529
Final Fantasy 10
  • Afe
    sztem bűn kihagyni ezeket a mellék játékokat mert ezzel válik teljessé egy jrpg.
    a blitzball csak elsőre bonyolult, de ha figyelmesen elovasod a szabályokat és taktikázol, úgy már baromira érdekes lesz (pl Waka legjobb fegyveréhez is kellett nyerni jópárszol). ez akár külön játékként is elmehetne.
    FF8 kártyajátéka volt sztem a legszuperebb és a legösszetettebb. emlékszem 300 óra játékidőből 200-at biztos zsugával töltöttem :)
    most az RG-ben elég jónak tűnik ez a bogaras táblás játék, ráadásul még a játékmenet is 1szerű.
  • DarkSector
    Cső!
    Jó nyaralást!!
  • dinomano
    ..én csak félig toltam ki a 8at sajna; nem birtam a sztorit, és total nem motivalt..nagyon szép volt+nagyon akartam hogy tettszen; de egyszerüen nem ment... :-|
    Na, én go, 4napig nem leszek..pá
  • DarkSector
    Grafika jobb...
    A játék meg nehéz volt, ameddig rá nem jöttél az ellenfelek gyenge pontjaira!!!!
    Eszméletlen sirály volt az én emlékeim szerint pl amikor a nagy tó-n kellett átmenni és egy nagy zombiszerüség támadt meg, és gyógyítással lehetett megölni!!! :DD
    Vagy a végén a nagy kastély a Weapon-okkal, meg Bahamut srác küzdelme!!!
    Én megcsináltam full-ra a 8-at...és olyan durvák voltak a karakterek (pl.:a fegyverek megszerzése és tunningolása is jól meg volt alkotva) egy ütésre 9999-et vettek le az ellennek és mindjárt 9999-et töltődtek is az ütéshatására....:DDD
    A FFVII-ben meg az a táboros zene amit imádtam...és bármikor be lehetett menni a végén hallgatni a zenét...amíg a ruby-kat öldököltem...
  • dinomano
    Hmm...fene tudja, izlesek és pofonok, total szubjektiv a dolog; a 8at vagy imadja vki, vagy szereti..fura modon nekem annak ellenere nem tetszett, h. nagy sci-fi fan vagyok... :-| Ez az egesz politikai, boszorkas, manökenes rohangalas nagyon nem jött be...nem tudott erdeklni, a harcrendszer sem tetszett, és szerintem nehezre sikerült a game(vagy én vagyok béna)
    Grafikailag vmi bödületes nagy különbseg van 7+8 között... :-D
    FFVII zene: Nem vmelyik REDXIII-as palyan lehetett?(Mikor "sziklan siro apu" dungeon-jaban rohangalnak, vagy kint a taborban...az volt picit indianfeeling...)
  • DarkSector
    A Final Fantasy X-ben nagyon tetszett ez a rengeteg extra Főellenség!!!
    Már több mint 240órát nyomtam és a Blitzball-t én is hanyagoltam rendessen.....
    FF VII-ben a zene tetszett, amit egy bizonyos sziklás helyen lehetett hallani!
    Valami UNZÁ-UNZÁJÉ...
    A legjobb viszont szerintem egyértelműen a VIII volt, már csak azért is mert valahogy a karakterek durvábbak voltak....Meg a:
    Lionheart...
  • dinomano
    Aham...de gondolom sztorira(föcselekmenyre) kihatasa nagyon nincs...Blitzball total hidegenhagy... Ugyanigy nem érdekelt (igaz, picit jobban ment, meg nem volt ennyire szörnyü) a kartyajatek 8-9ben... :-D
    Söt, 9ben egesz jol toltam a kartyazast...de ez a B.ball... ehhh... Még szerencse(ennyiben jo fej a square), hogy nem eröltettek... :-D
  • Seth
    Természetesen lehet nyerni, 1-2 cucchoz kell is különböző bajnokságot nyerni. Ja és az elsőt is meg lehet csinálni, neten olvastam pár taktikát
  • dinomano
    Azt ott tuti hogy nem...Azt néztem, h. minden ellennek a statja sokkal jobb mint a mienk.. Emiatt szinte elöre scripteltnek tekinthetö a vereseg... Gondolom (nem tudom), majd kesöbb lehet nyerni a game-ben(?)...
  • SlickAdam
    Hát én először olyan hámnegyedig vittem el a gémet, persze Blitzball vereséggel. Utána mikor újra nekikezdtem a játéknak, mondom leszarom, annyiszor csinálom újra amennyiszer kell, hogy meglegyen a BB győzelem. De nem lett meg... Sztem meg se lehet csinálni!
  • dinomano
    Fu, durvaszar..nekem rohadtul nem tetszik; total nem vágom az egeszet... :-| Nem is fogom..még szerencse, hogy nem eröltetik tul, ill. opcionalisan valaszthato... Alig vártam, h. vége legyen...Kikaptunk és kész... Eleg nagy bugyutasag... :-D
    Sheltem...szokni kell a VII grafikajat a mai game-ek utan; de az egyik legjobb rész, ha nem a legjobb... Söt, az egyik örökös TOP10-game...
  • Seth
    jajj az a blitzball annyira uncsi és vontatott szerintem, utáltam. 1-2x próbáltam,aztán soha többet
  • Sheltem
    Nekem a 7 valamiért abbamaradt pedig imádtam :S Így nem toltam végig...

Múltkor felraktam kíváncsiságképpen, hogy fut e xpn és ment szépen 3dvel együtt...De nem tom nem biztos, hogy már elővenném...Lehet hiba.
  • dinomano
    Nekem speciel 8 nagyon nem tetszett, ellenben VII+IX. részt imadtam... az FFX is tetszik, föleg LULU...Azt hiszem virtualis szerelembe estem... :-P Tidus+Yuna felejthetö, ök kis nyálgépek... de a morci Lulu...oh... :-P
    Blitzball vereseg utan vagyok... :-P
  • Sheltem
    Hát akkó nálam marad a ps2...pár napig még ;)
  • testerlnx
    Nekem 76,5 óra volt, de én casual gamer vagyok, és ez volt az első jrpg-m...
  • Seth
    Hát egy hétvége alatt nemsokra fogsz vele jutni :)
  • Sheltem
    Hétvégére kapok egy ps2t meg a final fantasy X et alig várom...

Annakidején nagy kedvenc volt az ff8 azóta is DS en a square játékokat tolom..

De igazán erre a 10esre vagyok kíváncsi...hacsak fele olyan jó lesz mint a 8 volt pcn...
  • DarkSector
    Vagy AR Max-olni AR Max-olni és AR Max-olni......
  • Ronin1350
    Pusztán három dolgot kell tenned : Tápolni tápolni éééés tápolni.
  • DarkSector
    A figura Yojimbo akart lenni...
  • DarkSector
    Csőtök, hogy lehet legyőzni Dark Yuyimbo-t és hogy mi az amit kapok, ha minden Dark Aeon-t a földre küldök...
    Mert már egy éve lassan, hogy nem játszok vele, mert mindenkit szétosztottam, csak a Yuyimbo geci nem sikerül.....

HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ronin1350
    Zene és klippek
  • magus
    sőt csomó szerepjátékkal játszottam, de ez nem tiszta-.-

köszi a segítséget amúgy-.-
  • magus
    tutorialokat beszívtam, mert rámentettem-.- de lehet elszenvedem megint oda magamat

6-ot majdnem, 7-et végigvittem, 8-al szórakoztam, breath of fireel játszogattam. ja meg a chrono triggert is majdnem végigvittem, általában vágom őket, csak ez a node-s nem tiszta számomra-.-

lehet el kéne olvasnom a tutorialt-.-
  • Seth
    hát a cuccon lévő extrák aktívak amikor equippeled őket. Teszemazt az ice strike nem varázslat, hanem tulképp a fegyvereden jég elementál van, tehát ha tüzes szörnyikéket csapkodsz vele azt nagyon nem szeretik, ha jegeset akkor meg gyógyítod őket.Így van ez a többi cuccnál is. Fegyvereknél pl van a pierce,ami a páncélozott szörnyek ellen hatásos,míg az enélküli fegyver alig sebzi. SZóval mindennek megvan a hatása, csak ki kell tapasztalni, de tutorialokban ezt el is magyarázzák, azokra nem figyeltél oda?

Node-on amiket aktiváltál azok már állandóan aktívak maradnak (így fejleszted a hp-d, mp-d, ha varázslatot aktiválsz akkor az utána állandóan használható,nem kell ott lenned hogy használhasd) Minél több node-ot aktiválsz annál erősebb leszel. A jobb cuccok egyre távolabb vannak

Nem baj ha vesztettél blitzball-ban, a sztorira nincs hatással, meg semmi követkeménye nem lesz.

Amúgy játszottál te már valaha jrpg-vel vagy csak ezt a játékot nem vágod ^^??
  • magus
    ize, meg egy kerdes. vannak cuccaim, oda van irva ra vmi varazslat, tegyuk fel ice strike, vagy akarmi. euqippelem, de nem tudom hasznalni, azt hol tudom aktivalni?

ez a nodes dolog, csak azokat tudom uselni, amihez mar egyszer elmasztam vagymi ertelme van annak h maszkalok?

ja es megegy-.- lazan elbuktam a blitzball meccset a legelsot, annak lesz vmi kovetkezmenye kesobb vagy semmi?
  • Seth
    move-val haladsz a táblán- annyit léphetsz,ahány pontod van (sphere level ha jól emlékszem), use-zal pedig használod a sphere-eket. Namost vannak node-ok amikben nincs semmi szimbólum, ezeket nem lehet aktiválni (csak jóval később lesznek majd olyan sphere-ek,amivel "teremthetsz" egy ilyen üres helyre is vmi tulajdonságot). Elvileg látszik az összekötettés a node-ok közt, úgyhogy azt nem értem miért nem látod ^^ AKkor vannak még ilyen lezárt node-ok, amiket külön sphere-ekkel lehet kinyitni(lvl 1-től lvl 4-ig)
  • magus
    a szisztémát még vágom nagyjából (bár azt nem értem, hogy bizonyos nodekhoz miért tudok tenni bizonyosokhoz miért nem. mi az h move es mi az h use, van ahova tudok rakni pedig nem vagyok szomszedos vele, van amihez csak akkor ha odamaszom)

de ugy maga az egesz kep atlathatatlan, hogy mst epp hol van osszekottetes vagy hol nincs
  • Seth
    hát ha nincs megfelelő sphere nálad,ami a node aktiválásához szükséges. Teszemazt van egy magic node előtted. Akkor ha van nálad magic sphere akkor tudod aktiválni,ha nincs akkor nem, elég világos nem? Minden node-hoz megfelelő sphere kell, amit harcokban szerzel (vagy a jobbakat mondjuk ládából)
  • magus
    nem vágom ezt a spheres cuccot. miért tudok vmire rakni és miért nem, tök átláthatatlan az egész...
  • Victor1103
    www.expressz.hu
    Hátha valaki árulja.
  • aricsi
    Nem tudja valaki hol lehet ezt megrendelni? Nem találom,576-ban ffx-2+sc2 csomag van ffx sehol.
  • gematta
    köcce
    wazze!!
  • Szaszura
    nece
  • gematta
    hy!
    tud valaki hozá végigjátszást(hun)?
    köcce
  • Skynet
    Jó csak mert gyanús volt hogy már másodjára merül fel olyan kérdés Yuna-ról a játékban hogy bejön-e:)
  • Ersiman
    Tudtommal nem, nagyon kötött a történet, csak egy szálon mehetsz végig.
  • Skynet
    Nem poénból kérdeztem,a 7. részben lehetett randizgatni is akármelyik hölgy szereplővel :)
  • fanatifo
    Hülyeségeket énis tudok kérdezni:)