0 Excellent (from 47 users)
----------------------------------------------
ami rosszat irnak a sonyról az hogy csak a saját szofverérõl lehet rámásolni a zenét. ez hogyan van?? nem csak zenét lehet rámásolni mert egyben pendrive is nem? akkor meg miért nem lehet MP3mat?😮
Igaza van a srácnak a Sony-val kapcsolatban.
Amúgy nem tudom milyen szines kijelzõrõl meg méretrõl beszélsz.
Enyém pl akkora mint a gyufáskatulya és olyan könnyû, hogy mindig félek, hogy elhagyom.
ha nem felelne meg az MPIO_m eladtam volna, ha figyelmesen olvasnád a "fórumokat" emlékezhetnél hogy került hozzám...
Nemnagyon láttalak egyik hazai mp3-lejátszós se fórumon se érdeklõdni. :-)
az empio szerintem túl nagy és annyiért már megvan az 1 gigás sony.
meg minek szines kijelzõ? van PSPm nekem csak zene kell. igy a creative se jo: design nem tecc, az alakja se jo, szerintem nagyobb is mint a sony. meg ránézek és olyan mûanyag olcso tipus az egész. a backlight noise-rol nem is beszélve
kicsit összekeverted P
én a #421 -ról beszélek ugyanis arra írtad
temeg a másikról ami a 419.
nembaj :-)
szóval az a cikk nem a forgalmazóé
itt megtekinthetõ
Elolvasom a furomokat kiprobalom,oket stb.
mindig maximalista probalok lenni, es nem az elott szoktam hajlongani ami nekem van.
Szal nem vagyok ATI, NVidia, AMD, Intel es hasonlo gyartok elott ajnarozo, mindig az adott pillanatban legjobb termeket gyartot tartom a kategoriajaban a legjobbnak.
Ennyi eleg?
Szerintem nagyon szép hangja van pedig én elég vájtfülü vagyok, mivel ugye ez a hobbim.
Amúgy nemtudom honnan veszed, hogy ez a forgalmazó oldaláról való
A cikk Nethirlap.hu-ról származik........
És mégegyszer mondom nem ezt az adott tipust ajánlottam, hogy meg kell venni.
Vegyél mást, de ne szóld le anélkül az MPIO-t, hogy kipróbáltad volna !!!
Foleg mmiutan a legtobb angol oldalon lehuzzak a lejatszasi kepessegeit az MPIO-nak, foleg a hangminoseggel vannak a gondok, szinte az osszes forumban es tesztben.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11