Final Fantasy X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Bocsi,téves...Az a teleport sphere...Nekem 3 luck van,és egy embernél csak egyszer lehet ellõni.3db-azaz 3 ember.Luck+4.

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Akkor lõdd el,ha megálltál a fejlõdésben!(sphere grid) új területre ugorhatsz vele!UI: azthittem,elvakult pc-s vagy...ezexerint nem teljesen!

Hmuda
Akkor asszem még nem lövöm el a kis drágámat. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Köcc.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fortune sphere, az is jo ritka mint a luck.

Hmuda
Kilika erdõben találtam egy Luck gömböt, aktiváltam Tidusnál, de mivel nincs kivilágítva, gondolom külön kell még aktiválni valamilyen gömbbel, de mivel? Az alap négy fajta gömb nem tudja. Mivel kell?

barret
Elkaptam Tonberryt a barlangban!!!

barret
nekem is csak egy hiányzik!ölenne az? még sosem láttam a barlangban,sem máshol...

aabyssx
Valahol ott (egyszercsak elõjön).

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
De, igazad van. Az hiányzik. Hol találom meg? Vagy csak harcolgassak?

barret
én nem tudok írni,keresd Cheapboyt,ad olcsón eredetit,az jobb!egyébként a ps2 gamék is írhatóak.

barret
Gyõzelem!Yunalesca negyedszerre nem bírt velem. legyél zombie,és gyõzni fogsz!

Sheltem
Ti a ps2es játékokat írjátok? Emut ahogy jól látom nem nagyon fogok találni,de kérdésem, hogy ha veszek ps2t a játékokat tudom írni? Nagyon imádom az ff sort...7-8 at végignyomtam pcn a 8 mai napig a kedvencem és szeretnék a többivel is játszani, de nem akarok 15 rugót kiadni...Szal mi a szitu ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

barret
akin rajta van a zombie,az immunis a death-ra.csak amint meggyógyultak az embereim,már kaptam ia a Mega death-ot...még dolgozom az ügyön...

Hmm, ha a masodik formajanak az utolso utest aeonnal viszed be, pld bahamut overdriveja, akkor az aeon kapja a megadeathet a party helyett. Ha jol emlekszem minden aeon death varazslatokra immun, igy jo esellyel be is fejezheted vele a 3. formajat is. A masik megoldas persze death immun pancelok keszitese 😊 Egyebkent a megadeath fizikai tamadasnak szamit amin deathstrike van, raadasul nincs tul magas accuracyje, tehat elvileg egy kis szerencsevel nem talal el mindenkit.

barret
yunalesca-ra nincs valami megoldásod?·"medúzafej" állandóan megöl...pl megadeath.

Olvasd el a robot leirasat (ingame help). Csak akkor hasznalja az ejectet, ha utolso ellenfelnek hagyod, tehat azt kell leolni elsore. Raadasul ha egy emberedet kidob a csatabol az escapenek minosul, ha a masik kettot megolik akkor se lehet game over.

barret
azt én is lenyomtam lazán,semmi esélye sem volt...elsõre természetesen.

CHEAPBOY
Nekem az elsore ment, mekkora makom volt ezek szerint😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

barret
én is szopok most...kinyirom erre,mindig ujjászületik,és még erõsebb lesz...én meg veszitek...

Sephi
Ismerem az erzest... egy orat kinlodtam egy foszornynel es nem maradt mar semi Item-em se MP-em de foleg HP nem volt mar. Mire a ott volt a save es elotte aszem fel centire pont amikor lenyomtam az X-szet megftamadott egy dog es meg is olt azonnal 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez nem igaz wazze!!! több mint 1 óra szenvedés után (harmadjára) kinyirtam azta repkedõ 32000 hpjü sárkányt a repcsi mellett, bezzeg mentési lehetõség nincs utána... Szép nagy videó, jön egy kis robot ami minden körben kirugott egy csapattagot, oszt gém over:S Kezdhetem megin elõlrõl
barret
sajnos nem olvastam el.egyszer irja ki,hogy mit kér!!! a legelsó találkozáskor...asszem valami tablet.sztem ha megkapja,akkor sebezhetõ lesz.ffVII-ben igy volt!

Sephi
Nalam ugy volt hogy akarhanyszor jo helyen utom meg ramvag egy ajandekot 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Azt nem kell/lehet capture-ölni.
Nem Tonberry hiányzik?

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
Héj emberek! Help me!
FFX-ben van egy ellenség, melyet nem tok kinyírni (pontosabban abban a dungeonben, ahol Yojimbot veszem fel van egy köcsögben egy macska vagy mi. Na azt hogyan kell capture-ölni? Már csak egy szörnybõl nem gyûjtöttem be egyet sem, a többi már megvan, és gondolom ez hiányzik. A Sunken Cave-nél van legalábbis a ??? -na értitek, ugye? Thx a segítséget! ) Oldern

Guadasalam-ban vagyok, most kérte meg Seymur Yuna kezét, oszt benn van nála. Már vagy egy órája szaladgálok, meg kérdezõsködök, de mindenki csak mondogattya, hogy várjunk
Nos hogy lehetne vhogy kicsalni Yunát, hogy végre induljunk tovább?
barret
http://sephiroth481.hosteur.com/018.jpg nem muszály megnézni!...gyengébb idegzetûek ne kattintgassanak!(perverió)

Sephi
Es meg mondjak azt hogy semmit sem lehet tanulni egy jatekbol 😊))

barret
sokat kell lopni Rikkuval,akkor nem lesz nagy gond!

Megvan, most volt egy tutoriál
Hogy lehet áttörni a fejlõdési izén a lockokat?
barret
menj a menübe a customize pontra,ottlehet képességeket hozzáadni,ott tudnék most Yunának is csinálni.Ductile rod-ba.

barret
majd kapsz...nálam:Wakka,Kimhari,Tidus birnak evvel a képességû fegyverrel.

És mikor szerzek olyan fegyvert amibe már van?
barret
megvannak erre az eszközök,a fegyverekbe van beépitve a neve : senzor!

Hi! Most szereztem be a gammát. Úgy látom elég történetközpontú😊 Nem lehet valahogy megcsinálni, hogy kiejelezze az ellenek hp-jét?
És ha el is indulna akkor max 3-4fps-el mehetne(lévén ha a menünél 19 akkor el tudod képzelni milyen lehetne játék közben)

Well i couldn't resist 😊 FFX reaches menu now 😊

azaz eljut a menüig.

aabyssx
SZVSZ ne fûzz hozzá túl sok reményt... :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Akkor Neked valamilyen csodaprogramod lehet.
BTW ha egy kicsit veszed a fáradságot a net-en guberálni a szemét között, akkor biztos, hogy találsz rom-ot.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Szükségem lenne egy ps2-es emura"

Hááát, egy kicsit rácsesztél, mer' a leg-leg-leg legmûködõbb ps2 emu is alig jut túl a bios-on és tök bugosan (3-5 fps-el) visz egy kettõ (régi) játékot (amíg le nem fagy).

www.youtube.com/aabyssx

rei : haaat, nem vagyok biztos benne, hogy 1 1024*768as kep mondjuk 3*5 meteresben jol mutatna 😊

Sephi
Szed le a gamefaqs.com oldarol a vegig jaccast es meglatod hogy nincs igazad.

Ne legyél már nevetséges.
Az egész világ el van ájulva tõle, csak szerinted szar.
Minden helyszínre elég benézni egyszer fejezetenként.

Ez magyarán azt jelenti, hogy míg egyszer végigviszed ezt, addig a FFX-et félig sem...

De már egyszer elmondtam: ha túl bonyolult, akkor lehet valami pankrációs játékot is választani helyette, az biztos menni fog.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Ja!

Meg az hogy minden egyes alkalommal tobb mint 20-szor vegig kell menni a tobb mint 10 helszinen hogy veletlenul se hagyal ki valamit.

Ez magyaraz azt jelenti hogy vegig viszem a FFX-et meg vagy 100-szor! Kurva jo ....

Hát persze.
Az vele a legfõbb gond, hogy nem mutatja 20 centis hatalmas piros nyíl, hogy mikor merre kell menni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Ja de ha akarsz szar FF-et jaccani szerezd meg a FFX2 ... ugyelbasztak vazz ... legalibis szvsz....

Sephi
Huu bazz a 7-es a legjobb... aztana 10-es majd a 9-es es vegul a 8-as 😊)

musha
hát hasonló nagyságrend...mondjuk a 7 az alap 😊