MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oLYAN MP3 lejátszót szeretnék ami jó hangos és szépen szól. Tdtok esetleg valami jót javasolni?
Esetleg tudtok ennél nem sokkal drágább, de jobb lejátszót ?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
na viccet félretéve, sztem az ipodok a legjobbak, szart nem érdemes venni.
Szeretném a segítségeteket kérni! Multimédiás mp3 lejátszót szeretnék venni. Ipodot egyelõre nem szeretnék. Kb. 35, de max. 40-42 ezret szánnék rá, mert most ennyi futja a keretbõl.
Eddig az alábbiakat néztem ki:
AVS Nanoblade 512MB - 28.900 Ft (ezt Ipod klónként reklámozzák)
1 GB - 36.300 Ft
INOVIX IMP-305 512MB - 31.489 Ft
Ipocket 1 GB - 33.051 Ft
NEONUMERIC NM2 512MB - 32.019 Ft
NM2 1GB - 42.762 Ft
NM1 1GB - 35.459 Ft
SAMSUNG YEPP T7X 512Mb - 33.600 Ft
YP-T7FX 512MB - 36.782 Ft
YP-T7FX 1GB - 43.397 Ft
Ha valaki tud más gyártótól is, akkor örülnék, ha ajánlana. Eddig az AVS tetszik a legjobban. Tudom, hogy ezeknek kicsi a képernyõje. Igazából nem is filmet szeretnék nézni rajta, hanem inkább egy pár képet tárolnék + természetesen az mp3-ak. Ha a kép olyan lenne, mint a telefonomon (Motorola E550), én már annak is nagyon örülnék. Kérlek segítsetek!
Köszönöm!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
ez nem az...
Én karácsonyra kaptam egy Philips HDD 1420 4GB-os mp3 lejátszót...Elsõ nap minden rendben volt,fel tudtam rá tenni számokat ,de ma újra felakartam ráakartam teeni számokat és mikor összecsatlakoztattam nem ismerte fel a gépem az mp3 lejátszót.A HUB és a töltö zsinórja egybe van építve (2 külön zsinór).Ez befolyásolhatja ezt a hibát??Egyébként probáltam egy másik gépen is és ott sem ismerte fel az mp3lejátszót..Szerintetek mi lehet a hiba?Tudtok segíteni?
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Vásároltam egy iriver T10-est. Nem tudjátok hogy esetleg nem lehet valahol rá valamilyen védõtökot vásárolni? Sem a forgalmazónál, sem az európai oldalon nem találtam még a kiegészítõk között sem, viszont a magyar és az angol nyelvû leírás határozottan állítja hogy van ilyen...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Amikor beléptem a beléptetõnél nem azért kapcsolt ki a lejátszó hanem azért mert vége volt a számoknak és ilyenkor kikapcsol.
Next PC upgrade: 2022
én meg hallgatom a Belga eggyik számát,és abban olyan zugás van,mintha belenne kapcsolva a gép,és hivna minket vki mobilon,ilyenkor a rádióhullámok miatt,a gép elkezd zugni!
A Belga eggyik számában van ilyen efekt,és én meg azt hittem,hogy mobil hivásjelzös,az MP3 Playerem!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Next PC upgrade: 2022
Az én MP3 lejátszóm
Akinek ez a fajta megvan vagy akár a Canyon gyártotta,légyszíves szoljon!Most Karira kaptam,de már nem müködik!
Szétszedtem,és megsértettem azt a matricát,amin rajta van az eladás dátuma!
(2005/11)Csak annyi,hogy a cimkét megsértettem,semmi fizikai dolgot nem "eszközöltem" a panelban!
B@sztak hozzá adni a csomagba egy magyar használati utasitást!
Az a bajom vele,hogy amikor bekapcsolom,csak világit a LED,és nem játssza le a zenét!
Pedig amikor müködött,villogót lejátszás közben!
Sõt,ha berakom a gép usb csatijába,felismeri,és a rajta lévõ számokat le is tudja játszani a gép!(nem kell hozzá külön szoftver vagy driver,csak bedugom az usb csatiba,/bekapcsolt állapotban/és ezután a Total Commander felismeri,ugy mint az A:,C: merevlemezt,és vinyót,a lejátszót,USB háttértár-nak ismeri fel)
De ha biztonságosan eltávolittatom vele az USB háttértárt,és bekapcsolom(mert kikapcsolt állapotban rátudja rakni a számokat,és igy is játssza le) semmi sem hallatszik!
Az elem nem lehet túl gyenge,mert a töltöböl vettem ki!
És normál AAA mikróelemmel sem hajlandó elindulni!
Kb 3-4 napig nem használtam,ki volt kapcsolva!
Van hozzá papir,hogy mikor lett véve,és ha elfogadják a blokkot,vagy ilyesmit,a cimke sérülése ellenében,meguszhatom garanciás javitással,és leb@szással,hogy mért szedtem szét!
Ötletek,javaslatok????
Érdemes Mpio ONE 512MB-re cserélni?
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
nemrég találtam rá a www.s1mp3.orgoldalra, ahol érdekes dolgokról írnak. Nekem is alap s1-es lejátszóm van (ilyen) és próbálkoztam , hogy kicseréljem a nyelvet és a képeket...eddig kevéske szerencsével..
Szal csak az érdekelne, hogy valakinek sikerült-e, vagy van-e valakinek hasonló lejátszója..
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Amugy nem aksi van benne, sima AAA elem.
Karira kaptam egz MSI Mega Stick 511 (256M😎 mp3 lejatszot. Tegnap latom hogy van hozza uj firmware. Ami rajta volt a cuccon az 2.0.0.0.nemtmmennyi es ami letoltheto az 3.0.0.0.szintennemtommmenyi. Mondom hogy biztos jobb.
Direkt a msi oldalrol gyari (nem beta) a tipushoz tartozo firmware-t huztam le . Ez a tipus megkulonboztet FM radiosat, USB szabvanyban is van tobb fajta. Az enyem USB 2.0-s es nincs FM. Direkt ehhez tartozot toltottem le.
Bedugom a gepbe a cuccost. Update progi. Felismeri. Kiirja a milyen verzio van es cuccon es milyet talalt a gepen. Mondom start. Megcsinalja, complete. Leiras alapjan tavolitottam el a gepbol (biztonsagos eltavolitas).
Nah azota be se kapcsol. Visszadugom a gepbe fel se ismeri. Valszeg akkor ennek a cuccnak annyi, nem? 😊
Most kereshetem a jotallast es vihetem vissza.
Egy dolog duhit csak. Gyari progival, gyari firmware, szabalyosan updatelt es szetkurja a hardware-t. Szep. Eddig csak 1 msi cuccom volt ezen kivul, de az is szar volt 😊