MP3 lejátszó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
jah, ez az E000 kategória, kevesebbet tudnak, de olcsóbbak, közvetlen usb-jük van. Az A608 lenyomja mindet 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

közben megtaláltam, de sajna nem az én pénztárcámra méretezték :S

Elég sokat szívtam mostanában noname mp3 lejátszókkal, úgyhogy mosmár nem akarok ezen spórolni, beruházok valami márkásba. Sonyk tûnnek elég barátságosnak.

De magyar oldalakon nemsok forgalmazót találtam. Mindenhol csak ezt a típust árulják

Merre lehetne még esetleg kapni? #794 elég barátságosnak tûnik

vidd be szakszervízbe. ha mákod van akkor már leállt ennek a szériának a gyártása és ingyen kapsz egy fullosabb készüléket.Vidd magaddal a papírokat.

\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison

Sziazstok!
van 1 Samsunk Yp-U1X lejátszóm, karácsonyra kaptam, midnen szpuerül mûkedött, ám már egy jó ideje szinte egyáltalán nem mûködik a play gomb. Szószerint izomból kell nyomni hogy érzékelje.:S:S
Mi lehet a hiba? Légyszi segítsetek.
Bence
scorpeeon
Én is pont egy ilyet akarok, minden szempontból nagyon jó, ráadásul nagyon jól néz ki, kicsiz, és az aksija eszméletlen jó. Dzson-nak van ilyenje, azt tudom biztosan, jó véleménnyel van róla alapvetõen. A legolcsóbb helyen 47ezerért láttam (mp3center.hu), de ott már nem kapni, és mint írtam korábban, kezdi felváltani az E000 sorozat, ami bár olcsóbb, legalább annyival rosszabb is (kicsike kijelzõ, fele olyan jó aksi, és nem is néz ki jól sztem. (és rádió sincs a legtöbbjükben)). Remélem még lehet kapni pár helyen azért!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sziasztok!

Mi a véleményetek a sony NW-A608ról?Most akarok beruházni egy lejárszóra és szerintem ez tök jó(pici,szép,sony....) no meg 2G.....
Az árát tudjátok?
Na meg persze ha van személyes tapasztalatotok azt is szívesen hallgatom!
Vagy egyéb jó lejátszó?Szempontjaim:Kicsi legyen, min 1G és tudjon is vmit...

Nagyon Köszi elõre is!!!
STREEX
Én is most szeretnék venni kb 10 -16 ezerért.
Mit tudnátok ajánlani 512megásokból?

Eddig ez és ez tûnik szimpatikusnak.Szerintetek melyik a jobb választás?Vagy tudtok valami jobbat?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Igen valóban a T10-es drágább

\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison

Amúgy hol kerül majdnem ugyan annyiban?
Ahol én láttam ott a T10 sokkal drágább a T30-nál, igaz szebben is néz ki ...

Közepes árszinten Samsung Yepp (bár még mindíg nem értem minek kellett megdrágítani feleslegeen a 7-es szériát a szines kijelzõvel?), márkásakból meg az iRiver és iAudio cuccok nagyon jók.
Szerintem.

A lentiek közül, ha egy árban vanak, akkor persze iRiver 😊

Iriver

Egyszeru Dal

Én a samsungra savazok...

Nexxuss
iRiver. Egyértelmû 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Szerintetek milyet érdemes venni?
iriverT30, iriver T10, samsung YP U1X?
Azt hiszem mind1ik hasonló árban van.

scorpeeon
Amúgy csak beépített memója van, nem bõvíthetõ SD-vel természetesen, elég az a 2 giga 😄

😄 nem azt kérdeztem h sd flash-es e. A d betû véletlenül ment oda 😄. Én kérek elnézést

scorpeeon
hát hogy flash, az biztos, de hogy SD flash-e, azt most nemtom.

HI!

Scorpeeon az NW-A608-sd flash
memóriás?

vaaa
Nekem is jobban esne ha lenne benne ennyiért, az tetszik benne hogy bõvíthetõ sd vel is és HDD vel is.
Valószínûleg amerikában vagy németországban is olcsóbban ki lehetne hozni, de nincs rá lehetõségem most, úgyhogy maradnak az itthoni cuccok.
Japánban a telefonok is kicsit olcsóbbak, nem hiába fejlettebbbek..

hi

Nos, ... ha lenne benne 512MB/1GB memória, akkor ennyiért megérné. De ez így (csak egy váz) pöttyet drágának tûnik. Ha én gyártanám ennyiért már lenne benne egy 40GB HDD is.
(Tudom, tudom, az idiota A.J. matrica miatt nincs benne.)

Egy ismerõs ennyiért vett kint 2004-ben! Tókióban Sony MP3/Mpeg4 lejátszót bazinagy kijelzõvel, meg távirányítóval és 20GB vinyóval ... szóval sokkalom.
(Az oké, hogy nem Japánban lakunk, de azóta eltelt ám 2 év, vagy mi a szösz.)

vaaa
ugyan az feketében
<#eljen>

hi

vaaa

vélemény?

Vosonic X'S-DRIVE PRO VP3320

Mobil fotóbank, MP3 lejátszó és külsõ adattár: merevlemez nélküli változat (2.5"-es HDD fogadására alkalmas); beépített kártyaolvasók, melyek esegítségével PC nélkül másolhatjuk digitális fényképeinket a merevlemezre:

hi

scorpeeon
hát, igazából már több hónapja kapható a lejátszó itthon, és ez a fajta (NW-A608) hazánkban csak 2GB-os változatban kapható. (1GB-os: A607, 512MB-os: A605 - ezek Magyarországon nem kaphatók)
bika aksi (50órás lejátszása van) , gyorstöltés: 3perc töltéssel 3 óra lejátszás, kicsike, 2gigás, FM rádió van benne, 30 rádióállomás raktározható, stb.

Csak e helyett jön be most az E000 sorozat, amik sztem kicsit hülyén néz ki, és az aksi is csak fele annyit bírja, mint az A608-é, és az A608at már kezdik is felváltani az újak, ezért sietni kell, ha ki akar vki fogni egy olyat. (Amúgy 47K az A608)
Van A608 stílusúból 1gigás is: E407, E507<-rádiós, ezek pár funkcióval kevesebbet tudnak de amúgy nagyjából ugyanolyanok 1gigásban, ezek nemtom h kaphatók-e még. Mindenesetre sietni kell most sztem az A608 vételével, nehogy ne legyen már 😊

Én is ilyet akarok, de ha jól sejtem a "magyar árképzési" buktatókat, akkor vagy német területrõl kell megvenni (általában 2/3 ár!) vagy a magyar szürkeimportõröktõl 😄

Tényleg itthon mennyibe fáj az 1GB-os?

scorpeeon
mármint amit én linkeltem?

Rádijóss?
Mer skkor sztem kira.
Mennyi?

Egyszeru Dal

scorpeeon

és errõl mi a vélemény? ilyet akarok! 😄

Koszi! Nekem is bejon 😊

Egyszeru Dal

havernak ilyenje van, annyi a baj vele, h nagyon porosodik a kijelzõ és a burkolat között, nincs rendesen összerakva, kicsit ropog, amúgy pofás, és jó 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Sony NWA-3000

Egyszeru Dal

Mi a véleményetek?
NWA-3000

Egyszeru Dal

FaithMeN
minek az?

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

MaSzKa
már 2óraja keresem de semmi sem letölthetõ

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
MP3 &WMA Digital Audio Player Silva Schneider 128MB

ez a neve

MaSzKa
segítsetek ehez kellene firmware

Nexxuss
ja meg még egy. a HDD-s lejátszók, azok echte HDD-sek? mármint úgyértem ha leesik a földre egyszerkétszer akkor kampó?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
szevasztok haverok! Kellen egy kis info meg help. Kõne vennem egy ' gigás vagy több gigás MP3 lejátszót
EZAV MP-450 (a 600as nem tetszik.)
MPIO ONE
iPOD Nano.

Az ipod télleg annyival jobb mint a másik kettõ, vagy csak s zokásos Apple árat kell megfizetni? A lényeg hgoy bírja a strapát 😄 és dögösen szóljon akár Heavy metalról vagy chillout zenárõl van szó!

Gabor1990
Szevasztok
Van vkinek tapasztalata errõl a lejátszóról: E-Ronix EMP-105 512MB ? Éredmes megvenni?
Válaszokat elõre is köszönöm

totya24
Én sem ajánlom a firmware cseréjét. Nekem mondjuk egy gagyibb s1mp3 szériából való va, annál könnyebb kicserélni a dolgokat (képek, szövegek, stb), de ahol ráakadtam a módjára, kifejezetten kiemelik hogy nem ajánlják a firmware piszkálását, csak abba az esetben ha rossz.. Nagyon könyû elrontani és nagyon nehét visszaállítani.. én pl egy hétig sz*rakodtam, mire meg tudtam oldani, hogy az enyémen rendesen ki tudjam cserélni..

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

NeoMaN
passz, ez máár a gúgle és a te dolgod
DE NAGYON OLVASS UTÁNA A DOLGHOKNAK, NÉZZ SZÉT FORUMOKON, MERT HA VALAMIT ELBASZOL AKKOR VÉGE A PLAYÁNAK.

PLackó
honnan tudhatnám meg hogy melyik firmware az,amelyikkel nagyobb teljesítményt érhetek el?

NeoMaN
Látatlanban IRiver.

NeoMaN
Pffff.....
Nézzél másik firmwaret, lehet EU-s a cuccod (úgytom az EU-s cuccokba 5-6 mw, az USA-ba 12-16mw-os firm kerül).

PLackó
üdv.
nos,samsung YP-U1X -et akartam venni,de kifogyott minden nagykerbõl.
Végül is egy samsung c1x tulaj lettem,29000 forintért.(csábító volt a 40 óra lejátszási idõ)
Viszont csalódtam.Nem igazán bírja a nagyobb hangerõt,és több mélyhangra számítottam.
Meg is találtam az okát hogy miért van ez így: mindössze 5mW a csatornánkénti kimenõ teljesítmény,amíg más lejátszóknál 15mw körül van.elszomorító.

Rage47
Sztetek melyik jobb?
iRiver T30 vagy
Samsung YP-U1X (512M😎
Vagy ilyen árkategóriában tudtok még jót? -max 25e FT. A lényeg, h a hangzás szép legyen, s ne fagyogasson...
PLackó
ha jól tudom nem.

Elméletileg bírja 3-4 évig az akksi.

chopin42
Ennek a Samsungnak nem kivehetõ az aksija, mint a telefonoknál ?

scorpeeon
lehet h veszek egy ilyet... nagyon jónak tûnik

PLackó
végül is ezt rendeltem meg:
Samsung YP-U1X 512MB
Nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla,nagyon dicsérik a fülesét,és a hangminõséget.Egyetlen dolog amitõl félek,hogy mennyi ideig fogja bírni az aksija.remélem pár évet azért kihúz.
22000 Ft lesz.