Final Fantasy X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert már egy éve lassan, hogy nem játszok vele, mert mindenkit szétosztottam, csak a Yuyimbo geci nem sikerül.....
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
6-ot majdnem, 7-et végigvittem, 8-al szórakoztam, breath of fireel játszogattam. ja meg a chrono triggert is majdnem végigvittem, általában vágom õket, csak ez a node-s nem tiszta számomra-.-
lehet el kéne olvasnom a tutorialt-.-
Node-on amiket aktiváltál azok már állandóan aktívak maradnak (így fejleszted a hp-d, mp-d, ha varázslatot aktiválsz akkor az utána állandóan használható,nem kell ott lenned hogy használhasd) Minél több node-ot aktiválsz annál erõsebb leszel. A jobb cuccok egyre távolabb vannak
Nem baj ha vesztettél blitzball-ban, a sztorira nincs hatással, meg semmi követkeménye nem lesz.
Amúgy játszottál te már valaha jrpg-vel vagy csak ezt a játékot nem vágod ^^??
PSN ID.: Beegabor
ez a nodes dolog, csak azokat tudom uselni, amihez mar egyszer elmasztam vagymi ertelme van annak h maszkalok?
ja es megegy-.- lazan elbuktam a blitzball meccset a legelsot, annak lesz vmi kovetkezmenye kesobb vagy semmi?
de ugy maga az egesz kep atlathatatlan, hogy mst epp hol van osszekottetes vagy hol nincs
Hátha valaki árulja.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
wazze!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
tud valaki hozá végigjátszást(hun)?
köcce
Bocsi hogy most írok ide de most kattantam rá erre a részre.😊
Megoldható hogy a fõszereplõ TIDUS ne Yuna-ba hanem Rikku-ba legyen belezúgva?😊)))
www.576.hu
ezekkel próbálkoznék... 😉
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Vki tud mondani egy olyan oldalt, torrentet, vagy ftp-t, ahonnan elérhetõvé válik számomra is ez a game?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Shiva-t Macalania Temple-ben, Bahamut-ot Bevelle-ben.
www.youtube.com/aabyssx
Harrey, lehet hogy erre gondolsz: www.gportal.hu/portal/ffcenter pont most nézegetem, és szerintem egész jó.
Úgykell neki ...miért állt az utamba..😊)
Közben megint elõjött ........2 darázs ellen 😞
Namondom Dark Bahamutnál legyél nagy hõs Yoyo
Az a szam, amit a fizetese hataroz meg a kettes szam minden hatvanya utan no. Azert szoktam 1030 gilt fizetni neki mert konnyebb beirni mint 1024et, olcso es altalaban ennyit meg meger. Tehat, ha 2000 gilt adsz neki ugyanazt a hatast ered el mintha 1024et vagy 1025ot adnal. A szam nagyjabol a hatvanykivetokkel linearisan novekszik, tehat 2048 nem ad 2x annyi pontot mint 1024. Ha jobban erdekel a tema es pontos szamokat akarsz, a gamefaqson van rola egy eleg jo leiras.
Ez csak ilyen bemutató volt vagy tényleg ilyen kiszámíthatatlan idõközönként jön elõ?
Azt olvastam egy direkt erre írt FAQ-ban hogy a hozzánk való viszonyulástól függ. Esetleg leírhatná valaki érthetõbben hogy mégis mit fizetett neki és milyen rendszerességgel hogy már kevés lóvéért is mondjuk 1-4 eséllyel beadja.