MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ilyen van
amatõr vagyok még, van vkinek iylen?
mert nem tom hogy lehet kikapcsolni, ha egyáltalán ki lehet XD
nekem ilyen van, ez egy ezressel rövidebb és 1gigás

freedata mp4 lejátszón hogy lehet albumokba rendezni az mp3-akat?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
SanDisk Sansa e130 512MB
Jó? (én nem értek hozzá, csak az árára sikerült rákeresnem ami 19)
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
mp3 lejátszót szeretnék venni
10e-Ft körül..
szerintetek milyet vegyek??? !!!
256mb/512mb-ost!
Ismét én. Kérdés: a Meizu E5-ön az a kerek bigyó, az többirányú gomb, vagy ilyen kekergetõs bizgere?
Kösz...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Csak ez érdekel,semmi más nem kell....
A nano tetszik de a hangminõséggel és hangerõvel egyáltalán nem vagyok elájulva.
Te a Sony új ceruzavékony futkorászós lejátszóját preferálod???
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ebben az árkategóriában (max. 20e) tudtok jobbat mondani? Vagy errõl véleményt mondani: Sandisk Sansa C-140
A Sandisk flash memóriák terén klassz.
Ami szempont nálam:
-jó hangminõség
-strapabíró legyen, ne holmi vacak kifittyenõs gombjai legyenek
-ööö ennyi...
Kösz
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
(Egysoros OLED, nincs zajcsökkentés)
Naon köszönöm a segítségedet, télleg sokat segítettél!
Melyik típust ajánlanátok a következõ feltételekkel?
Jó hangminõség
1GB memória
FM rádió
Diktafon
Elemmel is menjen (ne USB-rõl kelljen tölteni)
Jó ár/érték arány
Egyéb csicsák nem kellenek (pl. videó lejátszás)
Köszi a tippeket!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
De most naon húz a Sony <#vigyor2>#vigyor2>
Itt van sok kép róla, kijelzõjérõl, fülesérõl is közelrõl
Itt ha jól láttam, videó is van róla
Lehet jobb a minõség????
Nagyobb lett az új nano mint a régi volt????
De örülnék ha küldenél mindent! Naon érdekel, ugyanis karácsonyra szeretnék egy mp3-lejátszót és elég nehéz megfelelõt választani, az idõ meg sürget..
Egyébként sztem bõven megér ennyi pénzt, fõleg az ipodokhoz képest.
Ez lejátszik 50 óráig is. Ennek kristálytiszta a hangzása. Csúcsminõségû a fülese. Gyorstöltés: 3 perc töltéssel 3 óráig lejátszik. Kicsi, szép, jó minõségû anyag. Színes, szép, tiszta OLED kijelzõ. Noise Cancelling. Sok extra (mindenféle véletlenszerû lejátszás, FM rádió, stb.) Mi kell még egy MP3 lejátszóba, ha nem ezek? Ha most vennék, tutira ilyet vennék.
Pixmania-n valóban 33k az ára az 1 gigásnak... Az már barátibb. De nekem 2 gigás kellene inkább (vagy 4 ha nem sokkal drágább 😄)
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Egyébként 14.900.-FT az ára.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Sony cuccot itthon sose Sony "márkakereskedõtõl" vegyél. Ilyen helyeken egy PSP/PS2 is annyiba kerül mint megjelenéskor még mindíg 😊
Persze most több helyen akciós az E002, de az csak egysoros, nincs zajcsökkentés, és nem olyan szép. Ellenben az 1GB-s 17K, a 002F (FM rádiós) meg most 20K körül van.
"írta: Tibibá
Nos, mint már lejjeb olvashattátok, egy ideje én is érdeklõdtem a lejátszó iránt, és most már tapasztalatból beszélek. Megvettem az NW-S703F-et!!
Csak jót tudok elmondani!! Nagyon szép, dizájnos, rengeteg dolgot tud, +magyarnyelvû leírás!! Nagyon zsír termék, az ára is elfogadható (persze ezt mindenkinek a pénztárcája határozza meg), de én csak ajánlani tudom mindenkinek!!"
A zajcsökkentõ funkció, az aksi idõtartama, a kijelzõ, a kinézet mind nagyon ott vannak. Ezen kívül kristálytiszta a hangja és a hozzá mellékelt fülesre azt mondják, hogy olyan minõségû, hogy külön 15-20ezerbe kerülne 😊