Ahtlon XP 3600+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FLAAAAAAMEEEEEEE!!!! (ejtsd: pléd €D)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Annyira mindegy...
Egyszerûbb lenne, ha inkább a fonetikus ábécé írásjeleivel írod le - egy ilyen témájú cikkben pedig szvsz teljesen felesleges ilyen dolgokat betenni, hogyan is ejtsük azt, amirõl megy a flame egy ideje 😊)
Egyszerûbb lenne, ha inkább a fonetikus ábécé írásjeleivel írod le - egy ilyen témájú cikkben pedig szvsz teljesen felesleges ilyen dolgokat betenni, hogyan is ejtsük azt, amirõl megy a flame egy ideje 😊)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
na jó. talán 1 voodoo2esnél gyorsabb...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
bár az 1 dolog, hogy csak a graf.kártya többet ér, mint maga a gép...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
kié az elsõ hely? ez nem zaklat. nekem van 1 533mas gépem sok memóriával, VX2-el, játékra tökéletesen alkalmatlan(kb. voodoo2 teljesítmény) de a képe szebb, mint 1 matroxnak,(kb annyival, mint a matroxé 1 noname RIVA128nál) munkára jó, ha meg fordítani kell nagy dolgokat, akkor meg majd valamelyik szerver lefordítja. szerintem ennél mostanában nincsen szükség nagyobb gépre, csak játékhoz, és grafikus munkához.
hát igen... a baj az, hogy ezek az online magazinok eléggé ritkán tárgyilagosak, talán az Xbitlabs, vagy még esetleg az aces mondható objektívnek. a többieknek NÉHA(nem mindíg, bár a tomson mégis) kissé csalnak a tesztjeik.
Nem csak ott. Lásd cikk végén a linkeket és ellenõrizd saját szemeddel.
Értem én, hogy frusztráló hogy az elsõ hely nincs eldöntve, de végülis ez van.
Értem én, hogy frusztráló hogy az elsõ hely nincs eldöntve, de végülis ez van.
AMD XP 3600+ esetén jéghûtés. Ez a tesztekben nem szerepel, mert házilag nem igazán kivitelezhetõ még. Az AMD XP 3400+ esetében közönséges vízhûtés.
"Van olyan teszteredmény, ahol a P4 2.53 fölényesen veri az AMD 2600+ -ot."
biztos a tomshardware...
biztos a tomshardware...
Mit nem értesz a cikken? A cikk arról szólt, hogy meddig lehet húzni a jelenlegi procikat, és arról, milyen teljesítményt nyújtanak. Mivel minden egyes játék más és más rendszerkomponenst használ ki leginkább, így egy Aquanox alatt nyújtott teljesítmény nem fog megegyezni a processzor Quake 3 alatt nyújtott teljesítményével.
Látszik, hogy neked nem a játék, hanem a 3D Studio Max a fontos. Ennek ellenére léteznek olyan tesztek, melyeknél az AMD-k teljesítménye elmarad a P4-esektõl. Sajnálom, hogy látható módon ezt nem tudtad feldolgozni.
Igazából nem értem, hogy melyik az a rész, ahol becsaptalak volna. Kérjek írj levelet, hogy tisztázhassuk.
Brit anyanyelvû Mark Brannan kollegámtól kérdeztem meg, hogy szerinte melyik jobb közelítés. Õ a 'd'-s verziót preferálta. Aki meg tud angolul az úgyis tudja, hogy 'nyelvet fogak között enyhén ki és egy f-et kimondani' 😊
Szerintem 4 négyzetmiliméterrel kisebb... azért 4mm-ert észre lehetne venni...
Igen tudom. Szoltam a szerkesztõknek hogy javítsák ki, mielõtt kirakják a cikkem, de sajnos elmulasztották. 😞
awender:
4mm2 el nagyobb lett, nem kisebb
4mm2 el nagyobb lett, nem kisebb
Athlon XP2600+ ami megjelent. Athlon XP3600+ a maximum, ami jéghûtéses rendszerrel elérhetõ. Ez órajelben 2880Mhz-et jelent, ami képpel is illusztrálva vagyon + ez felel meg egy Athlon 3600+ teljesítményének. A teszteket azonban Athlon 3400+ és Athlon 2600+ -on végezték.