Final Fantasy X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
A figura Yojimbo akart lenni...<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Csõtök, hogy lehet legyõzni Dark Yuyimbo-t és hogy mi az amit kapok, ha minden Dark Aeon-t a földre küldök...
Mert már egy éve lassan, hogy nem játszok vele, mert mindenkit szétosztottam, csak a Yuyimbo geci nem sikerül.....

HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

magus
sõt csomó szerepjátékkal játszottam, de ez nem tiszta-.-

köszi a segítséget amúgy-.-

magus
tutorialokat beszívtam, mert rámentettem-.- de lehet elszenvedem megint oda magamat

6-ot majdnem, 7-et végigvittem, 8-al szórakoztam, breath of fireel játszogattam. ja meg a chrono triggert is majdnem végigvittem, általában vágom õket, csak ez a node-s nem tiszta számomra-.-

lehet el kéne olvasnom a tutorialt-.-

Seth
hát a cuccon lévõ extrák aktívak amikor equippeled õket. Teszemazt az ice strike nem varázslat, hanem tulképp a fegyvereden jég elementál van, tehát ha tüzes szörnyikéket csapkodsz vele azt nagyon nem szeretik, ha jegeset akkor meg gyógyítod õket.Így van ez a többi cuccnál is. Fegyvereknél pl van a pierce,ami a páncélozott szörnyek ellen hatásos,míg az enélküli fegyver alig sebzi. SZóval mindennek megvan a hatása, csak ki kell tapasztalni, de tutorialokban ezt el is magyarázzák, azokra nem figyeltél oda?

Node-on amiket aktiváltál azok már állandóan aktívak maradnak (így fejleszted a hp-d, mp-d, ha varázslatot aktiválsz akkor az utána állandóan használható,nem kell ott lenned hogy használhasd) Minél több node-ot aktiválsz annál erõsebb leszel. A jobb cuccok egyre távolabb vannak

Nem baj ha vesztettél blitzball-ban, a sztorira nincs hatással, meg semmi követkeménye nem lesz.

Amúgy játszottál te már valaha jrpg-vel vagy csak ezt a játékot nem vágod ^^??

PSN ID.: Beegabor

magus
ize, meg egy kerdes. vannak cuccaim, oda van irva ra vmi varazslat, tegyuk fel ice strike, vagy akarmi. euqippelem, de nem tudom hasznalni, azt hol tudom aktivalni?

ez a nodes dolog, csak azokat tudom uselni, amihez mar egyszer elmasztam vagymi ertelme van annak h maszkalok?

ja es megegy-.- lazan elbuktam a blitzball meccset a legelsot, annak lesz vmi kovetkezmenye kesobb vagy semmi?

Seth
move-val haladsz a táblán- annyit léphetsz,ahány pontod van (sphere level ha jól emlékszem), use-zal pedig használod a sphere-eket. Namost vannak node-ok amikben nincs semmi szimbólum, ezeket nem lehet aktiválni (csak jóval késõbb lesznek majd olyan sphere-ek,amivel "teremthetsz" egy ilyen üres helyre is vmi tulajdonságot). Elvileg látszik az összekötettés a node-ok közt, úgyhogy azt nem értem miért nem látod ^^ AKkor vannak még ilyen lezárt node-ok, amiket külön sphere-ekkel lehet kinyitni(lvl 1-tõl lvl 4-ig)

magus
a szisztémát még vágom nagyjából (bár azt nem értem, hogy bizonyos nodekhoz miért tudok tenni bizonyosokhoz miért nem. mi az h move es mi az h use, van ahova tudok rakni pedig nem vagyok szomszedos vele, van amihez csak akkor ha odamaszom)

de ugy maga az egesz kep atlathatatlan, hogy mst epp hol van osszekottetes vagy hol nincs

Seth
hát ha nincs megfelelõ sphere nálad,ami a node aktiválásához szükséges. Teszemazt van egy magic node elõtted. Akkor ha van nálad magic sphere akkor tudod aktiválni,ha nincs akkor nem, elég világos nem? Minden node-hoz megfelelõ sphere kell, amit harcokban szerzel (vagy a jobbakat mondjuk ládából)

magus
nem vágom ezt a spheres cuccot. miért tudok vmire rakni és miért nem, tök átláthatatlan az egész...

Victor1103
www.expressz.hu
Hátha valaki árulja.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

aricsi
Nem tudja valaki hol lehet ezt megrendelni? Nem találom,576-ban ffx-2+sc2 csomag van ffx sehol.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

köcce
wazze!!
<#worship><#worship><#integet2>

Szaszura
nece<#wave><#integet2><#circling>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

hy!
tud valaki hozá végigjátszást(hun)?
köcce

Skynet
Jó csak mert gyanús volt hogy már másodjára merül fel olyan kérdés Yuna-ról a játékban hogy bejön-e😊
Tudtommal nem, nagyon kötött a történet, csak egy szálon mehetsz végig.
Skynet
Nem poénból kérdeztem,a 7. részben lehetett randizgatni is akármelyik hölgy szereplõvel 😊
Hülyeségeket énis tudok kérdezni😊
Skynet
Hi!
Bocsi hogy most írok ide de most kattantam rá erre a részre.😊

Megoldható hogy a fõszereplõ TIDUS ne Yuna-ba hanem Rikku-ba legyen belezúgva?😊)))
Rincewind
www.gamefaqs.com
Tidus
Helló,segítség kéne ff x el kapcsolatban😄ark Mattert mien lényektöl lehet szerezni a Dark aeonokon kívül??Mert nincs kedvem 50 meccset végig blitzezni a world championthoz.Elõre is kösz

Tidus
Helló,KÉne 1 kis segítség😄ark mattert a dark aeonokon kívül kitõl lehet szerezni?

www.cheapboy.hu
www.576.hu
ezekkel próbálkoznék... 😉

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Hali!

Vki tud mondani egy olyan oldalt, torrentet, vagy ftp-t, ahonnan elérhetõvé válik számomra is ez a game?

Sephi
Zanmato-nal stilusos 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem, azt mondtad hogy fasza 😊

Sephi
Aszontam latvanyos. Anima nem rosz de Zanmato Summonja vegkepp nem latvanyos 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Egyik secret Aeon közelébe se érnek 😄 Anima rulez, na meg Zanmato is.

Sephi
Szvsz a legfaszabb sumonja Ifrit-nek es Ixion-nak van 😄

Banyapapa
5+3 (3 amit külön kell megszerezni)

Hány aeon van a játékban?
Úgy emlékszem, hogy csak a három titkos aeont lehet kihagyni, és Shiva meg Bahamut biztosan része a fõszálnak.

aabyssx
SZVSZ egyiket sem tudod kihagyni.
Shiva-t Macalania Temple-ben, Bahamut-ot Bevelle-ben.

www.youtube.com/aabyssx

És nemlehet visszamenni érte?Nekem azok vannak meg amit yuna megidézett az a 3!Bahamutot mikor lehet felvenni?
ezeket szerintem korábban kellet volna megszerezni vmelyik templomba... legalábbis shiva nekem a 2. vagy 3. volt.

Sziasztok!A két uccsó Aeont hol kell megszerezni Shivat és Bahamutot?
Igen, erre gondoltam! Köszi! 😄
Hali!!

Harrey, lehet hogy erre gondolsz: www.gportal.hu/portal/ffcenter pont most nézegetem, és szerintem egész jó.
Sziasztok! A múltkor láttam valahol egy új magyar finalfantasy oldal linkjét, de most nem lelem. Nem tudná megadni valaki?
Seth
Nem akarom levadászni õket direkt Zanmatora alapozva, de kiváncsi voltam a maxolt celestial fegyverre...én hülye meg otthagytam a Sun Crest-et Yunalesca legyõzése után.
Úgykell neki ...miért állt az utamba..😊)

Mielott elkezded levadaszni az osszes dark aeont gondolj arra, hogy lehet kesobb akarsz meg veluk harcolni tisztessegesen.

Seth
Dark Bahamut múltidõ.....szeretem Yojimbot 😊

Nekem egyszer csinált counter attackból vmi fika szörny ellen zanmotot csak ugy brahiból , de azóta csak egyszer 😊 én 1 gilt szoktam neki adni. ezt az 1030at majd kipróbálom, arra már tellik, de amikor megvettema fickót akkor teljesen leégtem 😊

Seth
Olvastam de nem volt világos...😊
Közben megint elõjött ........2 darázs ellen 😞
Namondom Dark Bahamutnál legyél nagy hõs Yoyo

Ha fizetsz neki, akkor no ez a biznyos szam. Ha hasznalja egyik tamadasat a csataban, akkor a tamadas erejenek fuggvenyeben no. Ha hagyod, hogy meghaljon akkor sokat csokken, akkor is, ha elkuldod fizetes nelkul vagy 0 gilt adsz neki. Ha jol emlekszem, van egy alapszam amit eloszt az ellenfel zanmato szintjevel. Ezutan adja hozza ezt a kedveltsegi szamot, majd hozzaad egy szamot annak fuggvenyeben, hogy mennyit fizettel neki, vegul meg egy veletlenszeru szamot is, ez utobbi eleg nagy hatarok kozott mozog tehat nagyon jelentos, igy tortenhet meg hogy elsore hasznalja Zanmatot akar fizetes nelkul is.
Az a szam, amit a fizetese hataroz meg a kettes szam minden hatvanya utan no. Azert szoktam 1030 gilt fizetni neki mert konnyebb beirni mint 1024et, olcso es altalaban ennyit meg meger. Tehat, ha 2000 gilt adsz neki ugyanazt a hatast ered el mintha 1024et vagy 1025ot adnal. A szam nagyjabol a hatvanykivetokkel linearisan novekszik, tehat 2048 nem ad 2x annyi pontot mint 1024. Ha jobban erdekel a tema es pontos szamokat akarsz, a gamefaqson van rola egy eleg jo leiras.

Sephi
En tudom hogy tobb mint 10 gillt nem adtam neki amikor nekem megcsinalta a Zammit... masok asozngyak hogy 20000 -et is fizetek neki es akkor sem akarta. Ez attol is fug mennyit fizett neki mindig amikor elohivod. De en nem is hasznaltam tul sokat 😊

Seth
Érdekes módon nekem már az elsõ csatában beadta elsõre(2000-t fizettem neki) ..azóta kb 1x láttam
Ez csak ilyen bemutató volt vagy tényleg ilyen kiszámíthatatlan idõközönként jön elõ?
Azt olvastam egy direkt erre írt FAQ-ban hogy a hozzánk való viszonyulástól függ. Esetleg leírhatná valaki érthetõbben hogy mégis mit fizetett neki és milyen rendszerességgel hogy már kevés lóvéért is mondjuk 1-4 eséllyel beadja.

Seth
Bakker ez nem a Neverending Story..........