Final Fantasy X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az hogy nem én döntöm el, merre kanyargok 😊 vagy esetleg levágom a kanyart...
mindegy, nekem ez nagyon nem tetszett és kész! 😊

aabyssx
A játék gyakorlatilag egy zarándoklásról szól egy délen lévõ "A" pontból egy távol északon lévõ "B" pontba. Az út így is elég "kanyargós". A fejlõdést pedig az advanced grid-en eléggé tudod uralni. Egy idõ után pedig már használhatod a hajót, hogy mindenféle bónusz hülyeséget csinálj, vagy csak szimplán tápolj a "végéhez".

Mi olyan nagy katasztrófa ebben? /:|

www.youtube.com/aabyssx

a ff12-ben nagyon bízom viszont, mivel már k.rva rég óta csinálják! remélem, lesz benne némi nemlinearitás is, mert a 10 egy katasztrófa ebbõl a szempontból

Davidus
Én csak azért akarok PS2-t venni hogy tudjam nyomni a FFx-et meg majd a XII-t😊 De megvárom amíg 30 ruppó lesz a gép😊

V9ykn8_TZL0

Rincewind
Most rakattam magamnak félre Cheapboynál, jó kis kedvet csináltok hozzá... 😊
én se vittem végig: ráuntam

Sephi
En meg mindig nem vittem vegig mert nem tudom megolni Jecht-et a vegen 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind
Bár azért fõleg az ilyen "okosságokon" röhögök:

"egy atlag PC arra nem kepes, hogy elerje a PS2 teljesitmenyet, nemhogy emulalja azt... "
Rincewind
Ne buzerálj én is röhögök rajta... 😄
miket írkáltál itt egy éve :-)))
mostmeg...

Sephi
Igaz most mar nekem se 😊 Most vagyok a vegen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
és mire van másolva?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Masnak is csinalta azt hogy ha masolt DVD-rol nyomassa akkor neha neha egy ket helyen nem tolti be a helyszint es lefagy de a zene megy tovabb?

Mert nekem azt csinalja es idegesit 😞

CHEAPBOY
huuuuha.... ..😛PPPPPPP

vicccen kivul..:
Azt aze nagyon irigylem..

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
Talán még 3-4 is. 😉

www.youtube.com/aabyssx

én szépen-nyugisan 49 óránál tartok, akkor még van 1-2 köröm hátra 😊))

aabyssx
Ha nyugisan, türelmesen játszol, akkor kb. 80.
BTW nekem már lassan 200 óra lesz benne, de a karakterek annyira tunningoltak, hogy bármelyik végsõ boss-t egy-két csapással kivégzem. 😊

www.youtube.com/aabyssx

tegnap csatáztam seymour obscura-val a gagazet-hegyen... 4x szaladtam neki, mindig kinyírt a rohadt... ötödikre yuna-val nyitottam, megidéztem yojinbo-t, adtam neki 2000 gil-t, és EGY csapással kettévágta azt a szemetet... ilyen elégedett vigyort még nem láttatok! 😄DD

Félév?😊)))))))
másfél😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Unknow
Játszok is mindegyikkel😛 ''Szal barátom azért most nagyon butaságot mondtál😊))''
Amúgy most veszem észre: végre valaki csinált egy topikot ennek a tömör gyönyörnek, erre egy szó sem esik benne a játékról 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Én iszom rendesen és nekem is van 😊
Végülis, így hogy mondjátok, lehet, hogy azért nincs boxom meg gc-m, mert elsöröztem?! 😊
Egész jó elmélet 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Látod, van annak aki nem iszik ! Meg annak is aki visszaviszi az üvegeket ! ;-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rincewind
Mondjuk, hogy én a konzol árát elsöröztem... 😉)
Sir Quno Jedi
Látod, látod, mivel nekem mindkettõ van, én semmiért sem kell, hogy a földhöz verjem a seggem ! Jó nekem ! ;-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mintha ezt a másik oldal is csinálta volna a GTA3-al 😊

Rincewind
Majd, ha mi már szét játszottuk vele magunkat és más, jobb játékok felé nézünk akkor odavetjük konzolra is, hogy ''jóvan kisfiúk ti is kipróbálhatjátok''!
Visszatérve a topiknyitó kérdésre: nem azért nincs pc-n ps2 emulátor, mert egy mai közepesnél erõsebb pc nem érné el az erejét, hanem azért, mert az eltérõ jellegû hardver miatt egy konzol emulálása pc-n csak generációkkal késõbb valósulhat meg (lásd 486-ost kérõ c64 emu, p100-ast kérõ snes emu, stb.) Ennyi.

Ezért kell mindkettõbõl tartani otthon, hogy ne tudja soha sarokba szorítani az embert a másik oldal

Izé...több tucatnyit akartam írni 😊

Rincewind
Lehet, hogy te is vernéd a segged a földhöz, ha olyanokkal játszhatnál, mint SWG, DAoC, BF1942, EQ2, Planetside, stb... ''Szal barátom azért most nagyon butaságot mondtál😊))''
Sir Quno Jedi
Megbocsátok ! Tévedni PC-s dolog !

Mondjuk azzal azért nem értek egyet, hogy ha csak játékra kell valami, akkor elég a konzol. A szívem kettészakadna, ha kimaradt volna az életembõl tucatnyi pc-s játék.

Hát nagyjából egyet kell értsek Unknow-val, rengeteg játékot hozhattál volna fel példaként, csak nem a Diablo-t... Amúgy pedig a "komolyság" szót a játékokkal kapcsolatban tényleg definiálhatná valaki, mert azt én is érzem, hogy a Márijó kurva messze van a komolyságtól, de hol is a határ?
Tnex: szerintem te csak hobbiflémelsz 😊 Ha mégsem, akkor azért elárulom, hogy sem a pc-s, sem a konzolos piac nem halad a kihalás felé, hála istennek, sõt. Szükség van szépen mind a kettõre szvsz.

Unknow
Hát ez azért hülyeség😊Inkább úgy mondanám a konzol mellé nem árt egy PC viszont ha CSAK játékra kell valami akkor elég egy konzol😊 Azt ne mond már nekem,hogy egy Diablo komoly játék mert falra mászok😊Mész,ütsz,ölsz,gyõzöl😊Ennyibõl áll...a Warcraftról annyit,hogy szerintem az elsõ két rész után meghalt a sorozat mert a 3. rész nem épp a legjobb!Egyébként olyan,hogy komoly játék nem sok van mert az ami komoly már nem nagyon szórakoztatja az embert.Leszámítva pár agyamant nyomozósdit. Szerintem örülnél Te,ha olyan játékkal játszhatnál mint pl.: FFX,MGS2,RS2,Halo (ezzel még fogsz találkozni talán 1év múlva) stb... Szal barátom azért most nagyon butaságot mondtál😊))
Na jó befejeztem😊))

Jaaahahhaj nem kell véden a száksz konzolodat láma.Az én fajátm él,és virul míg a tied nemsokára kihal,te láma.😄DD

magus
konzol csak a pc mellet érvényesülhet igazán, ha már rohadul meguntad a hajnalig valo diablozast warcraftozast es atobbi ugymond komolyabb jatekot...

Rincewind
Sorry annyira azt hittem a PC-sekre gondolsz, természetesen visszaszívva!!!
Sir Quno Jedi
Hát ha te azonosságot vállalsz egy ilyen @Tnex félével, az jó neked ! Én az õ "fajtájáról" beszéltem, értsd. tajparaszt !

Rincewind
Csakhogy soha nem fog kihalni, amíg Pc-re sokkal jobb játékok jönnek ki, mint a full Arcade, 10 éveseknek való konzolokra!!!
Sir Quno Jedi
Mert nincs PS2 emulátor ez ilyen egyszerû ! Az emu-k egy-két generációval régebbi konzolokra jönnek ki általában sajna, de akkor sem érdemes használni, ha a gép még beszerezhetõ !

Sir Quno Jedi
Miért, ez így nagyon jól mutat, igazi mementó a fajtádról, ha egyszer végleg kihal ?!

IMYke2.0.0.0
Nekem van egy PS2 emulátorom 😊)
Az az érdekessége, hogy NEM INDULNAK EL A GAME-K VELE 😊))))
Amúgy a gépem sokkal erõsebb, mint egy P3. 😊)

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hülye buzi pöcs szájbabaszott geciláda konzolbuzeek!Kapjátok be!Akkor tud többet a PS2 1 Pc-nél amikor kiugrom a 10 edikrõl és közbe a faszomrahúzom az összes qrva szájbabaszott konzolost!!! (Bocsi fiúk szükségem van 1 kimoderált hozzászólásra😄 )

Unknow
Ezt mondtam én is csak kifejtve😊)))
Laza
kegyetlenek ezek a full PCs gondolkodasu egyenek... 😊
PS2 emu... es gondolom egy PIII.800Mhz GF2-n akarja futtatni... 😄DDDD

egy atlag PC arra nem kepes, hogy elerje a PS2 teljesitmenyet, nemhogy emulalja azt... 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Unknow
Az FFX-et akkor tudod megszerezni ha veszel egy PS2-t sehogy máshogy! Amennyiben lenne PS2 emu se bírná el egyik PC se a játékot. Jelzem én ezt egy tökéletes PS2 emu esetében mondtam ami nem rendelkezik bugokkal és nem zabálja a procit csak annyira amennyire szükséges! Viszont ilyen nincs!Szal barátom vegyél PS2-t!
Sephi
jahen ilyen jellegu cimeket nem kerek mert elbogom magam hogy en meg mindig nem tudtam jaccani szal keretik a temat atirni mondjuk szalona tiz

ehh... nah most jot irtam...

Sephi
marmint ps2 emu vagy ffx?