Final Fantasy X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyetlen baj ezzel, hogy eléggé kontrollergyilkos... 😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.youtube.com/aabyssx
Mennyit adtal erte neki oda?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Legerosebb tamadas a jatekban szvsz. Eleg nehez az elejen kihuzni belole de ha jol megfizeted akkor mar 1 Gill-ert is mecsinaja. Altalaban 350.000 Gil-ert csinalta nekem elsore.
Viszont gyerekek ez a Yojimbo aeon valami kurva feelinges. Ahogy lassan kijön a fák közül, ááá..., rohadt jól néz ki! 😊
Rince megtanultad ugye hogy mire jo a jobb felso sarokban az a arckepes diagram?
Mert en a jatek vege fele fogtam bazdmeg fol hogy mire jo... erosen konnyebb lett volna a jatek nemdebar ?😊
www.youtube.com/aabyssx
Most viszont a köcsög a Seymor-al nem boldogulok. Le tudom verni 15k körülre, de ott mindig benyomja azt a mega támadást és senki nem éli túl. Mi francot lehet ellene csinálni?
Igy viszonylag nehez pld dark aeonok ellen bevinni, de nekem mar volt tobbszor is hogy fizetes nelkul magatol lecsapott egyet amint megideztem.

Bérbe vehet? reklámfelület...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
www.youtube.com/aabyssx
Ha jo valaszt adsz neki (fejbol nem tudom melyik a legjobb), es alkudozol (kevesebbet igersz mint ker) akkor le lehet szoritani 200-210k gil korulire az arat. Egyebkent mindenkepp szedd ossze a penzt, megeri!
A puszták után, mikor lemegyünk a híd alá van ott valami barland "cavern of the stolen faith", ha jól emlékszem. Miután megültük Lulu volt summoner-jét lesz egy leközött csóka. Itt lesz 3 választásunk. Én az elsõt választottam és fizetnem kell 300k Gil-t, hogy megkapjak valamit. Kérdésem az volna, hogy mit csinál a másik két válasz és melyiket érdemes választani?
Mégis benézel ide?
www.youtube.com/aabyssx

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun