MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DANA KB-713 1GB-os mp3 lejátszóról keresnék infót,mert a "Google" nem nagyon ad ki rá semmilyen találatot.
Kérem aki tud segítsen.Ajándékba lenne karácsonyra.
Köszönöm.
A tumi
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
[merlinw.org]
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Kinéztem magamnak a Samsung YP-u2-t, de hallottam róla rosszakat.
Szal ha vkinek van ilyen légyszives ossza meg a tapasztalatát, vagy ajánljon vmilyen jó mp3 lejátszót.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
keress rá a "mdr" szóra
az ár nem végleges...http://www.superpont.hu/index.php?status=katlist&katid=24
Egy rossz fülhallgató simán értéktelenné varázsolja a DOLBY SURROUND 9.8 -s Xpodos hangzást is.
Én a gyári beállításokkal normál hangerõszabályzó maxra hallgattam, és az kibaszott halk volt.
A hangminõségrõl már nem is beszélve.
Nem arról beszélek amikor itunes-al agyig van húzva...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szeretnék venni egy mp3 lejátszót, de az ipodot elég halknak találom,
minden tipus ilyen halk?
Vagy függhet ez fülhallgatótól is?
Mondjuk egy normál pendrivnak meg lenne az az elõnye, hogy nem kell kábelezni, csak feldugom.
Egyáltalán mitõl jó az ipod azon kívül hogy kicsi és design-os és márkás????
Most szeretnék mp3 lejátszót venni, és szeretném kikérni a véleményeteket. Nincs nagy keret rá, úgyhogy az olcsóbbak közül kellett válogatni...
Sandisc Sansa m240 12.990 Ft Mini USB 2.0
Telstar UFM 119 12.000 Ft Mini USB 2.0
AVS Liquid 12.900 Ft Mini USB 2.0
AVS PCmate 14.490 Ft USB 1.1
ACE Media 1000 15.180 Ft USB 2.0
ODYS MP3-S4 15.400 Ft USB 1.1
Freedata 1502 16.200 Ft Mini USB 2.0
Ezek mind 1 Gb-osak, és AAA-s elemmel mûködnek, kivétel a Freedata. Beépített akkumlátorosat nem tudom hogy érdemes-e venni, mert ha útközben lemerül akkor nem tudom benne kicserélni, míg a többinél igen. Viszont a Freedata videót is játszik, igaz nem tudom milyen minõségben. Az AVS PCMate-rõl jót hallottam, nem úgy mint a Telstar-ról ami hajlamos a lefagyásra. A mini USB-hez meg mindíg kellene kábelt hurcolászni mert ki tudja mikor kell rávenni valamilyen adatokat. Ezen szempontok alapján én az AVS PCMate-t néztem, de az meg USB 1.1-es, amivel kb 15-20 perc alatt lehetne telepakolni...
Esetleg van valakinek más ötlete hasonló árkategóriában?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A frissen vásárolt mp3 lejátszóm a zeneszámok váltásakor apró recsegõ,pattogó hangot hallat,ami nagyon idegesítõ egy idõ után.
Ez mitõl lehet?? Lehet ellene tenni valamit??
A tipusa Odys s-7. Kösz a segítséget!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A második készüléket azért nem ajánlom mert rendkívül kicsi és alig lehet látni valamit a kijelzõjén<#levele>#levele>.
nekem van egy creative muvo 128 MB-os MP3 lejátszom és nincs hozzá telepítöm ha valaki tudna küldeni megköszönném
[email protected]
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A Dimarson a nonamek közül a legjobbnak mondtható, arról nem beszélve, hogy a samsung leányvállalata. Egy ugyan így kinézõ lejátszó (csak nem dimarson, hanem samsung márkanévvel ellátott) 30e-be kerül, míg ezt 20e-ért vettem.
Kb 2 hónapig kerestem egy normális mp3 lejátszót, ami márkás volt és elfogadható árkategóriájú, annak vagy kicsi volt a memóriája, vagy nem volt rajta rádió, stb. Ez a dimarson legalább kinéz valahogy, 1gb-s memória, usb-rõl tölthetõ és van rajta rádió is. (Az már más kérdés, hogy nem mûködik megfelelõen:-))