1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
  • rtl456
    KOSZI
  • cr3ativ3
    lehet, hogy intro módba raktad.
    Az mikor a szám elejét játsza le. Ugy tudod kivenni hogy átváltod a lejátszás módot valami másba. pl random, repeat all, stb.
  • rtl456
    hello mindenki van mp3/mp4 lejátszom
    a lejátszom elinditja a zenet egy pár másodpercet lejátszik
    aztán ugrik a kovetkező számra nem tudjátok véletlenul miért van ez
    koszi

• ZiP90
    Mi a véleményetek erről a lejátszórol: Mele PMC-200?

Érdekelne a videó képminőség, és h. mennyire tartós az egész cucc? iPod és eközött ti melyiket választanátok?
  • lampard99
    hello.
    Kaptam egy Dimarson DM-101G-8 mp3/mp4lejátszót és amit kaptam hozá converter progit(a film átalakításhoz) nem játsza le öteleteket helpt thx!!!!
  • cr3ativ3
    Nekem olyan gondom van, hogy zenét ugy játszik le, mintha lenne rajta egy flanger effekt. Mióta megvettem ezt csinálja, de mivel régebben üsszetoltam a számokat 64kbit/s-ra, ezért nem lehetett rajta hallani ezt. Most ugye uj kártyán vannak a számok, és 2x akkora bitrátával, és a zene eélvezhetelen rajta. A számokat egységesen lame encoderrel tömöritettem. Tudtok erre valami segytséget adni?
  • ThugEdge
    hali
    most melyik az a bolt,ami nem rendelős és nagy választék/jó ár?
    :)
  • grebber
    Nemakarlak elkeseríteni de én is olyanban gondolkodtam de amerre csak jártam csak rosszat irnak az aksijáról.

Én most ebben gondolkodom: Digisino DS2003 de miért is lehetne kapni bárhol :(
  • Easy Rider
    Freedata 1505 vásárlásán gondolkodom. Kérdésem lenne: valakinek van-e tapasztalata vele, vagy csak egyszerűen van róla véleménye? Ha igen, írjon róla legyen szíves valamit. Köszönöm
  • Rigley
    Nekem van egy fekete, 20Gb-os Sony HD5 mp3 lejátszóm, ami most anyagi okok miatt eladóvá vált. Ha valakit esetleg érdekelne: [email protected]

Dani
  • GVG
    Creative Zen V Plus-a van/volt valakinek? szóval vélemény kéne:)

(nemtudjátok hogy a Neeon 2-ővel mi történt?(bukás volt stb.), mert sehol nem kapható)
  • GVG
    ahhoz képest hogy az MS a Zune-t az iPod ellen szánja, a név hasonlít a Creative Zen-jére...:/
  • Rexor
  • cicai
    köszi
  • scorpeeon
    A nevében is benne van h mikró, megsüti az elemet :)
  • Rexor
    Ez sajnos ilyen... Régen nekem is ezt csináltata az X-Micro MP3-am.
  • cicai
    Sziasztok
    Vettem egy Dimarson mp3 lejátszót, tettem bele egy vadiúj Duracell elemet,
    és elkezdtem tölteni rá a számokat. És azt vettem észre, hogy a lejátszó egyre melegszik és fogy az elem energiája. Szal most ez ilyen vagy hibás?
    Köszi
  • grims
    hello
    vettem egy sandisk sansa c140es lejátszót. idáig semmi bajom nem volt vele,de nemrég elkezdte azt csinálni,hogy mikor bekapcsoltam, visszaugrott egy olyan beállításhoz,amit kb egy hónapja állítottam be rajta (tehát bármikor bekapcsolom, mindig ugyanazt a számot kezdi el lejátszani, pedig nem is annál kapcsoltam ki. vagy pl mindig ugyanazzal a hangerővel játsza,akkoris ha úgy kapcsoltam ki,h maxra hangosítottam).
    aztán mikor új számokat akartam rárakni, a mappákat nem jelenítette meg a gépen,csak a RECORD mappát. ebből kitöröltem a felvételeket,de mikor bekapcsoltam a lejátszót,megint visszatért ahhoz a régi beálltásokhoz és a felvételek ugyanúgy rajtamaradtak,annak ellenére,h letöröltem.
    mit lehetne ezzel tenni?
  • Norbi0015
    hello van 1 e-RONIX EMP-1010-es lejátszóm az lenne a kérdésem hol tudok filmware-t letőlteni hozzá de olyat amittől nem állitodik meg az adatáramlás plz help jah és azt a baromi szar minőségű képet ami bejönn bekapcsoláskor azt kilehet valahogy szedni?
  • Mentholoscsirke
    TEAC MP3 lejátszókkal van valakinek valamilyen személyes tapasztalata? Konkrétabbsn a TEAC MP-350-D 1 Gbytos érdekelne...
  • grebber
    Samsung YP-D1 készülékről nincs valami oldal ahol vele készített képek vannak??

Ezekről a készülékekről mi a véleményetek? Akiknek van ilyen irhatna róla!

Freedata 1505 UltraBlade 1GB
    Digisino DS2003 1 GB
  • David20
    köszi szépen! Mondjuk nekem is már sokan mondták hogy a Sony egy jó választás csak mondjuk annyi zavar benne hogy nincs rajta fm rádió.mondjuk nem az a fő lényeg rajta de azért az se rossz ha van.És a samsungról tudd valaki valamit mondani??
  • mike0013
    szervízbe vidd el
  • Dying Soul
    Hell!

Van egy Thomson lejátszóm és mostanában egyre nehezebben kapcsolt be, mikor a géphez csatlakoztattam. Mozgatni kellett az USB lyukában, hogy bekapcsolódjon. Tegnap este, váratlanul és észrevétlenül kikapcsolódott. Ezt csak a gép kikapcsolódásakor vettem észre. Nem egészen egy órája pedig újra feldugtam, rá akartam pakolni pár számot és most már semmilyen mozgatásra nem reagál.
    Külön be tudom kapcsolni és akkor játsza is a számokat, de mikor tölteni akarom, egyszerűen meghal.
    Valami ötlet? :/
  • Prince of Máté
    Szia nekem pont az a Sony Mp3 lejátszó van meg!

Konvertálni nem vészes mert adtak egy programot hozzá, kiválasztod mit akarsz rárakni és rárakja(közebn konvertálja át)
    Minőség 100%ig ugyanaz!!
    Tehát semmit sem veszel észre!
    Érdemes megvenni!
  • Go Rien
    [IMG][/IMG]

Sziasztok!
    Vettem egy Sandisk sansa c140 MP3 lejátszót, aminek a használati utasításában az áll, hogy nem működik az általánosan elterjedt 1,2V-os akkumulátorral, csak 1,5V-ossal. A bele való elem/akkumulátor mérete: AAA. A kérdésem az lenne, hogy ezt meg tudja valaki cáfolni, vagy erősíteni nekem? Ugyanis 1,5V-os AAA méretű akkut sehol nem lehet kapni.
    A választ előre is köszönöm!
  • David20
    Sziasztok egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy szerintettek melyek MP3 lejátszót vegyem meg az alábbiak közül: SONY NW-003-as tipust vagy a Samsung YP-U2RZB-t????? ha jol láttam mind a kettőnél át kell konvertálni az mp3-as fájlt valamilyen más formátumba.Ez mennyire változtatja meg a minőségét??? Köszi elöre is a segítséget.
  • dienesoft
    Sziasztok!
    Van egy E-Ronix EMP-602-es típusú MP3/MP4 lejátszóm és kellene hozzá USB kábel. Nem tudom milyen fajta kellene hozzá,valaki nem tudja pontosan elmondani milyen kell ? Az a baj, hoyg elhagytam mág régebben. Ahol meg vettem, ott meg "nem igazán állnak rendelkezésemre". Plz help! Thx előre is!
  • chicken chaser
    na, már semmi, megoldódott. tanulságnak mindenesetre nem rossz, meg kell várni, míg lemerül az akku, aztán elindul az újból...
  • chicken chaser
    Sziasztok!

Nemrégiben beruháztam egy zen plusra (2 gb), azonban ma sajnos lefagyott és nem reagál semmire (akkor fagyott le miközben a gépem újraindította magát, de ekkor már nem volt köztük adatforgalom!). próbáltam usb-re újból rákötni, szintén semmi... szóval most várom, hogy lemerüljön az aksija, aztán megpróbálok életet lehelni belé.... van valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? mondjuk ez még garis, hál istennek...
  • kojak90
    köszi
  • 9csöves9
    Hello!

van egy freedata 1502-es mp4 lejátszóm.csak amv formátumú videókat képes lejátszani.a gondom az lenne,hogy amikor átkonvertálom az avi-t amv-be,a film lejátszásakor folyamatosan egyszer belassul egyszer felgyorsul a videó az egész vontatott lesz.gépen lejátszva is ilyen szóval nem a készülékkel van a probléma.

van olyan aki találkozott hasonló hibával?
  • matyi08
    veszel egy usb-s töltőt. azt bedugod a konnektorba, abba meg a kábelt, és tudod tölteni.
  • heyho21
    köszi a választ!
  • kojak90
    üdv
    samsung k5 mp3 lejátszóm van (a kinyithatós) és egy olyan problémám lenne, hogy a kábel amit adtak hozzá, annak egyik vége a lejátszóba való a másik pedig USB-s így csak számítógépről tudom tölteni
    nem tud vki vmilyen megoldást hogy hogyan tudnám tölteni konnektorból, ugyanis megyek el itthonról 1 hétre és nem akarom hogy 3 nap után lemerüljön az akksija és ne tudjam újratölteni
    én gondoltam arra hogy a nokia töltőjét, amiből ki lehet szedni a kábelt, csatlakoztatom a lejátszóm kábeljére, de ehhez egy átalakítóra lenne szükség ami usb-t alakít át nokiás végűre
    sztetek van ilyen átalakító? akinek van ilyen lejátszója: ti mit csináltatok ez ügyben?
    segítsetek légyszi
    köszi
  • Prince of Máté
    nah...
    A lényeg hogy ha ugy rakod rá hogy csak felmásolod akkor pendrive szal adathordozó nem tudsz vele semmit se csinálni..
    Sonicstage-el kell felrakni a zenéket.
    De sztem ezt már azelőtt is tudni kéne mielőtt megveszed...pff
    Nem tom h vagy vele de én előtte megnézem mit hogyan kell rajta csinálni és utána veszem meg...
  • heyho21
    Sziasztok!
    Sony NW-E002-m van és olyan problémám h rámásolt mp3-at nem játsza le(NO DATA felirat), csak a SonicStage-vel konvertáltat. Probáltam formázni is de ugysem.
    Légyszi vki HELP!
    Köszönöm!
  • vass17
    Lenne egy nagy problémám: egy easy706s lejátszóm van és nagyon idegesítő, hogy nincs rajta egy normális hangszín se.
    Gondoltam, hogy egy firmware esetleg segíthetne a dolgon (esetleg kézzel lehetne állítani az equlizert..)
    Sajnos csak egy frissítést találtam, ott viszont ezt írja:
    FIGYELEM!
    Az alábbi firmware-t csak a 2006. 09. 01. után vásárolt készülékekhez szabad telepíteni. Ha a figyelmeztetés ellenére telepíti a firmware-t az használhatatlanná teheti a lejátszót és GARANCIAVESZTÉST okoz!

A gond pedig az, hogy az enyém 2005-ös...
    Ilyenkor mit lehet csinálni?
    Előre is kösz a segítséget.
  • Prince of Máté
    Sony Nwe-003-as MP3am van.
    Akinek ilyen van az letudná írni hogyan tudnék playlistet csinálni?
    Mert sehogy se akar sekierülni:(
  • chicken chaser
    na vettem végülis egy zen v plust, 2 gigásat. a szoftverek full inteligensek és könnyen kezelhetők, a kütyü menüje is magától értetődő. adtak hozzá egy finom anyagból készült nyaktasakot is. a hangzástól kicsit többet vártam, viszont a videó része elsőrangú! a gép képességeit nagyon jól reprezentálják a benne lévő gyári avik, ahol a hangzás is kitűnő! tehát ELVILEG képes a jó hangzásra. ami lehetne jobb, az az, ha fémből lenne, dehát ennyi pénzért ezt már ne várjuk el. összességében elégedett vagyok vele, 5-ből 4!