MP3 lejátszó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
DANA KB-713 1GB-os mp3 lejátszóról keresnék infót,mert a "Google" nem nagyon ad ki rá semmilyen találatot.
Kérem aki tud segítsen.Ajándékba lenne karácsonyra.

Köszönöm.

A tumi

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

atenza
Erre én is kiváncsi lennék!

scorpeeon
Van már vkinek Sony NW-S700 lejátszója? Metrón láttam a reklámját, lehet már itthon kapni? Nem rossz is cucc 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

atenza
#1014-re vmi?
Tanácstalan vagyok a nagy választék miatt..

Rexor
Nem néz ki rossznak!<#smile>

MerlinW
Vettem egy ilyet ma, teljesen korrekt a cucc (26k)

[merlinw.org]

az enyémet megveheted, az egész jó! 😊

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

atenza
A segítségeteket kérném, szeretnék venni egy mp3 lejátszót kb. 20k körül...
Kinéztem magamnak a Samsung YP-u2-t, de hallottam róla rosszakat.
Szal ha vkinek van ilyen légyszives ossza meg a tapasztalatát, vagy ajánljon vmilyen jó mp3 lejátszót.

bazza
próbáld más usb dugni, vagy dugd be és reseteld a géped, szal a lejátszóval együtt boolojon. nekem be szokott jönni pendrive-val.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Malachi
hali lenne egy kérdésem.. egy régi LG lejátszóm van és win98as drivert adtak hozzá próbáltam tölteni netrõl xphez de nem találtam.... nos az az érdekes h néha az xpm felismeri csak most is ujratettem egy virus miatt és nem látja..... :S vki tud segíteni??

Mennyiért lehet kb eladni egy használt, jó állapotú Mercury iXA-321i 256 MBos mp3 lejátszót? (van hozzá rádió is)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Ha valakit érdekel akkor nekem van egy ilyen eladó, garival!
keress rá a "mdr" szóra
az ár nem végleges...http://www.superpont.hu/index.php?status=katlist&katid=24

Rexor
Én fülhallgatóból mindig Sony-t használtam. Szerintem elég jó a hangzása és a minõsége is perfekt!

Függ a fülhallgatótól is, hogyne, pl egy Sony MDR EX71-en kiderül, hogy addig általában a hangok fele nem érkezett meg a fülbe.
Egy rossz fülhallgató simán értéktelenné varázsolja a DOLBY SURROUND 9.8 -s Xpodos hangzást is.

Öregem!
Én a gyári beállításokkal normál hangerõszabályzó maxra hallgattam, és az kibaszott halk volt.
A hangminõségrõl már nem is beszélve.
Nem arról beszélek amikor itunes-al agyig van húzva...
Rexor
Szerintem elég jó, bár az az egy hátránya, hogy rendkívül kicsi így nem tudod élvezni a színes LCD kijelzõjét és hamar lemerûl. Egyébként nem rossz!<#smile>

bazza
AVS MTV Player 1GB

errõl van vmilyen vélemény?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

KryssHUN
Persze, hogy kérek!!!! <#banplz>

Rexor
Szerintem Epraizer MP-330. Ha kérsz indoklást majd leírom.

KryssHUN
Na Epraizer MP-330 vagy Epraizer MPS-720 ? Megnéztem a linket amit ajánlottál. De szerintem ez a kettõ áll a legközelebb ahoz amit elképzeltem. Mit javasoltok?<#help>

De komolyan gondoltam...

Zomil
lol ugye ezt most nem komolyan kérdezed? XD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hi! Az lenne a kérdésem, hogy mit vegyek. PlayStation 2-t vagy Freedata 2502-t? Mivel egy árban vannk nem tudom melyiket válasszam, plz mondjatok valamit és indoklojátok meg, thx!

Rexor
Ha még az iPod-ot is halknak találod akkor gratulálok...

Hi
Szeretnék venni egy mp3 lejátszót, de az ipodot elég halknak találom,
minden tipus ilyen halk?
Vagy függhet ez fülhallgatótól is?
Mondjuk egy normál pendrivnak meg lenne az az elõnye, hogy nem kell kábelezni, csak feldugom.
Egyáltalán mitõl jó az ipod azon kívül hogy kicsi és design-os és márkás????
Helló!

Most szeretnék mp3 lejátszót venni, és szeretném kikérni a véleményeteket. Nincs nagy keret rá, úgyhogy az olcsóbbak közül kellett válogatni...
Sandisc Sansa m240 12.990 Ft Mini USB 2.0
Telstar UFM 119 12.000 Ft Mini USB 2.0
AVS Liquid 12.900 Ft Mini USB 2.0
AVS PCmate 14.490 Ft USB 1.1
ACE Media 1000 15.180 Ft USB 2.0
ODYS MP3-S4 15.400 Ft USB 1.1
Freedata 1502 16.200 Ft Mini USB 2.0
Ezek mind 1 Gb-osak, és AAA-s elemmel mûködnek, kivétel a Freedata. Beépített akkumlátorosat nem tudom hogy érdemes-e venni, mert ha útközben lemerül akkor nem tudom benne kicserélni, míg a többinél igen. Viszont a Freedata videót is játszik, igaz nem tudom milyen minõségben. Az AVS PCMate-rõl jót hallottam, nem úgy mint a Telstar-ról ami hajlamos a lefagyásra. A mini USB-hez meg mindíg kellene kábelt hurcolászni mert ki tudja mikor kell rávenni valamilyen adatokat. Ezen szempontok alapján én az AVS PCMate-t néztem, de az meg USB 1.1-es, amivel kb 15-20 perc alatt lehetne telepakolni...
Esetleg van valakinek más ötlete hasonló árkategóriában?

Rexor
Itt nézz körûl! Ha kiválasztasz valamit kérdezz minket<#smile>

Rexor
Szín? Ezüst? Kék? Fekete? Piros?

KryssHUN
Amugy én erre gondoltam: Epraizer MPS-720

KryssHUN
fm + az aksi az usb-rõl tölthetõ legyen. Video funkció nem érdekel!

Rexor
Videó leszátszás funkció is benne legyen? FM? stb...

KryssHUN
Ár: kb.:15k., 1 giga memóriájú, Tonerként is használható mp3 lejátszó érdekelne! Ti mit ajánlanátok????

Rexor
Minden fülhallgató-nál ezt csinálja?

mike0013
visszaviszed, kicserélik...😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szevasztok!
A frissen vásárolt mp3 lejátszóm a zeneszámok váltásakor apró recsegõ,pattogó hangot hallat,ami nagyon idegesítõ egy idõ után.
Ez mitõl lehet?? Lehet ellene tenni valamit??
A tipusa Odys s-7. Kösz a segítséget!
Rexor
Én szerintem sokkal jobb a videólejátszós készülékek és nem sokkal drágábbak.

Zomil
ha szeretnél filmet is nézni rajta akkor érdemes megnézni mennyi a frame/sec-je, egyébként ugyanolyan jók mint a simák😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

blackparty
Szerintetek érdemes ilyen kép meg videó lejátszó mp3 at venni vagy jobb a sima???

blackparty
Nem tok dönteni hogy melyik a jobb.

Rexor
Az elsõ az hasonlít az iPod-hoz tehát jó!<#eljen>
A második készüléket azért nem ajánlom mert rendkívül kicsi és alig lehet látni valamit a kijelzõjén<#levele>.

blackparty
Sziasztok!!!
errõl és errõl mi a véleményetek???? Elõre is kössz

Davidus
tudtok olyan USBs rûdiós MP3 lejátszót amihez jó minõségû fülhallgatót adnak?😊

V9ykn8_TZL0

Milyen Muvo? Merthogy van 10 féle..

Amúgy:
http://hu.europe.creative.com/support/downloads/

Helló!
nekem van egy creative muvo 128 MB-os MP3 lejátszom és nincs hozzá telepítöm ha valaki tudna küldeni megköszönném
[email protected]
mike0013
elavult egy szervíz😊 már lassan Vista kéne😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Bevittem szervízbe, a csávó rádugta egy win 98-as gépre és simán mûködött. Azt mondta valószínüleg a winemmel van baj és, hogy formatáljak...aha mondom persze. Hazajöttem próbaképp megpróbálom én is csatlakoztatni az xp-hez, és szintén mûködött. Jó mondom király vmi csoda folytán megjavult, aztán levittem haveromhoz, hogy õ is pakoljon rá zenéket és megint nem csatlakozott...valami baja csak van ennek a sz@rnak, csak ezt a szervízbe nem tudom megmutatni mert ott nincs egy xp-s gép sem:S
nekem meg egy samsung lejátszóm van és nincsenek vele ilyen jellegû gondjaim mint neked a dimarsonnal pedig már nem pár hetes (bár lehet hogy a tiednek sincs túl nagy gondja)

A telepítõ cd-vel nem megyek semmire, semmi értelmes nincs rajta.
A Dimarson a nonamek közül a legjobbnak mondtható, arról nem beszélve, hogy a samsung leányvállalata. Egy ugyan így kinézõ lejátszó (csak nem dimarson, hanem samsung márkanévvel ellátott) 30e-be kerül, míg ezt 20e-ért vettem.
Kb 2 hónapig kerestem egy normális mp3 lejátszót, ami márkás volt és elfogadható árkategóriájú, annak vagy kicsi volt a memóriája, vagy nem volt rajta rádió, stb. Ez a dimarson legalább kinéz valahogy, 1gb-s memória, usb-rõl tölthetõ és van rajta rádió is. (Az már más kérdés, hogy nem mûködik megfelelõen:-))
HyperGames
vagy szervíz vagy telepítõ CD...

www.CRIMEMUSIC.try.hu