MP3 lejátszó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Kisebb márkák közül melyikekkel van sok baj?

Next PC upgrade: 2022

valaki megmondaná, hogy van-e benne EQ, és hogy mik a tapasztalatai vele kapcsolatban, mert nagyon sûrgõs lenne.
kösz

Nortu
Egy kérdés: Ezen két páciens (#618) kezel könyvtárakat?
Azt olvastam, hogy nem minden lejátszó képes ezzel a "komoly" feladattal megbírkózni. Érdekes...

Enterprise 128K Forever!

Nortu
A Thomson PDP 2762X engem is érdekelne, mint ahogy a 2756X is. Ha jól láttam a kettõ között a belsõ memória mérete (256/512 M😎 a különbség.

Enterprise 128K Forever!

Danee
jól szól, könnyû , jól kezelhetõ, a hangstílust ugyan be kell állitani (3 gombnyomás, és ROCK-ra állitottam). A fülhallgató egy kicsit szar amit hozzá adnak, nem is beszélve a "nyaklánc"-ról, de az mp3lejátszó nagyon jó!

és még azt hagy kérdezzem meg, hogy van-e benne EQ (hangsáv-beállítási lehetõség)?
elõre is kösz!

Hello!
a THOMSON PDP2762X MP3 lejátszóról mi a véleményetek?

hello! én is egy ilyen lajáccót néztem ki. mik a tapasztalataid velekapcsolatba?
desigo
A SanDisk Sansáról eddig csak jókat hallottam ma akartam is venni 512-est de nincs sehol.
Nortu
ólleH!

Thomson és SanDisk lejátszókról érdeklõdnék.
Akinek van/volt már ezen két gyártótól(?) versenyzõje, kérem írja le tapasztalatait, véleményét plíz!
Thanx elõre is.

Enterprise 128K Forever!

Danee
igy van

desigo
A Creative sem olcsó de biztos jó.
desigo
Ma voltam három helye,hogy megvegyem az 512-est de sehol sincs.Az 22ezer lenne kb.Egy helyen volt 1 gigás de 33ért sokaltam😞
Ramore
A Telstar UFM 102B 256Mb-os playáról van valakinek személyes tapasztalata? Hallottam már róla hideget és meleget is, de olyan személytõl még sosem, akinek tulajdonában volt ilyen cuccos. (ajándéknak lenne)
Danee
nem, én egy Creative MuVo TX 1GB -st vettem

desigo
Hi
Én is kinéztem a Sandisk Sansa e130-at.Te vettél olyat?Ha igen akkor milyen?
asfa
okés

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Danee
nincs mit, de itt csak olyat vegyél amit kipróbálsz és jó, vagy ha ajánlanak valamit akkor próbáld ki mielõtt megveszed!

asfa
kösz szépen

Danee
asfa
az hol van?

Danee
az a legegyszerûbb ah bemész egy pesti mp3centerbe és kipróbálgatod ami neked megfelel

asfa
kösz megnézem

Danee
Amit irtam, annak van 512-es változata 22 E ft-ért asszem

asfa
tud valaki egy jo mp3 lejátszot kb 20ezer forintig 512-est?normális legyen és jol menjen ez a lényeg

Danee
azt vedd meg amit én irtam! tegnap hoztam haza, nagyon jó hangja van, márkás, és 1 gigabájtos. ezért 31 E forint nem sok! Az igaz h nem egy gyönyörûség, de nem is ronda! Egyébként meg nem mindegy hogy néz ki a zsebedben? 😄

Creative MuVo TX SE 1GB USB 2.0
Memóriás (1G😎 mp3 lejátszó/diktafon
A memóriaegység kivehetõ, és USB csatlakozója révén azonnal a számítógéphez köthetõ
Beépített mikrofon, ID3 tag szám azonosítás
MP3 és WMA lejátszása
Jel/Zaj viszony: >90dB
Tartozékok: nyaklánc, fülhallgató, elem, telepítõ lemez

Zomil
meizu ME-t? egyik haverom egy x6-ost vett ebböl a márkából és neki jól fut 😊, de persze hiszek neked, csak ajánljatok még vmit ebben az árkategóriában, mert igazából ez lesz az elsõ lejátszóm és nagyon haveroknak nincs tapasztalatuk.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Danee
egyébként leszarom h néz ki csak jó hangja legyen és ne legyen nehéz!

Danee
ronda a nénikéd! 😄

bodesz
írtam má hogy én eladom 512mb os lejátszóm 😊
amúgy haver ilyet vette és 3szor visszavitte mert hétig bírta 😄 😄 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
ronda mint állat...

Zomil
sziasztok!szeretnék venni egy 1gb-os mp3 lejátszót. mi a véleményetek a meizu márkáról? én magamnak egy meizu ME-t néztem ki de kíváncsi lennék mások véleményére is. estleg mondhattok 30-40e körül lejátszókat amik nektek bejöttek. válaszokat elõre is köszi.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Danee
34 ujjonnan 😊 szerintem ha valaki ilyet akar annak jobban megéri ujat venni nem?

bodesz
na majd ha elmegyek dolgozni veszek egy ilyet 😄
amúgy rájöttem hogy már nemhasználom túlságosan az mp3lejátszóm szal:Eladó Mpio Fg100 as típus amely 512mb.infó róla(itt 35e ft).ja és 30E ft ért eladó 😊 írj privát üzenetet vagy írj Mailt(msn is 1ben) : [email protected]

http://gaborszantai.co.uk/

grizzly21
MPIO ONE

Danee
ajánljatok már 512-es vagy 1 gigás mp3 lejátszót 20-25 E ft körül pls!

srácok, milyen mp3 lejátszót vennétek max 50k-ból?
köszi elõre is...

http://gaborszantai.co.uk/

grizzly21
a sennheiser mx 200 és 450 között mekkora és mi a különbség?

grizzly21
mpio one-hoz kell füles?

2 évig biztos jó lesz,addig kár aggódni
utána sajna a win szar kezelése miatt a memória aktív része gyakorlatilag elszáll.
Lévén hogy a winfos mindig ugyanazt a területet írja meg és törli.
Szar dolog,de létezõ hiba...

bodesz
mpio 😛 fg 100as 😊 512mb ...nekem az elég.sõt már sok is kb

grizzly21
de az mpio az jo. most mid van?

grizzly21
mpio one: gyufásdoboz méret:
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=154&ppt=0

bodesz
huh asszem a ...emp 300 as volt vagy mih...nemtom má régvolt 😄

memcsis a lejátszód vagy vinyós?

grizzly21
és az mien márka volt? mert mpio eddig tökéletes nekem, és 2 év gari is van. remélem nem lesz gond

bodesz
behalt mint állat kb 1óra alatt amint elhoztam 😄...nemvágom mié