MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mit jelent pontosan?
mi van a sony connect music store-ral?:o
errõl akartam még kérdezni pont, hogy te mennyiért vetted a fülest, és hogy tényleg megéri e.
Azért csak van különbség vagy nem, hogyha már 3ds hangokat meg equalizert meg midnen szart tud az mpio..hogyhogy nem érzi? NEkem a bassus is fontos lenne, de a lényeg hogy tiszta, igényes, szép hangot halljak, a mostani hangfalam is elég jo: OZaki VA! 303 Szerintem sokat dob a filmen meg játékokon, ugyhogy azért annyira laikus nem vagyok( vagyis igen, csak érdekel hogy jó legyen a zene)
te mikor vetted? azóta mindig a zsebedben van és bármerre mész hallgatod?😊
sõt lehet a füles miatt a Sony-t jobbnak érzi.
Azért érdekes, hogy a design érdekel a fülest pedig leszarod.
senkise mondta, hogy rossz de nem a legjobbak között van sztem
van olyan forum ami népszerû is és mp3makról irnak?
mert a legtöbb amit láttam az elég elhagyatott.
tapasztalataim már többször leírtam
de te csak nyavajogsz itt
mi keresssünk neked boltot ahol kipróbálhatod?
mondtam egy oldalt ahol egy csomót kapni lehet, elmész a depo-ra megnézed a másikat elmész és meghallgatod.
Mint Telstar UFM-102-B/512 Megtekintheto itt.
Ha ugyanezen az oldalon korbenezel talalsz meg egypar 20 alatti lejatszot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
olcsó húsnak híg a leve sztem
legyen MAX 20ezer!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
multkor már találtam csak már nem tom hol!
jah és nem kell márka!
sõt jó a noname is csak azért egy FM rádió legyen benne!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Editors' rating:
7.7 Very good
Average user rating:
8.5 Excellent (from 20 users)
ennyit?
te továbbra is ezt nyomod.
Itt a Sony nem név illetve csak név.
Az említett Iriver már elég nagy név.
Ha nem hiszel nekünk vedd meg én nem foglak itt gyõzködni.
viszont most ezt nem értem hogy mi a baj a hangzással. csak rákérdezni szeretnék, hogy jó e vagy sem? azt mondjátok nem, megkérdezem miért nem? válasz: jó lesz az neked, meg nem is szar...én nem a sony mellett vagyok hanem amellett h minnél jobbat vegyek.
a sony miért szar?
ne azt mondjátok h szar szar szar hanem hogy miért? nem értek az mp3 lejátszokhoz csak mint egy laikus, épp ezért magyarázatot akarok, hogy mi az ami miatt gyengébben szól?
Amúgy adtam egy címet :-)
Iriver Magyarországnál is megnézheted, bár volt mikor máshol olcsóbb volt
pl az infopatika-nál
meg ezek elég régiek, már van iRiver iFP-899 - 1 GB is.

Annyit tudok csak ajanlani a dillemmadra, hogy mindent amit lehet atolvasol, majd kiprobalod a keszulekeket valamelyik boltban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
versenyzõk:....SONy-kontra---------Iriver------kontra-------mpio
ár:.............mind 50 ropi körül de a sonyt meg tudom szerezni 37ért!
lejátszási idõ:kurvasok..........elég jó.............nem tul sok
extrák: lehet FM de drágább akkor...FM..........FM
igazuából a rádio eléggé recsegni szokott meg nem is szoktam hallgatni
pozitivum: minõség, design.....jo hangzás sokat tud....szintén
negativum: sony:saját szoftverrel megy rá zene: ez kurva nagy negativum
Itthon meg minden draga.
Pl a 790es kint az 512esbol en mar lattam 159 canadai dollarert (28k-ert), itthon meg van ahol 39,900.
A iFP-700-as sorozat méltó folytatása az iRiver hagyományoknak és jól példázza az iRiver vevõcentrikus filozófiáját. Itt van mindjárt egy egyedülálló új funkció: a belsõ óra, amelyet a felhasználók kérésére építettek be. Akár legyinthetnénk is rá, de ha figyelembe vesszük, hogy a kedvenc zenénkre ébredhetünk és hogy idõzített felvételt készíthetünk a rádióról, akár kikapcsolt állapotban is (!), akkor ez már egy igazán hasznos funkcióvá válik.
Szintén újdonság az OGG támogatás. Ebben a kitûnõ hangminõségû formátumban még több zenét tölthetünk fel a lejátszóra. Ráadásul sokkal gyorsabban, mint eddig, mert a lejátszó támogatja az USB 2.0 szabványt is.
Továbbra is kiemelkedõk a lejátszó felvételi képességei mind minõség, mind a flexibilisen állítható felvételi paraméterek (bitráta: 8-320 kbit/s, mintavét: 11-44,1 kHz, felvételi szint) tekintetében. Akinek még ez sem elegendõ, az az automatikus trackenkénti felvételt (Auto sync) is használhatja. Persze a felsorolásnak ezzel még korán sincs vége, hiszen megnõtt a fejhallgató kimenet teljesítménye, bõvült a hangszín beállítások köre (Xtreme 3D), megjelent a hangvezérelt mikrofonos felvételi lehetõség és nem utolsó sorban a lejátszási idõ max. 40 órára nõtt.
Az iFP sorozat tehát kívül-belül megújult, csak a kiváló hangminõség és a szolgáltatások ill. beállítási lehetõségek garmadája maradt a régi. No meg a szlogen: iRiver forever!

A fules valtozo akar 30k-s is van, de altalaban aki nagyon igenyes 10k pluszt szokott altalaban itthon kiadni ertuk 😛
Van pedig mas Iriver is.
Iriverek
Vagy ellatogatsz a gyarto honlapjara vagy a .
magyar forgalmazo honlapjara.
Hogy hol vannak probahelyek ?
Hat ahol megveszed a cuccot, szepen szolsz az eladoknak, hogy kiakarod probalni a keszulekeket. 😛
nagyon stílusos de merész is kicsit.
mident irj le, rosszat fõleg, mert a jokat megtalálom az ismertetõben😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"