Largo Winch
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuldom a filet.
:DD
Nekialltam es sikerult 5perc alatt,ekkora makot:))
Most versenyzunk hogy ki csinalja meg hamarabb,igaz nem beszeltuk meg de aki a leggyorsabb az ügyes:)
Sephi kuzdjel meg ne add fel en is probalkozok:)
Ense birom megcsinalni mindig 1 hibadzik bassza meg
Nah en is ott vagyok annal a hulye puzzlenal! En nem ertek az ilyesmihez! nekem soha nem jon ki mindig az utolso sarok nem jon ki :(
Ha megcsinaja valaki akkor linkeje mar be a save-et azutan pls!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szal a szobrokat hogy tegyem be? Kozepen a kereszt tartot balra a szent anyat es jobra a konyv tartot szobrot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ennek a képnek másoltam be az elérését véletlenûl...
MEA CULPA!:)))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ha tudod szojal:)
gondoltam a szobrokat ugy kell tenni hogy az Atya a Fiu es a Szentleleg nem?
De a sakkal mi van?
Nezetek meg a neten kepeket roluk:)
Akcio sorozat es en neztem vagy 13 reszt belole! gondolhatjatok hogy milyen elmeny ismerni a szereploket es jaccani is veluk:)) Es az a jo hogy a film stilusan alapul es ez a resze a jateknak a masodik sezonbol a 4 edik sorozatra emlekesztett! ott is a ruszki hackerrol van szo:)))
a jatek menete egyenlo a resindent evil stilusaval
a jatek nagyabol ugye monkey island stilusu beszelgetos
a verekedos reszek a final fantasyhez hasonlitanak
Be kell vallanom hogy rohadt jo a gama! ilyen egy full akcios jatekot reg jaccotam! Imadom egyszeruen! Megvan benne a kalnd jatek fealing es kurva jok a kis hackeres reszek! Az ellob Pokereztem egy pasival:))) En meg nem tudok pokerezni oszt amig bele jottem jaj nekem de vegulis csak megvertem:)))
Kurva jo gama!!!!!!!
Es nem bugos nekem remekul megy igaz par emberke irta hogy neha lefagyot:)
Nekem aze teccik mert en neztem a sorozatot is ami a Tv-ben van es kurva jo!:)
A lenyeg az hogy szerintem egy Resident Evil keverve egy jo nagy adag Syberiaval es egy kis FinalFantasy-vel is.
Nekem nagyon teccik. Egesz ejjel jaccotam
Bár én a watchmakert abbahagytam....ehh..
DC-n van már a L.W. ?
Én nem találom sehol. per.pill.
Teh is rohadt kreativ vagy ember:))) Hat hogy tudsz ilyen kepet rakni fel? mit tud meg a semmitnemtudo ember errol a jatekrol ha te egy olyan kepet raksz be amit egy helikoptert mutatt ami szalna le eppen:)))