MP3 lejátszó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté

Prince of Máté

Prince of Máté

nekem ilyen van
amatõr vagyok még, van vkinek iylen?
mert nem tom hogy lehet kikapcsolni, ha egyáltalán ki lehet XD

Prince of Máté
haveromnak iylen van, jó mert bõvíthetõ , jó hangzást adó fülhallgató bár a fülhallgató nem nagyon tetszik nekem

mármint az enyém ilyen:
ha bõvíted majd kártyával akkor szentem jó,
nekem ilyen van, ez egy ezressel rövidebb és 1gigás
Help!
freedata mp4 lejátszón hogy lehet albumokba rendezni az mp3-akat?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

mike0013
nem tom mien, nekem szélesnek tûnik

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

misirulez
Ilyet hozott a jézuska:

SanDisk Sansa e130 512MB

Jó? (én nem értek hozzá, csak az árára sikerült rákeresnem ami 19)

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Rexor
<#eljen><#kacsint><#wink><#awink>

am. köszi a Helpet😊

hát az utóbbi lehet jó lesz de szétnézek holnap milyenek vannak itt a környéken raktáron

Rexor
Akkor ez vagy ez!

Jó lenne olyan amibe FM rádió is van !

Rexor
csõ all
mp3 lejátszót szeretnék venni
10e-Ft körül..
szerintetek milyet vegyek??? !!!
256mb/512mb-ost!

Loogan
kekergetõs = tekergetõs

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Hello!
Ismét én. Kérdés: a Meizu E5-ön az a kerek bigyó, az többirányú gomb, vagy ilyen kekergetõs bizgere?
Kösz...

atenza
Ma kipróbálhattam egy Samsung yp-u2 512MB-osat, szal ha valakit érdekel h. milyen, szívesen segítek. Szerintem jó választás lehet sokaknak és megéri a pénzét.

scorpeeon
Hangminõségben egyértelmûen Sony. Hangerõre...fogalmam nincs. De az új Noise Cancellinges Sonyknál már nincs szükség hangerõre, mert ha bekapcsolod a funckiót, akkor folyamatosan ellentétes hanghullámokat csinál, mint a környezet, így kioltja a zajok 75%-át. Ezt írják róla 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hangminõségre, hangerõre melyik a legtutibb lejátszó???
Csak ez érdekel,semmi más nem kell....
A nano tetszik de a hangminõséggel és hangerõvel egyáltalán nem vagyok elájulva.
Te a Sony új ceruzavékony futkorászós lejátszóját preferálod???
szerintetek ez az mp3 lejácco jo az áráshoz meg mindenhez képest????http://www.edigital.hu/product.php?productid=25438&cat=532&page=1
scorpeeon
Két típusú lejátszót mutatnak: NW-S700 és NW-S600. Az NW-S600 gyakorlatilag a butított változat, amiben nincs zajcsökkentõ funkció sem. (és még sok más) Ezért gondolom a füles is más, amit hozzáadnak, S700-ashoz Noise Cancellinges fülest adnak S600-ashoz felesleges lenne olyat adni (sõt, talán bele sem menne). Ezért más a fülesük. Jah, és nem a színektõl függ természetesen a füles. Mind a 2 féle típuson belül van több tárolókapacítású változat (1-2-4giga), és minden típust lehet többféle színben kapni. Tehát lehetett volna a zöld színû is az S700 és a fekete az S600.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Loogan
Sziasztok!
Ebben az árkategóriában (max. 20e) tudtok jobbat mondani? Vagy errõl véleményt mondani: Sandisk Sansa C-140
A Sandisk flash memóriák terén klassz.
Ami szempont nálam:
-jó hangminõség
-strapabíró legyen, ne holmi vacak kifittyenõs gombjai legyenek
-ööö ennyi...

Kösz

Na persze Sony-ból is van "középszerû", més sok helyen 17K az E002 és 20K az E002F.
(Egysoros OLED, nincs zajcsökkentés)

Nana, egy jól szóló márkás MP3 lejátszó 3/4-be kerül egy iPod-nak, egy noname ami tényleg gagyi meg 1/4-be fáj, a kettõ között meg vannak olyanok, mint a Creative és MSI olcsó lejátszói. A Thomson meg elég messze van egy Sony, iRiver, iAudio, Creative Zen szintjétõl.

Rexor
Hát aki MP3/MP4-ekbõl csak az iPod-ot ismeri annak ez persze, hogy jó és olcsó! De szerintem az MP3 pont az a termék ami szerintem nagyon márka-független! Tehát Sony, Apple, Thomson mind szépek és jók, de dupla annyiba kerül mint egy ugyanolyan készülék ami noname.

atenza
A videót néztem meg elsõnek 😄 Ha már itt tarunk, miért mutatnak két típusú fülest a videóban? Az egyik a zöld színûhöz van a másik a feketéhez, de nem ugyanaz a típusuk?? Másféle fülseket adnak másféle színûekhez?
Naon köszönöm a segítségedet, télleg sokat segítettél!

scorpeeon
Attól függ, hogy mi a fontos neked. A Sony 50 óráig játszik le (duplája az ipodnak), a hangminõsége biztosan a legjobb (szemben az ipod közepes hangminõségével), a mellékelt fülesek biztosan nagyon jók, és ez az új Noise Cancelling funkció is világújdonság. Az ipodnak talán nagyobb a kijelzõje (ez nálam inkább hártány, mert ezáltal nagyobb és többet fogyaszt, mellesleg egyy mp3 lejátszóról beszélünk), és a Sony OLED kijelzõjét is dicsérik, hogy nappal is jól látni. Nekem valahogy mindenben a Sony tûnik jobbnak, de amelyik neked jobban bejön, azt vedd meg. Amúgy az általam legutóbb belinkelt videóba belenéztem, korrektnek tûnik, kb 10 perces és végigmegy a funkciók nagy részén, ajánlom h nézd meg ha jobban meg akarod ismerni. Persze a hangzása nem derül ki belõle 😊

Ja és ne kelljen külön szoftver a zenék felmásolásához
Sziasztok,

Melyik típust ajánlanátok a következõ feltételekkel?
Jó hangminõség
1GB memória
FM rádió
Diktafon
Elemmel is menjen (ne USB-rõl kelljen tölteni)
Jó ár/érték arány
Egyéb csicsák nem kellenek (pl. videó lejátszás)

Köszi a tippeket!
szerintetek Apple iPod 30gb-s vagy samsung k5?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

atenza
Jaja, csak az a baj h. 37 és 39 között már nanot kapsz 1(régi) v. 2(új) gigásat v. pedig ott az új K5-ös Samsung és nehéz a döntés mert még egyiket sem próbáltam ki, és nem tudom melyik érné meg a legjobban...
De most naon húz a Sony <#vigyor2>

scorpeeon
Akkor itt a fórum, ezen belül sok téma van, nem mindegyik az NW-S700-ról szól: link
Itt van sok kép róla, kijelzõjérõl, fülesérõl is közelrõl
Itt ha jól láttam, videó is van róla

Új Ipod nano: ,,Pedig az új füles sokkal jobb elõdjénél, erõteljesebbek a basszusok, de hangerõben is többet tud, mondjuk még mindig nem eleget, tömegközlekedve gyakran nem is hallani a dalokat. Remélem mostanra sikerült kiküszöbölni a korábbi generációknál rendszeresen jelentkezõ problémát, hogy tudniillik egy hónap használat után, 85 százalékos hangerõ fölött menthetetlenül elkezdtek recsegni." ez igaz, most akkor halk a nano vagy tud hangos is lenni mert akarok most itt írországban venn egyet de amiket eddig hallottam mind halk volt a hangminóség pedig egy kb. 128k-s mp3 tompa középül szóló minõségével volt egyenlõ.
Lehet jobb a minõség????
Nagyobb lett az új nano mint a régi volt????
atenza
Videókra kiváncsi lennék, angolt is értem csak megerõltetõ fordítani 😄
De örülnék ha küldenél mindent! Naon érdekel, ugyanis karácsonyra szeretnék egy mp3-lejátszót és elég nehéz megfelelõt választani, az idõ meg sürget..

scorpeeon
A kristálytiszta hangzást onnan tudom, hogy már az elõzõ és azelõtti szériákra is azt mondták hogy a legjobb a hangzása a piacon, ez meg ezek mellé tud ilyet is: "Clear Stereo és Clear Bass hangkiemelõ rendszer a kiváló hangminõségért" és a mellékelt fülesek is csúcsminõségûek. Ezt a modellt még nem próbáltam, az elõzõ szériából kipróbáltam egyet és tényleg nagyon szépen szólt. Ez meg annál is jobb, szóval hangminõségileg egészen biztos, hogy ott van a toppon. A menü kezelhetõségérõl meg 1-2 videót láttam, nem tûnik az sem rossznak. Majd ha tudom, élõben is kipróbálom. Adhatok egy angol nyelvû fórumot ahol tapasztalatokat írnak, képek és videók vannak ezekrõl, ha gondolod.

atenza
Amúgy honnan tod h. kristálytiszta a hangzása? Hallottad már szólni a füleseket?? Ha kipróbáltad már légyszi írj a menü kezelhetõségérõl is légyszi, meg h. vannak-e mappák v. mi hasonló...

atenza
Köcce! Most megerõsítettél a megfelelõ mp3 lejátszó választásában!

scorpeeon
Akkor vigyázni kell vele 😊
Egyébként sztem bõven megér ennyi pénzt, fõleg az ipodokhoz képest.
Ez lejátszik 50 óráig is. Ennek kristálytiszta a hangzása. Csúcsminõségû a fülese. Gyorstöltés: 3 perc töltéssel 3 óráig lejátszik. Kicsi, szép, jó minõségû anyag. Színes, szép, tiszta OLED kijelzõ. Noise Cancelling. Sok extra (mindenféle véletlenszerû lejátszás, FM rádió, stb.) Mi kell még egy MP3 lejátszóba, ha nem ezek? Ha most vennék, tutira ilyet vennék.
Pixmania-n valóban 33k az ára az 1 gigásnak... Az már barátibb. De nekem 2 gigás kellene inkább (vagy 4 ha nem sokkal drágább 😄)

Rexor
Annyi benne a jó, hogy zajszûrõ funkciót tartalmaz valamint Sony, de szerintem azért ennyi pénzt nem ér meg. Egyik spanomnak is ilyen van, de egy cigány már el is lopta!<#idiota>

Rexor
Diamond Compter: MP4 lejátszó DANA KB-713 1GB fekete. Nettó: 18 333 Ft. Bruttó: 22 000 Ft

atenza
Pixmanian 33 ropi NW-S703F... De ha valaki már megvette légyszi meséljen róla kicsit

Milyen tipust ajánlanátok,ami megbízható,kb15.000.-FT-ig?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

scorpeeon
Az E000 sorozat nem tetszik nekem. Annál az E400/500 és A600 sorozat sokkal jobb. De ez ez S700 messze a legmeggyõzõbb 😊

Akkor nem érdemes megvenni?
Egyébként 14.900.-FT az ára.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Gondolom amolyan "Telstar" klón amit 200 néven árulnak.

"Felhívtam a Sony Mammutot,"
Sony cuccot itthon sose Sony "márkakereskedõtõl" vegyél. Ilyen helyeken egy PSP/PS2 is annyiba kerül mint megjelenéskor még mindíg 😊

Persze most több helyen akciós az E002, de az csak egysoros, nincs zajcsökkentés, és nem olyan szép. Ellenben az 1GB-s 17K, a 002F (FM rádiós) meg most 20K körül van.

scorpeeon
Kint van az mp3center.hu-n is az 1 gigás változat, vki már meg is vette, ezt írja róla:

"írta: Tibibá
Nos, mint már lejjeb olvashattátok, egy ideje én is érdeklõdtem a lejátszó iránt, és most már tapasztalatból beszélek. Megvettem az NW-S703F-et!!
Csak jót tudok elmondani!! Nagyon szép, dizájnos, rengeteg dolgot tud, +magyarnyelvû leírás!! Nagyon zsír termék, az ára is elfogadható (persze ezt mindenkinek a pénztárcája határozza meg), de én csak ajánlani tudom mindenkinek!!"

A zajcsökkentõ funkció, az aksi idõtartama, a kijelzõ, a kinézet mind nagyon ott vannak. Ezen kívül kristálytiszta a hangja és a hozzá mellékelt fülesre azt mondják, hogy olyan minõségû, hogy külön 15-20ezerbe kerülne 😊

scorpeeon
Felhívtam a Sony Mammutot, azt mondták hogy van már, az 1 gigás 40k, a 2 gigás 60k (ez kicsit sok érte, külföldön jócskán olcsóbb...), a 4 gigás még nem kapható Magyarországon.