116
Largo Winch
-
fucko #24 Sephi!Mi koze ennek a resident evilhez?Vagy lesznek benne zombik is vagy mi? -
Mihaii-san #23 de honnan van meg nektek =(( -
fucko #22 Megölt egy cobra,beszaras:)) -
Mihaii-san #21 le lehet vhonnan szedni? -
Mihaii-san #20 Ez nem vmi film? Eza largo? -
fucko #19 Nekem nagyon bejon igy par perc utan teccik hogy jo kis fordulatos es ez a combat is jol nez ki,mondhatni egyedi:) -
#17 Én nem is tudtam mostanáig, hogy ez egy sorozat. :) -
#16 Odaig meg nem jutottam el.
Es nem bugos nekem remekul megy igaz par emberke irta hogy neha lefagyot:)
Nekem aze teccik mert en neztem a sorozatot is ami a Tv-ben van es kurva jo!:) -
#15 Largo Winch-csel játszott már valaki? Elakadtam a monostorban, ahol a sakk-tábla van, de nem birok továbbjutni. Beraktam a szobrocskákat a helyükre (mind a 3-at), és a fehér királynő figurát is ráraktam a sakk-táblára, de most mit kell csinálni? -
fucko #14 Dejo most jott le,meg is nezem milyen. -
M.A.D. #13 nem bugos a gamma...Sephi....?
-
M.A.D. #12 hmmmm....:))) Sephi....most fájdítod a szívem....:((( remélem dc-n lesz majd hétfőn....mit keresek én szombaton bent? Ja...a Hattricken bajnokim van...nyitóforduló?... -
#11 Roviden annyit a jatekrol hogy szerintem nagyon fasza.
A lenyeg az hogy szerintem egy Resident Evil keverve egy jo nagy adag Syberiaval es egy kis FinalFantasy-vel is.
Nekem nagyon teccik. Egesz ejjel jaccotam -
M.A.D. #10 csak úgy letöltöd? ehh.....adjak user/passt? :)) -
#9 Mondjuk jol nez ki. nah letoltom mindgya oszt irom hogy mirol is szol -
M.A.D. #8 Syberia...nagyon ott van. :)))
Bár én a watchmakert abbahagytam....ehh..
DC-n van már a L.W. ?
Én nem találom sehol. per.pill. -
fucko #7 Hat ha tenyleg francia akkor mar az szar ügy,de aze en is letöltöm.Remenykedem hogy vegre kijon mar vegre 1 syberiahoz hasonlo kalandgame mer az nagyon bejott. -
M.A.D. #6 Hmmm....még DC-n sem láttam....pedig le kéne tőteni hétvégén..de...:((( -
#5 Jah meg meg egy megjegyzes:)
Teh is rohadt kreativ vagy ember:))) Hat hogy tudsz ilyen kepet rakni fel? mit tud meg a semmitnemtudo ember errol a jatekrol ha te egy olyan kepet raksz be amit egy helikoptert mutatt ami szalna le eppen:))) -
#4 Vazz en ismerem magat a rajzfilmet:) Francia haha! De gama attol meg jo lehet! Engem mondjuk az zavar hogy csak 1 cd... -
-
#2 Largo A Hw-n pontosan itt van róla kép!:)))) -
#1 08/22/2002 Largo Winch FairLight
Most olvasom az Isonews-on, hogy megjelent!:) Végre egy kalandjáték! (már aki szereti az ilyesmit)
A Hardwired oldalon van némi kép múvi meg ilyesmi, de ha van valakinek egy normális Web címe az dobja ide !:)