16062
  • Roger6
    Én sohasem értettem, hogy mire jó a 900 fok. Persze nekem nincs is ilyen kormányom, ami ezt tudná, de túraautókban pl. nem fordul ennyit a kormány, nem? Vagy igen?
  • Alexease
    Ennyit kell beallitasni:)
  • kifli
    na, holnap jön meg a g25-öm :)
    valaki tudna képeket csinálni a beállításokról? hogy mit hogy kell?
    NEm csak a játékban hanem, amit be kell állítani arrol mindről egy képet pls :)
  • wakizashi
    Küld el a módosított (amit hozzáírtál) HU.resx fájl vagy a tartalmát copyzd az email címemre(lfs gyik alján van) és megnézem mi lehet a bibi.
    Általában ^E kell a szövegek elé ,hogy elfogadja ill. kiírja az ékezetes karaktereket ,de itt(ennél a proginál) anélkül is ment nálam.
  • ricska
    OK, működik a magyarítás meg minden..de egy két dolgot én még írnák a szabályokhoz. De bármit is módosítok azonnal tönkremegy. Mégis hogyan lehetne ékezeteket használni?
  • djdok
    a Phoenix Racing Online LFS csapat várja azoknak a jelentkezését, akik eddig egyedül játszottak, vagy nem elégedettek a jelenlegi csapatukkal.
    Az S2-ő megléte kötelező.

http://www.phoenixracing.extra.hu/
  • Pepsi Twist
    régi szép idők :)
  • ricska
    Oké, köszi, rendes vagy!
  • mackosajt
    De jó lenne, ha valóban mennének a szerók.

Viszont jó kis nosztalgia.
  • hezi
    Tizedik (=utolsó :D)
  • atenza
    Hányadik lettél tegnap? :)
  • hezi
    Akinek nosztalgiázni támad kedve, MOST megteheti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hostok sajnos nem működnek, a weboldalt valami technikai bemutató szerüség miatt élesztették fel
  • atenza
    Ez biztos sok segítség azoknak, akiknek szükségük van rá, grat hozzá :)
  • wakizashi
    Írtam erröl is röviden (lfs gyik)+ magyarosítást is hozzá (láttam az lfsforumon kérdezted ;)
  • wakizashi
    Jó kis progi ,annó prószáltam demóban és megvolt a hangulata(most már biztos többet tud) ;)
    Bár voltak akinek félórát kellett mesélni a szabályokat meg ,hogy hogy kell "felállni" a rajthoz ,de persze a vérpistik is képviselték magukat : mikó jövők én?? én akaróók menníí
    (ha kell leírás,akkor neki esek ennek is -most kedvet kaptam kipróbálni újra ,köszi ;) )
  • ricska
    Ezaaaaz, nagyon szépen köszi! És a gyors választ is!
  • kifli
    asszem EZ kell neked ;)
    használni nemtom hogykell, de szerintem van readme
  • ricska
    Sziasztok!
    Nem tudjátok hogy lehet olyan Drag indító lámpát csinálni? Nemtudom voltatok-e már valamelyik drag szerveren..de ot van olyan amilyen nekem kellene. A haverokkal mi is sokat Dragozunk csak nem tudunk igazán indulni semmire. Nem lehet azt valahol leszedni? Vagy valami scriptet? Előre is THX!
  • Alexease
    Kicsereltem. THX!
  • kifli
    Alexease: Szerintem a bannerban lévő lfsmods url-jét cseréld ki arra, hogy lfsmods.com, mert ami most ottvan az a 4shared mappájuk, a weblapon meg meg is lehetnézni a kocsikat képeken, és legtöbbszőr vid is van, valamint márka szarint vannak kategorizálva is
  • Cowek
    City Madness
  • Cowek
    Teljesen aránytalan a hátulja szerintem...
  • yamaha26
    Ezt nézd meg: cSkoda
    Több segítséget nemtudok(hova kell berakni....,csehül se tudok),de szerintem képek alapján meglehet csinálni.
  • attila2323
    Ja. Nem baj.
  • wakizashi
    Az a baj ,hogy ez nem lfs kocsi bocsi benéztem ;) Most néztem meg ,mert nem használok ilyeneket ,de ha lfs mods mappák között nincs ,akkor lehet nem is publikus .. Télleg sry ,bár végülis a név stimmelt ;)
  • attila2323
    Köszi!!!!!!!!!!!
  • attila2323
    ...és te tudod honnan lehet leszedni a Skodrit? Nem, mert akkor belinkelted volna. Tehát te még nagyobb fasz vagy, mert te ugyanúgy nem tudod mint más, csak ők nem szólnak bele abba amibe nem tudnak segíteni.
  • wakizashi
    A fórum tetején van egy kép azon lenni 4 autó és az alatt picivel ápró bötüs szövegek. De vájá, mit is keresünk? Autót lfshez ,mivel ez mod formájában létezik(jútubon is modként írják) ,ezért kicsi következtetéssel az lfs mods ,ami hasonszőrű hozzá -tehát katt rája baj nem lesz belölle ;)
    Huj-juj ez ángolul van ,de hogy is van a keresés angolul hmm áá megvan search és jéé van ilyen jobb felül azon az oldalon :O
    Skodalínót keresünk , akko' beírom skoda - na nee mánnyi skodaaa z'anját neki :)
    De csak neked csak most csak azé' ;)
    De picit több kreativítást plz!
  • passatgt
    nos, te vagy a fasz:D
  • attila2323
    Lehet, hogy én vagyok a fasz de még a bannert sem találom, de amúgy kerestem mát vagy 1000 helyen de csak videó van róla.
  • GPx8
    Ja, csak ott nem fogja megtalálni a Skodát. Nem fog örülni.
  • Alexease
    A banner alatti linkeken erdemes szetnezni, a megfelelore kattintani, es ha megtalaltad, akkor lehet orulni;)
  • attila2323
    kicsit bővebben?!
  • Pepsi Twist
    banner, szétnéz, katt, örül
  • attila2323
    Valaki nem tudja honnan szedhetném le a Skoda 130 LR-t?
  • wakizashi
    Levéstem az új lapperhez egy apró ismertetőt ,mivel enyhén eltérő a régitől ,ami jó mert sok újdonság van benne(csak nekem volt picit fárasztó ;)) ->lfs gyik /sry az esetleges hibákért/
  • Tomsteel
    Köszönjük !!
  • wakizashi
    Az lfs gyik-ban írtam pár sort róla.
  • csige791
    Van beta magyaritasunk airio-hoz ha erdekel valakit. Ha jól tudom a Hell racinges srácok csinálták.
  • wakizashi
    Köszönöm!
    Az AIRIO-s részt, azért leírom hátha érdekel valakit ,aki hosztol(na):
    Ez is egy statisztikai progi az lfs-hez ,de kevésbé lehet egyedivé tenni ,mint a lappert. A funkciójuk ugyanaz: ststisztika-játékosok felügyelete stb csak más-más kivitelben.
    Az ingyenes (free) változat innen letölthető! Ha kell segítség hozzá ,akkor lfs gyik-ban lévő email-en elérhetnek engem (vagy írok róla is pár sort oda valamikor)!
    Pár perc alatt belőhető és sokat dob a szerveren szerintem minden tekintetben!

Mai termés 10 ből 7 krasser a demó szerveremen(+2 elve kinnt maradt a listának hála) ,de a lapper kicsit megnehezítette a dolgukat hálisten ;)!